Норвежци възстановяват ”Пенисът на трола”

Стотици норвежци се мобилизираха, за да възстановят странна скала с формата на пенис, която беше унищожена от неизвестни вандали.

Обратно в новината

Коментари - Норвежци възстановяват ”Пенисът на трола” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой каквото му липсва и кой за каквото си мисли.

каПутин го е счупил от яд, че си няма свой.

норвежцини вълнения.

щерев като виден еурогей завидял на размера пък и мое го е яхал само ТОЙ е

щерееев (гласът на яхве), за теб го сътворих, облажи се (звук на иерехонтски тръби)

Дира ви бъзика с такива теми и вие веднага се връзвате.Вместо да се карате на политическа тема,кажете някой виц--ето ви един--Пенисът написал молба: Моля да увеличите работната ми заплата по следните причини: - Занимавам се с физически труд; - Работя на дълбочина; - В работата се хвърлям с главата напред; - Не ми се плаща за работа през празниците; - Работя в обстановка с неблагоприятен климат; - Работната ми среда е с повишена температура; - Работното ми място е силно затъмнено и липсва каквато и да е вентилация; - Работата ми е свързана с непрекъснат риск от професионални заболявания. Отговор от Ръководството: След разглеждане на вашата молба и внимателно изучаване на аргументите ви, администрацията реши да отхвърли претенцията ви със следните мотиви: - Вие не работите на пълен осемчасов работен ден; - Вие заспивате на работа; - Не изпълнявате винаги указанията на ръководството; - Понякога влизате в непредназначени за вас помещения; - След работа оставяте работното място непочистено; - Не спазвате инструкциите по техника на безопастност (напр. не обичате да ползвате предназначеното за вас защитно облекло); - Пенсионирате се преди достигане на пенсионна възраст; - Не обичате да работите две смени подред; - Често напускате работното място, преди да сте изпълнили нормата; И ако всичко казано дотук ви е малко, длъжни сме да ви съобщим, че нееднократно сте забелязван да влизате и излизате от работното място, носейки две чанти с неизвестно съдържание.

Българските соросоидни тролове въобще са без пенис. И се радват

Норвежци възстановяват Пенисът на трола Възстановете го, та да му се радват норвежките.

Като Бойковият, с тези Три манда, едва ли ще се рОди Професор Жоро Лизняшки

Малииии, бая лъскане ще падне дорде го изправят...

Норвежците са насочили този Фалос на изток за рубладжиите и са написали ПОЦЕЛУЙ ЕГО.

аз пък четох че сядали на него да видят дали работи ? като гледам и ти си бил там , след като знаеш какво са написали ? седна ли ааа? седнал си седнал

Заради него ли рашкете драпат към Норвегия!?

Норвежците си имат пенис на трола. Ние такова нещо нямаме, но пък си имаме анус на трола.в лицето на нашенските сороси тролове Той също се нуждае от спешно възстановяване, че след София прайд е доста очукан, охлабен и разширен!

А ти си на ануса сфинктера.

vasil

Паметникът Левски и Руски паметник са обелиски с основа кръг-фалически и вагинални символи- на дявола оная му работа.Масонска им работа.В Тъмна Индия- пак тъй.