Хванаха пак зад волана шофьорката, убила полицай

Пловдивчанката, която в средата на май блъсна с джипа си и уби на място полицай, вчера е била заловена отново да шофира, въпреки че книжката й е отнета.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха пак зад волана шофьорката, убила полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега какво?

Колко ли човека трябва да убиеш че да те бутна в затвора.

Няма държава!! НЯМА ДЪРЖАВА!! НИЕ НЯМАМЕ НИКАКВА ДЪРЖАВА!! Законодателството е единствено в защита на престъпилите всякакви закони личности, фирми, организации и институции!! Куцото законодателство в комбинация с престъпниците с "бели якички" (съдии, адвокати, нотариуси и магистрати) ражда смехотворните и станали нарицателни за ужасна съдебна практика в цял ЕС и в света противоестествени, нелогични, нелепи и комични съдебни решения, голямата част от които се обжалват пред международните институции и НИЕ (а НЕ държавата) плащаме!!!

"Лерца не е била задържана"?! При нарушаване условията на гаранцията?!

Тази пръдла трябва да поживее доста дълго в СЛИВЕН

Голяма наглост ! След като е извършила ново престъпление, трябва по-тежка мярка за неотклонение !

Положението е трагично с такива като тази в Пловдив. Днес на червено една такава кифла зад мен ми правеше знаци 1 минута в огледалото да правя десен завой.

А бе тая "формула" била много елементарна! Ще взема и аз да смачкам някой и понеже имам деца, ще ме пуснат и ще си джиткам :-) !

Не минетка..

С винетка ли беше?

Явно,голям човек има зад гърба си!

Не е прав дедо Славейков, не е вярно това: Пенчо бре, чети! Пенчо не чете. Пенчо, работи! Пенчо пак не ще. Пенча го мързи, гледа да лежи, ходи, та се май, търси да играй. Време се мина, Пенчо порасна, иска да яде, няма откъде. 1888 Сега е обратното- който прави нещо се 'минава'. Хахахаха. Щура работа.

Да го духате, аз духам на правилния дудук!

БраааавО! На системата ни,утрепа човека и сега хем на свобода, хем пак зад волана. Това го няма никъде освен у нас!

Жалко законодателство! Жалки сте. По един или друг начин ще ви стигне.

Вината е изцяло на прокурора, който е решил че няма връзка между деянията. Спокойно могат да я арестуват за обществено опасно поведение - хулиганство например. А могат и да я пуснат, като не намерят връзка между проявите и. Изтъркан виц е, че съдиите са виновни. Прокурорите са.

А ми чи ко?

Добре дошли в Булгаристан. Територията (това тук не е държава) на изток от рая. Територията, в която правата на престъпниците, убийците, изнасилвачите, крадците, измамниците се зачитат много повече от правата на жертвите им. Но всеки сам си е виновен, ако разчита на правораздаването в геогравската ширина Булгаристан- разградения бостан! Всеки сам... да си плете кошницата! Има си начини!

Я не ставайте смешни !? Разбирам да съм смачкала някое коте , коте или плъхче, тогава НПО-тата (барабар с 4-те лапки и копитца) щяха да ме спукат от съдене,а то полицай . . . ? Полицаи има много още, няма да се свършат я . . . ?! Всеки от вас ги псува като ги види, а сега им пишете плюсчета . . . !

...Да се готви ...следващият!?

това само в бг е възможно в белите държaви това е затвор без да се знае кои е тя !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!и там ще лежи докато и исъхат ръсете с които е тръгнала да шофира отново

Я,по-кротко! Ти ша ми кайШ , че моо а карам сеги ли?

Как така в България убиват човек и пак са сина свобода и си карат??? А само да ви кажа, че всичките турци и цигани карат без книжка (т.е. с фалшива книжка) и за тях това е нормално. Даже са обидени, като ги хванат. Най-новото беше един с фалшива турска книжка, получил уверение от КАТ в Пловдив, че има валидна шофьорска книжка. Той обясняваше, че можел чудесно да кара кола, защото още от малък карал колите на чичо си и обвиняваше българската полиция, че иска много пари за шоф. курсове и изпити. Всеки си прави, каквото иска в Пловдив!

на тази трябва да и спукат ГЪЗЪ,за да не седя повече зад волана

Яка пръчка ,Адидас ! Боли я п.....а

....чета първосигнални коментари, няма държава, няма закони, корупция и т.н. Добре. Замислете се, че всичко започва вътре в нас. Ние все да не спазим закона, все да минем по- тънко и подобни балкански остроумности. Всеки, който е бил в чужбина има респект от правилата там, обаче като се върне тук, хоп и нещо се променя, защо - защото номера минава! Материал ли е чип лие... нещо е объркано...

Ако това се беше случило на средностатистичен българин да е вече осъден, но явно тази дама има здрави връзки. В бг такива виреят, а нормалните се изнесоха и ще се изнесат.

като я гледам нищо особено, па знам ли. толко им се работи на съда и прокуратурата.

Тая сигурно е жена или духа на някой много важен. Ебаси пръчката.

...а за награда предложили ли са я?.....

веднъж нарушила правилата и сгазила човек, втори път нарушила правилата и забраната да шофира ...... е ,колко пъти трябва да си нарушител за да се задействува съдът и да озапти недисциплинираните граждани създаващи хаос и несигурност в обществото?!

