САЩ продават на Индия безпилотници за $2 млрд.

Администрацията на Тръмп одобри продажбата на двадесетина невъоръжени наблюдателни безпилотни самолети на Индия за около 2 милиарда долара.

Обратно в новината

Коментари - САЩ продават на Индия безпилотници за $2 млрд. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави впечатление бройката и цената :) Аджаба, какво ще носят тези безпилотници?

Разузнавателни дронове не са проблем т но ако могат да носят оръжие вече става много сериозен проблем да се продават на държави като Индия.

Фащ мощно разпродават оръжие на добрите и лошите. После говорят някакви безсмислици за мир. Били радетели на мира, пазители.

Ммммддддааааа..... Краварите папкат-Ушанките гледат и премляскват!:)))

Евроатлантите папкат и серат, па ти еврочирака им чистиш кенефите и им подмиваш дъртите пърдюлници, и за награда пияните шведи те ритат тебе слугата у главата!хахахаха

Тръмп май е забравил че войната между Индия и Китай беше почти по средата на миналия век, а от тогава изтече много вода... Толкова много че в началото на този месец враждуващите още от разделянето си Индия и Пакистан заедно станаха членки на подопечната на Китай Шанхайската организация за сътрудничество;)

Та каква е тази ШОС?И други путински тролове пишат за нея каго я представят за антиамерикански съюз начело с Русия!

Дали ще я определят като анти-американска... зависи единствено от американските тролове които освен опорните си точки рядко четат нещо друго:)

Тц!Няма американски тролове!Има Реално Съществуваща Действителност Тук и Сега която руските тролове със лъжи и демагогия си опитват да представят така както би се искало на Путин,но уви!Доларът по същество е международна валута която е предпочитана пред рублата в Русия!Америка е свръхразвита в технологично отношение супер сила на Земята!Европейският Съюз е нй силният икономически съюз и България е в този съюз както и във най мощният военен съюз на планетата NATO!

Тц, тц... прочети си писанието, и не се чуди защо впечатлението което то оставя за теб е че: - ти си бивш дописник на Работническо дело; - троленето е смисъла на твоя живот;

За Работническо Дело съм малък,но демагог и лъжец от твоя клас може би са списвали в партийният орган и на други органи за колеги и познати?!Не съм трол защото пиша истината!САЩ са най силният във всяко отношение съюз на планетата многократно превъзхождащ Русия на Путин!Доларът е действителната валута в РФ! Индия и Китай са два икономически гиганта които си сътрудничат със САЩ и помежду си както е видно и от стокооборота им и от статията!Индия и Китай не са ,,другия полюс"както се опитваш да ни внушиш ти,колегите ти и шефа ви в Кремъл който не може да предвиди последствията от действията си!

Не се извинявай де, разбирам те, не си единствения дето не е успял в Работническо та сега си чешете крастата с американски мамули , нали. А че си класически трол, след тоя водопад от лозунги нямащи никаква връзка с моя пост, няма как да го скриеш-)

От снимката разбрах най-после метафората "гледа като индиец пред радио"

Изгледа као невидљиви F-117 ;-)))

И ко ся?Сърбите са победили защото един единствен самолет са свалили!А къде е ,,безаналоговият"отговор на F-117 от руска страна?

нашти индяанци им ги давам по 2 лв парчето, сичко могът, берът джилезу, бакър, халумин. уфертата и на едро, бес пари. за кунтакти: бат Салито ЕООД, 24/7 от сички мубилни опиратури на цина бес пари, убади се сига ;-)

Като писах онзи ден цена на безпилотник 220 млн. ми се смяха. 100 000 000 без въоръжение!

Путин остал без друзя и братушки..хаха.ха.ха

16млн долара. явно не са 22, а 122 продадените

ама другарE защо така , това _ опят удар в спину .....

ама чалгаре ты опять квичиш! Англичаните подариха стара военна техника на хохлузърите, а ти палячото си я купуваш по цена като за нова! Защо така ве чалгаре? Явно удър откъм гъзъ!хахахах

noname323@abv.bg

язе съм тъп русопитек. ко ми разбира глЪЪта на менИ. Да живее Путин урааааааааа МноУ съм проттттттт. ПУТИН ПУТИН ПУТИН... УЕАААААА. УРААААА ЕААААА... кеф кеф кеф. Русия - ПУТИН еееее е ееееее

това идва от презпутници! Нов бъргарски език!

Защо нищо не се говори за новият руски дрон Атаир, който е много по-добър от всички изброени и на половин цена !?? Освен това няма да има нужда хвърляне на огромни пари за преобучение ,техническа подръжка и тн... Индия ги произвежда по руски лиценз и има богат опит с руската техника, която е на светлини години пред краварската. Краварският Ф35 руските пилоти свалят само с поглед и гонят от самолет Шойгу.

Вероятно защото няма какво хубаво да се каже за него.

Много пуши и се вижда отдалеч.

Баси тъпотиите. Руския дрон и 20 пъти по евтин си е боклук, което очевадно се разбира от индийците. руските пилоти се насират само като чуят за Ф-35

Атаир е още в завода във фаза опитен образец. Тепърва ще трябва да се прави окончателен вариант, да се изпитва, да ми се прави въоръжение и управление, след това да се усвоява производство и най-накрая да се продава. Американският е готов продукт. Поръчваш 20 броя и ти ги доставят окомплектовани, въоръжени, с наземната система за управление плюс обучение на персонал и сервизен съпорт.

