Боршош остро реагира на уволнението си от НДК

Мирослав Боршош реагира във Фейсбук на решението на министър Лиляна Павлова да го освободи от длъжностите, които заемаше в ръководството на НДК.

Обратно в новината

Коментари - Боршош остро реагира на уволнението си от НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, защото основната държава НА МАФИЯТА е на ГЕРБ, начело с Боко Тиквов Мутренски.

Ми... 25% е цената пич

Ще се опитам да пресъздам как се е стигнало до това "уволнение": "Лилеее ... виж там да го махнем тоя Боршош ли е Борш ли е ... абе нещо много честно го дава ... пък чакам сега тая седмица ... да влязат едни пари .... виж там някое наше момче ... пък на тоя .... Боршош ли беше ... виж там да му измислим ... някъде да го преместим .... айде действай Лиле ... " - гласът е на един "прост" който си говори простичко, защото " сте прости и се разбираме" ...

Мирославе, ти не си НАШЕ момче.Сега когато ще наливаме толкова пари в НДК, трябва НАШЕ момче да управлява тези пари, нали се сещаш.

явно има да се крадат многооо пари и не са се разбрали и метр...лилянка го уволнява стара пиеска

Боршош и той е едно конюнктурно амбицарче, което се издига с политически безразборен слугинаж, защото няма други качества. Какво толкова се вайкате. Сега ще го настанят да папка народна пара на друга ясла.

държи този тумбак пълен с л...на само, за да му върти далаверите.

Не се карайте. Едно е сигурно. КРАДАТ СЕ ПАРИ. МНОГО ПАРИ. ОТ ВСИЧКИ

Накратко по темата.Боршош осакати НДК.Ремонта се извършва от цигани без основно образование.Върху здрав мрамор се лепи гранитогрес 3то качество,теракот се боядисва с латекс.Боршош финансира театрални постановки и плаща безбожни хонорари на актьори за спектакли изнасяни пред 5ма зрители от сметките на НДК.За работниците няма пари,няма и назначения,лиспата на кадри продължава.Но,има назначения на PRи и мениджъри и всякакви такива клатикурци с хиляди левове заплати,като 6 такива се падат на един обикновен работник.За последните 15г. не е имало такива кражби,като през управлението на Боршош

Ти не си "служител2" ... ти си от "ББ3" ... нали ....

Служител съм от 15 години.За мен всички до един в парламента са помяри.Но фактите са си факти,Боршош е най крадливия директор на НДК

"Хаосът, който цари през последните два месеца при управлението на целия процес по подготовка на Българското председателството на Съвета на ЕС заплашва да го провали." - Боршош ... ХАОС цари в цялато "управление" на "Държавта" ... който заплашва не да провали а да ЗАТРИЕ ... НОРМАЛНА БЪЛГАРИЯ ...

Павлова си е мръсница и диктува....

Този папуняк да не би да е венчан за длъжността директор? Какво изживява махането си? Ще го махнат ,като е некадърник!

По-добре е от крадливото Лиле, повярвай! ГЕРБ е тумор за България

Лиляна Павлова изпълнява поръчки за ктажба на народни пари.

До каквото се докосне Лилето, всичко се срива. "Ремонтираната" от нея магистрала потроши толкова хора и жестоко уби жена. Сега е време и НДК да се превърне в смъртоносен капан. Ама какво може да се очаква от едно семпло девойче, махащо от трибуната първо зад Тодор Живков, а сега и зад бодигарда му!?

ОСТАВКА ЗА ЛИЛИ ПАВЛОВА ИЛИ ПРОТЕСТИ!! ОМРЪЗНА МИ ОТ ГЕРБЕРИТЕ КРАБДЛИВИ!! ИСКАМ ДА ВИ ИЗМЕТЕМ ОТ БЪЛГАРИЯ!

Лили, какво става с Лазар Лазаров? Защо открадна 40 000 000? Защо караме по амортизирани за 1 година магистрали? Защо мълчиш?

Е , народе български , разбра ли какви изрезки ни управляват? Тия пиявици много трудно ще се откажат от плюскането и властта.Лилето трябваше да е в затвора ,ако бяхме нормална държава.За това са толкова нагли и не им пука от нищо .

