Разказът на бившата тъща на Стефан, убил красивата Виола

Зверското убийство на 29-годишната Виола Николова в София в петък е можело да бъде предотвратено.

Обратно в новината

Коментари - Разказът на бившата тъща на Стефан, убил красивата Виола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой може ли да даде повече информация за този изверг. Кога и къде е роден, какъв е бил живота му

Друга интересна връзка на Калина е с далаверата за 2 мил. лева, заради която махнаха директора на УСБАЛО Валентин Ангелов. Ето от къде ще дойдат парите за измъкването на Стефан, а ДАНС пак спи.

Майката, както и досега е постъпвала, ще направи и невъзможното да го измъкне. Ако не може с пари, ще го направи с много пари. Резонен е въпроса: Откъде Калина Станева - Маг. фармацевт, управител на болничната аптека в Специализирана болница за активно лечение по онкология ЕАД, гр.София, разполага с тези финансови средства и по какъв начин са придобити. Притежава аптеки "АРВЕН", едната от които е с адрес: ул. Хисаря 3A, кв.Света Троица. На същия адрес, в собствен апартамент на сина и е извършено убийството. Друга аптека, също в гр.София е в кв.Лагера на бул.Цар Борис ІІІ 112. В търговския регистър, като собственик на фирмата "АРВЕН К И К" ЕООД се мъдри името на бащата на Стефан - Николай Стефанов Станев. Фармацевт в семейството е само Калина. Как е бил ангажиран Стефан в семейния бизнес, както сам се хвалеше! Редно е да се направи пълна финансова и данъчна ревизия на семейство Станеви и фирмата им. Институциите имат доста работа с този случай. Мисля, че при съвестна работа и професионално отношение (неподкупно), ще излязат на светлина интересни факти и обстоятелства.

трябва изобщо да не се почва връзка с всеки, които буди и наи-малкото подозрение, една жена почне ли връзкая е много по-тудно да я прекъсне, режете проблемите в зародиш.

какъвто е пожарникаря такива са и приятелите му убиици

Тоя младен маринов какъв е поредния статистик в мвр дето иска по висока заплата ли.

Ако си от постоянно похапващите и винаги си проваляш диетите опитай Фитоспрей- натурален продукт,който подтиска апетита и помага в отслабването Научи повече на сайта -копирай линка в браузера си fito2.vipnews.space

А как действат в Китай и Филипините срещу наркоразпространението-с разстрел.Това е единствения начин.

Големият проблем в обществото ни идва от липсата на информация!И от нежелание да издириш такава!Когато влизаш в интимни отношения с някого или назначаваш на работа някого,или контактуваш с някого често,потърси информация!На СV не можеш да разчиташ,а да питаш веднага ще те изпързалят!Няма препоръки от бивш работодател,хазяин и т. н.Животинче като си вземаш пак питаш за родословие.Хора,опомнете се!Проверявайте!Иначе ще стане като във вица:Две баби седят на пейка и си говорят.Едната се хвали-Оженихме внука!Другата я пита откъде е момичето?Епа от Фейсбук!-отговорила бабата

Официално нямаш право на информация дали съседът, познатият ти, приятелят ти е криминално проявен или осъждан. Тайна било. Само като работодател може да искаш свидетелство за съдимост, но в него едва ли ще пише, че бившата му жена е подавала жалби за тормоз. Прав/а сте, ама единствената възможност е да разпитваш кварталните клюкарки по местоживеене.

НИЕ ПОЛИЦАИТЕ НЕ ИСКАМЕ ЖАЛБИ ... ПРЕДПОЧИТАМЕ ГОООООЛЕМИ ЗАПЛАТИ :))))) ЗА ХАМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИЦАИ СТАВА ВАПРОС , НАЛИ ТАКА :(

Каквито и мнения да давате, кой бил прав, крив изневерявал - убийството няма оправдание в случая! Единствено и само тогава, ако някой изнасили жена или дъщеря, бих оправдал до някъде! В случая този е изпъстрен с комплекси и умопомрачен от дрога изверг. ПП: Аман от идиоти

Мисля ,че функцията ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР отново трябва да е функционираща и то БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ

Трагична работа , моите съболезнования към родителите на Виола ! Време е оделим семената от плявата ! Господин Цацаров , МВР и Прокуратура напразно ядат Български хляб , много пропуски , няма ли да има уволнения за не свършена работа !

много си наивен да знаеш!

А, не така, много искате, а ние си имаме работа, особено много и важна на 5.07.2017 година. Какви ти сигнали, няма ли да ви стане много?

