Си Ен Ен прати художник на брифинг в Белия дом

Си Ен Ен изпрати художник да отразява брифинг в Белия дом, след като в залата за пресконференции бяха забранени телевизионни камери и фотоапарати.

Обратно в новината

Коментари - Си Ен Ен прати художник на брифинг в Белия дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз за какво съм?! Четете ме. Кратко и съдържателно.

Кофефе!

независими медии няма , нито тука, нито там

Неконтролиращ себе си човек оглави Белия дом.Прочутата американска демокрация бавно,но сигурно гони дъното. CNN прати художник,сега гълъбарите са на ход, за да повишат качеството на услугите на CNN. Светът е гладен за информация,не за ТРЪМПОВЩИНА!

Няма демокрация в САЩ! Нито в Конституцията им е заложено, че строят им е демократичен. Свобода на словото -да. Но не и на камерите и фотоапаратите. СНН и така си пише, каквото си иска. Не им пречат.

На Дъмпи и говорителите им пречат. Така и така по късно някой трябва да обяснява какво са искали да кажат, така поне си мислят, че не се излагат публично както ако ги предават директно. И това при съвременните комуникации....

Ма колко са оригинални СНН. Сега могат и да си открият клас по рисуване в ефира. Всеки ще рисува неговите емоции -те с новини не се занимават. После всички ще мислим защо е нарисувал това - емоция или просто се насра?

Мдаа, отначало бе словото, след това започна мълчанието.

следваща стъпка - да направи медиите слуги като путлер но няма да му се получи тръмп е диктатор трябва да си отиде

Кога точо да си ида, днес или може и в понеделник?

Колкото по-навреме, толкова по-добре!

Като имаме предвид какво беше нивото на официалните говорители през последните години в забраната няма нищо за чудене.

Тръмп е най-лесен за рисуване с тоя перчем.

Като ходеща карикатура. Абсолютно посмешище.

На мен пък ми харесва - висок 190, сламен блондин, обича живота. И жените му са красавици...И няма шкембе!!!

В началото бе забраната на словото...

Страхотно. Много ме кефи, че са пратили художник. Исках да го споделя. Може да се потърси различен подтекст в това. От неотстъпване от съвременните ценности /ролята на медиите като контрольор на властта/, до пак същото, но вече дали медиите са адекватни на тази си висока отговорност ... /дали журналистите и самите медии са артисти в професията си, или прости търговци на реклама?/.

Добре, че не са изпратили аниматор. Ама от старата школа :)

Тия искат да ни земат хляба...

..."как висшите американски ръководители отговарят на въпросите на независимите медии," Ами че той Тръмп говори пред всяка независима медия. Не говори с тези, които не влизат в категорията "независима медия" - CNN, BBC, DW, Reuters, Gardien, NYT, ,Washington post, BTV, Нова телевизия, Дир.бг... Не мога да изброя целия списък, защото ще заеме цялото форумно пространство!

Говори пред Фокс нюз и Близзз. Смешници. Ако не му целуват задника са лоши.