Обират шофьори, спрели в задръстването

Джебчии отмъкват чантите и лични вещи на шофьори, докато са спрели в задръстване или чакат на червен светофар в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Обират шофьори, спрели в задръстването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

abasador

някои, колеги питат и то с основание, за коя от осемте отсечки, намиращи се между Графа и Гурко става дума! Лек ден.

,,...От Столичната дирекция на вътрешните работи обявиха, че за тази година не са постъпвали сигнали за подобни инциденти, но лицата, които припечелват от просия по столичните кръстовища, са познати на органите на реда..,,??? в софия на ,,ниското,, не се ,,краде,,... само по ,,високите,, етажи...???

Аве немали сме полезен ход - нали като му добарам крадливата ръчичка, ще я вържа на фльонга.

Апропо отсечката между въпросните две улици не се ли казва бул. Евлоги и Христо Георгиеви или нещо бъркам а ?

Значи са толкова кадърни и като шофьори след като елементарни неща не са научили...И защо не си отворят прозореца към тях ами там където няма никой освен чантите им???

Ами има си причина. Като събереш пари да си купиш кола ще разбереш защо.

Така е като полицията не смее да им потроши кокалчетата!

европата ни задигна 400 милиарда и пак продължава, а тези се хванали за стотинките на мизерниците!

Като са им познати, какво правят по въпроса!?

Следят си процента...

"отсечката между ул. Граф Игнатиев и ул. Ген. Гурко в София " Отсечката от коя улица е останало в кратуната на журналиста. Ако човек не знае за какво става дума, трудно ще разбере от обърканите мисли на пишман журналиста.

Тя полицията всичко и е известно и знаят за всичко, но нищо не правят за да не сгрешат и да им се кара някой властимащ. Все пак може да настъпи някаква много важна електорална единица. Като стане престъпление винаги извършителят е познат на полицията. Вижте статиите.

Ааа, не така! Тук ми намирисва на расова дискриминация. Какви цигани, какви малолетни престъпници! Те са същите като вас, Европейски граждани. И имат същите Европейски права, между другото. Да не се съдим в Хелзинки някой ден, за расизъм и потискане на онеправданите...

забрави...??? и без ,,задължения,,...!!!

Нали банкянският каратист щеше да се бори с битовата престъпност. Какво стана. Той в София не може да ги озапти тръгнал по селата пенсионери от системата да ми назначава. Цялата му работа е такава. Пълен популист, обещава, обявява а когато трябва да се отчитат резултати го няма никакъв. Ама народа сам си е виновен, че го търпи.

Взимат мерки. Циганските банди за просия са оргарнизирани престъпни групи. Карат непълнолетни да просят около колите. От тях пропищаха вече в скандинавието. И взеха мерки против това. Защо държавата не вземе мерки и закон против просията? Сякаш ги поощрява както е във всичко свързано с тях. Сякаш искат страната да стане като предградие на Делхи след 20 години.

Просията е забранена, така че всеки от нас е в правото си да подава жалби и сигнали. Със сигурност в полицията има корумпирани свързани с просешката мафия, както и за много други неща.

Хората не подават сигнали,защото знаят,че полицията не реагира.Нищо че има закон.

Едва ли милиционерите четат какво пишете по форумите. Те са същите паразити като циганите, не си вършат работата, оплакват се че им били малко парите, козируват на мутрите и изнудват обикновените хора с класическо "И кво ше праиме сеа?"

Достатъчно! На 3 юли ще протестираме и против вашия коментар!

Като видяха колко сме зле и бедни и какво караме, се зазридаха и ни оставиха 20 лева за евтин бензин и два кроасана, откраднати от бензиностанцията, да се приберем читави. Благорадя, момчета и момичето с тях, от името на два милиона водачи.

"От Столичната дирекция на вътрешните работи обявиха, че за тази година не са постъпвали сигнали за подобни инциденти." Ами ето ви един, а колко още има необявени никой не знае. Но с бездействието си полицията направи така, че хората като ги оберат и предпочитат на медиите да се обадят, отколкото в полицията. Такова е доверието в тях!

......"и дойде едно детенце да проси, аз му казах да мръдне защото нямам какво да му дам, при което то грабна чантата ми, "....Колко мило звучи, детенце /смях/ обирджия , а случайно какъв беше етноса на това мило детенце/пак смях/ обирджия.Да не е от онзи етнос отглеждан от всички политици и НПО-та ,със средства откъснати от залъка на работещите хора?

