Борисов: Бензиностанции манипулират софтуера, ще ги спрем

От един месец работим по контрабандата на горива. Оказа се, че виновни няма. Нещо не ни излизаше сметката. Бензиностанции манипулират софтуера.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Бензиностанции манипулират софтуера, ще ги спрем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро утро г-н Борисов тази далавера не е от вчера а от години поне 10г! да манипулира се софтуера така че да дава че са на загуба а всъщност са на 200% печалба но нали всички лапате пари от подкупи по веригата!!!

Борисов от 2009 година: ББорисов1 - 1325 дни управление Марин Райков служебен - 77 дни Пл.Орешарски - 434 дни Г.Близнашки служебен - 93 дни ББорисов2 - 812 дни О.Герджиков - 150 дни ББорисов 3 - до сега 53 дни ... ... Та ... от 2944 дни управление, 2190 дни са на правителства Борисов, 320 дни служебни, 434 дни на БСП-ДПС ... Е Борисов, я ми обясни на мен глупака - как така 3/4 от времето ТИ си "управлявал" и ЧАК СЕГА РАЗБРА ЧЕ ИМА "МАНИПУЛАЦИИ" и СЕГА /от един месец/ РАБОТИШ СРЕЩУ КОНТРАБАНДАТА НА ГОРИВА .... а и не само това ... КАК ТАКА 3/4 от времето ТИ си в "управлението" ... и ТИ бориш ВСИЧКИ НЕРЕДНОСТИ "сътворени" в останалата 1/4 "управление" ... Борисов или аз съм ГЛУПАК, или се опитваш да ме правиш на ГЛУПАК, или ТИ си ГЛУПАК, но ме мислиш за по голям ГЛУПАК и от теб ... друго обяснение на всичкото ти "говорене" и "правене" и "не правене" ... НЯМАМ ... явно аз съм си глупав ...

Тук доста хора пишат къде верни, къде отчасти верни, къде откровени лъжи! Истината е една: най големия враг на България е ... българина със своя манталитет, мислене, голо самочувствие и подправена история. Не Борисов, ами целия елит да съберете тука оправия няма! Много хора бъркат националния интерес на България ( България на три морета и всички около 16 млн българи в нея), с идеала на отделния българин - да добара "солунската митница"(сборно понятие за всички ония службички, позволяващи да протяга ръка с мърдащи пръсти към всеки, нуждаещ се от документ, разрешително, индулгенция)описан още преди 130 години от Алеко.

Само не разбрах: ти Борисов за елит ли го имаш? Ако е така - то просто те съжалявам. Ако не разбираш подтекста на действията му - още повече.

Ако не си разбрал какво съм написал ти си за съжаление.

"За административната тежест той заяви, че се пращат хора в кафетата около КАТ. Нарочно те като мечка на Витошка излизат да ги видят и в кафетата става ужас. Всичките лобисти, прекупвачи, тези, които взимат по 200 лв., за да изкарат на човека документ, върлова корупция" Журналистите би трябвало да бъдат по-обстоятелствени като цитират баце, защото нищо не му се разбира!

От 900 проверени бензиностанции, 900 софтуера манипулират...от такъв народ каква държава очаквате. С почти всичко в тази държава е така.

Не бъркай народа с "народа" мутренски който може да си позволи бизнес с бензиностанции и да не пука че манипулира уреди и софтуер! Иначе "новото" правителство показва поне вербално зъби най-после след 6-7 годишно управление!

Борисов ... защо просто не изхвърлите ВСИЧКИ фирми ... да остане само ЛУКОЙЛ ... и да мирясаш ... а ... "борил" бил ...

А вас как да ви спрем да мамите и крадете?!

Моля кажете какво са откраднали?

Ами ... огледай се бе шушлек ...

А кога ще спрете монопола на Лукойл, които освен това чрез финансови манипулации не са внесли и един лев данъци в България!? ЛУКОИЛ КОГА ЩЕ СПРЕТЕ ДА МАМИ И ЗЛОУПОТРЕБЯВА С МОНОПОЛНО ПОЛОЖЕНИЕ?

