Полковник взривен в колата си при атентат в Киев (видео)

Полковник от украинското разузнаване загина в Киев при взрив на кола, който властите смятат за терористичен акт.

Обратно в новината

Коментари - Полковник взривен в колата си при атентат в Киев (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия, дето са го "уредили" най-вероятно са от Донецк или региона!

ЦРУ или вафен SS в действие тоя е нагазил лука явно

Руски и украински главорези се избиват. Голям праз.

И баба а съ изцепи тука. Квото повикало - такова и съ обадило!

А какво друго да очакваме? Не взривиха ли преди 2-3ма така в ..Донбас? Те се дебнат и ...си знаят бакиите!

Скоро се срещат Нормандския формат , а Порошенко не спазва Минските съглашения и правят тази провокация с убийство , все едно ЛНР и ДНР си отмъщават на този изрод , полковник ли , хуй с него ! Тази провокация от Еврейско- Хазарски тип няма да мини , в Европа са малко които подържат Потрошенко , а и Тръмп се разграничи от Укро работите ! Силно надига глава и иска с Парламентарни средства да свали Потрошенко , Юлия Тимошенко ! Така че чакайте втори акт от Сапунената опера !

Ники

Гръмнат е много сериозен "играч" - едва ли повечето драскачи разбират на какво ниво е стоял убитият и какви огромни правомощия е имал. Явно в тия среди има големи сметки за разчистване.

в момента плачат за Янукович. Такава мизерия, корупция и мутращина, каквато е сега в Украйна, никъде другаде в света няма. Стандарта им падна под нивото на средностатистическите африкански страни, олигарсите им начело с президента трупат милиарди от войната и кръвта на народа си, националистите правят каквото си искат по цялата страна, няма полиция, няма съд, няма власт, няма държава. Преводач съм и всеки ден превеждам сума ти паспорт на украинци, бягащи от "демокрацията". Още няколко години така и с радост ще се върнат към Русия.

Първо ги питай , дали са били на Мъданя срещу Янукович и... тогава им превеждай дукиментите!

Стандартно мироприятие на руския тероризъм!

Фашистите ги чака смърт

путин е виновен .Путин: враг на клошарите в Берлин ,Чикаго и Детройт

Тия Бандеровци ще се избият помежду си!

пренесе атентатите от западна в източна европа...

Фашистите ги чака смърт

Добра новина. Явно опълченците са послушали съветите на мъдрия Багдасаров и са почнали да трепят фашагите в леговището им.

в България е топло не е подходящо за ватенки и ушанки айде

Би ли го казал това открито пред хората в туристическият бизнес по черноморието

В БГ не е подходящо за съратници и поддръжници на нацисти. И едните и другите ги чака лош край.Вече го видяхме.

внушава се че това е дело на борците от източна украйна, но това си е чиста провокация на Порошенко и неговата банда и на неговите покровители от ЦРУ, които не пожалиха собствения си народ като взривиха кулите близнаци, та какво остана за един военен

Ами който е противник на гей парадите го гръмват.

България да изгони блядовети от свойте предели щото са потенциална заплаха

По смисъл: блядовете са соросоидите.

Вие се подигравате и взимате страни, но си е голяма тррагедия ча англосаксонската мафия успя да противопостави украйнци и руснаците. Това е 1:0 за ЦРУ а Путин проспа всичко това въпреки че американците го подготвяха от началото от 2005.

А твоите кумири проспаха К Р И М!!

да бе те украинците обичат руснаците още от гладомора та и преди това всички мразят руснаците заради имперската им политика вярно е че България спечели от нея в един момент но после усетихме и жилото

позаинтересувай се: голодомора е организиран от евреите-болшивики на Ленин (повечето от украинци), за да заставят хората да влизат в колхозите.

Няма проблем. Това е много добра ваксина за руснаците и сплотяващ фактор, което означава, че милиардите на САЩ, хвърлени за оранжева революция в Русия, ще изгорят без резултат

Путин си взе всичко без напрежение което му трябваше, не само крим но големи части от бл.изток и сега затвори арктика.А клошарите от ЦРУ само скимтят и се чудят шефа им Путин ли го назначи или му сра в гащите.

