Хонконг - разединен и разтревожен за бъдещето си

Разединен и разтревожен за бъдещето си - такъв ще види Хонконг Си Цзинпин, който тази седмица за пръв път ще посети града като президент на Китай.

Обратно в новината

Коментари - Хонконг - разединен и разтревожен за бъдещето си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на кой по света му пука за кресливите и безпомощни пасквили на западната пропаганда.Тя отдавна е по корем в партер.

Ти кой си? Някво мизерно селско русофилче с 2 лева в джоба нейде от врачанско ли?

Хайде отсега да се приложи принципа за свободно движение на хора и капитали ! Хайде от далеко та да е леко . А за профилактика да дойдат насам да видят какво означава частен труд по комунистически . На кого колко и как му е позволено да работи частно . Вече двадесет и пет години след сваляне на тоталитаризма . За да знаят де , какво ги чака .

Някаква Западнала СМРАД се е загрижила за град,който АРАПИТЕ и НАРКОМАНИТЕ могат само да сънуват.

Идеологистите пак започват вой? Абе не е ли най-логично самите граждани на Хонг Конг сами да определят бъдещето си в един референдум, например? Както в Крим, например! Това обаче никога няма да се случи, защото населението там все още помни свободата с която разполагаше при ония, империалистите! То много добре знае, че в момента жителите му живеят по-дълго с около 10-11 години от тези в континентален Китай, разполага с по-добро здравеопазване и неимоверно по-високи доходи от тях.

глупости.

Нищо им няма на Хонгконгските жители, живеят в богат и много добре уреден град. И бидейки част от Китай, с това изобщо не обедняват. Отнети права? Единствените отнети права, които биха усетили жителите на Хонгконг в ежедневния, обикновения живот пряко, е че най-вероятно ще им спрат достъпа до Фейсбук, Гугъл и Ютюб, нищо повече. А какво става в избирателните сфери и т.н., това изобщо няма и да го усетят. Живота на практика ще си продължи съвсем нормално, както и досега. Хората ще ходят на работа, ще се образоват, ще могат пак да ходят на екскурзии в чужбина, изобщо, ще могат да живеят както до този момент, с изключение на достъпа до няколко гореизброени сайта. Всичко си е същото и преди 1997, и днес, и ще остане същото и след 2047, на ниво обикновен всекидневен живот. И ВСЪЩНОСТ ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО. Днес в континентален Китай доходите са ПОЧТИ като в Хонгконг, поне в големите градове Шенджен, Гуанджоу, Шанхай и Пекин! Скоро може и да надминат Хонгконг.

От както бил към Китай, милионерите там са се увиличили много пъти. А това е поредното място, където са се намесили колониалистите. Тук с опимната война - войната за пазара на наркотици, който са искали да забранят китайските управляващи. Раните колониалисти като Великобритания, Франция, Испания, Холандия, Белгия, носят огрона вина за проблеми включително сега и разбиването на държави и цепенето им.

Накратко преведена статията е: Престъпниците в Хонгконг са са се насрали от страх, защото такива като тях Китай ги разстрелва за техните престъпления!!!

Статията е препечатка от "либерална" медия повече коментари не си заслужава

Карай само на руска и севернокорейска медия за да ти е мирна главата.

Отново поръчкова статия. Западът беше забравил за "човешките права" в Китай докато печелеше лудо от жълтото човече. Сега обаче, след като жълтото човече се превърна във великан, Западът отново извади ръждясалото оръжие. Естествено е френско еврейче да зацвили, тъй като производството във Франция се срива. А истината е, че Хонконг е продавалницата на континентален Китай. Западът не ще може да ги откъсне един от друг.

Тия дето спят в един креват на три смени не са много за завиждане.

:)))