Убитата жена е душена, бита с метален стик и наръгана

29-годишна студентка от Датския колеж е убитата млада жена в София. Извършителят на жестокото престъпление е нейният приятел.

Обратно в новината

Коментари - Убитата жена е душена, бита с метален стик и наръгана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нуждаем се само за една седмица от решителен тип ала Хитлер и нещата у нас, в Европа и в света ще си дойдат на мястото!!!

Целта е да се отклони вниманието с тъпи битови престъпления

Връстник на демокрацията!!!

сляпата лубов не прпрощава този изрод трябва да се мъчи ...............обаче сас сигурност жената е знаела че този е луд или има такива наклонности но е продължила да е с него в българия това е доста често срещано явление ............мазохизам част от трапката кам мъжа. ...друг е въпроса ако жертвата знаеше че ще бъде убита разбира се че ниямаше да е с този първичен вирус....потресаващо за сажеление

айрон стик да го бехте написали... Българският език е прекрасен!

Научих новината по обяд. Разстроих се и се разплаках, защото познавах момичето ;((((((( Много красиво, много мило момиче. И как пък все такива си избират за гаджета, ей това не мога да схвана. Абе много ми е тежко, честно ви казвам, голям шок беше за мен

formati

нормалните са им скучни и не ги възбуждат

RiP на момичето, мисля че работеше до скоро в Пулс Люлин...

Жега е!!!!!

Убиецът е абсолютен психопат, вижда се дори на снимката му - има нервен, налудничав поглед. Интересно защо е решила да съжителства с него жертвата - при положение, че човекът има тежка предистория, бивша съпруга, която го е напуснала заради системен физически и психически тормоз и т.н ???? Изводът се набива на очи за жалост - първо 29 години е доста зряла възраст за "студентка", очевидно девойката е имала и други занимания в София, явно не кариера ....Снимките говорят доста за начина на живот на жертвата, не е изненада, когато леки жени стават жертва на психопати, убийци и изверги, просто ср движат в едни определени кръгове. Аз лично изрод като убиеца Стефан нямам сред моите познати, не познавам и мъже, които посягат на жените си, просто друга среда. Но когато се вреш при подобни хора има голям риск да пострадаш, просто България се напълни с най- долни к.рви, които нямат никаква чест и никакъв морал. Такива жени стават отдушник за низките страсти и агресията на подтиснати, комплексирани и брутални мъже, всичко това обилно полято с алкохол, чалга и наркотици. Тъпите кифли се щракат за да качват снимки, умилкват се във фейс и инстаграм на разни момченца и съответния комплексар превърта, жалка история. Все хора от най - елементарната обществена прослойка, неграмотни, арогантни и невъзпитани, чалга и силикон, порнографски пози в инстаграм, изкълчени снимки от тоалетни и т.н, вие какво очаквате ???? Принцът да отваря вратата на кифлата и да и подава палтото? За тези жени е нормално да ги употребяват и да ги пребиват стига после любовника да плаща пластичните операции, просто този тук се е изпуснал малко при поредния скандал и престъплението е на лице .....

значи жената е виновна че е била заколена? мислите, че ако е знаела на какво е способен е щяла да остане при него? пурво, жена на 29 години не е за пенся, аз сум на з1 и следвам. второ, вие не я позанавате, а вече е направихте на долнопробна курва? хората които мислят като вас са боклузи сущо като този които и е взел живота. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е виновна, но сама се е поставила в тази ситуация. Нито една нормална жена няма да се хване с този. И да, знаела е и за проблемите му и за миналите му действия към съпругата - такива неща не се скриват лесно. А и да не си мислите, че за първи път е посегнал към нея ??? Жената не е ВИНОВНА, че е убита, но определено не е била нормална млада жена, ясно е, че е от лекия бранш и докато такива като Вас защитават и оправдават к.рвалъка, то държавата ще затъва все повече в това блато. Освен това съм на 32, определено не за изхвърляне, но двете си бакалавърски дипломи и едната магистърска ги взех преди 28, само че аз не съм си губила времето по нощите с татуирани наркомани. А вие щом сега сте се сетила да учите на 31 явно сте имала много "важни" ангажименти. Както и да е, в Бг хойкането винаги има кой да го защитава, то си е закоравял манталитет, то и заради това сме на това положение - всеки ден е медиите да величаят жени като Николета и Златка ... А убиецът си е убиец, къде видяхте да го защитавам??? Просто от елементарни жени като вас се стига до трагедии, вместо майките да учат дъщерите си на морал и достойнство, те ги надъхват да търпят такива като този изверг само и само някой да им плаща за парцалите и прищевките ...

