Лекар на световни футболни звезди загина в България

Един от най-известните доктори на Турция загина при тежка катастрофа в България, съобщиха от университета „Малтепе“ в Истанбул.

Обратно в новината

Коментари - Лекар на световни футболни звезди загина в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лека му пръст на човека! Това обаче потвърждава моята теза, че титлата не показва наличие на акъл в главата, а всъщност определението за интелект е : Адаптивната възможност да оцеляваш при различни обстоятелства.

И пак на мотоциклет и пак моторист ..... Продължавайте да карате мотори, всички ще си заминете на небето скоропостижно, както върви ..... Няма ден без някой безрасъден моторист да не се е утрепал ....

Жалко за човека. Моторите са нещо страшно. Най - вероятно за момент се е почувствал зле в тези жеги и това му е коствало живота.

бог да го прости човека, явно е бил изморен и е допуснал грешка, която е коствала живота му, лека му пръс

За да се удари челно може да е бил много изморен от жегата и да е отслабил волята си. Пътят за Малко Търново не е много натоварен, но злото никога не казва кога ще се появи. Ако си беше карал в лентата, сигурно щеше да се прибере, но очевидно нещо го е карало да бърза.

все си мисля че по българските патища има нещо прокалнато неможе за всеки 2 часа да стават фатални катастрофи ....духът е излязал от бутилката .....борисов: и цветанов ще го нахакат там кадето трябва с багера

Mного резаци са се срещнали в BG наведнъж и е станал сакътлък ! добре че наш човек не е бил там че щяха да го изкарат виновен ! A за другите алах да си преценява на кои колко девици му се полагат !!

Местността се казва Мечи дол. На турски - Ай дере. Този завой наистина иска освен концентрация и да намалиш.

Моделът трябва да е GS 1200. Не JS.Явно някой си получава информацията по телефона и не проверява. Жалко за човека.

По-скоро този "някой" бърка транскрипцията на G и J в английския език. Случва се, дори аз се затруднявам с разпознаването на тези две букви.

Винаги съм се чудила, защо полезните хора си отиват толкова по-рано от безполезните. Да почива в мир!

Слава Богу, ти си жива ...

Първо Мадам - позволявате си да съдите и отсъждате от Вашата гледна точка. Второ-за всевишния няма полезни и безполезни,добри и лоши,нормални и ненормални,и т.н. хора и неща.ВСИЧКО Е ТАКОВА КАКВОТО Е.ВСИЧКИ СА ТАКИВА КАКВИТО СА. ВСИЧКО И ВСИЧКИ СА УМЕСТНИ! Такова му е било споразумението преди да се прероди,дошло му е времето да го изпълни и това е! Мир на праха му.

Aми сама си отговори на безполезния въпрос... щом си още жива !

Ж Е Г Л А Р Ц И запомете името, това е известно село, много известно.Много работливи и заможни хора има там.

ЖЕГЛАРЦИ е селото с най-хубавото сирене, а вие не сте чували даже за него.

А трябва ли да сме чували за него?:) И кой каза, че там е най-хубавото сирене? Ти ли?

Сигурно Гюлен е организирал тази комшийска среща на пътя

Тея са за камили, не за мотори!!!!

В живота трябва и късмет. БОг да го прости! На всеки може да се случи да не прецени ситуацията

Кофти работа с тези мотори. Пътят там е с новоположена настилка и доста завои, което води до повишаване на адреналина при висока скорост. Получила се е среща между яйцето и камъка, а резултата винаги е един и същ, та ако ще и да си световно -известен професор.

че ще отнемат на путлеристан Световното по Футбол през 2018-та, Германия, Белгия и Холандия са готови да го гушнат !!!

Ами съдба какво да се прави, старите хора казват-Ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш , това е !

Има интелигентен вид, сигурно е чувал, че на мотоциклетистите викат "донори" (на органи). Въпреки това е имал влечение към този рисков спорт. Но най-лошото е, че е нарушил правилата на движение... Бог да го прости, но сам си е виновен.

"Има интелигентен вид" ... Бих ти се изсмял, ако човекът не беше загинал. Дано и ти имаш интелигентен вид, макар че от писанието ти ... Пишеш на едро, а нямаш достатъчно информация. "Нарушил", "сам си е виновен" ... А може би го е сполетял внезапен проблем със здравето, не допускаш ли? Отличен мотоциклет, опитен, интелигентен и здрав до момента мотоциклетист, но горещо задушно време - здравният проблем е доста вероятен. За съжаление ...

