Британски депутати от всички партии в съюз срещу Тереза Мей

Депутати от всички партии вече планират съюз, за да победят плановете на Тереза Май за „твърд Брекзит“.

Обратно в новината

Коментари - Британски депутати от всички партии в съюз срещу Тереза Мей | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

май май Мей би била идялно бустанско плашило....

ти падни набора само кат я скиваш

Това, естествено, са пълни глупости. Вчера четох в Индепендънт, че вече имало недостиг на сезонни работници в селското стопанство. Говореше един човек от асоциацията им. Основните причини, според него, били, че слабият паунд карал тези хора да ходят да рерат зарзават извън Англия, където получавали повече. Говорим основно за хора от България и Румъния. На въпрос на журналиста, не могат ли да си наенат местни, човекът отговори, че в сектора безработицата била 1.5% и НИКОЙ местен не искал да работи времено, а си търсили многогодишен контракт с осигуровки и т.н. А някак си, индийци и пакистанци не искали да копат на полето. И това не е само в този сектор. НАВСЯКЪДЕ е.

Такава жена може да те направи импотентен...политически.

ЕС иска да отнеме всички привилегии на британците, да им вземе Ситито, и да ги извади от ЕС. И го направиха забележително ловко, подбутвайки англичаните сами да поискат Брекзит. След разпаденето на английската колониална система, секват приходите към Англия и те изпадат в тежко положение. Молят всячески ЕС да ги приеме и това става в 1973 г. Постепенно с преференции, дипломация и хитрост те стигат до сегашното си завидно положение на финансов център. Но ЕС ще им отнеме всичко това и вече свърши хубавото време за Англия.

Аз ще ви кажа какво мисля. Винаги трябва да имате едно на ум, така казваме в България. Няма да има Брекзит това ще бъде една документална формалност между ЕС И ЮК. Но ЮК ще стане по силна от всякога след време. Както беше преди 20 години.

И ти наизуст си говориш, безпристрастнно. Всъщност нетната имиграция от ЕС е намаля за 2017 година, тоест след като гласуваха за Брекзит

Sm3hurk0

Мей И Меркел - по делата ще ги познаете ! ... и по главната буква с която започват фамилиите им.

Брекзитът си върви, соросоидите си лаят!

ЕС се крепи на вноските на UK! Макрон си призна, че вноската на Франция е само 8 милиарда

Икономиката на UK се крепи на връзката си с EU. Кругом! Бегом на Сибире!

Ъъъъъ, не. Великобритания прави вноски, но много от тези пари се връщат и обратно. Селското стопанство получава получава пари, така както и разни проекти финансирани от ERDF (European Regional Development Fund)

Рекореден брой на заетите в икономиката 74.8 %, рекордно ниска безработица 4.6% Бюджетния дефицит за месец май се е свил с 300 милиона спрямо май миналата година

А защо тогава паунда преди година беше 2,70-2,80, а сега е 2,22-2,30 лв? След като инвеститорите толкова вярват в британската икономика, защо валутата им се обезценява откакто заговориха за Брекзит?

Рекордно ниската безработица се дължи на рекорден брой хора които са на "zero hour contract". Т.е. имаш договор за работа но нямаш гарантирано работно време. Тази седмица може да е 40 часа, другата никой не може да ти каже. Та тези хора в момента по официялни дани са не по-малко от 900хил.

Само преди 2 дена Индустриалната конфедерация обяви рекорден брой поръчки в промишленото производство. ЮНИ Е НАЙ-ДОБРИЯТ МЕСЕЦ ЗА БРИТАНСКАТА ИНДУСТРИЯ ОТ ЛЯТОТО НА 1988! Това са 29 години

Хората видяха до къде може да доведе тази "твърда" политика, затова се стреснаха и според мен инициираха курс на промяна. И разбира се всичкият този цирк заради някакво си мнозинство от само 1% по време на референдума... И моля, изчистете боклуците от главите си! Сорос, банки, дрън дрън...

Най-голямата банка в света Китайската ICBC Standard Bank купи в Лондон един от най-големите в света трезори, който може да побере до 2000 метрични тона злато, сребро, платина и паладий.

Само дето златото го няма (в световен мащаб), а вие не се усещате за какво става дума!... Продължавайте да хрупате и да увекочавате "матрицата, в която ви държат!..

в пряк текст трябва да кажем: педрасти, това си е ваша, еврейска политика и не ни набърквайте в решенията на вашето болно от кръвосмешения общество, евреи! предавайте брата си, множете се, както в содом и гомора.. само не ни задължавайте да увисваме на вашите кръстове, антихристи!

За последното тримесечие на 2016 (точно след Брексит) UK е най-големият получател на преки чуждестранни инвестиции в света: $147 милиарда! За цялата 2016 FDI в Германия са само $15 милиарда.