те поне дават работа на хиляди Българи и внасят осигуровки. Ако не беше тази индустрия България щеше да е съвсем бананова република.

най голямата бензиностанция в България, която не внася данъци!

Поредната пръдня на Борисов. Не се бори с контрабандата, а с конкурентите на Лукойл. Златев дава процент от цената на този, който е на власт. Не го интересува дали ще е ГЕРБ, БСП, НДСВ и т.н. Който не вярва, да провери на странцата на ЕС за цените на горивата във всички държави членки. България има най-висока цена на дизела в целия ЕС, преди данъци, акцизи и такси.

Борисов да не се готви за предизборна кампания? Що за гръмки изказвания! :-D

Проблемът е в Лукойл и в картела, който са създали. Газта в Правец е 0,86 на бензиностанция на Лукойл, а в софия на същата бензионстанция е 1,08 лв.

0,75 лв. е при нас :)

Така работи в България национално отговорния капитал.не плаща данъци,не плаща заплати,манипулира софтуер,заплашва конкуренцията с наказателни аптеки,както Марешки. И всички те вкупом реват,че заплатите били високи в България,а работниците мързеливи.Затова трябвало да си внесем трудолюбиви афганистанци и пакистанци.Само,че и те не са толкова прости да работят за 400 лева заплата,а искат в Германия или Франция да ходят.

при борисов-1 бензиностанциите не мамеха при борисов-2 бензиностанциите не мамеха при борисов 3- бензиностанциите започнаха да мамят от преди един месец но премиера слънце веднага ги излови и сега ще ги налази

Как да не са мамели при Борисов 1 и 2? Тогава пак според него мамеха, и земеделците с ведомствените бензиностанции мамеха, и данъчните складове мамеха и т.н. Да си оправи НАП и митниците, че да ловят ако някой мами...

*

трябва ни министерство на кражбиТЕ и корупцияТА ,заплата-колкото си искарат .

Бойко Борисов е единствения политик, при който всичките му избиратели без изключения са по-глупави от него.

категоричните изказвания издават сами по себе си умствен капацитет и емоционална въвлеченост + соцялно възпитание.

а, и наменност, която обикновенно се възмездява в живота по един или друг начин.

БорисоФ да започне да отговаря за горивата в НСО! 51 милиона лева годишно!!!

БУНТ СРЕД БЕНЗИНДЖИИТЕ ЗАСТАХОВАНИ В СИК ... НЕ ЩАТ ДА СИ ПЛАЩАТ ТАКСА РАХАТ ??? ....

Ако не си вършеше работата, за която е поставен, нямаше да е цяло десетилетие на власт.

Боце , хайде кажи нещо за монопола на лукпйл, де ! ... или там всичко е цветя и рози а ? Е щом комисията за защита от конкуренция казва - така ще да е !

Още ли има балами които да вярват на този лъжец????

Колко е жалко когато неук глупак ръководи държавата. Или се прави на такъв за да се оправдае, че досега нищо не е правено

Не се прави на глупак, такъв си е. Избирателя си го избра и да си го търпи.

Докато Бати Бойко е на власт,няма да има нито едно читаво хумористично предаване по българските телевизии.Не се е родил още този хуморист който може да надскочи Бойко

Бойко, не се излагай като кифладжия. Че бензиностанциите мамят го знаят и децата от години и то не толкова с кантрабанда, а с най-обикновен картел. Само ти и онази комисия не го разбрахте. Хайде затвори веригите: Лукойл, Петрол, Еко, и т.н. За изкуствено високи цени.

Умниците в държавицата, доброжелателите на народеца хем са умни хем са приказливи но в огледалото виждат само себе си ааааааа а как се хвалят - умвици

Бате Бойко е чувал и за софтуер?! Но нали за това не пише в книгата за Винету?Забравих обаче че и той като бай Тошо е универсален специалист по всичко - като се почне от селското стопанство,мине се през икономиката,отбраната,световната политика и се стигне до Космоса.

а, кой манипулирал програмката (софтуеъра, хаха) на ГМО-тиквата?

