Радев иска единен орган за борба с корупцията

Президентът Румен Радев призова да бъде създаден единен орган за борба с корупцията по високите етажи на властта.

Обратно в новината

Коментари - Радев иска единен орган за борба с корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОРКОР какво е, не е ли орган?!

Сега има десетина Органа за борба с Корупцията . Всеки по-едър Политик си е направил собствен орган за да Рекетира Конкуренцията .

Аферата на женерала с Кобила Паркър ту боулз дали ще бъде отразена в книга?

ти руски или български идиот си ? не че има значение де !

Кой ще контролира тоя "единен орган"? Всички назначения са политически. Как ще стане това да осъдят, например, Тиквуний, Цецо или който и да е партиен функционер или член(не редови от лошия материал) на ГЕРБ?

шибания булгаристан = корупция. За да няма корупция, не трябва да съществува шибания булгаристан.

Идеята е добра, но недомислена. Трябваше да има анализ на сегашните (БОРКОР, ДАНС) и да се предалага какво да стане с тях. Не можем да си позволим нова структура без да са ясни заместванията е връзките с досегашните (колкото и да са неефективни). Ако предлага да се махнат - ОК, но така идеята звучи като недосмислена и PR.

Администрация,администрация и ОЩЕ, а че 10-ина от нея вършат работа, която в БЕЛИТЕ държави е за ЕДИН ,който работи по 1 час дневно,няма значение.ИСТИНАТА е в БЮРОКЛАТИТЕ!

Моля Ви,г-н Президент ,притиснете съветниците си да мислят малко преди да ви пробутват недомислия на Ваш гръб!Единността навява асоциации за единственост, а ние сме натикани отново в класово общество,където няма единност,няма равенстство,ограничени са свободите,камо ли да говорим за братство.

ДАНС да заработи реално.

трябва ама не ще, защото високите заплатки и привилегии са им гарантирани и при нулев резултат, на всичко отгоре доста от личния състав са корумпирани и играят подли игрички и в двата лагера ....еее как очакваш корупцията да се бори със самата себе си

Всичките тези боклуци така са се окопали във властта, така са се омешали и преплели, така са се самозабравили че един на друг си пазят гърба, защото барнеш ли един от тях следва ефекта на доминото - всички са в кюпа и са омазани до шия в далавери, алчност и корупция. Тях само военна хунта тип Пиночет, бесилки и смъртни присъди ще оправи. Не се ли пусне кръвчица промяна няма да има. На този етап няма да се учудя ако за председател на този антикорупционен разследващ орган предложат Делян Пеевски. С ДАНС не му провървя на момчето, но знае ли човек, тук може и да им мине номера.

Сега и да възкръсне,дори Пиночет не би се справил.

нема ле кои да го осмири тва неграмотно магаре

Шефката на боркор дали вече не се е кандидатирала за ръководител на този орган?

Уважавам стремежът на Г-н Радев да се бори с корупцията.А сега да се запитаме " корупцията не е ли органически свързана с общественият строй и не е ли закономерно, че след като има материални ценности ще има и корупция във всичките и възможни форми ?"

ПОДКРЕПЯМ ИСКАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА!!!ФЕОДАЛА Е ПРЪВ ЗА КЛИЕНТ НА ПРОКУРАТУРАТА!!!

А АЗ ИСКАМ ОРГАНА ДА СЕ КАЗВА НКВД :)))

Искам да съм орган между бозките на ген.Деси!

Искам да съм в този орган! Трябват националисти в него, а не само високи заплати! И разстрел за боклуците, защото съм сигурен, че те ще стрелят по членовете на "органа" - ако наистина си вършат работата!

Ами нали имаме такъв орган? ДАНС се казва. Дето да изпълняват политическите репресивни поръчки на Тиквеника, да се стегнат и да си вършат работата!

тъй като власта е у 66 прави му жест за бузлуджата и талавизията на корни . секи ще да е един на женка си ма казва ли ти некой?

от тез промени се на по едро се корумпира ..май..

Пак излишни паразити.

