Принц Хари искал преди време да напусне кралското семейство

Принц Хари преди време обмислял да напусне британското кралско семейство, пише британски вестник.

Обратно в новината

Коментари - Принц Хари искал преди време да напусне кралското семейство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да не му е лесно на човека, че собствената му майка бе убита от баба му и баща му, който на всичко отгоре имаше и наглостта да се ожени и за виновницата за раздялата на родителите му? Съвсем логично е!

Горкия, Тези братя през какво са минали и минават. Това кралско семейство е всичко друго но не и семейство. И няма как да бъдат. Дали според вас читатели и писачи, някой се съмнява, че Хари е психически травмиран от съмнителната смърт на майка му. Дали това момче знае цялата истина за това, което се е случило. Дали, баба му или някакви други сили му пречат да каже цялата истина. Всички те му изцепки, като по млад са вследствие на това.

МОНАРХИЯТА Е ОЦЕЛЯЛА 1000 ГОДИНИ И ПАК ЩЕ ОЦЕЛЕЕ И БЕЗ ТАКЪВ ГЛУПАВ МЛАДЕЖ КАТО ПРИНЦ ХАРИ,КОЙТО НЕ БЛЕСТИ С МНОГО ИНТЕЛЕКТ КАТО МАЙКА СИ ДАЯНА И СЕ ВЛАЧИ С ПРЕДАТЕЛЯ НА АМЕРИКА И СВЕТА КОМУНИСТА МЮСЮЛМАНИН ОТ КЕНИЯ ОБАМА...ХАРИ Е ПРОМИТ МОЗЪК ОТ ГЛОБАЛИСТИТЕ,КОИТО ПОЗВАТ ТОВА ГЛУПАВО МОМЧЕ,ЗА ДА СЪСИПЯТ МОНАРХИЯТА,НО КОЛКОТО И ДЯВОЛА ДА СЕ МЪЧИ ,НЯМА ДА СПОЛУЧИ.ДОСТА ХОРА И В АМЕРИКА ,И В БРИТАНИЯ НЕНАВИЖДАТ МАРКСИТКАТА ИЗМЕТ,КОЯТО НЕ ПОНАСЯМ И АЗ,КАКТО И ВСЕКИ МИСЛЕЩ ЧОВЕК НЕ ГИ ДИША...

Това че нещо е било, не означава че ще го бъде ! Тежка карма има да плаща това "кралско" семейство !

ГЛЕДАЙ СЕБЕ СИ И НЕ ЗАЕМАЙ РОЛЯТА НА БОГ ДА РЕШАВАШ ЧУЖДАТА КАРМА!БОГ РЕШАВА ЧИЯ КАРМА Е ТЕЖКА ИЛИ ЛЕКА. БОГ ДА ПАЗИ МОНАРХИЯТА

Принц Хари искал преди време да напусне кралското семейство. За да може спокойно да се разхожда с любимата си нацистка униформа.

