Мъж се простреля в главата при полицейска проверка

34-годишен мъж се е прострелял в главата, след като е спрян за полицейска проверка в центъра на София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се простреля в главата при полицейска проверка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересното в случая не е разкрито - как са решили да проверят точно този водач на МПС? По принцип обичайните масови проверки са неконституционни, може би да са законни. Понеже се пречи на свободното придвижване на човека.

Какво ли количество е имал в себе си за да се гръмне? И разбира се полицията го е прибрала преди да дойдат от следствието и след като го продадат ще делят парите!

неусетно почти... Губим разсъдък от злоупотреба с наркотици, политици и всякакви други гадости. А тоя несретник е достоен за награда "Дарвин", ако все пак беше успял. Ама на живи идиоти не я дават...

Поредния с газов пистолет. Кога ще проумеят, че такава глупост като газов пистолет няма никъде освен тук. По добре да си вземе спрей. С газовия в ръка ще попадне на някой от 200000 с разрешителни за КНО и е до там...

Браво, ей така трябва да правят всички нарко_мовци и нещата може да потръгнат ! Моля и политиците да последват "добрия" пример !

Разбираемо. Ако ти цъфнат две зле обръснати полицейски муцуни пред предното стъкло, озъбени от глад поради постоянното безпаричие и в парцаливи дрехи и с палци на краката, стърчащи от разкъсани кубинки (чак днеска им преведоха парите за униформи), а единият почне да разгъва статив за камера според новите разпоредби след историята с невъзможността да ги монтират в новите коли е гледка, която би накарала и по-силни духом да си заключат колата и да лапнат дулото.

А ние тръгнахме да съдим жената от Пловдив която без да иска премаза гладния рекетьор изкочил за 20 лв във средна лента като типичен самоубиец

В тези форуми е пълно с идиоти нямащи и най-малка представа какво по-точно коментират.Утре ако един такъв надрусан прегази с колата си близък за вас човек тогава започваме да се тюхкаме и вайкаме.

Ченгетата са си поискали полагаемият процент, но човека вече го бил "изшмъркал" и нямал пукната пара ... и те така ...

Един боклук по-малко. Дай-боже всеки боклук това!

Що не четеш с какво се е гръмнал, бе? Що не четеш по принцип, а??

Това е единствената страна в света, в която някой иска да промени нещо с оръжие ама газово. Хем боли, хем сърби... Още един тъп нещастник! Еди щеше да трепе Доган, друг жена си, трети себе си. Баси кукувците!!!

Наркотици, наркотици, наркотици! Какво всъщност ни донесе директния капитализъм? За сега ясно се открояват наркотиците. Всъщност всичко останало губи смисъла си!

Не - "директен" капитализъм - посткомунизъм!

Приема се! Определението не е от значение. Реалността е жалка. Тази която ни заобикаля.

Човека идва от Северна Корея, а там за такова провинение се лежи доживот.

защо използваш случая да плюеш. Или само у нас поради това,че сме бедни шмъркат за удоволствие и да забравят че сме бивши комунисти без лустрация.

Стига с тези бивши комунисти вече близо 30 години! След ВОЙНА напълно разрушени държави се изградиха наново и икономиката им цъфти и хората живеят човешки. Тъй като ти и такива като теб нито разбирате нито можете да мислите - е затова сме на тоя хал ....

vasil

Ако визираш любимата на мнозина от вас Сърбия и халът,и броят на наркоманите са сравними.

от упор в окото този идиот.

ще го лекуваме с наши пари или си мислите, че си е плащал здавни осигуровки за превенция против свръхдоза.

В USA щяха да го гръмнат на място. За да предпазят себе си, околните и да го спасят от самоубийство.

шибан булгаристан

Това ще да е от радост, че толкова голям напредък има България и голям ръст на икономиката. Направо европейски рай!!!!

Дай боже всички дрогирани и нарко-зависими да вземат пример от този и така да се самоунищожават!

Взе ми думите от устата. +100

loyola

Трябва много да си се нашмъркал, за да си помислиш, че може да се гръмнеш с газов пистолет. Кой знае какви страхове са го гонили пича, за да постъпи така. Тука се отварят два въпроса: 1. Кога най-после ще се разгледа у нас въпроса с ефтаназията? 2. Няма ли да почнем дарителска кампания за човека - има нужда от лечение...

