Йотова: Сътрудничеството ЕС - НАТО трябва да се задълбочи

„Трябва да вземем оръжието от ръцете на младите хора и да го заменим със знанието и правилното разбиране за комуникация и приемане на другия.

Обратно в новината

Коментари - Йотова: Сътрудничеството ЕС - НАТО трябва да се задълбочи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОБЩИ ПРИКАЗКИ-АЛА БАЛА!...НИКОЙ НЕ КАЗВА КОЙ СЪЗДАВА И ФИНАНСИРА ТЕРОРИЗМА!БИЛА МНОГО СЛОЖНА БОРБАТА?ВСИЧКО Е МНОГО ПРОСТО НО НЯМА ЖЕЛАНИЕ ОТ'' ДЕМОКРАТИТЕ ''

За нищо не става.

За АБСОЛЮТНО НИЩО!!

Йотова, Йотова, като вземете оръжието на младите ще дойдат младите на тези с флагчетата и ще постъпят в теб и наследниците ти така, както турците са постъпили с българските аристократи. Защото те няма да вземат оръжието на младите си, а напротив ще им го дадат да защитават земята си.

Тя с тези флагчета ще открие спиците на колелото. В Сарафово като почнаха да откриват и откриват, докато открият правилните терористи умряха наследниците на потърпевшите.

loyola

Достатъчно е CIA да спре да ги обучава и финансира.

Ами причините са парите на един дядо. Започва със С и завършва на орош.

Тази жена е голямо недоразумение. Няма ли кой да и каже,да млъкне.

Виждате ли кво е Вицепрезидент?! С три думи им решила проблема с тероризма. Ха сЯ от НАТО и онези, брадатите, да изпълняват и да не мрънкат!

да ти го "задълбоча" в червения дебел ,кравешки ,продажен алчен гъз ....Ако не беше Радев ,щеше да видиш ти Президенство ,ама през крив макарон...Тъпа ,долна бивша ТВ-говорителка...нейде от Радомирско ли беше или Драгоманско...