Бълхария!!!

какви са тия жени луднали по наркомани?

колко съдии, прокури или полюцаи са уволнени и ще бъдат разследвани за съучастието им И в това убийство ?

Дир, защо изтрихте и моето скромно мнение? Нямам ли право да споделям мислите и коментара си? "Аврора" по-долу доста ме е очернила, но аз ще кажа за нея само добри думи! Да е жива и здрава, с какво я дразнят моите коментари? Аз само споменах, че на тази червена бабичка-тъща сега ѝ се е паднала едноминутната слава. Пред пилоните на НДК при другите путеноидки с червен мозък не може да се радва на толкова голям медиен интерес. Тази е видна путеноидка, дори косата и е червена, свикнала да доносничи и да се оплаква. Човек трябва да е последният путеноид, за да обръща внимание на социалистическия ѝ смешен плач. Кое е обидното тук, кое не е истина?

хората са озлобени и обезверени, тоест не са вече хора а зверове, ако се опитваш да бъдеш добър ще те азкъсат без грам угризение, ...с тя народ е свършено сами ще се доунищожат

разкъсат

Комуняга Щерев пак ли плюеш! Защо все си "на кестерме"!? Явно си някакъв комплексар! Не си добре с главата човече - лекувай се! За теб всички са комунисти или комунистически бабички или нещо друго...комунистическо! Не може така да приравняваш всички като комунисти!

"Тази е видна путеноидка, дори косата и е червена, свикнала да доносничи и да се оплаква." Е, Щерев, свалям ти шапка - "тази е червенокоса, следователно е комунистка и путеноидка..." Разбрахте ли, българи, че трябва да се пазим от такива! Хвала, Щерев, хвала за таквоз дълбоко прозрение!

Държава няма...всичко е оставено на самотек!

Момичета, па гледайте, като си избирате мъж, бе! Тия нашараните, с многото татуси, торби с мускули и десетки комплекси не са в ред! Колко трябва да си т*ъп, за да се изрисуваш като племенен вожд и да се гордееш с това?! Работят върху телата си, но са с IQ на земноводни. Жалко за момичето.

то па момичето една интелектуалка страшна работа, я виж във фейса с какви снимки се предлага на рогачите

Ей, може да е всякаква, ама не заслужава такъв ужасен край, това е психопатска работа...никой не заслужава такава мъчителна смърт, каквото и да е направил...тоя са го проспали служби, полицай, прокурори...то много удобно стана да си "луд" в тази наша държавица, трябвало е да го хванат още при първите сигнали срещу него...бившата му тъща е права!

Чудовищно престъпление!Но и коментарите са доста стряскащи!изумително, лековато, дебилно отношение към случилото се на част от коментиращите.Само че това не е филма, който гледате, това е живота ни и подобни зверове са между нас, необезпокоявани...

зверовете са тия дето гледат само как да се изплющат с някой нов но е искат да раждат и гледат деца, заради това тази нация скоро ще измре да отвори път на мюсюлмани, българките стават само за еднократно ползване

Дирници скапани, що ми изтрихте коментара, който си беше точно и само по темата, и не е никакъв спам, но вие сте на страната на извратеняци и откачалки! Простотиите на любимия ви Щерев по-долу са винаги добре дошли, не са спам и са точно по въпроса, нали - за путеноиди и за червени бабички - точно съвпадат с вашите разбирания за новини и за медии! Нещастници, неграмотници и мързеливи недоджурналя! Сами не сте си събрали инфо отникъде, а ако някой го донесе и го сложи на тъпия ви сайт - триете, нали, адски умно, направо находчиво и достойно поведение на "редактори" ... Дето не различават принц Хари от Уилям, нито сестра от жена, принцеса от дукеса или наследник от снахата му ... Всичките ви "новини" са такива сбърканьоци - но важното е Щерев да има повод да натряска половин страница за или против червените, сините, зелените, тиквите и кратуните ... и изобщо против всички - да ви е пълен форума с неговите находчиви и умни творби, единственото, което разбирате и ви съответства на личните нагласи!

обсолютни боклуци, режат клона на който седът, заслужават никой да не пише в техния саит

И аз повече няма да стъпя тука-кълна се и чета идиоти не ми трябва -ЧАО и ВС.Добро

Доколкото познавах момичето, беше много трудолюбиво (за справка вижте какво е работното време и как юркат младежите работещи в Пулс Фитнес) Това че беше хубавица не не значи е била надута или превзета...! RIP!!!

