Нов клип с насилие - ученици бият коте

Клип, на който 16-17-годишни ученици малтретират малко коте във Варна, потресе социалните мрежи. Родителите на момчето, ударило животното, поднесоха извинения.

Обратно в новината

Коментари - Нов клип с насилие - ученици бият коте | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щото не е проявявал агресия когато трябва. Като мине на дечица ще се оправи. Просто трябва да пребие някое мангалче, и ще стане човек.

варна не спира да изумява

Вече берем плодовете на усилената кампания на медии и уроди срещу животните - кучета, котки и пр. Всимчки психолози винаги са казвали, че който се гаври с животно на младини, на старини си е просто един психопат, който рано или късно започва да се гаври и с хора, но не! В България, кучетата и котките са заклеймени, като най-страшния враг на човека. Е, ето ги новите деца - бъдещи психопати, рожби на майки истерички и татковци - пут..вци.

Тоя малкия, заслужава да го хванат и всички да му се изредят да го ударят, само по веднъж, ще му е достатъчно за цял живот. Урод! Това не е човешко същество, а изрод.

Трябва да се показват лицата им на снимки и по ТВ, а също и на родителите.

Обичам много животните, особено котките? Сбъркани ценности, при тия момчета!? Правят се на мъже! А не знаят че МЪЖКОТО е да помогнеш, при това АНОНИМНО?

Точно липсата на казарма прави от тея копеленца извратеняци да ритат бабички по спирките или да се разхождат с фотоапарати да снимат лицата на момичетата...

Липсата на казарма - дрън-дрън. Казармата може да доведе до още повече агресия. Някои от вас, товарищи, си затваряте очите пред множеството съдебни процеси, които сега излизат наяве в цял свят - и изток и запад, да войници, които таят ужасно много агресия и са измъчвали хора за удоволствие. Това е цялостната система и усещането за безнаказаност. Ако полицията НАИСТИНА се заеме и игнорира безумни изявления от страна на родителите, че бил "сбъркал", съответно да се подведе под отговорност като малолетен, това да му влезе в досието, да поживее с него едни 5 години и това да се разгласи, такива действия ще доведат до ред... евентуално след години. В казармата какви извращения и агресия, която няма нищо общо с военния театър и тактиките на войната съм виждал, главата ти ще се замая. Но никой никога не говори за тях. И колко хора са излезли от там алкохолици, с проблеми с агресия и т.н., никой също не говореше. Такива момченца са за затвора или институциите за малолетни престъпници. Това няма абсолютно нищо общо с военната подготовка.

Точно за такива копеленца е нужна казармата! "Душичките на мами" ще станат послушни и отговорни граждани!

Казармата не е за престъпници и изверги. Тези са си за панделата, там ще ги оправят...

Прав си приятелю,но то май половината нация трябва да изпратим там.Трябва им един старшина-само със "Стани","Легни" делфинчета да направят.Кажи ми,кога са станали рано сутрин голи до кръста да побягат и поскачат-разглезени и болнави деца имаме.Напълно си прав !

Любов, глезене ей го резултата. Изучаването на света се включва и опознаването на болката. Тормозенето на животни е присъщо за по малките деца, тези са малко големички което значи, че досега са отглеждани в саксия и тепърва се учат на агресия. Моят син беше на пет или шест като го хванах да мачка мравки. Помачках го малко и аз, видя че е кофти чувството и сега им прави път. Затова не мисля, че са злобарчета децата просто израстват със закъснение което им изиграва лоша шега. Вече трябва да разбират света по адекватно и да си носят последствията, последното обаче не се практикува. Аналогични са и терора над по слабите ученици.

Е извода какъв е -светът няма нужда от либерализъм,а от строг консерватизъм.Моя дядо казваше-"Тя каруцата вече обърната,ние търсим кой я обърна?"--аз не вярвам да оправим морала и възпитанието си-песимист съм.Знаеш ли как я докърваме--всичко на документи е ок, а в действителност -замаскирана катастрофа.

При положение че текущата демокрация я приехме грешно чак на анархия мяза, консерватизма се оказа по успешния модел. Либерализма сам по себе си не е лош, но отявлени лоши хора се възползват прекомерно от него. А таз младеж, не е толкова отървана трябва й някакъв лагер, та да си запълни свободното време. Явно го има в излишък.

