BMW успокои Тръмп с $600 млн. и 1000 работни места

Бе Ем Ве (BMW) планира да инвестира 600 милиона долара допълнително в завода си в Южна Каролина и да създаде 1000 работни места през идните четири години.

Обратно в новината

Коментари - BMW успокои Тръмп с $600 млн. и 1000 работни места | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Премълчава се че в такива договори задължително фигурира минималната средната и максималната работна заплата в тази фирма за работниците и служителите и правата и задълженията им отпуски болнични и др. и какви ще са последствията за работодателя ако не ги спазва . Изобщо вътре има такива задължения които никога няма да се позволят в други държави ! Америка ! ! ! Това е . Така се правят инвестиции в чужда държава . Да се поучат българските българономисти !

Защото завод се строи там, където има пазар за продукцията на завода бе, глупендер. Заводът не е сиропиталище за безработни.

Въпреки яростното квичене на сороските демократи Тръмп набира скорост и подкрепа ,започна да осъществява плановете си ,и оградата ще се строи и чуждите фирми ще трябва да произвеждат тук ,дори и BMW клекнаха ,въпреки ,че щяха да се изнасят в Мексико ,продаде оръжие за стотици милиарди с което осигури работа на военната индустрия години напред ,спести трилиони разходи на Америка от климатичният рекет и измами ,въобще Тръмп палячо или не се оказа много удачен избор за работещите американци.

Ха,ха, 1000 работни места! Това може да е много добре за Долно нанагорнище,но за америка си е пълна подигравка. Оградата ще се строи и ще се плаща от прясно напечатания бюджет, а не от мексиканците! Все големи успехи. Дай боже всички ни такива нечувани успехи, та да ги стигнем американците.

Хилияда по хилияда милион прави, а това са все производствени места. Един произвеждащ поне още пет поддържащи места създава.

Та казват престижа на САЩ паднал, ама си плащат като попове.

престижът им пада,досега японците произвеждаха коли!Амер. ги купуваха с китайски заеми и си возеха гъзовете.Сега ще се размърдат и ще си ги произвеждат те,дано им отслабнат дирниците :Д

Това си е жива корупция, но му финансовите фараони му казват "бизнес".

ами ще правят завод за оръжие, ще изнасят бомби да убивате деца, това може посткомунизъма

Тръмпи е рекетьорче, но върши работа. Време е Европа да му отговори със същото. Има доста американски компании, които не плащат данъци, а продават стоки за милиарди.

На първо четене едни американски марици, дето ползват неправомерно държавна субсидия...

Защото, това са глобални фирми и си правят сметката...Не се ръководят от примитиви, пишман-националисти, които да викат ''булгар,булгар'', ''нащо си е наше'' и подобни тъпизми..А и Форд пък имат голям завод в Кьолн..Така правят световните играчи..Те си знаят, какво правят..Не чакат Валерката да ги учи на бизнес

"За милиони, няма закони, За кокошка, няма прошка!" Основният и единствен закон на Демокрацията ...

Ако не са европейците и китайците от кой свят са тия?

Губернаторът си казал правичката, какво означава фирма , като БМВ да направи завод...И на България щеше да се гледа с друго око, ако....Ама няма...Тъпите, гнусни к*пелдаци, фалираха банки, правеха заменки и продаваха заводи за скрап..Виденовци, Гечевци, Гоцета и подобни...

Къде забрави Костов, Симо и Тиквун в тази редица? Балкан, Булгартабак и БТК кой ги подари?????

А най-вече Иванчо Костов с разбойническата приватизация и икономически неграмотния Филип Димитров!

нали ни отърваха от губещата рафинерия в Бургас! Не стига,че нищо не печелят,не плащат данъци и оставайки държавна ние ще плащаме заплатите на назначените партиини търтеи!

Чета говеждата възхита на българските фенове на Оранжевия палячо и се забавлявам. Милите идиоти си въобразяват, че по някакъв начин немците страдат от цялата работа, а истината е, че BMW в момента изнася повече автомобили, произведени в САЩ, отколкото който и да е от "родните" американски автомобилостроители. https://www.bmwusfactory.com/bmw_articles/bmw-manufacturing-remains-largest-u-s-automotive-exporter/

къде ги ядат доматите с колците, бе? Публикувано във факти.бг: Компанията JATO Dynamics публикува една интересна класация, показваща ни кои са най-популярните автомобили за изминалата 2016 година. По-конкретно става дума за най-продаваните коли в света, а любопитното е, че първата позиция се държи от... пикап Публикувано във факти.бг: Това е свръхпопулярният в САЩ Ford F-Series, от който през миналата година са продадени почти милион екземпляра. С това си постижение Ford F-Series бележи ръст в продажбите със 7.7% спрямо предходната 2015-а. Публикувано във факти.бг: Втората позиция е за Toyota Corolla, от която се продадени 952 576 бройки, а тройката се допълва от Volkswagen Golf, който въпреки спада от 8.2%, си остава най-популярната кола в Европа.

Дори в Канада най-застреляните карат Форд, лелелеее лъжи на квадрат

BMW не го прави заради Тръмп, ами защото стратегията им е такава.

Стратегията беше завода в Мексико и после през границата ама вчера съдиите клекнаха и сега май и стена ще се строи.

Смееш се на собствената си простотия?Правилно е казал човекът, такава е стратегията на БМВ...А стратегията на Ауди е за завод в Мексико(вече е готов) и никаква ограда не им пречи, щото нямат намерение да прехвърлят аудитата си през оградата

не се радвайте - швабите ще си ги вземат от нас! А и ние какво производство ще изнесем като дойде нашият ред?

От теб ли бе гольо?

Ето, че можело да ва ева в глобалистите - да се плаща! Мекрон много плямпа но го вади мек!

Микрон го вади толкова колкото го е вадел Дали. Е няма начин ще си плаща на Тръмп.

Много сте прости! Дреме им на бе ем ве за 600млн. Всичко е кьор фишек, какъвто е и хамбургера начело на "най-великата" държава в света.

600млн не били пари за осран ганйо

Не може да напише "ганьо" правилно, тръгнал да цапа в кафяво по форумите! Льольо!

БЕ ЕМ ВЕ. Как страхотно е написано и как звучи а!

Значи можело и имало ефект. Мачкай швабите Тръмпи!

евалата наборе, само така...