IT гиганти обявиха, че ще изметат мрежата от терористи

Глобалните социални медии обединяват усилията си в онлайн борбата срещу екстремизма и тероризма.

Обратно в новината

Коментари - IT гиганти обявиха, че ще изметат мрежата от терористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правете като китайците - веднага в дарк нета, анонимни :) За какво са ви зиониЗките медии, айде бегайте оттам, а те нека си нюхат, на кой му пука????

само Бог ще ни спаси от еврейската напаст !

Терориста как скочи веднага :)))

Ти си куманяга, а куманягите са също терористи, я как защитаваш тетористичното виждане и постъпки.

Ако Западът наистина искаше да спре тероризма, преди всичко щеше да блокира банковите трансакции на терористичните организации и нямаше да ги допуска до интернет, да не говорим за доставките на оръжие. Така например още през 2014г. ген. Депорт споменава за $2млрд. у Даеш: "...Даеш разполага с истински военен трезор от $2млрда., огромни автономни приходи, несравними с онези, с които разполага Ал-Кайда. Даеш разполага с многобройно военно оборудване ... ние сме изправени пред истинска армия с професионални военни кадри. Кой е докторът Франкенщайн, който създаде това чудовище? Нека го заявим ясно, защото това си има последствия: това са САЩ..." Из аудиенцията на дивизионен генерал Венсен Депорт на 17 декември 2014г. пред Комисията по външните работи, отбраната и въоръжените сили към френския сенат по време на дебата за продължаване на операцията Шамал в Ирак, която се намира лесно на сайта на сената като се пейстне в гугл: l'opération Chammal en Irak - Audition du Général de division (r) Vincent Desportes Всички действия на САЩ и НАТО обаче са насочени към създаването и поддържането на терористични организации: "...На 19 февруари 2008 Президентът Джордж У. Буш заяви, че признаването на Косово за независима нация ще донесе мир в региона..." ("...President George W. Bush on February 19, 2008 stated that recognizing Kosovo as an independent nation would "bring peace to a region...", Wikipedia, Kosovo US relations. "...пет тренировъчни лагера са открити от ИДИЛ в Косово. Най-значимите са разположени на границата с Македония, в областта Дечани; други, по-малки, около Призрен и Печ ... , където бивши войници от Армията за освобождение на Косово обучават в боравене с оръжие и Корана. В Босна също...", писа швейцарският Ле-з-Обсерватьор под заглавие "Тренировъчни лагери на ИДИЛ в Косово и Босна" ("Camps d'entraînement de l'EI au Kosovo et en Bosnie", 31.08.2016, Les Observateurs).

Блойчейн и си вън от банките на Рокфелер. И от тетористичните организации на Даеш. Е, тека и не разбрахте, че баш Рофелекр и Сорос са зионисти, и техните банки и пари помагат баш на терористите, а не на вас! бегайте от тех, прехвърлете се в блокчейн, и не могат да ви фанът цървулите!

Само ползването на думата "глобален" и е ясно, че става въпрос за терористична организация. Какво е тероризъм? Да нарушаваш правото на свобода и живот на останалите. Ако някой репи да те пази с подобни методи, той какъв е?

По-добре сложете снимка на Зукърбърг, как си е залепил лепенка на камерата на лаптопа. ;) Ще е по-правдоподобно, от това да си крие лицето.

За да преборим тероризма, започваме да тероризираме нормалните, пълно следене, налагане на тотална цензура за това, което не ни е угодно, пропаганда и прах в очите...

ИТ гиганти налагат новото ИТ робство.

По-голям тероризъм от СПАМ-а няма, него преборете кретени.

Ко рече?

Ми не е хепи нещо..виж му троловете какво пишат ..

Тероризмът като такъв (и производните му) не е в мрежата, а в главите на хората - мрежата просто се явява естествената и позходяща приемна хранителна съобщителна среда за подобни "агитации, облъчвания, разни пропагандни акции, други подобни тестове" и т.н., но не е първоизточника - това всеки професионалист го знае и ще ви го каже ако го попитате. А какво си мислят някои маргинални групи или най-общо казано, хората (или пък възнамеряват да направят) е съвсем друг въпрос.

Някой задавал ли си е въпроса колко бджетно осигурени за целта организации по света досега май помагаха на терористите и чак когато им се качиха на главите, решиха да се борят с тях? Примери колкото щеш - Европа, Щатите. Вадя от този списък израелските служби. Ето АНС с бюджет няколко пъти над този на ЦРУ и ФБР, взети заедно - пример за пълна издънка. Знаят какво си говорят европейските лидери, техните лидери и лидерите на ИД. А резултата какъв е? Смех? Путин им избирал президента!!! Смех!!! Просто всеки, ойто е поне малко наясно с даденостите, знае че виновни са на службите, а политиците. И какво стана- службите ще си въртят играта "държава в държавата", а ние ще се оправдаваме с IT сектора. То все едно за катастрофите по пътищата да впрегнем да се борят строителните фирми от бранша. Смех, ви казвам...