..... Набълбукахте се с милиони сега отвличаше вниманието от проблема. Веригата е доставчик продавач.... И всичко манипулира... Тази идиотка на КЗК защити измамниците че няма картел и ще отнесе в пазарската си чанта 5-6 милиона че в общината и давана по-малко с две три нули.... Нещастници... Сина и дупедат мъжа и на 15-20 хил заплата... Вмирисана държава отвсякъде адвокатите и виновни та им платили 15-20 мил делии си парите и.... Няма договорки а успоредност ма сените.... Правите народа идиоти докато си пълните 30 години джобовете, организирана престъпна група за ограбване и мачкане... Бензостансиите, един се самоубил а колко бихте искали всички да мрат да им вземете бизнеса.... Но това ще ви бъде края, защото тогава ще се извоза стреляте.... Банда безмозъчна.... Камари пари, апартаменти, държавни коли .... Охрана иначе ще ви напъха народа на кучето в гъ...а не го разбрахте 28 години крадене нищо не остави те......

Агенция по метрология,Институт по метрология...А защо не направят Дирекция по метрология,както и Институт за изследване на проблемите на пломбирането?Ето така чрез създаване на излишни и паразитни ведомства с припокриващи се функции чиновниците по-спокойно си вършат далаверите,контролът се затруднява и не могат да им хванат спатиите.

Питай Марешки, той работи почти без софтуер....

Бат Бойко няма смелост!Затънал е в еврогейското блато! Има цялата власт в държавата , но не смее да промени нищо, само празни приказки!

Хващаш го , изгаряш му душата, закони има, затваряш бензиностанцията завинаги. 100-200 ще изгорят, другите за нула време ще влязат в пътя. Липсата им няма да се забележи въобще. Кой каза, че държавата не може. Хитреците могат да лъжат държавата, а държавата не може да се справи? Може, може. Дано най после се намери ербап държавник. Има и други сектори който заслужават същото отношение на държавата.

След като има министерство, институт, агенция и Бог знай още какво и въпреки това няма кой да контролира бензиностанциите, явно трябва да се разкрият още звена - комитети,комисии и още други синекурни учреждения,които липсват. Боже,пази данъкоплатците!

За тези неща приказките са излишни. Или го хващаш и уличаваш с доказателства или измамника продължава да богатее на гърба на всчки останали.

Беден човек бате, е жив дявол. Крадат , защото нямат. Виждам еродирани хора и не са тръгнали с раниците в балкана и събират каквото и падне-дърва, орехите не са станали, джанки, а и някоя и друга градина обират, гледай да не ти откраднат къщата, те нотариусите са спец с фалшивите нотариални актове, навсякъде е леш бате, навън е пълно с български цигари, на сорос хората, той не мисли за останалите, а само за ромите, а и цвъки и той-ту за едните нови българи, ту в сащ за ромките, всеки кой как може гледа да те преметне, добре че що годе сме учили, ама много и рестото, о така ли, един път как не се излъгват да ни дадат в повече пари, а винаги на червено. Това е бате положението. Трудно се живее навсякъде по света, а най-добре са , те си знаят кои !!!

отвратителен банкянски плазмодии,все другите му виновни,изродът на герп се казва боико недоученото селянче

То и Вие ни мамите и то не за първи път, а за трети!!!!!!!!!!! Но явно с пари се купува всичко!!!!! Жалкото е че Боко успя да съсипе всичко, хората не вярват вече в нищо.

Брюксел дадe мандат на Европейската комисия за водене на преговори с Русия по строителството на газопровода Северен поток-2. А Боко блябосва и ни залъгва с някакво хъбче...

Това с кафетата около КАТ не го разбрах. (То не че на Баце всичко му се разбира, де). Някой може ли да разясни?

Абе, тикво тъпа, ние не искаме да стоиш отстрани и да коментираш, като някакъв тотален наблюдател! Хората са гласували за теб, за да сложиш в ред всичко. Справедливо и бързо! Вече трети мандат си на власт, а все си до под кривата круша. Сега ли разбра, че има административна тежест? А какъв е твоят дял в нея?

Не сянката на крушата пада от другата страна на неговото място положение и от слънцето е слънчасал т.е. удар от слънцето ще да е получил, затова ги говори такива едни несвързани!!!!!!!!!!!!!1

Мутра,и ти манипулираш.Аут.