Разпространителите на наркиточни вещества са под чадъра на полицията - така се захранват определени структури.

Крайно време е Центъра по наркомании да се махне от там! Недопустимо е да се намира в центъра на София в близост до детска градина,училища паркове, жилищни сгради. Чака се да се случи най-лошото и тогава да се търсят вииновни! Не знам кой * реши ,че трябва да се намира точно там?

Ей такива малоумници шетат по пътищата на България.

жалко за идиота

Не му е чиста работата. Да мре! Казах!

Искате да кажете чесе е гръмнал без намеса на полицията?.... Нещо намирисва да ви кажа право...

Така е като не ползваш тоалетна хартия

И такива екземпляри да движат по пътищата.

Аман от малоумни наркомани, никой не го е направил такъв, избора си е бил негов да си забие спринцовката в ръката ....само незнам, защо трябва да ги лекуваме безплатно за сметка примерно на онкологично болните хора, инвалидите и и др....??? Защо ни занимават с тази измет? Ми то на 200 метра пред църквата Св Николай, от 8 .00 ч сутринта висят с празни погледи и се чудят какво да измишльотят от сутринта...хора безделници с нищо не допринасящи за обществото, в което живеят...

Уважаеми журналя, Кога ще се научите да пишете? ПРОстелям означава нещо да премине ПРЕЗ застреляния, което ппедполага наличието на проектил. Газовото оръжие НЯМА проектили. Което пък, значи, че не се е ПРОстрелял. Правилната дума тук би била "се застреля", или просто "се гръмнна в главата" с газов пистолет. Ама тогава, хитовете на страницата нямаше да са толкова много, нали?

Подробности няма, но може да е бил преправен. Тогава си важи прострелян ;)

Куршум може да не премине през тялото, но газове от изстрела преминават като проникват до някъде, когато се стреля от 1-3 см разстояние. Получава се набиване на барутни частици в поразаеното място /рана/ и се заразява кръвта -газгангрена-. Изходът винаги е смъртен ако не се постави противо-газгангрена серум. Едно време се практикуваше от войници, които искаха да се отърват от Военна служба и докторите веднага познаваха , че са се САМОпростреляли. Питайте един млад СДС комсомлец, специализирал в САЩ / забравих му името/ който стана после ТВ водещ многознайко и патриот, но никога не казва защо е бил в дисципа на Тоталитарната Тото Армия.

Съжалявам само, че пистолета е бил газов.

ами нормално поведение, хората са свръх стресирани заради новите мерки в Закона за движение по пътищата. Взимат табели, спират коли искат да си плащаш глобите на място ненормална работа малоумна изпълнителна власт...

..направо ми стана жал за пияниците и наркоманите зад волана.. Дайте номер на сметка да даря, а?

еми ще почнат и други да се прострелват, тогава не знам какви ще ги бръщолевиш по форумите....

да си сменя дилъра.. явно много кофти дрога са му пробутали

Ха. Пиротска и ОДрин. Точно там се намира Центъра за лечение на наркозависими и постоянно наоколо има странни елементи с мътни погледи, които си чакат я лекарството, я някой с нова доза. Често минавам оттам с кучето и зад сградата е пълно с употребявани спринцовки.

Крайно време е Центъра по наркомании да се махне от там! Недопустимо е да се намира в центъра на София в близост до детска градина,училища паркове, жилищни сгради. Чака се да се случи най-лошото и тогава да се търсят вииновни! Не знам кой * реши ,че трябва да се намира точно там?

Напротив-добре е направил !

пистолетът е газов ...защо...жалко...

Доста малоумно е да се простреляш с газов пистолет. Ама дрогите са си с размекнати мозъци, надали изобщо си е давал сметка какво прави.

Точно там е центърът по наркомании.

айде бе прострелял се, а да не би да се е самопрострелял или пък недай си боже да са го простреляли

И този е решил, че са го спрели извънземни.

..и е решил жив да не им се дава! Че кой знае на какви експерименти ще го подложат ;))

"Пробата му за наркотици е положителна" Това обяснява защо е искал да улесни полицията иначе вече да си беше платил акта .