Не се хабете, никъде няма да ходи , освен отново в клиника . Тъжно , но точно това ще стане ....

Чакат го в Софийски централен има един дебел цесекар с 20 санта парафин дето много ще му се зарадва

Търкулило се гърнето, намерило си похлупака. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Те ти булка Спасовден. От трън, та на глог, че е по-висок. Като се обърне колата пътища много. Хитрата сврака с двата крака. След дъжд качулка. Докато умните се наумуват, лудите се налудуват. Каквото повикало, такова се и обадило. Каквото си надробиш, това ще сърбаш. Насила хубост не става. ?????????????????????????????????????

МВР не работи в полза на обществото!!! Тази институция е моста между престъпността и политиката!!!

Като му гледам татусите - дилър на лефски запад. Не е бил само зависим. На такъв лабилен психопат, му трябва само една жена да му лази по нервите и убийството е на лице Вие като го гледате на снимката ще оставите ли щерка си да ходи с такъв?

Покъртителна история! Искрено съжалявам за отишлият си живот и на близките и роднините. Някак си позната история. Поредният психясъл който на воля си прави години наред каквото си иска. Имам въпросче? Кой ще понесе отговорност? Да ясно, шантавият наркоман сега в началото ще го нарочат. Ще го изкарат невменяем, или че е извършил убийството под действието на наркотични вещества. Няма да може да носи наказателна отговорност и ще го пратят за лечение в някоя психиатрия. Изпитвам погнуса,отвръщение и силна антипатия към българските институций, който с лекота са неглижирали този случай. Убийството е можело да бъде предотвратено на. В европейска България институцийте още действат на ниво полу-идиоти. И това са тези дето искат да стачкуват отново, и все за пари реват. Питам аз пак кой ще потърси отговорност на тези идиоте които не са обърнали навреме внимание и не са предприели нищи. Полиция, прокуратура, съд, силно и с ясно съзнание твърдя че са зависими и пълни с некомпетентни и непрофесионалисти кадри. Държавицата ни е пълна с наркоманчета, младежи които консумират големи количества алкохол, психично нестабилни хора,за които ни една институция не носи отговорност. Нито ги знаят колко са, нито ги знаят къде са. А имаме политици които се бият в гърдите, и чрез платените си медии се опитват да ни баламосват как всичко ни е наред! Не искам да съм черноглед, но нищо не ни е наред. Трагедии след трагедии, убийства, катастрофи, агресия, неграмотност, наркотици, алкохол,корупция,агресивни бездомни кучета, мога да изреждам до утре...... Бог да прости това хубаво момиче станало жертва на комплекс от грешки , безотговорност и дебилщина.

чужди и свои

Гурльото по стар български обичай като се оженил разбрал че сестрата на булката е по-хубава и речил че като има балдъза може да чеше два гъза ама го изгонили и наркотиците го довършили . СЕГА В ПАНДИЗА ДА ГО НАПРАВЯТ БУЛКА

Член 324, приет през 1810 г., позволява убийствата на невярна жена и нейния любовник от ръцете на съпруга [15], макар и само когато съпругът е привлякъл съпругата и любовника й в брачния дом, а също и в flagrante delicto [16]. То е премахнато едва през 1975 г. На 7 ноември 1975 г. Закон . 617/75 Член 17 отменя член 324 от Френския наказателен кодекс от 1810 г. Много държави, включително дори западни държави, като Белгия, са били законно повлияни от Наполеоновия кодекс: като наследство на много влиятелния Наполеонов кодекс преди 1997 г. белгийският закон За смекчаващи обстоятелства в случай на убийство или нападение срещу съпруг, уловен при прелюбодейство [17]. [18] (Самата прелюбодеяние бе декриминализирано в Белгия през 1987 г.). [19] В Люксембург през 2003 г. беше отменен член 413, който предвижда смекчаващи обстоятелства за убийство, нападение и нараняване на прелюбодейния съпруг [

Такива като този изверг у нас човек с лопата да ги рине . Е има разлика тоз най-вероятно е мутра която все още не е захлебила за разлика от побратимите си . Най-извстните наркомани като Али Баце Тиквочев , Малкият Мук от Ловеч и Киро Лудогорският друсат яко , бият и убиват но са членове на масонски ложи ! А това им усигурява Темида да не ги гледа и медиите да са слепи .

От повечето коментари ми става ясно,че е нормално някой,като те дразни да го убиеш. Докато има такива боклуци,защото не мога да кажа хора ще живеем в страх и ще сме на такова дередже. Посе някой друг бил виновен,а повечето тук са с болна психика. Направо ми е гнусно и гадно да ви чета жалките коментари.ЧЕСТНО!!!

