Пиян тираджия удари автобус, дете е тежко ранено

7-годишно дете е с тежка черепно-мозъчна травма, след като вчера по обяд пиян тираджия се блъсна в автобус в монтанското село Славотин.

Обратно в новината

Коментари - Пиян тираджия удари автобус, дете е тежко ранено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано се оправи детето. А към писалите по долу имам въпрос - ако беше станало във вторник по-различно ли щеше да е? Или те шофьорите пият и карат само в неделя?

От много години пътувам почти всякя седмица петък -неделя София-Монтана и обратно през Петрохан. Откакто затвориха единия тунел на магистралата масова през прохода започнаха да минават тирове, които задръстват пътя, след тях се образуват километрични колони, изнервят шофьорите и пътниците, предизвикват рискови изпреварвания, трудно вземат завоите и навлизат в насрещното платно. За полиция по тази отсечка да не говорим - напълно липсва. Отмяната на забраната за движение на тировете в петък и неделя е лобиско действие, струваща много пари, направено без анали на пътната обстановка и риска от катастрофи, които с тирове са винаги фатални.

ало, дира! насрещна лента или платно!!! има разлика...

Заонодателят да яде жито затова, че не налага драконовски правила като всички нормални европейски държави, а папка парички от смъртта и кръвта по пътищата. Проклети да са всички, които са виновни за положението о пътищата. Адвокати, полицаи, обвързани в схеми за рушвети.

Освен в Мутристан, никъде в Европа не се движат тирове през почивните дни.

аве ти мен упрауляваш ли ма уа...

Като пуснахте тировете,пуснете и полицаи да ги озаптяват,баси.....

тираджия се блъсна в автобус - Няма корупция в решението да се движат събота и неделя . Г-н Московски има ли един сектор който да е наред

Дайте го тоя на родителите на детето да му върнат причиненото. И естествено да не им се търси после на тях сметка. Всяка друга присъда е вятър работа. А от родното "правосъдие" се очаква най-изродената форма на възмездие, която някой изобщо може да си представи! Нещо от рода на порицаване по местната радиоточка или бележка с надпис "този шофьор е лош", пусната в бутилка по реката.

нали ни обяснява ква е печалбата от магистралите му, тол таксите и тн... ето ква ни е печалбата...

премахнаха ограничението за тирове през уикенда... щото лобито си плати... после ще даваме "войната по пътищата", колко са некултурни българите, новите удвоени санкции от КАТ и тн спирала 30 годишна...

Статистика! за съжаление.