А аз скоро ще стана на 48 години и мисля да уча тепърва. 25 години работа в един бранш ми писна до болка, не е лошо човек да може да учи на всяка възраст, за да смени професията, когато му се прииска. По времето на социализма имаше горна възрастова граница за прием във висше учебно заведение - 39 години, което беше много глупаво. А иначе магистър станах на 23 години, но никога не е късно човек да учи още. Относно жената - измъкването от агресивни мъже като този става много трудно. Те са манипулативни и умеят да задържат жертвата си дълги години до себе си.

булгаря е блато заради такива ялки извиненя за хора като вас. а до колкото за вашите дипломи, ако те са от някои булгарски университет може да си избуршите задника сус тях защото както вие така и те са кругла нула. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

учена потвърдиха чрез ДНК анализ теорията на Чезаре Ломброзо, че склонността към престъпления е генетично обусловена и предложиха още в ранна възраст лоботомия на потенциалните престъпници, с което се реализира изключителни морални и икономически ползи за Обществото, смятайте - съдебни заседания, затвори, профилактики, безсмислени детски педагогически стаи,... !!!

На теб лоботомия ти е извършена от природата.

подобни събития ще стават все по-често. Живеем в последните времена.

Така е. Този свят няма да издържи още дълго. Под дълго имам предвид 50 години.

Познатата на убиеца и приятелят й, които не са съобщили за убийството, са съучастници и трябва също да бъдат съдени.

Приятелката трябва да бъде съдена за съучастничество.

Не ви ли се струва че Емилия Русенова се опитва да представи ефин садист-убиец за човечен? Какво означава че "е наръгъл в гърлото жертвата, за да ий спести страданията" и пи долу се уточнява че всъщност изглежда да се е опитвал да отреже главата.... От бруталността му, няма начин тоя тип да не криминално проявен... Това, че полицаите не си вършат работа като хората, е друг въпрос....

такива изроди би трябвало да бъдат разстрелвани по съкратена процедура!

мускулите на днешно време са резултат на химия, а химията трайно уврежда мозъка

На мама и тати бебчето, я да му купим още едно джипче...

Липсвам ви нали................. Евроталантически пороци. Презадоволяване, наркотици, безумен стерес.... Полудяване ... убийства

А чекатило какво е? Евразийски ценности ли?

Жоро павето? А оня, дето разстреля студентите през 70те? А всички други масови знайни и незнайни соц-убийци? Не, не липсваш на никого.

ЕДИН е Жоро Павето и го дъвчете 60 години :)

Абе смешник, Жоро Павето зашеметяваше жените, за да ги гледа под роклите. Едната беше ударена лошо и почина. Факт. Няма общество без психари. Но сега какво е, новините вече са като бюлетин на Управление Гробища- Всеки ден. Кога е било това, бе многознайко?

Марихуаната пак е виновна -о да,а полицая които застрля жена си детето и себе си и той е от козата.

Анаболистите на Иван Мариновски в пълния си блясък.

Наркотици, помагали родители, майка купила джип. Някои хора не трябва да имат деца.

тука има нещо много странно. Прочетах в блица има малко повече данни. Ако съм на мястото на ченгетата, бих проверил дали убиеца не и е бил сутеньор.

Стефча е добро момче бе - наркотиците са виновни ,хаха..Виола пък въобще не е типичното прованс курве, мир на праха и ! И те така ..

Извън основното, какъв е този датски колеж? Водят ли се студенти учещите в него. Колеж не е ли реално средно образование? Странно е да учи там на 29 години.

В Ловеч има Технически колеж, филиал на Габровския Технически университет. Учат се студенти, платежоспособни, ако ще да са и на 50 години.

Колеж е като полу-висше-то от едно време.

Наркотиците са способни от всеки хрисим и добър човек да направят изрод, който не може да се контролира. Епидемията от престъпления, свързани с наркотици, и то най-вече така наречени "леки" наркотици, които всъщност никак не са леки, не се забелязва само от управниците ни, заети да "усвояват" като за последно.

хайде нещо и за ракията да кажеш, че там положението е трагично. И под ракия, имам предвид алкохол, като цяло. КОлко са случките на битови престъпления след употреба на алкохол и колко от наркотици. Пак да кажа, че не защитавам наркоманите, дори напротив!

Дрогарете сте си за бесилото по принцип. После ми обяснявайте, че имало леки наркотици. Всичкото дрогар на бесилото. Сигурно му е свила дрогата и затова е била цялата работа.

и алкохолетата. Много повече битови убийства има след употреба на ракия, отколкото на наркотици. Не защитавам наркоманите, дори напротив, но да почнем от по-големия проблем!