Мда... Германия произвежда автомобили... UK внася германски автомобили и си спомня, как някога и в UK са правили автомобили, а сега техните любими марки ги правят в Хиндустан.

Какви са тези глупости Великобритания е в хаос ????? Някой май е объркал желанията си с действителността.

Ако Великобритания ОТНОВО превземе всичкии арабски държави и цяла Африка, ще могат да събират пари и данъци от маймуните и да им продават ОТНОВО само храни произведени в Великобритания... НО първо трябва да ИЗГОНЯТ и избият всички арабски и африкански Шпиони, които се намират на острова. За да знаят кои трябва да ПЛАЩАТ (черните араби) и кои ще ядат (белите англичани). Маймуните ще се крият в дупките и пустиннте и ще плащат за англичаните за всичко...

ОСТАВЕТЕ АНГЛИЯ НА СПОКОЙСТВИЕ ДА СИ ЖИВЕЕ, ТЕ НЕ СА ПРОСТАЦИ, КАТО НАС ДА РОБУВАТ В НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН СЪЮЗ НА 16 СКОРОСТ ! ПРЕСТАНЕТЕ ВИЕ МЕДИИТЕ ДА СЕ МЕСИТЕ В ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТА НА НЕ КОЙ ДА Е , А НА АНГЛИЯ !

Основните спонсори на анти-брексит кампаниите са банките Голдман Сакс и Джей Пи Морган Чейс. Разбира се и най-преданния слуга на Глобалистите-Сатанисти - Джордж Сорос а.к.а. Дьорд $оро$. Същият е имал Лична среща с председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, след визитата му в Лондон и обсъждането на Брексит с Тереза Мей на 26 април. Сорос категорично е заявил, че ще ПОДКРЕПИ ЕС при предстоящите преговори.

Джордж Сорос е на 86 години и е спечелил 4 милиарда от Брекзита, бре серсем!

ЮК се управлява от "Ситито" така че какъв ти е проблемът? Който плаща той поръчва музиката.

Вярна невярна статията, хитрите англичани я загазиха. Сами си го направиха и се дистанцират от континента. Така е като се правиш на велик и си мислиш, че сега е 19 век. Наивници. Явно, далеч са от реалноста.

Май най-добрата политика е шут по Т. Мей и обратно към ЕС.

ние много добре знаем за sybil, че тя замества поне два милиона избиратели. не само в проучванията на асоциалните агенции. те и за това евреите ценят цензурата на госпожата. другарки и другари, вижте сега, не знам как да ви го кажа, за да не бъда стрес за вашите нежни, номенклатурни души. Животът не е това, което вие си представяте за нас от погледа на бронираните си животи, нито е това, което ви го представят. вие сте нещастни роби на една реалност, с която и виртуалната на холивуда ви няма общо!

Я дарик да напишат статията от където са го взели,защото във вестника такава статия няма.Има други,но не и такава. "MPs from all parties are already planning an alliance to defeat Theresa Mays plans for a hard Brexit, just days into the new Parliament".

дира пак тиражира лъжите на гейувете, които парадират за още- повече права.

единственото, което виждам са гърчовете на тез, които до сега са бозали от общата гръд на мамата бездетна, наречена ес. не можете да си представите колко верни за тоя мек брекзитен случай са думите: "рънътъ пари бурбътъ". пък вие си правете сметка по портмонетата за размерите на ограбването на народите от същия този безконтролируем комуняшки комисарият. никой не ще да изтърве такъв рог на изобилието, какъвто създадоха меркел, юнкер, могерини и оланд - все цоциалисти на еврейските пари.

всъщност тази шумотевица е за юро-британската рая. Силните (задкулисни) играчи вече казаха (с Брекзита) накъде е бъдещето на В. Британия -> Азия, там където са парите. Наследниците на империята са по-наясно с бизнеса, отколкото днешните управляващи 4тия райх и назначените чиновници- юрогеи.

Дирижирана работа. В крайна сметка и еблемата на ООН символизира всички (целият свят) в лоното на езическата римокатолическа езотерична църква, подпечатани с нейният белег на авторитет - "неделният закон", който се предлага от папството като панаяцея на всички важни човешки проблеми и който е в директно противоречие с четвърта вечна Божия заповед. Едиствената в декалога, която започва не случайно с думата "Помни". И налагане на всеобща езотерична религия с която да контролират съвестта на хората и да ги принудят за да се покланят на бащата на лъжата. И всички който не са записани в книгата на живота на Агнето от създаването на света, ще получат този белег на челото си , което символизира съзнателните решения на човека или на ръката , която символизира действията според вярата. Те ще пият от виното на Божият гняв, което е приготвено чисто в чашата на гневът му. Затова Господ призовава верните Нему да излязат от Вавилон - политико-религозната система позната като нов световен ред, за да не участват в греховете на Вавилон и да не споделят язвите му.

