9 задържани с европейска заповед, сред тях и скандален кмет

9 души, сред които и кметът на пазарджишкото село Семчиново, са били задържани вчера при спецоперация по европейска заповед за арест, издадена в Испания.

Обратно в новината

Коментари - 9 задържани с европейска заповед, сред тях и скандален кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прокуратурата у нас прави проверки и явно защитава престъпника и се налага Испания да ни върши работата. Срам и позор

хахахахах айде да видим сега тея св*не как ще избягат от европейския съд... едва ли ще им стигнат парите да си платят :D

Смешни хора са съселяните на този кмет. Та нали щом си е платил, прокуратурата вищо няма да намери! Обаче е пропуснал да плати в Испания или пък там го правят безплатно!? Времето ще покаже.

"Прокуратурата започна разследване, но резултати от него така и не бяха оповестени. " Ми как да ги оповестят - наш кадър, гробарски!

А кога ще задържът Мутрата мин. председател и Цв.Цв.????

Сега се питам през коя дупка на закона ще се промушат..? Като гледам, Катя Лерца може да им стане шофъор...

кой кмет не се занимава с престъпна дейност? Никой не би се цанил за кмет, ако няма достъп до парични средства, който винаги се отклоняват в полза на кмета и приближените му. Те всичките са за дранголника, но голяма част са покровителствени и по тази причина недосегаеми. Цигането ще си плати и то ще се отърве.

Най-кирливата област е Пазарджишката. Покрай ромите и българите са същите.

Абе този на снимката не прилича да е циганин.? Да не сте объркали пак нещо?

Задържани с европейска заповед, а не с решение на български съд.! Къде изчезна независимостта на българската държава ..... ? Какво падение ....

Еврогейските мекерета цъкат минуси за жълти евроцентове...

Пич поне ще има справедливост, ако е БГ прокуратура вече да са си у тях си :)

Какво доживяхме - сиганин кмет.Да ни е честит.Но следва и въпрос - кой избра този мангал за кмет?

Защо не споменавате от името на коя партия се е кадидатирало това кметче?

"Кметство - кмет Семчиново Пламен Темелков (ЕНП)" ЕНП? - ГЕРБ!

Прост народе, докога ще избирате престъпни личности на обществени и политически длъжности? А после ревете!

А кой ще арестува наглите журналисти и шефовете им за наглата подмяна и цензура над езика. Казва се цигани. И се пише цигани

Това е, престъпна работа! Нека сега, гние в затвора!

А кмета на София? Бившия.

Някой от Вас обвиняват прокуратурата и полицията в бездействие. Не са прави. Да не мислите, че някой може да изнася жени за Испания без да се отчита в Прокуратура и на други места?! И не ми хвалете испанците. Ако прокуратурата им работеше, въобще нямаше да има секс робини в Испания, а то и сега е пълно с такива.

Преди 145 години : "Свестните у нас считат за луди" Днес : "Престъпниците у нас Прокуратура , Съд и Депутатски Имунитет ги пази ! "

Ако, да речем, испанските служби и полиция, не бяха направили своите разкрития, кметът-престъпник, щеше да си остане кмет и ще се кандидатира за още мандати. След като хората от Семчиново, познаващи този индивид, не са гласували за него и никой не се е вслушал в протестите им, ще трябва да си поканим избиратели от Испания, щото те са наясно за кого да не се гласува. На мен тая ми е логиката за оня кмет, както и за нашия, и за вашия / а и за някои други /...Изводите...? о, те си остават за нас, унизените, оскърбените, нечутите.

Кметът на Симитли кога ще бъде задържан за изнасилване, питам аз?

Прокуратурата започна разследване, но резултати от него така и не бяха оповестени. Какво да бъде оповестено, като на прокуратурата е платено. Това е най-слабото,гнило и корумпирано звено в съдебната ни система. Да дойдат от Испания , за да им свършат работата.

Прокуратурата е силно ангажирана , Петров - направо затрупана от политически поръчки! Работят хората - дума да няма! Събират компромати и складират по тъмните кюшета, досущ трудолюбиви пчелички! И в подходящ момент - разбирай записка в нечий тефтер кой да бъде ударен, смс от силния на деня или "обикновено обаждане" - се задействат! И тогава -О, тогава! - дупе да му е яко на Нарочения да бъде пренесен в жертва пред олтара на обществото!;))

А нашите прокурори и съдии само реват за какво ли не, само дето са си свършили работата до под крушата.Някой ще им поиска ли обяснение и ще им потърси ли отговорност.Ще потърси ли някой отговорност на непотърсилите отговорност за безделничене на съдиите и прокурорите по този случай, а по всички други?