Смръдливо копеле. Жалко че ще полежи 3-4 години и пак ще коли наред.

Давайте данни за дегенератите зверове, които се въдят в страната. Туристите все пак трябва да са подготвени или пък да изолират тотално територията

колко месеца условно ще получи този психопат?

Мамка му има 3 аптеки.Адвокатите казват,че тя го е нападнала. Съдът се съгласява

A аз горещо ти препоръчвам да се научиш да пишеш грамотно.

ПУБЛИКАЦИЯ НА УБИТАТА ВЪВ ФЕЙСБУС преди 2 седмици е цитат от Йордан Радичков: Човекът е същество хитро и умно, макар че през живота си повече хитрува отколкото да усъвършенства ума си. Обикновено накрая остава излъган, обаче това не бива да му се казва. Човекът не обича да чува нелюбезни оценки за себе си той се засяга от тях. Не бива да забравяме, че човекът е обидчиво същество! Ооо, много обидчиво, болезнено обидчиво! Ами че човекът е обиден още когато Бог го изгонва от рая. Той и до ден днешен продължава да си е обиден. Огледайте се внимателно около себе си и вие ще видите, колко много е обиден човекът край вас

Интересно е този индивид какви други неща е правил преди това, защото не може да ме убедите, че изведнъж е започнал да се държи така. Сигурно системно е биел приятелката/ите си и т.н. и само защото мама и тати са имали пари са прикривали "дребните" му провинения. Не мога просто да си представя, че той се е събудил един ден и е превъртял, а преди това е бил мил и добър.

И на мен ми мина през ума, но едва ли я е биел. С тия ръчища - ако само 1 път беше замахнал, шеше да й отлепи лицето и щеше да остане я без нос, я без зъби. И като минимум щеше 1 месец да е извън строя. Как се е въздържал не е ясно, но явно дълго е стискал и накрая е издрищял.

Изверг ! В блица имаше публикувана негова снимка. Ако наистина той , какво да ви каже. Типичния млад българин мислещ се за голяма работа - татуиран, прилепналата тениска, най-вероятно и някой друг анабол си е сложил. Естествео употребяващ наркотици. Изглеждат страшни само на снимки, в действителност пълни льоловци, неспособни да се справят с елементрани житейски ситуации, случващи се на всички останали хора. А девойката си имала гадже смотаняк, каквото търсела намерила. успял адвокат, доктор, нотариус, или друга нормална професия не им е интересна - задължително мъжа до тях трябва да е наркоман, татуиран, с изкуствени мускули. ......

"Хубавец" ...

Освен че е наркоман е анаболно-стероиден батка. Нищо чудно, че толкова силно го е жегнала изневярата, все пак касае закърнялото му пишле..... Ми, мислете какво губите преди да зобете, бе урунгели.

И сега като я е убил, целият свят е разбрал за недъга му. Суетата води до най-жалкото падение.

Това момиче не е ли могло да си намери нормално момче... Това човекоподобно с татуировките въобще не изглежда нормално...А тези, които не са се обадили на полицията трябва да бъдат подведени под отговорност за укриване на убиец - психопат.

Вероятно като казваш да си е намерила нормално момче, имаш предвид себе си. Да не е лесно да се намери нормално момче? Общо взето са два типа, изнежени мъжки котенца, които си правяд парадчета и агресивни мутанти, отрасли под сянката на безхаберието и равнодушието на така нареченото гражданско общество, ако може селяни да сформират гражданско общество. На стотина момчета, я десетина стават за нещо, я по-малко. Вероятно и изводите за момичетата са същите. С това допълнение, че момичетата вредят предимно на себе си, а увредените, полуграмотни,комплексирани, агресивни мъжки индивиди нараняват и убиват.

Както съм наследствен християнин, така законитв на Шериата все повече ме блазнят. Ето такъв напримвр - трябва да умре на селундата. По същия мъчителен начин, както тя е умряла. Каквато и да е била жената - за себе си е била такава. Този кретен заслужава смърт и то мъчителна и то веднага !

а тия идиоти дето не са го предали веднага какви хора са? едната звъннала а втори, а тои на трети, а тои на пети и си поговорили.....а изверга кара към морето и продължава да нанася поражения.....радвам се че няма още жертви. аман от такива псевдо прятели, малоумници без капка ориентация за реалноста! идиоти!

Убитата жена е душена, бита с метален стик и наръгана "Уродлив" по рождение,не психопат или социопат- това е моята абсолютно непрофесионална диагноза.