А аз се чудех къде изчезна половинката ми като се прибирахме вчера... Сега да не вземат да ми я върнат, ей. Разгеле....да им е честито.

Лицата, които припечелват от просия по столичните кръстовища, са познати на органите на реда.Пак си вкарахте автогол с ъс тази новина.И като са познати,прибирайте си ги у вас.Хем ще ги нахраните,хем ще им дадете по-добро възпитание.

Тези Цигани при управлението на ББ се увеличиха и станаха по - нагли и от Герб ! Ако махнем Герб от управлението на България ще се скрият веднага Циганите !ББ е техния тартор и ги храни безплатно с помощи , а при избори и пари им дава да гласуват за Герб и за това стигнаха до ББ-3 , то кой Българин ще гласува за екзекутора си !

Лъжа - Бай Тошо ги направи от 50 000 на 1 милион!

Бай Тошо го няма от 26 години, няма връзка с действителността. Пий си хапчетата!

Всеки да си купи спрей с люта течност , поне това е разрешено и при най-малките съмнения за ограбление в очите колкото може по-продължително !

Хванете и набийте ментора на циганите смръдливи Цветелин Кънчев той е на Гоце човек !

Покажи им пищова и гледай сиир!

Един-двама простреляни в крадливите ръце ще свърши работа.

Абе тази новина от преди 10 и повече години, сега ли решихте да я публикувате. Това си е стар номер на циганите по сфетофарите на Сливница.

Значи доверие в полицията - НЯМА. И кво правим?

Лютив спреи, заключени врати и ако ви кажат, че ви е спукана гумата не бързаите да изкачате без бухалка или нещо тежко за замеране на онзи дето е клекнал до задна лява и само чака да си отключите вратите за да ви гепи чантата. Гледаите си и страничните огледала и видите ли някои да ви лисва сапунена вода си пускаите веднага чистачките, псуваите на мама ти и го поливаите с лютив спреи от леко отворения си прозорец докато е време. Забавите ли се няколко секунди по късно или отворите ли вратите сте прецакан от задния помощтник аидук дето само това чака.

че и при соца е било така, даже и по-зле, но са го крили :))

При соца нямаше никакви такива субекти на никакви кръстовища, повтарям: НИКАКВИ! Ако на някой му хрумнеше да кисне на светофара, за да върши услуги или за да краде, бързо-бързо щяха да го приберат в милицията и там - жална му майка, един път завинаги щяха да го отучат от тези мераци.

При соц-а такива не ги гледаха през камери - биеха ги...

Така беше, тогава майка ти ми открадна пълния презерватив за да те нахрани. Простих и, циганка, 6 гърла хранела.

Като гледам културата ти, дали да обръщам внимание на мислите ти?

Познати били на полицията, направо са им близки приятели, сигурно делят после...

Е това пък що за европейци са?

И защо трябва веднага да кажем, че крадците са точно роми, след като реално всички в България сме българи! Няма значение кой какъв е, всички сме българи и това трябва да е ясно на всеки! Един българин е такъв, дори когато е ром!

А най-точно е да се каже, че всички българи са цигани. Факт.

godini voenno poluzenie a v severna korea nikoi ne smee da mie koli na cherveno.shto taka edva li ne.a?

арабско спреш ли на светофар те изхвърлят от колата и заминават направо с нея ... Почти същото се случи с една мацка в малолитражка на Орлов мост през 97-ма само дето не й взеха колата, а я ритаха докато права ламарина не остана!

Това е нова социална придобивка, нова благинка на псевдодемокрацията за белите роби в утопичната държава на Боко рапоня. Дръпне ли ми чантата некое дете ли е, цигане ли е, сирийче ли е, ако ще и извънземно да е. настигам го и му режа ръката до китката. тяхната семка миризлива!

От рамото най-добре. Като се прави нещо, да се прави като хората!

ТОВА Е ЕЖЕДНЕВНЕНИЕ НЕ САМО НА ТАЗИ ЗОНА НА СОФИЯ НО ПО ВСИЧКИ ЧАСТИ НА ЦЕНТЪРА, ВКЛ. И ПО ПЕШ. ЧАСТ НА БУЛ. ВИТОША, КЪДЕТО ЕЖЕДНЕВНО СЕ НАВЪРТАТ ВСЯКАКЪВ ВИД БАНДИТИ ОТ ВСИЧКИ БРАНШОВЕ, И ВСИЧКИ ГИ ВИЖДАТ, НО САМО ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ГИ "ВИЖДАТ" НЕ ГИ ВИЖДАТ ЗА ДА ГИ НЕУТРАЛИЗИРАТ

органите искат увеличение

Така е социалните помощи развъдиха много "мангусти". Мангустът с малки изключения не обича да работи и е с свободен крадлив дух - генетично заложен. Трябва да свикваме след като превърнахме България в Мангостан.