НЕКАДЪРНИЦИТЕ КОМУНИСТИ И И ЛЯЛЯДЖИИ ЛЕВИ УПРАВЛЯВАЩИ СТРУВАТ МНОГО ПОВЕЧЕ НА НАРОДА,ОТКОЛКОТО КРАЛИЦАТА.ЕДИН БРИТАНЕЦ ПЛАЩА ГОДИШНО ЗА МОНАРХИЯТА КОЛКОТО ЗА БУТИЛКА МЛЯКО ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ,А ВИЕ ГЪРБИТЕ ЗА БЕЗ ПАРИ НА КОМУНИСТИТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ.МОНАРХИЯТА ПОНЕ НОСИ ХИЛЯДОЛЕТНИ ИКОНОМИЧЕСКИ И ДИПЛОМАТИЧЕСКИ КОНТАКТИ,ЛА КОМУНИСТИТЕ И ЛЕВИТЕ И В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА РУШАТ...ХАРИ Е ПЛОД НА ПОХОЖДЕНИЯТА НА ''УМНАТА СИ'' МАЙКА И Е ДОСТА ГЛУПАВО МОМЧЕ-ГОВОРИ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ....НИКОЙ И НЕ ГО ГОТВИ ЗА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК И ТАКЪВ НЯМА ДА БЪДЕ НИКОГА,ЗАЩОТО Е ПЕТИ ПО ЛИНИЯ ЗА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК...ТА МНЕНИЕТО МУ Е НЕОБОСНОВАНО И ГЛУПАВО КАТО САМИЯ НЕГО,КОЙТО СЕ ВЛАЧИ С ОБАМОВИ И НЯКАКВА ТРЕТОРАЗРЯДНА АФРИКАНОИДНА АМЕРИКАНКА....ПРИНЦ УИЛЯМ И КАТРИН СА БЪДЕЩИ МОНАРСИ,А СЛЕД ТЯХ ДЕЦАТА ИМ...ХАРИ ЗАКЪДЕ СЕ Е ЗАБЪРЗАЛ...БЕЗПОЧВЕНИ ПРИКАЗКИ НА МЛАДЕЖ.ПОЗВОЛИЛ НА МАЛОУМНИ ГЛОБАЛИСТИ ДА МУ ПРОМИЯТ МОЗЪКА И ДА МУ ПРОБУТАТ РАЗНИ АФРИКАНКИ...ТОЙ НЕ СТАВА ЗА НИЩО,А МОНАРХИЯТА Е ОЦЕЛЯЛА 1000 ГОДИНИ И ЩЕ ОЦЕЛЕЕ И БЕЗ ТАКИВА ГЛУПАЦИ КАТО НЕГО.

Абе плащат малко... Не се ли научи, че публичните данни не винаги отговарят на истината, открай време на народа не се казва цялата истина-голата истина. Такъв кралски живот не се постига с толкова малко парици от данъкоплатците. Остави тая работа!

Какво разтърсваща новина. Наруши ми се съня за седмица напред.

Абе хора, замислете се- кралицата като действаш монарх- нека само тя живее в двореца и получава пари и се издръжа от данъкоплатците. Защо трябва и Уилям, и Хари (който може би никога няма да бъде крал?!) Просто всички се облагодетелстват от баба Елизабет. А Хари може би точно това осъзнава- струва скъпо на народа си, в същото време би искал да живее като нормален човек- в апартамент/къща и сам да работи от сутрин до вечер и да получВА НОРМАЛНА заплата., да бъде уволнен и да остава без работа от време на време.

НЕКАДЪРНИЦИТЕ КОМУНИСТИ И И ЛЯЛЯДЖИИ ЛЕВИ УПРАВЛЯВАЩИ СТРУВАТ МНОГО ПОВЕЧЕ НА НАРОДА,ОТКОЛКОТО КРАЛИЦАТА.ЕДИН БРИТАНЕЦ ПЛАЩА ГОДИШНО ЗА МОНАРХИЯТА КОЛКОТО ЗА БУТИЛКА МЛЯКО ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ,А ВИЕ ГЪРБИТЕ ЗА БЕЗ ПАРИ НА КОМУНИСТИТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ.МОНАРХИЯТА ПОНЕ НОСИ ХИЛЯДОЛЕТНИ ИКОНОМИЧЕСКИ И ДИПЛОМАТИЧЕСКИ КОНТАКТИ,ЛА КОМУНИСТИТЕ И ЛЕВИТЕ И В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА РУШАТ...ХАРИ Е ПЛОД НА ПОХОЖДЕНИЯТА НА ''УМНАТА СИ'' МАЙКА И Е ДОСТА ГЛУПАВО МОМЧЕ-ГОВОРИ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ....НИКОЙ И НЕ ГО ГОТВИ ЗА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК И ТАКЪВ НЯМА ДА БЪДЕ НИКОГА,ЗАЩОТО Е ПЕТИ ПО ЛИНИЯ ЗА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК...ТА МНЕНИЕТО МУ Е НЕОБОСНОВАНО И ГЛУПАВО КАТО САМИЯ НЕГО,КОЙТО СЕ ВЛАЧИ С ОБАМОВИ И НЯКАКВА ТРЕТОРАЗРЯДНА АФРИКАНОИДНА АМЕРИКАНКА....ПРИНЦ УИЛЯМ И КАТРИН СА БЪДЕЩИ МОНАРСИ,А СЛЕД ТЯХ ДЕЦАТА ИМ...ХАРИ ЗАКЪДЕ СЕ Е ЗАБЪРЗАЛ...БЕЗПОЧВЕНИ ПРИКАЗКИ НА МЛАДЕЖ.ПОЗВОЛИЛ НА МАЛОУМНИ ГЛОБАЛИСТИ ДА МУ ПРОМИЯТ МОЗЪКА И ДА МУ ПРОБУТАТ РАЗНИ АФРИКАНКИ...ТОЙ НЕ СТАВА ЗА НИЩО,А МОНАРХИЯТА Е ОЦЕЛЯЛА 100 ГОДИНИ И ЩЕ ОЦЕЛЕЕ И БЕЗ ТАКИВА ГЛУПАЦИ КАТО НЕГО.