Много ми любопитно защо се цитират само медии които са анти-Мей. Мога да посоча поне два вестника които направиха това твърдение на нищо.

кой искате да ви отговори?

Според мен те вече кроят съюз срещу Мей за оставане в ЕС.

Всеки, който чете The Independent знае, че това е шорошоидна либералистична медия... -:)

Още малко ще поговорят за "мек" брекзит, няма и година да мине докато свикнат с мисълта, че самият брекзит е бедствие и се откажат в крайна сметка. Може да е за добро на всички, ако и в ЕС се постреснат от цялата олелия и поотпуснат безумните напъни да регулират всичко.

Ако не си гледал, може да гледаш византийският мошеник Варуфакис, какви ги разправя по въпроса. :)))) С няколко думи ЕК няма да отстъпи и чехълче на UK и ще ги рита по главата, за да покаже на всички, че никой не може да напуска Мафията, когато му скимне :)))))) В крайна сметка UK - 60 милиона, ЕС - 500 милиона.

Е, кажи ни що еврогейте са толкоз разтревожени от Брекзита? Нали са могъщи, всесилни? За к'во им е таз "прогнила" Британия, та са се разхленчили толкоз?

Ха,ха,ха, искали го мек. Нямаааа, ще го ядете много твърд бе англета. Тепърва има да го поемате твърд и все по черен. Като гледам с какви темпове се ислямизира острова.

Ти погледни България как се ислямизира и циганизира. За 30 г. западзна демокрация българите отново сдтанаха потурнаци като в Отоманската империя. Играят кючеци и въртят задници под звуците на мингянските галгаджии

Да подържат още властта господарите ти от съветската агентурна мафия та да избяга всеки годен човек тогава да видиш циганизация. Дотук сме видели само ИМИТАЦИЯ на многопартийна система и демокрация, затова и резултатите са много под възможното.

Много си прав, че циганизацията и анадолизацията започна при Бай Тошо преди повече от 30 години! Лепа Брена, Черно море слънце пече, Тошо Колев и Хисарския поп...

Така "западна демокрация"? Каква "западна демокрация" те гони, ма? У екс-НРБ-то си имаме типична "азиатска демокрация" като у Русия и напоследък Туркия! В България всичко се прави в наръчници писане у Кремль през 80-те години и раздадени и инструктирани от КГБ, как да се проведе "демократизацията" и най-вече "приватизацията".

говорят лошо за нея,защото ги е яд,че англия ги напуска,а след това и други

Таваргишч, избеднелите напоследък британци не мислят като тебе! ;) Там не ги вълнува толкова Брекзит, колкото вас ви вълнува, а това че последните години в Британия социалното положение рязко се влошава, цените растат, а доходите са спрели. Икономиката е зациклила и се свива и на капак - Брекзит!

Даа, Манчестер беше само подготвителното начало. Това е само продължение на сериала. Броят на сериите и краят са все още неизвестни дори и за сценаристите. Ясна е само идеята. А референдумът на майната му, както му е редът при съвременната демокрация и висши европейски ценности!

ние образованите варналии поткрепяме г-я меи, също мислим да иницираме референдум за излизане на варна от българия!!!

Ями кажи варненецо, на какво са викали преносно "волта", старите варненци. Ако не може да отговориш, значи не си никакъв варналия.

И що да е преносно, като си е варненско название на въдица, най-често за кая?

тъпи,България с главна буква, хюм смо.тан!

Путлерасите фенове на филипа киркорова с леопардовия клин и розовата боа да не се обаждат много и да обиждат на еврогейове! Щото всички знаем за целувките с език уста в уста толкова популярни в Кремль! Живков - Брежнев! Хоникер - Брежнев! Путин - Медведев! И т.н.!

Ако британците излязат от ЕС, може и някаква надежда да има за европейците, иначе-КОМИСАРИ.Да ви напомня за съветска Русия?Колко милиона бели хора, па били те и славяни, за успокоение на русофобите но все пак националисти го казвам, са избити в името на завладяването на планетата от "богоизбраните"?Искали мек вариант - с колко ли твърди парични знаци са го прозрели?

Лейба Давидович

Е, какво толкоз... Избиратерлите искат едно а избраните от тях политици искат съвсем друго, и се почват големите приказки как избирателя бил много умен когато ги е избирал пък ставал изключително глупав когато не се съгласява с предложенията на избраниците се, нерядко подкрепени единствено от разстящите спестявания на последните;)

Каквото ЕС реши!Сбирщина малоумици,които заповядват и налагат своите еврогейски правила в цяла Европа.

Алеле хафте пак голема големанова драма !

каквото сам си причиниш никои друг не може да ти го причини