НАП пуска нова лотария с по-големи награди

Втората лотария на НАП с касови бележки ще започне до два месеца.

Обратно в новината

Коментари - НАП пуска нова лотария с по-големи награди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля ви, приятели, нека правим разлика между ЧИСЛА и ЦИФРИ ! Цифрите са ДЕСЕТ, числата са БЕЗБРОЙ ! Цифрите са знаците с които се изписват числата!

всички които работят в НАп са с връзки, имат счетоводни кантори и вземат подкупи, пазят се повече от преди, но са много богати, може да се проверят техните имоти и данъчни декларации, но осъден нападжия няма или са единици

Давал съм 2 пъти в НАП сигнал за неиздаване на касови бележки .... и нищо ... не можах да повярвам. А за лотария и ПР в медиите пари намират.

Пак ли З. Бахаров ще води лотарията и на кой канал ще се излъчва ?!

В държавата на Пеевски и Ирен Кръстева какво друго да прави НАП! Тази лотария е комсомолски тип призив: "Другари, дайте да събираме касови бележки- ще има награди за отличилите се комсомолци!" В същото време госпожа "Лъжа" и льотчика ще дават задачи и ще претендират от правителството да открива работни места за хрантутници от измислени агенции, да купуват самолети, които няма да служат за нищо повече освен за предоставяне на данните им на руснаците. В държавата на Пеевски лотарията е на мястото на новините и филма след тях, защото всички знаят, че лошите губят във всички филми освен в новините от 20,00 часа.. В държавата на Пеевски гангстерите са с бели якички, а шибаният народ си е шибан народ, както във филмите и новините. Как не се появи един филм, в който статист да убие главен герой в лоша роля?! ами обикновения народ има за цел да гине във всички случаи. Та така в държавата на Пеевски НАП дава пример за събиране на вторични суровини и изразходване на хартия. А държавата по какъв ред създаде хазартна игра, в която данъчните са организатор, а народът контрольор без заплата?

В магазинчето,където работя много често си събират касови бележки,даже на една жена ги събирам в кутийка.Интересно как имат време да ги регистрират и търпение всеки ден?За миналата година 44милиона касови бележки пък за тази пожелавам на НАП всички издадени бележки да бъдат регистрирани!Че да настъпи раят на земята!

Незная цифрите за събраните бележки, но ако си прав СЕИР, че са 44 млн., то хората имат "значителен шанс" да спечелят 50000 лева, а именно 1:44 000 000. Само ще споделя, че шансът да спечелите "шестица" в тото 6/49 с единичен фиш е 1:13 000 000/и малко/. Това значи, че имате щанс от тотото 3 пъти и нещо по-голям. Но от друга страна фишовете се плащат..., а бележките само Ви ги издават, като си платите 20% ДДС, така че дерзайте в две направления. Ако не спечелите джакпот или голямата награда , е тогава.... "Не губете кураж, следва нов тираж!" :)

Малка неточност-цифрата всъщност е 50 милиона,най много регистрирани к. бележки има в Разград-по403 бр. на човек.НАП е раздал 50 смарт телефона и 11 телевизора,говореше се за кола но не знам нищо за нея.

Хайде,шараниии!Насам шаранииии!

А, ТАКА! Пак с нашите пари ще въртят лотария. Значи добре сте се налапали, стигат ви и преливат от устището, кой ви разрешава на вас да събирате и да имате излишък, А???? Я да платите данък на народа!!!

по каква методика в НАП са изчислили ползата от въведената лотария че да правят и изводи?! Аз знам само една методика - инспектори, проверки, глоби и наказания....... Но не знам кой проверява и контролира чиновниците в НАП?!

Досега при всички тегления от лотарията печели само шефа на НАП.

Въобще някой печелил ли е тая лотария?

Да,аз.

НАП да не би ходите до вегас да удвоявате данъците хаха ? :D

Хазарта в България процъфтява под вещото ръководство на данъчните:))))Няма икономика, няма здравеопазване, няма образование, няма сигурност ама от всякъде ни залива хазарта.....

"Браво" на НАП!! Измислиха как да си вземат парички!!!

НАП дали имат лиценз за лотария?