Не съм адвокат на г-н Радев, но ВАНЯ ГРИГОРОВА ИКОНОМИСТ В ПАНОРАМА ВЧЕРА го каза много правилно, но цвъки не му отърва, а и който и да е вече е късно либе за китка, а и не винете само Батето, защото много преди него бяха ограбени, най вече фалиралата Частна Първа Банка, а там бяха всички ченгета навързани от ДС, от системата, родопчани ли са, мохамедани ли са, франгаджии ли са, те си знаят, обидно им било да ги наричат помаци, мохамедани, българомохамедани И какво да направи г-н Радев, като навсякъде цари корупция, лъжи, измами, не че на запад не се краде, но корупцията при тях е по високите етажи, като си пееш пенкеле кой ли те чува, излишно е да коментираме, всичко се знае, но на някои така им е добре. Да им дам аз над хилядарка, както е цвъки и тогава да дойде с мен да говори на ти, и да го питам как е? писна ни от нагаждачи и за тяхна сметка облаги, И се гласи за министър председател след време, така четем, а батето Президент, хаирлия да ви е, ние сме за ТерминалАаааааа

Пералня иска. Още една. сегашните не му стигат. Явно има другари за изпиране до познатата ни до отегчение белоснежност.

Оставете Радев да се забавлява! Той си вярва и се доверява на съветниците си за съжаление.

От кой го иска?От мен ли или от на Кольо канапа братчед му?Аман от .....,,

Изясни се, бе. В този тюрлюгювеч който много ни разсмя - "служители с компетенцията на ДАНС, с компетенцията на разследващи полицаи, IT специалисти, експерти в областта на финансите, банковото дело", обясни президентът. " ще има ли хора без допуск до класифицирана информация както в президентството/Някой си Христов , например/или ще даваме такъв допуск и на Сульо и на Пульо?

А какво всъщност предлага? Да се затвори ДАНС и да се направи ново звено? Така ли? Или да остане ДАНС, по неговото предложение да се направи ДАНС2 и така докато назначим всички анаози и самия Пеевски на службички.

И той не знае какво иска, а вие вместо да му помогнете, защото се нуждае от помощ, горкия, му задавате въпроси с повишена трудност за неговите образование и политически опит.

Ако бе отварял книги по-често, другаря Радев щеше да знае, че човечеството не познава в своята история случай когато някой се добира до власт, независимо с какви обещания и идея и да не се облажил от , да не се е възползвал от властта. Такъв орган, орган, орган е власт, съответно потенциална кражба от нас. Достатъчна причина да не го искаме. Така като ни е напълно ненужна и институцията която е заел другаря Радев и която ние не искаме. Няма нужда, другарю Радев, още селяни алчни и ненаситни като тези които ни душат от десетилетия да се допускат да долазят до властта.

Този комедиант и шут трябва да се импичква незабавно, глупотевините му нямат край! Съветниците на комедианта са една циркаджийска трупа селяндури.

Щом толкова много идиоти се изказват против Радев, значи Радев е на правилния път!

Нали щеше да слуша румънката?Радев,не давай на заден!Никога не е късно да станеш за резил!

Интересна логика, щом толкова народ се е изказвал против Хитлер и нацистите значи са били на прав път...

Как се нарича ограбването от всяко левче при пазарене за банкови такси

Щом ти се изказа, значи идиотите не са идиоти и другаря Радев не е прав.

Ако "специалните службаши" не са го информирали кои са корумпираните-да си ходи заедно с тях!Радев,просто обяви,че ни управляват мутри!

Няма ли най-сетне някой да му обясни и напише на листче (ако забрави) какви са му правата на генерало и да спре да иска и да мрънка като глезено хлапе , каквото си е на практика

Айде ЧЕСТИТО другари данъкоплатци още един орган ще издържаме!

Г-н Президент,съветниците ти са за бракуване!Тези,които си ги изброил са вътре-в екстрементите,справка КТБ.Мерси за хрумката!

Крадецът вика дръжте крадеца. Да поканят лисицата да пази кокошките. Тоя как лицемерно се изказва само, а точно неговата скъпа президентска кампания беше финансирана по съмнителен начин.

