След Борис Джонсън и Филип Хамънд спряган за мястото на Мей

Видни британски консерватори искат финансовият министър Филип Хамънд да поеме премиерския пост от Тереза Мей, пише "Сънди таймс".

Обратно в новината

Коментари - След Борис Джонсън и Филип Хамънд спряган за мястото на Мей | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борис Джонсън най добрия вариант за премиер на Острова.До безразсъдност упорит антиевропеец.Повечето от съветниците му са от индийски и пакистански произход.Има и от Бангладеш.

Аз мисля че Борето най-приляга на англичаните - тъп и смотан като повечето му сънародници а и беше най-активният за брекзита - сега да вади кестените от огъня като е толкова ограничен-по ограничен даже от Тереза!!!

Нека Фараж и Джонсън се заемат с преговорите. Нали докараха нещата до тук. Защо се скатават. Хайде, да дадат на ВБ "мястото което и се полага" извън ЕС.

Английската политическа глутница се сдави помежду си...

ингилизите усетиха вече твърдата плът отзада..но още не са усетили че колкото повече мърдат по навътре ще я усещат

ако искат да си упраят загиващата империя - да поканят Путин, доказан истински консерватор.

Представете си среща на Трумп с Джонсън! хахаха, даже Доньо Донев би завидял на такава карикатура! Някой се подиграва на целия свят като назначава такива палячовци нячело да едни от най-мощните държави!

ми така е кефя

Този ще представлява Англия най-добре. Така Евро-бандата ще стане банда лунатици от А до Я - Меркел любовницата на имигранти, Борис- идиота и Макрон - съблазнителя на дърти учителки.

Борис Джонсън е лунатик и не става за партиен лидер. Филип Хамънд обаче е добър политик; бил е министър на външните работи и министър на финансите. Явно той е избора на британския истаблишмънт.