Чудно! С чужда пита ,помен правят! Раздават нашите пари с една , едничка цел: Да не стане ясно какви премии взимат.

а бре при социализЪма имаше ли ДДС и ако не ...ЗАЩО ? Май "демократите", като дойдоха ,го въведоха , за да може да се ...КРАДЕ .

Пореднеят "спукан балон" за нещастните пенсионери!!!!! Ако искате да изкарате продажбите от стоките за първа необходимост на светло, поне обещайте да ВЪРНЕТЕ % от събраните суми в касови бележки!?!?! Другото е простотия!

Как НАП после ще отчете 50 000 лева ? И това е корупция , ИМА СИ ДРУГИ НАЧИНИ .

Връщайте в края на годината на хората процент от сумата в събраните от тях касови бележки. Така всички ще са заинтересувани да си ги искат и съхраняват. А колкото до една голяма награда един човек споделя пред приятел, купува билет от лотария, защото разхода е малък, а печалбата е нова лека кола. приятелят му отвръща "онзи, на когото ще се падне колата вече трети месец я кара". Аз съм 1000% (няма грешка в числото), че тази награда няма да се падне на мен, колкото и за каквато и да е сума касови бележки да представя на НАП.

Друг път ще ти върнат данъчни процент от касовите бележки.... Веднага ще ти заявят че са издадени от фалшив касов апарат. Работата е непрекъснато да проверяват търговските обекти и да следат за касови апарати и обороти.

Не се и надявам приятел! Защо да е фалшива, като касовите апарати са свързани с НАП и при оспорване може да се провери, под номера на фиша издаден от въпросния касов апарат, какво има в компютрите на НАП? Но ако се връщат пари на представилите касови бележки, ще получат пари Сульо и Пульо (според НАП) а не някой наш (според НАП) човек. А жребият може да се управлява. Това го доказва като и повторението на числата от тотото преди няколко години, така и сръбският тотализатор, койо първо обявяваше числата, после те се падаха (имаше и такъв случай).

от борсата за плодове и зеленчуци в Дружба имам издадена 1 (една) касова бележка за 25 години :) Няавсякъде другаде освен в големите МОЛ-ове е все същото !!! Никой не се интересува издават ли се няистина или не бележки в родното БГ ... ???

В България повечето мразят да мислят!!! Защо трябва да тормозят само малките магазинчета и сергиите, до като ЛУК ОЙЛ например върти милиарди и е единствената компания в света, която не плаща данъци понеже работели на загуба???

та да ти даде акъл....

В кой закон пише, че НАП може да организира лотарии с парични награди? Чиновниците редовно нарушават законите ...... и най-тежкото наказание е да ги треместят на по-високо платена работа .... нали са наши хора .....

Спокойно, ако трябва ще променим закона! Законотворците са наши хора! Ако пак има недоволни, с тяхна помощ ще вдигнем ДДС-то!

размърдат задниците и да се поизпотят от проверки.....намерили ли му цаката....лотария с касови бонове.... Еми тия направиха реформата .... Айде на море....

то тея пари не са си техни че да ги раздават пфф има един куп нуждаещи се ... да ги инвестират в някакви каузи в нещо градивно кви са тея лотарии

Ти лично би ли участвал в мероприятие, чиято цел е настаняването на многодетно ромско семейство в ново безплатно жилище?

има болни има старци... това разбирам под нуждаещи се ... да инвестират в образователната система също ... нз

Аз ще участвам ако направят в сайта за всяка касова бележка да се пише и номера й и да знам, че всички въведени касови бонове се проверяват... А сега само печелившите, евентуално.

Поредното доказателство, че ГЕРБ е диагноза. Тежка.

НАП да пусне томбола за сигнали за обекти не даващи касови бележки, разбира се не анонимни. Веднага посочвам един- турския ресторант на бул.Хр.Ботев /пл.Македония/ гр.София, будката за закуски никога не издава фискален бон, а това са стотици левове на ден.

Да, ама тя ни пази от атентати - на всеки ъгъл - дюнерджийница ;-)

А не трябва ли да питат народа дали може с техните пари да се организират лотарии

Най-котируеми и с най-голяма вероятност за печалба са бележките за плащане кеш на суми над 10х. лв.