Вижте една Швейцария и стандарта им на живот- direct republic, без президент или мин. председател, малко политици за издръжка от народа и са добре. Монарията - не можеш ги смениш дори да са некадърни, а и са много като бройки, живеят в дворци, имения, земи, и искат много пари поддръжка. Твърде много. Целта на демокрацията е следната - да се даде шанс кадърните хора ( без да живеят в замъци с хиляди души персонал) да направят нещо за страната си, ако обаче не успеят- да се сменят с други. Винаги е било така от древни времена- в едно селище са взимали решенията по-върастните и по-опитни хора. Така е и в практиката, на работното място- не ставаш и те махат. Монархията е остаряла форма на управление. Вече е друга и не би следвало да има и монархия и парламент- дублиране на функциите става, а и монархията с нейната представителна функция е твърде скъпа за поддръжка. тези пари могат да отидат при хората, болници и т.н. Следвайки тази логика- тогава след 50г, при друга форма на управление това би значило, че децата на сегашните политици, президенти и прочие би трябвало да са на издръжката на данъкоплатците, само защотот някога подобно на монархиите, техните прадеди за били в управата на страната.

И да цъкате и да не цъкате минуси, това са фактите- колкото и да ги отричаме и да не ни харесват, света върви напред, а не назад. Монархията е остаряла форма на управлние, от време когато не е имало антибитотици например. В бъдеще ще има други форми на управление, но ние не можем и не трябва да харчим пари за децата/правнуци на някогашни монархии и управници- те трабва сами да си осигурят като всички нас.

това е статия за Англия, не за Швейцария.

един по един ще се отказват ,докато остане само цар путин хи хи хи

тоа путин се отваря само на журналистки иначе е голяма мижитурка

Точно Републиката е доказан неуспех=ч изброй колко решпублики са успешни за 1000 години....Конституционната Монархия е баланса между република и Монархия и е доказан успешен модел на управление!!!

Не е вярно! Вижте една Швейцария и стандарта им на живот- direct republic, без президент или мин. председател, малко политици за издръжка от народа и са добре. Монарията - не можеш ги смениш дори да са некадърни, а и са много като бройки, живеят в дворци, имения, земи, и искат много пари поддръжка. Твърде много. Целта на демокрацията е следната - да се даде шанс кадърните хора ( без да живеят в замъци с хиляди души персонал) да направят нещо за страната си, ако обаче не успеят- да се сменят с други. Винаги е било така от древни времена- в едно селище са взимали решенията по-върастните и по-опитни хора. Така е и в практиката, на работното място- не ставаш и те махат.