Баба ми казваше: "Бий дупе , за да не биеш дупище ". Тука вече за дупище ктава дума.... И другото "До този момент момчето, ударило котето, никога не е проявявало агресия" !?!?Така изведнъж му дойде вповече напрежението , та реши да се гаври с един живот ?!?!? Нямам думи !!! Изроди !!!!

които наричат актриса ПИКЛа, и че някои утрепал плъх - няма такива оплаквания - само в твоята празна кратуна, някои застрелял питбули, та докато има такива отрицатели на човешкото ще го има и насилието на д ДЕЦА. Едното води към другото.

да примерно мене малко повече ме интересува кой уби южен поток

Тези новини са много актуални. Гръмнали кучето на някаква пикла, тези били коте, някой утрепал плъх, друг застрелял агресивни питбули ... За сметка на това нито една телевизия или вестник не отразяват системното насилие над деца от страна на възрастни и от други деца. Лично съм потърпевш от това и независимо от сигналите до прокуратура и медии се отговаря, че насилие няма. Същото казват и лайната в ДАЗД. Така че отразявайте си насилието, а децата гинат.

Боклуци, уроди...Какви са тия родители, че не могат да си възпитат децата? Какво е това ужасяващо поколение на насилници? Нелепи комплексари, нямат кураж да се изправят срещу по-силни а нападат беззащитни животни и учители. Поредното изгубено поколение.

В Англия има паметник на корабен котарак,пак за там може да прочетете котки в продоволствени складове през войните се водели на служба. Тази Майка ако поне малко е обяснила на детето какво е котка нямаше да се случи.

все пак гледах клипа - насилих се, жена съм на 70 години и съм виждала много нелицеприятни неща. Учудих се най-вече на смеха им - ведър, весел, прекрасен ако не знаех за основанието му. Късно е, късно е вече от тях нищо не става - 17 години! Да ходят да се записват в БСП-то. Там лъжат, крадат и извъртат нещата - за тях работа.

А герберастите какви са? "Бивши" комуняги. Хайде стига с тези простотии моля, не се изкарвайте ангели, познавам много деца, възпитани от майки-герберастки нищо не става от тях, кухи амбициозни комплексари ама много много лакоми за пари.

Уважаема 70-годишна госпожо... Има моменти в човешкия живот, когато трябва забравяме за партиите (те всичи са маскари) и да помним че преди всичко сме човеци. Ужасно срамно е да обвързвате случая на това коте с политическа агитация - независимо за коя партия. За тия 17 годишни момчета може да е късно а може и да не е - никой не знае. Но за вас, 70-годишната е наистина вече късно за промяна...

тези деца са отраснали БЕЗ ЛЮБОВ. Не може да са те отгледали с любов и да бъдеш жесток. Това е нонсенс - просто не е възможно. Мъжът ми почина, когато синът ми беше на девет. В къщи имахме три котки, едно куче, рибки, две папагалчета. Верно не е конфортно - иска грижи и малко пари. Но той израстна прекрасен човек - сега има две деца, които растат в любов. И те имат куче. Домашните животни възпитават грижа и любов.

Абсолютно ... точно с ЛЮБОВ се възпитават ЧОВЕЦИ!!!

Любов е едно, разглезване е нещо съвсем друго. Сигурен съм, че има много малко родители, които не си обичат децата и не милеят за тях. Но от много обичане, много от тях ги разглезват излишно. Погледнете улиците, как са пълни с деца на по максимум 10 години в часове след 22 часа. Ами то от сега е разхайтено да скитосва по нощите, какво възпитание да очакват от това дете после.

Има една приказка: Дайте ни най-добрите майки и ние ще станем най-добрите хора. Но къде са майките? Имат ли възможност, имат ли време имат ли желание да отглеждат и възпитават деца. Имат ли право на избор дали да си останат в къщи или да работят някаква по-лека и неангажираща работа, на половин работен ден и т.н. или трябва да бъхторят наравно с мъжете, че и повече от тях, за да осигурят издръжката на семейството? Жените се омъжествиха, а мъжете се изпедерастиха, това е истината, затова няма кой да възпитава деца.

Такива деца обикновено са с антисоциално разстройстов, още известни като психопати. Изключително опасни индивиди без съвес, страх и съчувствие. Просто мозъчен дефект. По принцип не е зле да се държат зад дебели решетки цял живот. Около 4% от населението са такива.