Глупавите предложения и още по-глупавите изказвания са негов стил.Той изобщо не е в час, от пилот стана парашутист.Думите му са повторени БСП клишета.

Прокурора ни разви болтовете на КТБ.та на жантите на Панов ли няма!Ами,че това е част от съдебната реформа,с подкрепата и на премиера!На къде с такива органи,с разбити болтове в главите си!

ББ каза,че нашите антикорупционни органи са много по-добри от румънските,много по-дебели и с огромни топки,невиждани в останалия свят,иначе как любимеца му,милиционера Цецо,ще придобие шест,подарени му апартамента за нула време,съвсем законно,А!

моше,мафия ,мързел ! това са няколко поколения закърмени и възпитани в духа им ,за да бъде унищожена България по най-бързия ,най-лесния и сигурен метод .

Ако имахме Президент,премиер и нормален прокурор,като румънските,сигурно нямаше да се срамуваме от съд.система,стандарта и най-унизителните ни пенсии!Явно всичките ни управляващи са безумно ценични,алчни,крадливи,загубили всякакъв морал,пълни идиоти!

радев, като как си представяте този "единен" орган по високите етажи на властта? нещо, като даване на неограничена власт, като на цацаров ли? няма орган, който да се пребори с корупцията, която създава толкова много дупки в законите за себе си. или пак ще се борите, като давид с голият, които първо се наговорили по еврейски за изхода от "борбата". корупцията вече е с такива размери, че е погълнала и самото ес барабар с ек. пари за милиарди са това, а не идеологии и "филантропии"! хахаха.

този така "единен" орган трябва ли да е единен и за цялото ес, което на практика е едно раково образование в жизненоважните органи на едно общество, което преди всичко се стреми към самоубийство, което не е нормално за едно мислещо със собствени мисли общество. какво гледаме? холивудската, еврейска продукция: "зомбираното, европейско общество".

Комисия ли искате другарю или агенция. С кое от двете искате да заметем корупцията под килима и да се направим, че я няма? Колко прозрачно е, че сте част от статуквото с което ни проглушихте ушите предизборно. И вие сте един от статуквото. Служител на задкулисието и екскурзиант. Нямам спомен Тодор Живков да е разхождал Мара Малеева -Живкова из атинските исторически забележителности, но вие сторихте това за Деси.

Ама нали тези "експерт" ще ги назначи Боко - и ще ги държи всичките... Как точно да се борят с него?

Като на избори-ще мине цвъки да предупреди,че ако не изберат кмет гробар,няма да има лев за общината

Лустрация и корупцията сама ще намалее.

Ако и лустрацията не помогне тогава остава само як бой.

Лустрация без декомунизация ще е неефективна.

Да , чеда, така е ..... но органа за корупцията требе да го нарекът: "КУР" (Корупция - Углавно Разследване) и требе да почнат от "Боко и пеперудки около него" и да стигнат до Нинова и предложителя Радев !

Корупцията и така ни излизас доста скъпо.Но това не пречи да я направим още по-скъпа с новия орган.

Опитвахме - с орган не става. Може би ин-витро? Или пък да се пипне терминологично? Комисиона, поощрение, стимул, благодарност ... Или пък нормативно: до А пари не е корупция, от А до Б - а бее ..., от Б до В - корупция, над В - баахх! Пък може да видим и румънския опит от последно време ...

Чета,препрочитам и не мога да разбера какъв ще да е този оргазъм понеже вече си го имаме действуващ и реален ?

Прав е г -н Президента.А ти не си прав - понеже има различни видове и разновидности оргазми.Трябва точно да се оппредели най подходящия оргазъм за случая. За това е необходим опит и практически познания.

тая работа не става с орган комисия или т н това става с умна реформа в съдебната система -проблемите не се решават на парче с органи а с цялостна правосъдна реформирана и добре работеща система

органът на путин ще свърши работа срещу корупцията.

не можеш старши, не можеш. корупцията е тази, която прави назначенията по високите етажи. не кой да е, ами "голямата клечка" в пес предложи пеевски, да не говорим за барек-боклук... корупцията се контролира от брюксел, а банката не дава пари на некорумпираните - факт!

докато има политици ще има и корупция