Тереза Мей купи за 1 милиард паунда подкрепа от юнионистите

Северноирландската Демократична юнионистка партия (ДЮП) ще подкрепи кабинет на малцинството на британските консерватори. Вече има споразумение, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей купи за 1 милиард паунда подкрепа от юнионистите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички знаем историята за 40те сребърника.

Предатели има по цял свят, ДЮП са предатели на каузата за единна и целокупна Ирландия още от битката при река Бойн на 12.07.1690г., а предателите срещу родината са н деветия кръг на ада!!!

Че ги купиха, купиха ги, но за разлика от тук този 1 млрд. отива публично за региона им, а не под масата в джоба на този или онзи златен пръст. Въпреки това мисля, че на Тереза Мей вече и е светено маслото и края е близо.

Е и ?! То Хуйло германски канцлер (Schröder) си купи навремето, а днес и великия строител от УСА, та леля Мей била направила дребни покупки за домакинството...

О, колко са жалки юрогейчетата, със смешната си пропаганда. До вчера вече бяха свалили Тереза Мей и, и назначаваха следващите заместници и едва ли не към "мек" Брекзит, та до никакъв. Днес поредната беззъба злоба - купили, тоя и оня. Това да не ви е източният блок, дето хората просто бяха наивни и невежи, та да върви евтината, гейманска пропаганда.

Навсякъде по света е покупко - продажба и у нас също. Патриотете ?

северно-ирландските патриоти са същите като нашите северно-корейски патриоти ..

Англичаните ще ядат бахура скоро хаха...ще се изселват насам

Брей, много се е охарчило т'ва бабе бе. Ами като не знае как стават тия работи, да беше питала наш'те бесепари, на кого и колко да плаща, че да мине по-тънко. Ами то даже, ако не бирата, поне евтини кебапчета щяха да й подсигурят нашенците! За справка - изборите през 2013г., София, Факултето: секция 4611059 гласували 186, Коалиция за България 109, ГЕРБ 47; секция 4611060 гласували 227, КБ 111, ГЕРБ 63; секция 4611061 гласували 241, КБ 189, ГЕРБ 18; секция 4611062 гласували 216, КБ 172, ГЕРБ 22; секция 4611063 гласували 217, КБ 133, ГЕРБ 40; секция 4611064 гласували 212, КБ 175, ГЕРБ 20; секция 4611065 гласували 188, КБ 154, ГЕРБ 12; секция 4611066 гласували 210, КБ 179, ГЕРБ 12;..... N.B.: Верно, че за последните избори не съм извадил резултатите, ама с БСП-арските лъжи и измами няма как да е по-различно!

Лумпенияда, Сега ще ти извадя резултатите от гласуването за Цацка-Президент от секциите в Бурса (Турция)!

Моля, чакам!

Не ми стана ясно, сега Мей със собствените си ли пари ги подкупи ? Ми, че тя много богата бе.

и тя като ББ вади парите от задния си джоб, преди този джоб се казваше КТБ..

Путя дава повече...

Какво стана, аз мислех че UK са по различни. Парите са народни а Мей ги харчи за свои цели.

Обединеното кралство е заплашено от разцепление-прави,каквото може Мей.Дори според мен Шотландия е по-страшна--Каталония също иска независимост,Фландрия на Белгия и т.н.То може да застигне и нас,поради това не е добър пример UK да се разпадне.Нямаме сметка от това..

ти може и да нямаш сметка, но ние искаме да се отделим, за да не те храня, смотаняко! И това ще стане!

Ако бяхте чели добре,говорех не за отделяне на България от ЕС,а че има опасност да се отделят териториални области.Аз работя яко и не чакам на ясла от политическа партия господине.Защо не изразихте собствено мнение на отделно,а пишете до мен--защото се иска ум и логика,която явно нямате.Ум се иска момче-всеки може да псува,но това е за тези,които нямат култура.

свободен пазар... купува си жената, инак туй не е политическа корупция, неее

"За милиони, няма закони, За кокошка, няма прошка!" Основният и единствен закон на Демокрацията ...

"Политички" ???? Малко по-грамотно, моля ви, все пак сте медия с претенции.

Объркали са п-то с т

Това тяхното ДПС ли е?

Не, това е английското ВМРО на ирландска територия. Жална им майка на ирландците.

Излезнаха и официалните цифри - 1млрд / годишно увеличение на субсидиите за Северна Ирландия. Консерваторите са в уникална личностна криза и чичо Корбин скоро ще ги изпапка с парцалките. Очаквам вътрешно разделение и поне 20-30 консервативни депутати да саботират тази неграмотна и алчна за власт вещица.

Само за английски фирми... За англия не са много пари. Туй не е най-бедната евро държава.

Великобритания е разкъсвана от проблеми с недостатъчно финансиране на НХС, училища, общини. На фона на това - самоцелното, неосновано и политическо решение е скандално. Да не говорим, че първият министър на Уелс вече нададе вой до небесата и поиска увеличение на субсидията за Уелс с 1.7млрд (пропорционално на тази за СЕ). А логиката "е, то не са много пари пък и са за наши си фирми" е главната причина ние да сме най-бедната държава.