не е путлер ако беше путлер щеше да му отрови кафето с плутоний кадиров е

абе тебе нямали да те затворят наи-накрая за антибългарска пропаганда, за едната баничка продаваш отечеството ни, мизерник!

Това сигурно му е наградата за Моторала или за Гиви, а може би и за двамата, ако се има предвид размера на "подаръка"...

loyola

Може да му е от газовата уредба?

Струва ми се, че последните изречения на материала са малко подвеждащи, карат ни да си мислим (напълно бездоказателно), че атентата е свързан с конфликта в Източна Украина и евентуално е дело на сепаратистите. Това разбира се е доста вероятно, имайки пред вид че ГУР по всяка вероятност стои зад ликвидацията на няколко лидери на сепаратистите в Луганск и Донецк. Но има и други за други версии които са също доста вероятни. Какво ще кажете за елиминиране на важен човек в силовите структури свързано с назряващ опит за преврат (с който десни групировки плашат от няколко седмици). Или пък криминално разчистване на сметките, Украина е една от страните с най-корумпира администрация.

Отвори ли са му Манерката на УЛИГУВРЕНА. БРАВО

прекалено много знаел за задкулисни игри, кражби и досиета, а скоро идват избори, много народ иска импийчмънт на Петро Порошенко, много мътилка ще се вдигне, та премахват тези, които много знаят

последните данни са че е нямало взривно устройство , а е гръмнал климатика му! Те обикновено така се взривяват климатиците.

северният клон на идил в действие

Шило

Задействаха ги в Киев

идил удрят навсякъде враговете на путлер ЕС СА турция САЩ

украйна...

ти от кой клон си ? кркаварския клон на идил ?

Шило

Провокация на "Партията на войната"в Киев! Жалко за момчето.

Съдейки по резултата - украинското разузнаване не се справя много добре, и отговорността за това е поета от началника им! :)

ако съдим по резултата русия е населена от най-тъпите хора толкова много ресурси а минимална заплата $100 на месец!

Ако съдим по коментара ти, от американското посолство ни облъчват рядко тъпи хора с лъжите си.

Кога за последно,ходи в Русия,че знаеш каква е минималната заплата?

затова всеки втори по нашето море е руснак - А ние умните с "хиляди"левове заплата подсмърчаме в квартири за по 8 лева на вечер в нсебър

е прекалено млад за полковник и командващ. Сигурно е изрод, който е измъчил и е избил сума ти народ, та са му върнали тъпкано.

"Загиналият Максим Шаповал е роден през 1978 г." Как се става "полковник" на 38-39 години ?! Това е някакъв измислен от "десен сектор" те всичките са престъпници и бандити! Най вероятно не е искал да се подели със своите другари или нещо от сорта и са го "сфитнали" по закона на "мафията"!

по време на война и генерал може да станеш на тези години

война. Когато има война МВФ не дава заеми, а на украинците им дават

roumenjantov@

Какви глупости пишете!!! Война, ОК може да станеш генерал по заслуги но полковник не можеш! Трябва ти 5 години академия за да станеш лейтенант и после още 15 години за да станеш под-полковник и след това още 2 години академия за да си полковник и то само ако се освободи място, ако не си седиш под-полковник със завършена академия за полковник! Този е измислен "полковник" най вероятно е някой мутра от бандите на "десен сектор" особено вярна на някой от върховете в "десен сектор"!

дори и клоуна радев е станал генерал на около 40 този загиналият не го знам но щом радев може

Той не клоун , Изрод Украински ! Тебе трябва за обида на Български Президент , ДАНС да те открие и ако не си български гражданин да те изхвърлят от България с ритници ! Ако си Български гражданин да те осъдят за обида на Българския Президент , за когото са Гласували 2 500 000 Българина ! Моля Прокурора на Републиката да издирят лицето и да се накаже !

има и хора с качества, к;во толкова има за чудене , онея Гиви и Моторола от руската армия също бяха на максимум 38г. да беше а пак бяха със високо звание подпололковник полковник не помня добре вече та явно в динамична държава дето се случват военни действия бързо можеш да се издигнеш в армията ако си добър и упорит лоялен

Никакъв терористичен акт не е!Предполагам,че е избухнала газовата уредба на автомобила!В Украйна използват американска газ!

таз американска газ...ама как в една бедна държавица, която е потънала в заеми, полковник кара скъпата лимузина, не ми е ясно...