А бе защо по времето на соца ,нямаше НАП-маб ,имаше само една банка и една спестовна каса , един ДЗИ...цената на тока ,водата ,хляба , месата ,млеката ..до горивата си бяха все едни и същи от Дуранкулак до Кулата и от Малко Търново до Видин качеството ...тоже... да не казвам ,че ПРОКУРОРИТЕ И СЪДИИТЕ БЯХА поне 3 пъти по-малко от днешните...милиционерите си бяха милиционери ,за това спяхме на отворени прозорци без решеки а ключа за дома държахме под черджето на прага...

Ами, нещо подобно е в Северна Корея. Ако не можеш да се пребориш с мъката и носталгията си по Т.Ж., бягай да живееш там.

Ати защо не отидеш в краварника като ти харесват измамите, убииствата, корупцията и тн

Какви 50 000 лева в брой, като искат да забранят плащания над 1000 лева?

ако НАП наруши закона ще ги глобят ... а те съответно ще увеличат данъците да си платят глобата :D

50 000 лв в брой?!По закон засега 10 000 в брой?!

Ами така де печелиш и отиваш да си вземеш наградата и малко преди да докоснеш парите идва началника на НАП и ти казва сори пич ама според закона не може да ти дадем толкова за това хайде чупката.И както вина ги си тръгваш отново прецакан от държавата.

тъй, тъй, тъй! Бойко Атанасов стана зам.министър и НАП си разпасаха коня! може ли да попитам защо нарушават Закона за хазарта и не са регистрирани в Комисията хазарта, съответно не плащат необходимия данък

До сега, където и да вляза, всички търкат. Сега ще търкат и ще набиват номера на касови бележки. Кога ще работят тия хора? Кога ще почиват? Остави се, няма да има време за индийски и турски сериали. Мъка.

И тази лотария е като онази измама с билетчетата ?Във всяка сфера се въртът от 1 до 50 и въпроса е по-голямо и ли по- малко 2 А ТРЕТИЯ ВЪПРОС ЗАЩО ГО НЯМА ---А същото число ???

НАП да не пуска , а да НАПУСКА ! Аман от корупция , и корумпирани държавни чантаджии..

голямата награда требе да е - никакви данъци манъци за 1 година хаха

За тая цел, трябва: 1. Да намерим нефт в Хан Аспарух или Силистар 2. Да заменим конституцията с корана 3. Да обрежем Бате и да го обявим за емир 4. Да спрем да крадем

с част от наградния фонд да вземе да сложите климатици че на тая жега трудно се чака на опашка :D

тия от нап са пълни с идеи,сигурно утре ще почнат и билетчетата на пеевски да продават на всяко гише на нап, каквото и да правите парите в хазната ще намаляват скапани бюрократчета защото населението намалява !!!!

Синема гугу

...като видя такава награда дадена от НАП и...си мисля,че няма да я спечели някой случаен...а и вместо да давате 50 000 на един човек,дайте на 10 човека по 5 000 лева,така ще има по-голям ефект...

Това не е ли извратено? НАП лотария да прави, че и пари да раздава?!?!?

..е само Пеевски и Черепа ли да го правят?! ;))

Искаш да кажеш, че живеем в извратена държава? Мога да се съглася с мнението ти.

...извратено ...може би,но НАП го прави с цел.При миналата игр в един репортаж,служител на НАП обясни,че това се прави с цел да се хванат фалшивите касови апарати.

Ех смешници дайте на малкото магазинче дето човека забравил да чукне бележка / или гледа да не чука да може да закърпи бюджета / да му откъснем главата от глоби а тея дето крадат с милионите ще се правим ,че не ги виждаме защото нали все пак ви хранят....... СМЕШНА РАБОТА

На мен в малкото магазинче винаги ми дават бележка, въпреки че сметката ми е под 10 лв. Докато в ресторанти, хотели, дискотеки не дават, а там сметките са над 100 лв.

искай си ги тогава от хотелите и ресторантите, това е идеята на лотарията, ако ти не ги искаш кой да го направи вместо теб