Идеята за явните проверки е ясна на всички - целта е превенция на нарушението а не неговото наказание. На всички е ясно, че е по-добре нарушението да не се случи отколкото то да бъде наказано (евентуално) в последствие. Тая система е доказано, че работи перфекто. Въпросът е, защо по дяволите я унищожихте с камерите? Вярно, че въпросът е риторичен, ма все пак да си го задам...

тези с превантивните проверки, софтуера с джоба ли ще си го носят ?

Господин Борисов, кажете си направо, че ви е наредено от американското посолство да фалирате Лукойл и на негово място да дойде американска фирма. Предателят си остава предател.

хъ..? ми основни акционери в Лукойл са Шел, Бритиш петролеум и др. световни мошеници, та дори и самите Ротшилди (до скоро).

как си личат старите комунисти, възпитаници на СССР. Винаги използват "ЩЕ". Ще ги спрем, ще построим "Хъбче", ще свържем газопреносната мрежа с Турция, с Гърция, ЩЕ транзитираме газ за Сърбия, за Унгария, за Австрия, ЩЕ построим живота нов, ЩЕ ви так..ва..ме още дълги години за благото на България - хахахахах

КРАДЛОВАТА СЪЩНОСТ НА БЪЛГАРИНА ИЗКОВАНА В СОЦИАЛИЗМА ДА СЕ КРАДЕ ОТ ОБЩОТО(ДЪРЖАВАТА). ЩОМ КАТО ЕДЕ ОЩЕ УРОДЛИВИТЕ КОМУНЯГИ ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ДА УПРАВЛЯВАТ, ВМЕСТО ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ФИЗИЧЕСКИ, КАКВО ОСТАВА ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БАНДЯГИ-ТЪРГОВЦИ.

"Борисов: Бензиностанции манипулират софтуера, ще ги спрем" Я ги спрели, я ги не спрели, ама има един, който манипулира и лъже на всяка своя крачка. Него кога ще спрем?

Невъзможно е да спреш Кутев.

То да е едно да го спреш , ама то тече отвсякъде и ти прекрасно го знаеш , както и предварително всички знаем , че ''виновни '' никога НЯМА ! В Бг Никой нищо не знае и никой не е виновен за нищо и затова нищо няма да стане !!!!!

Авиодизел. И никой не реагира, щото самолетни дизелови двигатели практически няма. Но измамата във вид на реклама тече...

Далаверите в бензиностанциите стават не без участието на проверяващите контролни органи. Борисов все едно е паднал от Марс и сега е разбрал за частица от измамите. Ако си сговорчив и щедър, контролиращият знае как да ти провери колонката, че клиентът да плаща за повече бензин, отколкото е вместимостта на резервоара. Иначе стикерът блести отдалече. Това е най-елементарната далавера.

Проверките на бензиноколонките вече се извършват от частни фирми.

и какво от това, че частни фирми правят проверките?

Още една подобна статийка и ще се разплача от умиление. Абе какво толкова сме ви направили, че ни го тикате преди вечеря, след вечеря и преди сън ? Ясно е, че е преоткрил и топлата вода, и студената, и парниковия ефект. Ясно е, че сам носи целокупния български народ на гърба си, ама дайте му малко почивка, че и той душа носи, горкия - хахахахахахах

А знае ли Борисов, че министрите на енергетиката от страните, членки на Европейския съюз, дадоха мандат на Европейската комисия за водене на преговори с Русия по строителството на газопровода "Северен поток-2". "Първата дискусия показа силна подкрепа за нашия подход, заяви заместник-председателят на ЕК по въпросите на енергийния съюз Марош Шефчович. А за "хъбчето" на Боко НИЩО...

сега се бори със софт.. как му беше името.

Проверките на бензиноколонките вече се извършнват от частни фирми.

защото държавните няма как да дадат комисионни на герберите !

Голяма главо как на 35 км.разстояние газта на бензиностанциите Лукойл е с 30 ст. разлика....да бяха 3 да,но 30.....

И от вчера ли мамят? Май по -скоро ТИ мамиш цял народ!!!