КАКВОТО И СИСТЕМА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ ИСТОРИЧЕСКОТО НАСЛЕДСТВО ДА НЕ СЕ РУШИ, ТОВА ОЗНАЧАВА ЗАТРИВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ. НЯМА ИДЕАЛНА СИСТЕМА ИМА ИДЕАЛНИ КРАДЦИ И РАЗРУШИТЕЛИ НА. ДЪРЖАВАТА!

Лиленце пиленце не пуска и грам от далаверата. За късопаметните Борша е човек на Бъчварова тя го назначи. Сега вече тя е никой и борша не е вкусен

Е как няма да го махнат пича. Идва страшна далавера и той няма място там. Даже дело ще му спретнат за всеки случай, че да си трае.

ДО ТОЙ-ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЗА ТАКИВА ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ,КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ИЗБИРАТЕ СИНОВЕ,ДЪЩЕРИ И ВНУЦИ НА ТАКИВА ОТРЕПКИ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ!!

Това борш не беше ли изсипано от БКП-олигарха с червените бузки - престъпникът и паразит Прокопиев.

Има ли значение от кого е "изсипан" или в случая е по-важно че се опитва да не допусне злоупотребите на дебелото Лили и затова бива отстрелян! Сега разбрахте ли защо Лилето не е министър на транспорта? - Защото тук за по малко време ще може да се открадне повече!

Не, не беше! Стига бутали името Прокопиев, когато е ясно като бял ден, че Тиквата иска да постави "свой човек", за да осигури достъп на "свои фирми" до финансирането около подготовката на Европредседателството! БИВШ ЧЛЕН СЪМ НА ГЕРБ, РАЗБЕРЕТЕ: Бойко е уникален професионален манипулатор и"усвоител" на държавна и европара!

Ясно е, че става дума кой да краде от НДК. Това, че тлъстото лилян иска да краде за бойка борисова, не значи и че говното борш също не е крало здраво.

Ники

Но СеДеРасите им беше прекрасно обяснено, че влезеш в коалиция с ГРОБ начело с банкянската Тиква си политически труп! Това очаква с пълна сила "Патриотите", които се подиграха безмилостно с изирателите си.

Присмял се хърбел на щърбел! Тоя крал, крал, та се олял и му вземат касичката. Да видим кой ще е новият послушко, който окончателно ще съсипе всичко.

По-голямо крадене,никога не е имало.

Нали за това се създаде това министерство и мадам-Свинетка е туриха за министър точно там. Очертава се много голяма далавера за много малко време и само Лилчето с-винетката ще може да се справи с У-свояването на средствата!

Един бушон си тръгва, идва друг...

Разбирам го, човекът не е свикнал да работи по обществени поръчки - по начина по който се работи в строителството.

СЕДИ СИ СЕГА У ВАС КАТО НЕ ОДОБРЯВАШ НИЩО!!

Мазна копаня ще да е това НДК-едва изгониха предишното ченге Друмев,сега и този хвърля къчове!

Само не сравнявай интелигентен човек като Друмев с тоя крадлив недоносеник!

"Министерството се аргументира за освобождаването на Боршош с това, че е налице системно неизпълнение на указания, дадени от страна на едноличния собственик на капитала..." Устно дадени указания от сорта - "виж там... по тази поръчка трябва да спечели еди кой си... "

Просто момчето е кадър на фалиралия реаниматорски блок. Герберите искат да си сложат свой човек на тази хранилка. Това е повече от ясно.

Ояде се тази седесарска издънка. Баща унгарец, майка помакиня от Родопите. Миро - виден мега приватизатор на софийски общински имоти заедно с Евгений Бакърджиев. Със скъсани гащи дойде в София, сега е милионерче. Абе съд в България има ли?

Кат я няма вече Румянка този унгарски калинчо-седераст май ще бега при тате в Будапеща, щото иначе си е за затвор в БГ ... Или Румито ще спаси единият си любовник от другия?

и тука да се изложат пред света и тука ще вземат голям процент, както от всякакви ремонти и саниране

Хранилката НДК трябва да се приватизира ! Отдавна държавното " управление " е дискредитирано !

Дам. Да се приватизира! Познай кой ще го купи? Ти? Аз? или Шиши?