-Може, ама не... По долу колега съобщава, че малко преди инцидента е направил неправилно изпреварване...

Кофти ирония на съдбата - светило в травматологията да почине от травми...

От глупост е починал...

Бяха трима мотористи.Малко преди инцидента ни изпревари в забраненото и само след около 10 минути вече беше станал инцидента. Беше ужасно, на влизане в завой явно не е успял да вземе завоя и се е ударил в първата кола и оттам е обрал цялата лява страна на втората. Да не говоря , че линейка и полиция имаше с огромно закъснение.

Т.е. няма пострадали хора. Това е добре. Ама тия гастарбайтери, като почнат да се прибират и само сакатлъци.

Моторът се удря челно в лек автомобил Фиат Добло, с турска регистрация, пътуващ към Бургас, управляван от 42-годишен мъж от тервелското село Жеглерци, а след това и в движещия се зад Фиата лек автомобил Рено Флуенс, с турска регистрация, управляван от турски гражданин. Добре, че в мелето не е участвал автомобил с българска регистрация и никой от участниците не е етнически българин, че щеше да стане една.....! А иначе лека му пръс на човека.

бе, малоумнико? В България с кого да се удари? С норвежец ли?

Лекар на големи футболисти, за което получавал големи пари, с които си купил голям мотор, който е карал с голяма скорост и извършвал големи нарушения, с това предизвикал голяма катастрофа и получил големи травми, несъвместими с живота. От това Дир-а направи голяма новина.

нищо, сега е при алах и пори 40 девици. яко.

В Корана пише че само ако убиеш дете или бременна жена отиваш при девиците . За мотор не важи .

"Моторът се удря челно в лек автомобил Фиат Добло, с турска регистрация, пътуващ към Бургас, управляван от 42-годишен мъж от тервелското село Жеглерци, а след това и в движещия се зад Фиата   лек автомобил Рено Флуенс, с турска регистрация, управляван от турски гражданин." Ало, сигурни ли сте, че това събитие е станало в България?!

Сега остава да дойде и турския КАТ да разследва катастрофата !

От цялата фактология са ми известни само две неща: 1) Че БМВ 1200 си е ...СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН МОТОЦИКЛЕТ ,изискващ сериозни качества от този който е върху него... 2) Че турците по принцип са си ВИСОКО-РИСКОВИ, НЕДИСЦИПЛИНИРАНИ ДОКАЗАНО ВОДАЧИ без значение какво карат ...мотор ...кола или ТИР и без значение тяхното социално и интелектуално ниво... А всички останали споменати имена са толкова "известни" ,колкото и аз може би...

Prof. Dr. Can SOLAKOĞLU - така е записано в туркоезичен източник. Не зная как се произнася. Както и да се е случило нещастието, мир на душата му.

Солакоглу. Г-то малко като придихателно

Каква е таз турска патаклама в България? Бил е известен, вече не е. Явно отворковци има не само у нас. Ега ти и професора, щом като на мотор се кефи. Щото тук са предимно с основно или средно незавършено.

Боже, какъв простак!!!

дето се трепят всеки ден по един, като не се смятат невинните жертви. Да караш такива мотори се иска много добра физическа подготовка, опит и интелигентност, каквито липсват в повече от 95% от мотористите. А в случая и тези качества не са помогнали.

а само един загинал

ujabg

Много турци, много турски "номера" много са в България!

един турски турчин ,се блъска в един български турчин,двама удрят трети,който пак е турски турчин.и сичко тва се случва в "айдар дере".........чудя се как стигнахме до там

Ами бавно, но сигурно - цели 500 години ни трябваха! Но явно не ни стигат - политиците ни нямат нищо против да ни карат и сега по 5-вековната магистрала, тяхната гугутка...

Дир-ци, правите ли разлика между джей (J) и джи (G)? Щом имахте толкова голям мерак да се изтъкнете като компетентни, поне проверявайте какви ги пишете!

Поклон!

.....явно е предварително дадена на всеки .Бог да го прости.....

Много турци, брех, вече са с един по-малко, ама уж в България, пък колко турци катастрофирали...

jingiby

Явно, че дори и професорите изтрещяват понякога на пътя...

Световно неизвестни! Звездите.