Така им се пада. Защо спират, ако не спират няма да има задръстване.

Има ли полицаи в тая държава или те само знаят да искат повишение, не могат ли един толкова елементарен въпрос с просията по светофарите да решат????

Вижте, с манго няма оправия. Само бой! По времето на Бай Тошо не смееха да гъкнат. Бой и пак бой. И тогава те уважават!!!

такова нещо се случва предимно на заспали, демонстриращи превъзходство над простолюдието п(тки, гладни и е*ливи мутрески с новите колички, които си оставят телефони, айфони и всякакви фони по седалките, до дамската чанта при незатворени врати и си говорят с циганетата. Едно цигане не е посегнало на бус с общи работници, що така ?! Не че нямат пари, просто боят им е гарантиран, а кифлите могат само да кифлеят, т.е. нищо х 2.

това нормално ли е за тебе? Така ли трябва да бъде устроена държавата ни? Пак потърпевшите са виновни бе. Пак извършителите невинни. Докато има тъпаци като тебе с тъпашко мислене - така ще е.

Не разбрах, според теб българските "кифли", или жени, които не харесваш трябва да бъдат обирани безнаказано от циганета ли? Пък и за сексуалния им нагон преувеличаваш май, не вярвам от опит да го казваш.

Разбира се, че не е нормално. Но такива неща се случват навсякъде по света, от Америка и малките мексиканчета и негърчета, до Европа и малките пакистанчета и всякакви тъмнокожи типове. В Турция е напълно в реда на нещата да те излъжат и т.н. , един вид превантивно дейставйте, заключвайте си вратите, стойте си на отворен прозорец и си дишайте, не говорете с мангасарите и си носете спрей, лютив, с който да напръскате мангала в очите. Преди да ви е одраскал колата с пирон ;))

Така е, когато пишман полицията седи на сянка по глухите улици. Всичко е голям тъшак. Щом на едно цигле му е дошло на ума как да обират шофъорите по светофарите, на какво ли са способни тези които ги карат да крадат. Това е тъпа държава, тъп министър на вътрешните работи, тъп министър председател. На тях им се плаща да мислят как да предотвратяват престъпленията, на тях им се плаща да се грижат за сигурността на народа в България, няма значение дали са в София или във в Малко Търново. Това е все едно да оставиш едно малко дете на една година да върви към някаква си дупка на пътя, и ако случайно падне в нея, ти едва тогава да се замислиш "абе това дете защо падна ???" Ето това сме ние Българите.

И това е,при положение,че все още българите са повече от циганите!Представете си,след няколко години,когато циганите ще са повече!Българин не може да се покаже на улицата!!!

Циганите не могат да станат повече от българите, защото няма да има кой да ги храни. Ще умират по-бързо, дори и българите да намаляват. Проблемът е в циганизацията на съзнанието на българите, която се провежда от уж по-интелигентните сред тях.

Защо отворени прозорци,има климатици,работещ климатик и отворени прозорци не върви?

На Л. Минели и дръпнаха колие за 40К$ в Лондон само при мимолетно отваряне на прозорец. Не носете обици и коиета, ако шофирате с отворен шоферски прозорец у Софето.

Икономисват бензин, като че ли не знаеш.

Включвайте си климатиците и всичко ще е точно. А тази новина ми звучи една идея "фейк" ама хайде...

Какъв климатик цигането вече ти е разляло бутилка с някакъв препарат на стъклото и чака да мие.

При Западналите е така. В Париж и Лондонстан това практика.

Аз пък винаги се заключвам отвътре.

Заслужава да се опита с лютив спрей който да е винаги под ръка на специален държач до ръката ни .Не вярвам гадната отрепка да успее с номера си но ако са повече едновременно може да станат и по-агресивни но поне тогава вече ще има повод и спящата ни полиция да се поразмърда защото ще плащат застрахователите а те в голямата си част са с борческо -полицейско минало и са свикнали само да вземат но не и да дават..Иначе призива ,,Камери ,камери ,камери "дето всички зантересовани от бизнеса го пеят и искат все повече и повече пари да се хвърлят за това явно колко работи.

Като почнат да дават премия за сгазването на такива бързо-бързо ще се оправи работата :-).

много индиянци имате бе