Такааааа ли да направят...? Аз от приватизирано дружество правилно управление не съм видял, но ти явно мнооо ги разбираш тия работи. И за колко да го приватизират за 1000 или 2000лв А нещастнико?

Промяна няма. Нито на двореца, нито на парка пред него. Къде са милионите? Този случай не е за уволнение. Този случай е за прокуратура и затвор. Само дето Боршош е герберче, а главен прокурор няма - има пионка.

при такива данни не знам прокуратурата защо още не се е самосезирала?

Що за българско име -Боршош?

Министерството се аргументира за освобождаването на Боршош с това, че е налице системно неизпълнение на указания, дадени от страна на едноличния собственик на капитала.... Да се чете - човекът отказва да участва в КРАЖБИ, пардон корупционни сделки наредени от мутрьо и ко...

той "не е" от тях! Блаженни са вярващите, или облажените около него!

Падна и последният "бастион" на СДС. Не стават и туй то!

Лелето демби хубаво уволнява, но само на нея нема кой да й каже, че като регионален министър беше абсолютно некадърна и да й потърси сметка за ремонтите, започващи три месеца след откриването на магистралите. Иначе и този е калинка като патрона им ББ.

Истината е, че този Боршош се самозабрави и реши , че НДК е негова собственост......започна да прави неща, които само гълтат пари, например театър "Азарян" изобщо няма нужда от подобен театър в НДК, има достатъчно държавни театри в София - в същото време хонорарите на звездите кой ги плаща????

На това му се казва "бащиния"!

На един селянин като му дадеш възможност да се изявява, той започва да прави глупости без да мисли!

Rossi, ами нали той, милият, е от вашето котило, герберастко-протестърско-простото, или е престанал да заделя кинти нагоре по вертикалата и партизанската внучка затова го е уволнила!? Да ти напомня, пожелай много успехи на още една достойна жена, според герберастките ти разбирания, като Цачева и Сталинка, на които им пожела успех, но се издъниха,на госпожа Габриел, дано поне понаучи,милата, английски, че с този е за продавачка на билети в някоя авиокомпоания и то от нискотарифните....

ТАЯ"СЛАБИЧКАТА",КЪДЕТО И ДА Я СЛОЖАТ ВИНАГИ ИМА СКАНДАЛИ!Г-Н БОРИСОВ ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ ТАЗИ,САМО НЕГАТИВИ ВИ НОСИ!!!МОЛЯ ВИ!!!!

стефчо, пиши на курнелия спешно да подкрепи пролетария боршош! не може току тъй да се уволняват специалисти. без този специално ндк ще пропадне! ааа, стефчо, когато уволняваха предният, та да го сложат него, дали е протестирал боршош, или се е радвал? и пиши с малки букви, недон.осче комунистическо!!

Прав е, човека, така да реагира така, виден протестър, какви ли не простотии сътвори, с благословията на Селяндурина от Банкя, сега го изритаха!?И не на последно място, колкото той става за директор на НДК, толкова и Великият банкянски некадърник за премиер, само от вчерашните простотии, които наблябоса, за МВР, трябва моментално да бъде освободен от длъжността, да го направят пъдар на някое село или пътен надзирател!!!

Сборили се калинка и колорадски бръмбар - кой повече ще открадне от НДК. Place your bets please.

В НДК свинята ще изпере коджа пари...

Мирослав Боршош - лидер на синия комсомол - фалира НДК.ДАНС и прокуратурата разследват за десетки милиони Мирослав Боршош около ремонта на сградата за българското председателство на ЕС през 2018 г. За две години и половина откакто е шеф на НДК психопатът Мирослав Боршош е успял да уволни всички служители, които познават в детайли двореца на културата. От работа са изхвърлени над 100 души.

И сигурно са назначени 250 лапачи приближени, за да го покриват!

Краставите магарета почнаха да се ритат на воля - хахахахахах

Не мога да се въздържа да не поздравя майките на управляващите и всичката им рода. Какво дружество, чия собственост бе профани. Народен дворец на културата, построен с парите на 3 поколения българи. Как така бе шибаняци станаха ваши. Спешно е нужен нов Народен съд, не председателство на еврейската кочина ЕС.

НДК е начин за УСВОЯВАНЕ и ОТКЛОНЯВАНЕ на пари, а в този период начело трябва да е "НАШ" човек...