В цял свят се наказват и приятелите на убиеца, които не са уведомили полицията и се е стигнало до друг инцидент.Тук трябва да е също така, като урок за цялата пасмина от мрънкащи, виещи, плюещи и даващи нравоучения по сайтовете мухльовци, които нямат и грам достойнство и себеуважение. Известно е и това, че майките възпитават шушумиги, а бащите локат бира пред блока и в хоремага и са далеч от блестящия пример на мъжество и достойнстов.Време е да престанем със смешните псевдопатриотични заклинания и да погледнем истината, а тя е че сме изостанал, нискокултурен, за да не кажа прост народ. Има, разбира се и изключения, но те са също в потърпевшата малобройна извадка. Затова трябва спешно да се работи по възпитанието, а агресията да бъде удряна сурово, и административно, и правно. Пример дава и нискокулният сбириток, който се именува елит, калцуненият ни хайлайф насъсква необразовия и доста злобен матриал,в интерес на своите конюктурни цели, разбира се, като последицитев най-близко бъдеще ще са жестоки. Днес в трамвая няколко десетгодишни ученици псуваха като хамали, удряха седалките, крещяха и заплащваха всеки, който им направи забележка. Ганю не разбира от приказки, бъркане в джоба, строги закони и тотална обществена непримиримост е нужна, за да се отреже злото в зародиш. Но къде е това общество, то си бърка в носа и глуда безразлично наоколо когато не го касае. А най- тъжна гледка в това отношение е така наречената ни мъжка популация, на тях им дай баби, жени и деца да малтретират, иначе се плашат и от спукан балон .Кекав ген, прости родители, прости деца ... И не само прости, а и нагли, агресивни и злобни. Типични българи, когато нямат страх от закона и държавата.

Успокои ли се вече? За да приемеш по-лесно забележката ми, че нещата вече са необратими! Как ти се вижда да стане промяна при 80 % малоумно население? Какви подрастващи, като родителите им са пълна трагедия.

Дали когато е бил малък и изобщо не е проявявал агресия, тайно от мама и тате е удрял котета?

Само удрял?...Едва ли. Пасирал ги е за закуска...:(((

Само не се учудвай на минусите. Те бродят сред нас...Има уроди, които подскачат като ужилени като чуят за малки котенца. Може да не ги убиват, за да не се цапат, но силно се засягат на тема МАЛКИ КОТЕНЦА и се пръскат по шевовете от яд, че ги има на света.

Едно не мога да разбера: Тази, лека и пръст, и други такива като нея, ами не ги ли виждате тия какви са идиоти, и защо се занимавате с тях? Толкова ли ви се разтреперват бедрата от явно съмнителния кеф да сте с "лошо момче". Че и им давате да ви влизат отпред, отзад, това е твърде интимно за да го подарявате с лекота на такива боклуци!?!

Пич, в зап. европа пък ако видиш колко бели жени са тръгнали с африкански май.му.ни ще ти стане лошо

От статията ми стана ясно, че и тя се е друсала. Студентка в колеж на 29, не се знае дали е била само студентка. Вярно, че за мъртвите или добро, или нищо, но цялата случка те кара да се замислиш в какво общество живеем.

Това нещастно момиче, ако има нормабни роднини, те веднага ще умъртвят изверга по същия начин!! И никакво дрога не е извинение!!СМЪР, ПО ОСОБЕНО МЪЧИТЕЛЕН ЗА ИЗВЕРГА НАЧИН!!!

От мизерия и дрога оскотяха хората. по-зле ще става. Прайдове, гейове, наркотици, алкохол, убиства, изнасилвания. Евро ценности. Няма как.

Не , просто разглезените пикльовци, които няма какво да правят по цял ден се чудят къде да се наврат. Нали се сещаш, че дрогата не се купува от бедни хора, щото тя струва пари и не малко....Повечето, които посягат към такива вещества не го правят, защото са нещастни, а защото са БЕЗХАБЕРНИЦИ !

със джип купен от майка му закаква мизерия горориш или ти така да си напишеш някаква глупост просто....-тъпачка!

Мдаам..по комунистическо, без ''евро ценностите'' изобщо нямаше такива престъпления..абсурд просто. Лозенския удушвач убил 4 жени е измислица, нали? Тъп руски,путкински трол!

Нее,не от мизерия,от разюзданост и от липса на родителски контрол.Ето мама му е купила джип,защото и другите имат, детето да не е подценено и да има самочувствие.

Уви такваз е родната действителност!!! Системата е сбъркана изначало... Ходете да видите за какво става въпрос след полунощ в студентски град...

една повръща,непознат зад нея оножда..

Моля, да бъде осъдена ДРОГАТА, става ясно, че тя е истинския извършител.... Бог да прости момичето ! :( Никой не е застрахован от такъв жалък край на живота си ...