Няма опция за да бъде уволнен като кмет . Какво ли не се случва в Бг?

Ценко Чоков нали над 6 месеца стои в ареста и не искат да го махнат от кметското кресло. Пази му се и няма да има кмет докато не се завърне човека.

,...на когото трябва , следва и ''резултатът'': ---СЛЕД ИЗВЪРШЕНАТА ПРОВЕРКА , НАРУШЕНИЯ НЯМА ... Егати държавността , егати корупцията...! Е, има ли такава дРъжава?

d4

за разлика от нашата прокуратура, която се е почесвала 3 години, колегите им от Испания действат!

Прокуратурата започна разследване, но резултати от него така и не бяха оповестени. Някой да е очаквал нещо друго ?

Жителите на Семчиново твърдяха, че кметът, който е от ромски произход, се занимава с престъпна дейност и поискаха да му бъдат проверени доходите. Прокуратурата започна разследване, но резултати от него така и не бяха оповестени. " И дали вече доблестната ни прокуратура се нащипала за 2 години "работа" и е готова да обяви резултатите?;)) Впрочем - излишно действие, дет' се вика - те ПАК ви свършиха работата! Което пак ни води до сакралния въпрос - за чий сте ни , бе?!

Спасението е само едно ! Прокуртура ,съд и полиция от ЕС да замени нашите такива!!!!!

След 3 г прокуратура ще е от ЕС имат споразумение България и още 8 държави от ЕС но за съда ако стане и той на ЕС тогава за 5 г ще напълним всички затвори а бг ще възкръсне а и най важното много пари се откраднаха само половината да се върнат ще станем водеща икономическа сила :)

Ето това ще е резултата от едни мажоритарни избори - дори най-долнопробните мутри и престъпници ще могат да се намърдат с купения, манипулиран и мангалски вот в парламента.

Псевдо-патреоти като теб трябва да млъкнат завинаги защото излъгахте избирателите си на 100%,а на мажоритарни избори,които ще станат рано или късно ще вземете 0%.За мутри не се безпокой щото от сегашните мутри в парламента и правителството по-големи няма и при можаритарна система всички вкупом ще бъдат изринати от властта!

....наше момче е, оставете го,не го закачайте.....

От тук може да стане ясно колко работа върши прокуратурата и на хората от селото може повече да се вярва.Защо при проверката на са намерени доказателства за престъпна дейност. Сега дознатели, прокурори и прочие също на да си понесат отговорността за не свършената работа от тях. Дано испанците да си свършат работата.

Добре, че сме в ЕС и има други служби, които работят, от тук само проглушаване с акции без резултати.

" кметът, който е от ромски произход, се занимава с престъпна дейност " Ми тоя си е готов кадър за БСПто!

За ГЕРБ

М-дааа...в тая държава трябва да се строят затвори, а не магистрали.

Не съм съгласен! И магистралите и затворите са скъпи съоръжения. По-добре е да се строят телеграфни стълбове (да не напиша друго). Те са многоцелеви - стават за провесване и на жици, и на двукраки!

изсъхнат(спомни си началото на "Карибски пирати") на тях няколко десетки, и току виж започне да се оправя тази държава!

Бил е избран от квотата на ЕНП - Единна Народна Партия на Мария Капон. Нека госпожа Капон даде своите обяснения. Може да й помогне и Арман Бабикян - PR на партия, защитник на добре платени идеи.

я кой източил КТБ и цуца комисони ог Газпром. Всичко ще излезе ,всичко. Добре чеса испанците

Това е бъдещето на България - кмет престъпник етнически циганин!!!

Не му личи да е ром, на българин мяза.

Не е ром, циганин е !

излез на улицата, и се огледай. 50 процента от мъжете, които ще срещнеш, приличат на него - с тъмни очи и коса и тъмен тен.

"Жителите на Семчиново твърдяха, че кметът, който е от ромски произход, се занимава с престъпна дейност и поискаха да му бъдат проверени доходите. Прокуратурата започна разследване, но резултати от него така и не бяха оповестени." ...

по тия ширини ако не си престъпник не ставаш за политик или кмет.

Добре, че е испанската прокуратура! Наште лешове никаква не я свършили пак!