Добре бе, ама колкото и симпатични да са Уилям и Кейти (Хари никога може би няма да бъде крал), нямат образованието и интелекта ( особено Кейти с нейната история на изкуството като образование) да взимат икономически и политически решения. Ако не се справят и водят страната към банкрут, тогава проблема е, че не можеш да ги смениш с някой който да знае какво прави. В демокрацията- поне дава шанс- като не ти харсва някой да го смениш и дойде някой кадърен- вижте САЩ - така са дошли един Рузвелт, един Рейган, и какво са направили за страната си.

Абе има доста републики, които са много богати. Така че... не монархията прави богата една страна. A ресурсите и политиката и, а при кадърни управници даже стават чудеса.

ПО-добре луди крале и силна държава,отколкото луди и некадърни комунисти....Предпочитем Кралете и Кралиците

Няма гаранция, че и кралете и кралиците са по-добри от комунистите и по-умни, или че ще направят страната най-богатата на света. Затова са изборите в съвременната демокрация- да смениш политиците като не ти харесват. Швейцария например- пряка република, няма президент или мин.председател, богата страна, малко политици за издръжка от данъкоплатците. Къде сме ние, къде са те?

А КОМУНИСТИТЕ СА ПОМИЯРИ ,ИДВАЩИ ОТ ИЗДЪНКИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО

Само да спомена, че мъжкото поколение на крал Джордж 5 - доказано лудият английско крал от края на 18 век, кралят който загуби колониите в Америка, който го вадеха англичаните, като малко лудо дете изпод леглото офицерите му - е абсолатно възпроизведено копие във пронц Чарлз и неговите оплешивяваши деца. А се твърди че лудоста в английскаа кралска фамилия се предава сам по мъжкото поколение. Не случайно от сто години кралици са само жените от кралската линия.

Абе много си умен, ама не са ти ясни някои неща. Престолонаследник е първото дете без значение момче или момиче, за разлика от други монархии и фамилни традиции. Поради тая причина има много кралици - просто се е родило първо момиче. При други династии като например руската, престолонаследник е първородният син - затова имат големи грижи и стрес докато се роди момче. При англичаните може и да е било така преди векове, но последните 2 века е с правилото за първородност без изискване за мъжки пол.

Пупо, това е стандартното англосаксонско опрвдание. Че кралете има са луди всички го знаят в Англия.

Само да спомена, че мъжкото поколение на крал Джордж 5 - доказано лудият английски крал от края на 18 век, кралят който загуби колониите в Америка, които владеха англичаните, като малко лудо дете го вадеха изпод леглото офицерите му - сега е абсолатно възпроизведено копие върху принц Чарлз и неговите оплешивяваши деца. Твърди че лудоста в английскаа кралска фамилия се предава само по линия мъжкото поколение. Не случайно от сто години кралици са само жените от кралската линия.

Англичаните не могат да понасят, че мърмори толкова много. Наистина някой трябва да му каже, че трябва да спре с тези интервюта, но мисля, че тези около него му гледат сеира. Което е доста грубо.

боли ме шмайзера кво смята(л) да прави принц хари...

искал, щял, обмислял... подобни новини вървят като топъл хляб , ама на запад от нас, sorry

Стига с тези кралски аристократи, че ми става тъжно като неволно ги сравнявам с ташите тупани-селяндури, които ни управляват, херцогиня Мидълтън срещу крантата Деси, принц Уйлям срещу Крум Зарков или Тереза Мей срещу Цецка Цачева или Курналия ниньова, или Илияна идиЙотова...

Принц Хари е интелигентно младо момче и отдавна иска да напусне рептилското семейство, защото отдавна знае, ча баба му и баща му убиха майка му.

Без да искам ти дадох минус. Не знам дали е стока Хари, ама това за убийството на майка му е вярно.

Оо, не се притеснявай изобщо пич. Ако си сумирам минусите тук, трябва да пукясам изобщо. На кой му пука, бъди жив и здрав!