Ам катуй толкуз хубав руския дрон Атаир почемо алкохолягите класират като най добър безпилотник на руската ,,освободителна"армия закупените от Израел дронове?Раиш?

Pesh0

Абе такива пари за да научи американски разработки евентуално би дал само путин . 2 милиарда за самолет с камера ??????? Че то по евтино ще им излезе да си изстрелят спътници и да си гледат кога какво им е кеф .

За 20 дрона. То и така излизат по-скъпи от Ф-35

22 дрона Guardian MQ-9B за 2 милиарда долара! Това прави по около 90 милиона долара за дрон. Някой явно го гони някакъв зор:)

Излиза един дрон за $200 млн. Някой ЯКО е сбъркал с нулите май, хехехе

ребята так нелзя каква я мислихме каква стана тя. масква сега да не се разсърди на брикс :)

Хотели как лучше, а получилось как всегда

американски самолети,ами.То не им останаха на Индия пилоти,летели на "МИГ"-овете.

Защо не си купиха съветски? Щеше да им излезе по евтино . Не мислят за Путин, не мисляяят.

Два милиарда долара за американски ,,безпилотници"?Те тез индийци нямат акъл.По добре да баха купили 40-50 руски ,,пилотници" хем безаналогови!

1. Имат над 2 млрд. долара и ги дават. 2. Приближават 2 млрд като калпаци, саби, пики, самолети и каквото там си имат за утеха. :)

Това тия дето ги хакват рашките ли са,бая ще се набутат със тия тенекета индийците

Успява да разпродаде старата си военна техника из целия свят, с което си засилва икономиката. И успя да наложи на ЕС забрана за търговия с Русия, от което ЕС има негативи също, а САЩ се възползват от това за своя изгода.

То през последните години бая индийски пилоти загинаха или катапултираха от прехвалените "МИГ - 29".За това сега като луди дават милиарди за американските безпилотни самолети.

Ти циганин шофьор виждал ли си,така че не самолетите са виновни

Без майтап мисля че в понеделник дато мина с разби самолет на Американците F-16 по Руската тв по новините гледах а Ф-16 въобщте прехвален най прехвален какво щте кажеш.

на снимката ми прилича на онзи Стелт дето над бивша Югославия ято оси сви гнездо в соплата му:))

Правси сетихсе нещто ако не ме лъже паметта то тоя прехвален СТЕЛТ сърбите го думнаха с РУСКИТЕ ЗЕНИТНИ РАКЕТИ СИСТЕМАТА С-300 а България мисля че го унищтожи като влязохме в НАТО каво безобразие от страна на нашите ръководители .А разни БУШМЕНИ в дир бг.пишат против руското оръжие.То май по се е доказало от американското Като почнеш от втората световна война през корея виетнам и Сега в Сирия.

Вълчанов

Маскалски, България си има С-300, а сърбите нямат. Много кофти да се обяснява на неграмотно раш-тролче. Нито български език знае, нито пък гънки по мозъка, ако въобще го има.

по него време или сте били в Ташкент или сте минавали прави под масата.Невидимия го откриха и го свалиха....много хора му се точеха,сърбите за поразиите които направи,руснаците да си защитят оръжието и не на последно място китайците чието посолство беше обстрелвано от американски самолети....може да са работили и в комбина което е много добро.

При 1000 полета успяха да видят нещо и то заради разсейване на пилота, инак що птици избиха със стрелба по звездите...

От БРИКС май остана само Р-то и сам Путьо в него.

Поредното доказателтво, че никой вече не иска да купува руските самовари! Дори и "приятелите" им от Индия не се лъжат повече! МУХАХАХАХАХА

Че на кой са му притрабвяли руските самовари. Нас ни принуждаваха по линия на Съветското робство да ги купуваме. Освен разбира се, когато Германците са ни ги подарявали. Например във военно-историческия музей има няколко експоната на едрокалибрена съветска артилерия на въоръжение в Българската армия от годините 1942, 1943-та :))))

Митко, какво е това безпилотници ? Нали не всичко се превежда! Тези работи си имат ИМЕ - название! Не се излагайте с вашите преводи!

Митко още е на руска вълна, след спявка в руското посолство какво да обяснява в статията. Още един ''сигурен партньор'' на Путьо реши да не купува ''безаналоговата'' руска военна скрап :) Уж нали БРИКС, МРИКС там щели да бутнат САЩ, а индийците отиват и дават 2 млрд. за американска техника :) Хаха :)

му казват drone, дори и турците го наричат aracıdron, Но аз не съм даскъл.

TIREX

хахахах двадесетина невъоръжени наблюдателни безпилотни самолети на Индия за около 2 милиарда долара. тез хвърчила по 200 милиона явно... дебили.

Ми... Русия трябва да продаде 200 вагона желязо на Индия, за да изкара тия 2 милиарда. Разлика в класите, товарищ! Затова на едните БВП-то е 17 трилиона, а на другите 1.5.

Тон желязо 30 долара. Един Вагон е около 5 тона, 200 вагона са 1000 тона по 30 долара са 30 000 долара, до 2 милиарда е още много. Поне 1,33 милиона вагона трябва да продаде за да изкара 2 милиарда долара

Мъж как ли се казва според вашия речни, другарю Михайлов? Безпутник ли? Дума "безпилотник" в Българския език - НЯМА! Стига сте преписвали едно към гьотере Руский язык!

На такива като теб, които нямат сефте им казват така- безпичник.

МУЛЮ