Пенке, не може да се плющиш наляво и на десно а мъжът ти да си трае, все някой ден ще му избие чивията и ще ти стоши главата

Ама ти си им светил ли та знаеш,че тя му е изневерила! От предположение до истина разликата е от тук до небето. Да не крием,че повечето комплексирани мъже винаги имат съмнения,че са мамени.

ганювци,гадни,ако убиеца беше турчин,щяхте да плюете и сипете омраза,преди няколко дена в украина,убиха туркиня и изсипахте сумати глупости,а сега кажете,това "изпълнение",на този урод,християнска ценност ли е или европеиска

християнството учи че мъжът трябва да почита жената и да я обича а не като турчин да я държи в кухнята, я виж как изглеждат жените в Европа и ги сравни с ваще пингвини

И срещу кого изсипахме омразата - срещу българското убито момиче ли (с турското име) или срещу талибанина -убиец?!

Дори да е вярно всичко написано по този случай всеизвестен факт е ,че много тъщи не долюбват зетъовете си и са винаги недоволни от тях... Така, че на тази тъща и дума не може да и се вярва, поне що се касае за нещата, които говори за бившия си зет.... Не можаха ли "умните журналисти" да интервюират по-достоверни свидетели, а не хора, които по дефиниция мразят другата страна???? Стига журналистически дезинформации и манипулации...

??? Тъщата си е много интелигентна жена и й вярвам абсолютно. Ама такива като теб не са читави.

Дали го долюбва или не вече не е от значение.Факта ,че е извършил нещо толкова жестоко е достатъчен да повярвам ,че жената казва истината.

Че на 29 години не е малка, значи още не и са били минали кифлинските години, че да си пада по лошите момчета....

Що за коментари - била го дразнила! Когато някой те дразни - късащ с него. Ако всеки, който се подразни от някого го убива ??? Ако някой се дразни от Вас - да Ви убие ли?

Какво се чудите бе, един мъж имали пачки може да стигне много далеч, а жената все да го тряе. Никой не иска от сьомгата с хрупкави зеленчуци и шопинг в Мола да мине на шкембе чорба.

Да бе - на мен ми е добре и в спален чувал под звездите и в 5-звезден хотел. А парцалките няма да ги нося в гроба - това са само вещи! Хората са важни, за да ми е топло на сърцето, не парите!

Добре, де но този си е психар, наркоман и агресивен. Какво правят две жени с него? Че и дете има. Едва ли е наркоманясал след брака си. И въобще не е единствения случай. Интересно ми е защо въобще момичетата и жените говорят с такива?

се събират

Говорят с него, защото на челото му не пише "садист-наркоман". На външен вид може да изглежда нормален. В периодите между наркоманските му изстъпления може дори да е спокоен и умерен в приказките и държанието си. Едно мога да ти кажа от личен опит: Никой насилник не изглежда такъв и не се държи като такъв в началото на нова връзка. Характерът му се разбира в последствие, но дори и след 1 седмична връзка за партньорката на такъв идиот е прекалено късно. Защото ако влезеш в полезрението му ще излезеш от там само ако някой от двама ви умре или влезе зад решетките.

В тази държава нормалните хора нямат права. Същите хора, които са съвестни, които вървят "в пътя", които работят и плащат данъци, на които всъщност се крепи държавата. От тези данъци се издържа полиция и прокуратура. Какво излиза - храни куче да те лае! Тези институции, които издържаме с нашия труд гледат на нас отвисоко и не ни пазят. Трябва някой да те убие и тогава да задържат виновния. Ако не се откупи през това време. В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ ? ТОВА ЛИ Е НАШАТА ДЪРЖАВА?

Мили родни картинки. Анаболен ганьо, живеещ с парите на родителите си. Меркантилна глупачка, харесваща лоши момчета. За десерт е полицията, която ни пази.

42%от наркозависимите до 25 години умират.На 5 място сме в Европа по смъртност от наркомания.В България33%от младежите до 18 години са употребявали поне веднъж наркотик.Наркомани сигурно карат и коли по пътищата.Държавата не се бори с наркопласьорите.

Преди време ме преследваше един психопат и подавах 2 пъти жалба в полицията. НИЩО НЕ НАПРАВИХА, само ми дъвчиха документите, никакъв ангажимент, никаква защита. Добре, че този не беше тежък случай и имаше свястни родители, които го озъптиха. Защо плащаме заплати на полицаите? Те не ни пазят.