Не искал кралското семейство и бил просто войника Хари... Просълзих се, колко земна и скромна е английската аристокрация. Трябва всички да плащаме данък на такива вътрешно и външно красиви хора. Заслужават го - те са по-умни и заети от всички нас. Искам българската преса да ни залива с повече такива статии. Може и без текст. Само със снимки ще е достатъчно.

Те само десиденти ще излезат в това семейство! Да излезе на свободен наем и да работи, колко му е.

Съпругът на Кейти, който е на снимката, е Уйлям. Хари е нежененият принц.

Да, и Кейт не е принцеса....., но снимката е сменена в новината

Мани го Хари.Дайте някоя тема за Путин и Русия да захлебят соросоидите че днес са заработили само с една тема за Деси Радева.

ЗАЩОТО ВИ КАЗАХ ИСТИНАТА ЛИ...? АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В МОНАРХИЯ И МОНАРСИ ДА МЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ,А ВИЕ СИ ЖИВЕЙТЕ В ПРОСТОТИЯТА И НЕКА ПЪРВИТЕ СЕЛЯНДУРИ ВИ ГРАБЯТ И ПРЕДСТАВЛЯВАТ....ТОВА Е ПРАВОТО НА ЛИЧЕН ИЗБОР,А НЕ ДА ТРИЕТЕ НА ХОРАТА КОМЕНТАРИТЕ

не се ядосвай виж че те и на снимката даже не знаят кой кой е

Вижда се, че по душа си сервилен и безкрайно назадничав в мисленето си. Явно не си запознат с някои прости факти. Примерно, че всички европейски кралски фамилии имат само и единствено представителна роля. Нямат абсолютно никаква власт. Единствените управляващи монархии са в Близкия Изток и в Азия, примерно фамилия Сауд. Те като общество не са по-различни от Европа през средновековието. Монархията е провален модел на управление. Проблемът в България е, че ние не търсим сметка на крадливите задници. Аре да отрежем главите на всички парцали, които са били в БГ политиката от 1989г досега, на техните семейства също. После да видим следващите колко точно ще крадат?

Нима си вярваш като повтаряш като папагал,че Кралските фамилии имат само представителна роля.Назадничав или не предпочитам Конституционната Монархиоя пред това нагли и некадърни селяндури от най-долно котило да ме представляват.За твое сведение Кралицата на Обединеното Кралстово е Глава на Държавата,на Църквата и Съдилищата...Всеки вторник Министър Председателят,който и да е по протокол ч посещава в Бъкингамския Дворец при затворени врати и я информира за делата на правителството....Нито един селяндур не може да стигне който и да е Монарх,който от люлката си е възпитан на маниери и държавно дело...ДА ЖИВЕЕ МОНАРХИЯТА!

Голям храбрец се извъди този принц. Веднага е духнал от Афганистан щом се е разбрало, че е там по погрешка. За по-сигурно е отишъл е да служи на яхтата на баба си.

ПИШЕТЕ НЕЩО И ЗА МУТРО-АРИСТОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ БРЕ .... ЧОВЕК ЩЕ ПОМИСЛИ ЧЕ ХАРИ Е ПРИНЦ БЪЛГАРСКИ :))) ...

Принц Чарлз се отказа от престола заради Камила много отдавна. След кралицата,с английската монархия е свършено.

Амин. Дай Боже.

КАТРИН И ПРИНЦ уИЛЯМ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ МОНАРХИЯТА!ЗА ЗЛОЖЕЛАТЕЛИТЕ НА МОНАРХИЯТА МОГА САМО ДА КАЖА,Ч ПО ДОБРЕ ХОРА С КЛАСА ДА УПРАВЛЯВАТ ,ОТКОЛКОТО СЕЛЯНДУРСКО-МУТРЕНСКА НЕГРАМОТНА ТЪЛПА!ДА ЖИВЕЕ МОНАРХИЯТА!

