Израелски самолети удариха позиции на Хамас в Газа

Израелски бойни самолети нанесоха тази сутрин удари по позиции на Хамас в Газа в отговор на ракетно нападение, извършено срещу Израел от Газа.

Обратно в новината

Коментари - Израелски самолети удариха позиции на Хамас в Газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дето Хамаз май се бие с ИД. А Израел бомбардира от време на време дори в Сирия (например Палмира), уж защото карали оръжие за Хамаз, но ИД не ги пипа. На тях засега им е изгодно онези да се бият помежду си. Както и да правят мръсно на Сирия и Асад. Изказа се някакъв евреин, че е сигурен на 100%, че Асад е ползвал химическо оръжие и Тръмп като кукла на конци, веднага разпорежда удар. А сигурно е по-вероятно евреите дори да са направили химическата атака, отколкото Асад. Те имат интерес. Асад не. Е, има и други вероятности. Само дето се случи седмица след като САЩ обяви, че не е задължително да сменят Асад. Мръсната игра е 100% сигурна. А Тръмп плю на всичко което каза в предизборната кампания. Например как на Обама му трябва разрешение от Конгреса за удари. Тръмп такова не искаше.

мяра за глупау чиляк: глупав,по глупав,най глупав,много глупав,на ротния кучиту... путински трол! В статията пише ,че свързана с ИД група е обстрелвала Израел,а ти путлерасте умуваш,че Израел не закача ИД!?Всеки месец почти израелски самолети разнасят на съставните им молекули по няколко джихадиста от командването на ИД,Хамас и иранските гвардейци

Лоши евреЙ, нихната!!!! Ний ги пуцаме с Касами, а те вместо с плюшени мечета (като европейците) ни го връщат с 'мирикански самальоти...

Всичко зависи от гледната точка. За евреите Хамаз е терористична организация, но за арабите не е. На изборите в ивицата Газа Хамаз спечели и управлява. Следователно палестинците искат Хамаз и си ги избират демократично.

не е верно. палестинците не искат хамаз, дори има конфликт между махмуд абас- законният лидер на палестина- и ръководителите на хамаз. хамаз в газа е подкрепян от катар и иран. в тази връзка, интересно е твърдението от статитята, че отговорност за нападението над израел е поела групировка на ИД от ивицата газа.

и тази гледна точка не е верна. Махмуд Абас може да не ги иска, но той не е палестинците. И аз не искам Бойко, но съм принуден да призная, че той представлява България, колкото и да не отразява моето мнение. Та занеи - мнението не един лидер не може непременно да отразява мнението на народа.

ционизма е вреден но го толерират за разлика от нацизма и фашизма