Трябва да се дават масово присъди обществено полезен труд, толкова има за чистене в нашата кочина. "Arbeit macht frei"

Вместо да я откарат направо в затвора, съставили ѝ акт! Ей за това на никой разбойник не му пука от полицията. Даваш 10 000 лв и си газиш наред.

Прекалено много свобода е дадена на нашите магистрати да тълкуват закона. Много е голяма ножицата мажду ОТ и ДО на присъдите и обикновено винаги се дава на долната граница. Според мен закона трябва да е блгосклонен към тези, които го нарушават за първи път. За рецидивистите трябва да е безкомпромисен. Толкова е просто, по дяволите, законите ги имаме написани и са сравнително строги, просто съдийте трябва да си вдигнат моралния си праг на търпимост към тези, които отново и отново нарушават закона. Но пък точно тези дават най-големите рушвети...

Защо пропускаш участието на полиция и прокуратура в съдебното производство? Ти как си го представяш - съдия ли е спрял за проверка жената? Съдиите ли се крият в храстите? Кой внася обвинението в съда, или решава да не го внесе? Сещаш ли се? Нима не знаеш, че не е съдията човекът който решава този въпрос? Да не си колега на злоумишлениците?

"Лерца не е била задържана. " Ну пачему??? Тая си е за затвора директно.

Много сме либерални, бе! Слободията ни ще ни унищожи.На Лерца могат явно още много актове да и съставят, а женицата би се стеснала само от сливенския! Защо не помислим за разширение на институциите от затворен тип. С либерализъм по-скоро отиваме към кретенизъм.

Тази нагла и престъпна личност да не е била с теб в ЦУМ, че твоите прокурори толкова я толерират? Хайде, започвай да си вършиш работата и то в полза на закона и хората, преди да е убила някой друг!

Невероятно - това е възможно само в България и Русия!!! В САЩ, например, тази жена с подобно поведение би си стояла зад решетките години наред. Да не говорим, че моментално биха я хвърлили там. А тук само ще констатираме, че е поредният избягал от правосъдието престъпник.

Наглата фльорца няма ли да я съдят най-сетне?! Дала там едни пари и си живее живота - джитка си с друга кола, нищо, че е без книжка, занимава се с каквото иска, жената и децата на полицая получиха нещо еднократно от приятели и роднини - и дотам, така ли?! Докога антибългарският антисъд ще се гаври с паметта на жертвите и ще покровителства отявлени убийци?! Докога ще търпим такова явление, като антибългарски антисъдии - тартори на всякаква престъпност - организирана, индивидуална, случайна или преднамерена ... Само съдиите и престъпниците си живеят както си искат в тая територия, всички други се чудят как да оцеляват при агресията по шосетата и в домовете на хората, дивите капиталистически нрави от балкански тип, абсурдността на "законите", които покровителстват само престъпниците, съдиите и адвокатите им ... (((((((( И Господ да слезе, не може да ни оправи вече!

... чупете и два пръста и ще спре да гази!

Егати полицията, поне да я задържат за макс.позволен срок 72 часа, защото е в условие на тежък рецидив. Тази сигурно е любовница на някой я от полицията, я от съда, я партиен функционер.

егати наглия човек...

Абсолютно нагла.и знаете ли? За съжаление всичко ще и се размине. Ще я осъдят условно, а кръвни на и глоби няма да плати защото ще прехвърли имотите си, а с тази 10 го. Давност, управляващите ще и направят услуга...

Тази Терца надявам се да сгази още един полицай или съдия.

какъв е този съд, чак толкова корумпирани. Да осъдят тази кифла дърта при това да не да шофира и тя послуша! Знае си, че пак ще играе парата, ама пусти късмет. Яд ме е, че е дърта кифла. Я да беше млада и чепата като адреналинка - щях често да кажа - евала на съдиите - и те са хора..

Тази НАГЛА ИДИОТКА би трябвало "най-сетне" да влезе в затвора.

чуеш ли НЕЗАВИСИМ значи вътре само ПРЕСТЪПНИЦИ. НЕЗАВИСИМ СЪД, УНИВЕРСИТЕТИ, ЧЕРКВА. Черквата - от нас да мине - да си се оправят както знаят в прав и преносен смисъл. Университети .- мълчат и не русождат - както стана ясно, ако си мълчиш - ще завършиш - каза го ясно с думи ректорът. Ама съдът - тук вече опира до държавността - ама много важно - това за белите страни, а не за нас - смърдяща кочина, без никакъв шанс да се оправи.

те съдии и магистрати се оядоха като въшки и излезаха на чело-то. Нагли, срам нямат. Един по-долу ме подсети - какво стана със заменките по Станишево време - налапаха се съдии и приближени с атрактивни места по морето като КРАЙНОНУЖДАЕЩИ се. Май - нищо. Така ще си тънем в кочината. Бойко, хубаво направи да не ставаме куриери на администрацията - това с мед да го мажеш. Ами със съда - верно бе, той бил НЕЗАВИСИМ, значи НЕДОСЕГАЕМ - имаше един такъв филм на САЩ, но не и у нас.

шибан булгаристан

Да не напуска границите на ЕС , та чак до Южна хАМЕРИКА . Бг-СЪД си прави гавра с почтените граждани , ''само'' 27г., ...очаквайте с още 27 г.