скоро избори , неудобните се отстраняват. двойна изгода ... хем човека го няма , хем ще виниш други че са го извършили... с една дума демокрация

Путин е.

ЦРУ започва да ликвидира тези ,които знаят за зловещата им роля ! На ред са главатарите на нацистите ,които вече имат сметки по няколко десетки милиона в Западни банки ,но няма да доживеят да ги вземат !

Убийствата,взривовете и обирите са ежедневие в тази страна.

Опълченците в Донбас отдавна обявиха, че знаят кои са организаторите на убийствата на Моторола и Гиви и възмездието ще ги застигне. И бум бум.

" НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ " Не можаха да го разберат сепаратистите в Скопие и Киев.Галичинските бедни мингяни, тръгнали да командуват богатия Руски изток и да правят държава с име Покрайнина. На кого ? На Руската империя ! ха ха ха Трактористи и комбайнери ги направиха на таратор.Баендеровските боклуци могат да влизат в чували и да излизат с краката напред оттам.Избиват мирни хора, досущ като чорбаджиите си от САЩ

Какви опълченци бе ? Обикновени терористи са, подкрепяни от Москва. Нали така Путин нарича тия, които се бият против "законно" избрания президент в Сирия? Защо тия са опълченци, а ония терористи ?

дали не е офицера подготвял убийствата в ДНР и ЛНР?

путлер капут,слава на Украинските ни братя!!Бий комунделите в главата,бий,бий,бий...!!!

скоро и твоята кола.

Сериозно ли бе, селски? Хе хе хе хе.

ТАЯ СТРАНА ИМА В МОМЕНТА ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ(ЛЕКО) ОТ ВСИЧКИ ЕРОПЕИСКИ И ЮЖНО АМЕРИКАНСКИ СТРАНИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ! В МОМЕТА ТАМ УПРАВЛЯВАТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА БАНДЕРА И СУХЕВИЧ КОИТО СА БИЛЕ НА РАБОТА В SS ПО ВРЕМЕТО НА ВОВ . И КАКТО ПОМНИ СВЕТА ИМАШЕ НЮРЕНБУСКИ ПРОЦЕС КОИТО И ОСЪДИ ФАШИЗМА НО ЗА УКРАИНА ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ! ДАЖЕ СЛЕД 70год СМЕНЯТ ИМЕНАТА НА УЛИЦИТЕ . ПИМЕРЪТ Е СМЯНАТА НА БУЛЕВАРДА ВАТУТИНА(който е и освободил киев от фаш-та мраз )НА БУЛЕВАРД БАНДЕРА ) И ТОВА Е ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИ ОТ СВЕТА И ОСОБЕННО ЕРОПЕИЛИ ЕВРОГЕИСКИТЕ СТРАНИ !!! А ТОВА КОЕТО Е СТАНАЛО Е РЕДА НА НЕЩАТА - ТОЗИ Е 100 И ЕДИКОИ СИ НОМЕР - ДА НИ Е ЧЕСТИТО

Иванушка, айде обратно в Москва. Тук е България мурзилки смотани, не Русия!

Ти да не си Десен сектор? Ще те правя ляв ...

Това нема да спре Украйна да изгони руските окупатори

За Мозговой, Батман, Моторолата, Гиви ... !

Малко е. Трябва да дехидратират поне яйценюк и турчинов. поросенко сам ше се накъка и ше духне към фащ.

Яно не са могли да разделят откраднатото от източна Украйна ...

ДИРа, няма ли да напишете нещо за живите днес?

Двама лидери на сепаратистите в Донецк загинаха от бомби, поставени от украински части. Сега просто изравняват резултата. Съответно украинците също ще се активизират. Военните са хора с детско мислене и тежки мозъчни увреждания, но затова пък добре въоръжени.

Това е още от събитията на Майдана, тогава се отвличаха опозиционни лидери и бяха бити или убивани. Това което е сигурно че скоро няма спрат да се избиват.

Направи ми впечаталение една интервюирана от отцепилите се региони. Та тя самата протестирала преди на Майдана. Но както каза, постепено фашистите са го окупирали и отблъснали нормалните хора.

ви поздравява от небитието. Хайде тъпи хазари, продължавайте еврейчета.

идил явно е против баба меркел англия украйна ...