Не са нито виновни комунистите, нито фашистите, нито прословутата демокрация. Това си е до съдържанието в черепната кухина. И едно време по татово имаше такива индивиди, дори по-зли. Виждал съм да хвърлят малки котета в ров пълен с вода пак и пак докато се удавят, виждал съм одрани котки в найлонова торба закачени на пътен знак. Това тук не е нищо, просто сега всеки има камера в джоба и свобода да качи заснетото дори било то с животни пък дори и с хора в скапания фейсбуук дето дори няма филтър за такива неща. Децата извършили това както и тези от миналото са с един и същи характер - на страхливи мишки. Такива които като дойде някой и им плесне един шамар и се наакват и стават по-ниски от тревата, вместо да отвърнат и да се защитят. Затова им е по-лесно да си го изкара на беззащитно животно. Винаги е било така. Питайте го този келеш колко шамари зад врата е ял в междучастията. И сега се прави на бактка ама пред котето. :)

Винаги е имало жестоки деца. Преди 30 г., когато сина ми беше във втори клас, едни деца подпалиха живо коте и се кефеха като луди, сина ми го донесе плачейки у нас, но не можахме да го спасим...Та, това зависи от домашното възпитание, сега родителите не обръщат внимание на децата си, не им пука какви ще станат, като не искат да ги гледат, по-добре да не ги създават.

не сте ли си помислили, че непълнолетните могат да правят всичко, дори и да убиват - били малолетни или непълнолетни - не знам разликата. На тези малко им трябва - десетина дена в затвора при циганите - да ги поотупат малко и тогава няма да смеят на криво да пикаят.

Малко късно съжалява родителницата, закъсняла е само с над 15 години!Ако момчето някога е имало домашен любимец и е възпитавано в обич към животните, подобно нещо няма да се случи.Сега, ако имаме наистина закони, тия тримцата герои да ги пратят поне месец на стаж в софийския зоопарк да обслужват големите котки - хранене и чистене.Да ги видим тогава, дали ще са така ербап да наритат лъв и тигър?

А има толкова много собственици на кучета, които се забавляват докато любимците им преследват улични котки, а понякога ги и убиват! Проблемът не е в липсата на домашен любимец, а в липсата на правилно възпитание и най-вероятно личен пример, и недостатъчна комуникация!!!

наказанието ? 2 дена без телефон?

Ама и тази майка заслужава Нобел - било за пръв път - то за всяко нещо си има пръв път. Като поотрасне и стане по як ще дъни родителите си - този хлапак няма да има милост за родителите си, които все ще му противоречат за нещо, след като няма милост към малко беззащитно коте.

Децата лесно се подвеждат и често правят глупости за да се "докажат" пред някого ... но няма как да направиш това и да си съвсем нормален човек!!!Няма какво да се тръшка майка му, просто е проспала момента, когато синът и от нормално човешко същество, на което му е присъщо състраданието и емпатията се е превърнал в компексар със садистични наклонности ... сега просто може да ограничи пораженията, ако вложи много усилия, внимание и любов!!!

Как точно на 16 години ще "възпитаваш" садист и психопат???

Докато не усетят какво е, ще продължат да го причиняват.

Истината е, че винаги е имало подобни гаменчета. Като се замисля дори аз като бях дете, се намираха подобни индивиди, но в повечето случаи на доста по-малка възраст. Тези тука са тинейджъри, тоест вече малко или много (в този случай определено е малко) могат да разсъждават. Това се оправя както едно време, да те спре някой възрастен, да ти издърпа ушите или да ти бие два шамара, и да ти дойде акъла в главата. Сега обаче подобно поведение не се одобрява от обществото - това шамар да удариш на дете е грях съдбовен и отиваш в панделата.

По-добре да тупа комунисти, путеноиди с промит мозък, отколкото котки! ха...ха..ха...

Най-добре да натупа теб, да намести малко чарковете в главата (за мозък не пиша, ясно защо).

ти специално за какво ставаш освен за тестове на лекарства? Щото май за нищо не ставаш, а и си психично болен

На тия келеши по 20 тояги на голо! На родителите 5 бона глоба. Днес коте, утре човек. Тая измет трябва да се превъзпитава докато е време!