Това означава само едно, започва една глобална цензура. Под предлог за борба с тероризма. Повечето терористични атаки са фалшиви и се цели да бъде притиснато населението с доброволен отказ от правата си. Уж за безопасността си. Приемат се съответните закони и правила. След което започва разправа с инакомислещите. Така се заражда всяка една диктатура.В случая наблюдаваме точно този процес.

Проблемът е, че този процес се разпространява в световен мащаб и няма как да се избяга от него. След това ще започнат репресиите срещу инакомислещите. В момента подобен процес на цензура тече в Турция, но лошото е, че има подобни индикации, дори в демократични държави, като Швейцария. Сбогуваме ли се със свободата на словото - сбогуваме се и с демокрацията.

Бивша комсомоска секретарка с персонални демографски проблеми в трета възраст може да иска само връщането на член първи от конституцията.

Фейсбук, ЮТюб, Туитър и корпорацията Майкрософт ще се борят срещу НСА (която създаде три от четирите) и ЦРУ, което създаде тероризма... Ти да видиш... Нямат ли по-правилни неща в които да си наливат парите, като например ликвидиране на световния глад или епидемията от холера...

.. ИТ си "отгледаха" хакерчета, ЦРУ - терористчета с една цел: Тотале контрол под формата на "Грижа за демокрацията" .. сега остава да ни вкарат и чипове за "Психически контрол" под формата на ваксини и лекарства и ще бъдем напълно демократични и послушни. Честито! Мислете му как ще се отървате. Ето ви сега ИТ револючия и нови технологии :) .. никакъв доктор повече!

"законопроект, според който социалните мрежи ще се глобяват до 50 милиона евро, ако не премахват бързо постинги, съдържащи омраза" - да виждате тук борба с тероризма?Ще премахват написаното от нормалните, квалифицирани и сега като ненормални - с педерасия, послушание, овчедушие, лъжа, липса на мнение, конформизъм, отвикване от мисъл и труд, такова общество е обречено.Нарочно не употребих малоумните термини давани на националистите и всички хора с достойнство, чест и отговорност - би било обида.

Борбата с тероризма е фасадата, зад която ни лишават от свобода.

тои затова е създаден...проблем-реакция-решение

Айне, нема нужда да ни баламосвате! Всички анаем, че който плаща - той поръчва музиката! А докато терористите се поддържат от ЦРУ, АНБ и Държавният департамент на САЩ, то това са само празни приказки ...

То че ще налагате тотална цензура е ясно, но поне баннете тъщата, че е по-голяма гад от ИДИЛ, Алкайда и Миленко Неделковски, взети заедно.

Добре.

Е, те досега спаха ли ? Какво правиха? Да изметат тоя боклук час по скоро !

Първо ги създадоха пък сега ще се справят с тях. Нещо друго са замислили. В най-добрият случай са празни приказки.

Какво се правят на умрели всичките "големи". Не са решили, не са ги заличили от земята тия "мюслита". Как точно с ИТ ще спрат тероризма? По-скоро ще наложат цензура и следене на всичко с цел да следят всякакви банкови транзакции и т.н., под предлог, че търсят терористи.

Ми какво друго да правят, да тръгнат ИТ-тата с пушкала?

Добре дошли в новия ред! Вече, който не е удобен се обявява за терорист. Последното място за свободно слово ще бъде поставено под контрол. Никой образован, интелигентен и сит човек не е станал терорист от прочита на екстремистки изявления. Отново се лекуват последствията, а не причините за тероризма

Когато се търси повод - причина винаги ще се намери.

хакерчета

Това да се чете, ще ви наложим такава глобална цензура, че няма да можете да пръднете пред клавиатурата без ние да сме разбрали. Тероризмът е идеалното оправдание, за да се удари пак по пиратството, защото им бърка в джобовете и да се заяждат без претекст с когото си искат.

Що бе?Чакалете ги да ги барнете..или покрай сухото може да изгори и мокрото.

И кой ще им плаща после...

"Глобален интернет форум за борба с тероризма" звучи като оруелски инструментариум за налагане на световна цензура от страна на глобалния капитал. За да ликвидирате тероризма байновци, трябва да ликвидирате преди това условията които го пораждат, а именно социалната неравност и капитализма.

що са траяли?

Звучи супер,но дано бъде ефективен начин за борба с тероризма,а не просто премахване на информацията за него и хоп изведнъж няма тероризъм - всичко е наред!

Айдеееее дира си замина заради мурзилките... една глоба от 50 млн. и са дотам...

Само Соросоидите ли ще пишат? Ще стане форум на шизофрениците ли?

Това "кореспондира много добре" със свободата на словото и демокрацията. Може да се продължи с демократично шомпулиране на соросоидни задници. А на виетнамската булка и другите създатели и съучастници в тероризма какво ще им направите или не е верно?

А защо досега им даваха такава свобода?

А от троловете на Курнелия, кой ще ни отърве?

От тъпи патки и неграмотни простаци кога ли ще се отърват?