Йемен регистрира над 200 000 случая на холера

Предполагаемите случаи на холера вече превишават 200 000 от началото на епидемията в раздирания от война Йемен.

Обратно в новината

Коментари - Йемен регистрира над 200 000 случая на холера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новини от пРосия: 18.04.2017 - "Специалисты выявили три вида болезней, которые широко распространились по России в прошлом году, - холеру, чуму и сибирскую язву. Самое страшное в том, что штаммы продолжат распространяться."

Столицата на Йемен е Са'ана , не Санаа

резултатът от великия демокрейшн на УСА. Продават оръжие на СА, а СА бомби ли бомби Йемен, накрая ще плъзне такава епидемия, че и УСА ще затрие.

през 1967г йемен обявява независимост от британия. народна демократична република йемен. три години по късно правителството на йемен обявява просъветски и просоциалистически курс и се почва войната на йеменското правителство срещу йеменският народ, за достигане на светлото бъдеще! та тъй стоят нещата с нищетата на йемен!

Та преди две години "просъветското" според теб Йеменско правителство избяга в Саудитска Арабия. Къде ви намират такива тъпаци?

В Корана НА ШИИТИТЕ е написано че Исус Христос - в Корана пророка Иса , в деня на страшния съд ще слезе от небето по "минарето на Иса" - което е в югоизточния ъгъл на Умаядската джамия в Дамаск Сирия , и след това ще победи дявола в битката на Армагедон - Деня на Страшния Съд ..... .... А след това Христос ще помоли Отца да унищожи 2 нации , ще умре , ще бъде погребан в Мека - където му се пази гробното място до гроба на Мохамед , ще възкръстне втори път , и ще седи от дясната страна на Отца Бог когато се раздава правосъдие на грешниците ... ... За нас Християните - не се шегувам - питайте Мюсюлманите какво е писано за Армагедон :)) .. Исляма си е течение нa Християнството :)) .... ОБАЧЕ УАХИБИТЕ САУДИТИ ТОВА ГО ОТРИЧАТ НАПЪЛНО :)))

Ами в Йемен да се науччат да си мият ръцете, а не да си бъркат в гъза и после в устата!!!

Това се случва с враговете на Запада! Изродите, където избиха носорозите в Африка си получиха заслуженото!

Благодаря ти ГОСПОДИ!!!ТИ СИ ЗНАЕШ РАБОТАТА-ЧИСТИШ ЗЕМЯТА ОТ РЯЗАНАТА СГАН, ДОБРЕ ПРАВИШ, ЧЕ СИ ЗАПОЧНАЛ ОТ ПОПУЛАЦИЯТА, НО НЕ ОСТАВЯЙ ЗАПОЧНАТОТО, ТРЯБВА ДА ЗАЛИЧИШ МИЛИОНИ ИЗМЕТ, МИЛИОНИ!!!

Пази боже!

...рушащите се здравни, водни и санитарни системи... А защо не споменахте че Саудитска Арабия ги руши?

...НАЛИ СА ДРУЖКИ СЪС САЩ,А С/У ТЯХ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ.....НАЙ ГОЛЕМИТЕ ДЕМОКРАТИ !

Господ си знае работата...Не му се месете...Оставете ги всички тези примати без всякаква подръжка на съвремения Свят и тяхната геометрично нарастваща популация ,ще се самоурегулира ...Светът няма да е 10 милрд . през 2050 по прогнози ,ами ще се сведе на ...3-4 най-много...от които половинато с "дръпнати очета"

Оооо,супер, дайте част от тях като "бежанци" у нас, я колко свободна територия и наточени еврогейци имаме...

ВРЕМЕ Е ИРАН ДА ВКАРА СИНИ КАСКИ В ЙЕМЕН :)) И ДА ЗАЩИТИ ГРАЖДАНИТЕ МУ ОТ САУДИТСКИТЕ ИСЛЯМИСТИ :)))

Есть СА, есть холера.... Нет СА, нет холера...

СА = САУДИТСКА АРАБИЯ

За какво се бият там?

ЙЕМЕН езастрашен от НЕДОСТИГ наВОДА подани на Стратфор последиците ще са катастрофални с милиони жертви.ХОЛЕРАТА идва от пи иене на МРЪСНА КАЛНА ВОДА.ОМАНския шейх(собственни вКБ) е имал таен план хиляди йеменци да се преселят в БЪЛГАРИЯ.Кръгове вДС ДПС БСПтъргуващи с оръжия (МиткоСъбев ген.Любен Гоцев )са обещали бг земи за йеменците.

и от там идват бежанци -ей внимавайте с границата

Освен това на около 30 000 местни здравни работници не е плащано от близо 10 месеца. -------------------------- Йеменците като булгаристанците не искат да си плащат на лекарите.Който разчита на безплатно здравеопазване го нагазва холера,чума и др.

А който разчита на ПЛАТЕНО, директно отпътува в отвъдното!

и кво? сега требва да лумне и холера в катар. война е.

Саудитска Арабия да помага, какво гледа.

Оооо, тя "помага" с въздушни удари и наземни атаки, дори и колумбийски войници докара да воюват вместо тях. Тотално разсипаха страната, нищо чудно да са помогнали и с биологично оръжие, кой знае.

и продължават само да се размножават..прости и ограничени ,живеещи в средните векове...

Есть США, есть холера.... Нет США, нет холера... Също няма да има и войни, бежанци, терористични атаки, ИДИЛ и така натък...Списъкът е дълъг....

Идиот

Зомбито си остава ЗОМБИ!

Сега сащ и запада ще демократизират СА.

се е погрижил и ги е засипал яко с холероносители. Така де, как смеят да се опълчват на най-голямата демокрация в региона - Саудитска Арабия.

По данни на ООН рушащите се здравни, водни и санитарни системи са лишили 14,5 милиона души от нормален достъп до чиста вода и хигиена, което увеличава способността на болестта да се разпространява. Освен това на около 30 000 местни здравни работници не е плащано от близо 10 месеца. " Не е имало нужда от допълнителни грижи, но...

В точката за неплащане на работници, имаме нещо общо с тяхната държава.