Четох някъде, че майката на единия се разкайвала. И да съжалява, и да не съжалява - няма проблем! Сега детенцето бие котенца, след това ще премине към родителите си - такава е логиката на нещата, обикновено. Кръговратът на живота...

Зверовете като този се използват навсякъде само за медицински изследвания и докрая стоят зад дебели стени и решетки

трябва да затворят поне за месец в панделата: бащата и маиката и това дете, а също и юрналиста побликувал видеото дето дава пример на другите деца ако няма наказание ще стане по зле м. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изроди, и винаги проявявят агресия за първи път... Хора, това са нашите деца, ние не виждаме ли колко противно агресивни са те. Виновни са родителите....., а и ги защитават. Предлагам тези тримата да бъдат изпратени в ТВУ поне за 3 месеца. Срамувам се....Нямам думи

Това са последствията от комунизма и тоталитаризма. Трябва да минат много поколения, за да се изчистим от тях. Видите ли, детето било мирно, не проявявало никаква агресия, а изведнъж бие жестоко малко беззащитно котенце?! В това момче има толкова много неудовлетворение, скрит протест, които са намерили клапан чрез агресията му към по-слабите. Така бе и през комунизма. Уж всички бяхме добродушни, мирни, доволни, щастливи, а какво стана след като получихме"свободата?" Възможно ли едни щастливи хорица изведнъж да се превърнат в разрушители, пълни с омраза и злъч? Помислете си колко агресия и неудовлетвореност сме потискали през комунизма, та сега да стигнем до дъното на блатото. Момчето е наследник на хора с такова мислене и манталитет. Комунизмът унощожи индивида, принизи го до някакво вегетиране, уби много качества у хората. Сега берем плодовете му.

Тъпак, баш тогава такива изродщини нямаше. Ама после дойде "демокрацият" и настана свободия. Щото сега на тия дебилчета не може да им насиниш задниците, ще им нарушиш правата

Глоба в размер поне 10 000лв. за да може малкия СОПОЛ наистина да съжалява, като му се наложи да пропусне морето и остане без джобни за няколко години !

Родителите не могат да влияят на психопати и садисти, били те и техни деца

Глоба - да, но не мисля, че с една глоба ще се оправят нещата. Тези родители определено нямат идея как да възпитават детето си - иначе щяха да го направят. Не вярвам, че повечето родители са изроди, които не искат да възпитават правилно децата си. Просто някой трябва тях да научи как да го правят. Защото раждането е естествен процес, но възпитанието - не. За него трябва мисъл и планиране, и големи ежедневни усилия.

Абе едно време баба ти кой я е учил как се гледат деца?

Да се отделят скоро дегенератите от хората, от върхушката и семействата до пришълците. Ще има огромна супер евтина работна ръка

А аз знам едни ученички, които яко бият катеричките, ама никой не се оплаква и не им прави забележка.

Истински идиоти!

Няма закони,и така ще е.

То така се започва... Първо с малки животни, после с по-големи и накрая с хора. До някоя друга година ще ги пишат пак как са пребили някой пенсионер.

Г-н министърът казА,че ще лепи плакати срещу агресията. Вместо да харчи тези пари,да купи аквариуми,клетки с папагалчета и подобни и децата да се грижат за тях. Ще бъде в пъти по-уместно харченето на пари. А възпитанието ще върви паралелно.

Това не са хора, бе! Това си изроди! Ей, как съжалявам, че няма вече казарма!!! Да ги опънат на занятия, да ги изпратят на учение, ама такова, каквото се правеше едно време - да им свистят куршумите покрай ушите, та да видят какво е на война - няма да им мине през ум да се трепят по улиците фенове разни, няма да им мине през ум и беззащитни животни да бият!!! Нещастници!!!

Трима бъдещи престъпници!

Снощи го даваха това по новините. Майка му ревеше в ефир горката, не можеща да проумее как може да е станал такъв катил. Обеща да вземе мерки, сега търсели и приятелите му. Трябва всичките така да ги лъсват и тях и родителите им.

целта е постигната.30 години работа на наши и чужди платени престъпници,да приемем евроатлантическите ценности,да ни разбият,да ни опростачат,олигофренат,да ни направят по-бетер от животни,да пълзим,да умираме.Да сме неграмотни,зли,бедни,да мислим само за пари,за коли,за тъпи чалги.Абе превърнаха българия в кочина с помоща на "елита"