дира лъже -това е катрит и уилям а не хари -от горещината ще да е

Не е катрит бре /даже и с малка буква си го писал / не е !!!

Мълвата,че Хари не е от Принц Чарлз,а от бившият таен любовник на принцеса Даяна Джеймс Хюит може да се окаже вярна независимо,че потулиха случая и официалната версия е,че не е вярно.Естествено никой аристократ няма да признае публично,че съпругата му,бъдеща Кралица е родила дете по време на брака си с Кралския престолонаследник.Хари няма съзнанието на член от кралското семейство,върши и говори куп глупости и се подвизава с разни африкано-съмнителни личности....Да престане да бръщолеви глупости,а да бъде благодарен,че кралското семейство го е отгледало като един от тях!

АлОО!!!Драскачите от дира!!Съвсем оглупяхте!???Това е принц Уилям с жена си Катрин, много сте тъпи , всичко е лъжа и измама при вас!!!

Мълвата,че Хари не е от Принц Чарлз,а от бившият таен любовник на принцеса Даяна Джеймс Х'ит може да се окаже вярна независимо,че потулиха случая и офици9алната версия е,че не е вярнпо.Естествено никой аристократ няма да признае публично,че съпругата му,бъдеща кралица е родила дете по време на брака си Кралсния престолонаследник.Хари няма съзнанието на член от кралското семейство,върши и говори куп глупости и се подвизава с разни африкано=съмнителни личности....Да престане да бръщолеви глупости,а да бъдеж благодарен,че кралското семейство го е отгледало като един от тях!

Ти си на мнение че не е от гущерите ли ?

Хари е изключително повърхностен и плиткоумен ,за да е генетично от кралското семейство....

Дираджии стига сте им целували задниците на тия.

Ма тя тая принцеса много рендосана дъска , ма то даже и сянка няма бре :)))) ??!!!

Значи в армията не бил принц, ама като изтекла информация къде е и веднага редник Райън втора серия. Абе така става като си имат само един крал. У нас всеки е крал, кой от съседа, кой от магазина, кой от КТБ.

АЛО, ДИРНИЦИ! От жегата ли изтрещяхте толкова или сте си както обикновено невежи, завеяни и не четете какво пишете?! Кейт Мидълтън е херцогиня и съпруга на принц Уилям (не е принцеса, защото не произхожда от кралското семейство!) - наследник на престола след баща си принц Чарлз, а Хари е втори син на същия принц и наследник номер пет - след баща си, брат си и двете му деца ... Така че на принца Хари престолът не му свети в обозримото бъдеще, може да не се притеснява - като знаем колко са дълговечни Уиндзорите и Саксите, до Хари няма да стигне ред ... Айде, поглеждайте все пак какво пишете - и под снимките също!

И Кейт не е принцеса, херцогиня.Децата и са. Само принцове и принцеси са в главата на автора.И списък с имена.....

Защо ли напоследък много сайтове ни заливат с роялистки новини, които всъщност не ни засягат?

явно, че сте имали предвид Принц Уилям, но някой пиян или заспал ваш редактор е написал принц Хари! Ами вземете му от заплатата, та да се научи!!! Днес по Нова ТВ написаха Горнелия Нинова, вярно грешка, но пък много ми хареса, хахаха!)!!

Леле, леле.... в дир-а нивото на компетентност върви към под нулата. Нито Хари е на снимката, нито жената на снимката е принцеса...

papion

Да, бе да, той пак е бил напушен с нещо, та не е знаел какво говори. Къде ще иде и как ще се издържа? Освен да иде в армията, пушечно месо на заплата, за друго не го бива.

Интересно, не знаех, че Хари се е оженил за сестрата на брат си, както излиза от текста под снимката..

хи хи хи Големи сватовници са дир-а:)))))

Жената на брат му е това! И тебе май те е напекло ... Те, дирниците, са си все така - и в жега, и в студ, принцове и принцеси за нищо ги нямат ...