Индийско село вече носи името на Тръмп

Индийско село се прекръсти от Марора на Тръмп броени дни преди визита в САЩ на индийския премиер Нарендра Моди, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Индийско село вече носи името на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Името е много подходящо за село, в което масово се ..ере на открито /имам предвид английската диалектна дума trump със значение изпускам физиологични газове /...ърдя/.

аз пък предлагам ние българите като истински патриоти да преименуваме ин нашия добрич- бивш -толбухин сега във град путиново!така или иначе сме си същите хора от времената на бкп!

И тук си имаме село Тръмпчовица, и там живеят бедно. Да слагат портрета и да чакак дано Тръмп намине и даде некой лев...

Пак са назад. Ние от кога си имаме Полски Тръмпеш.

циганска работа.

Язък,пак закъсняхме !Сега дори и да прекръстим някое щветущо циганско гето на ,,Тръмп сити "няма да е същото макар ,че много ще му отива.За да не се карат може да се организира и лотария за името с много музика ,ядене и пиене и тн. цигански номера.Тъкмо и родната ни полиция вече получава нови коли ,че да ги сифтосат.

Сега Обама мре от яд.

Де що има мангал и селеньоршер са във възторг от излъскания дядка в белия дом. До пълна победа на простотията и оскотяването, давайте.

Наще русофилистици кво чакат ?? Що не кръстя едно на любимеца си от Кремъл ?? Примерно да го кръстят Путкино, ПутиНово, Путаранчево или малко в по немски стил - Путево на Майн(ата си)

Путкино - чудесно! Само напиши къде живееш.

Стара ти е информацията в Сърбия вече преименуваха едно село на Путиново.

Може. Те сърбите са същите пу*ки като рашките

Май по-голям путкин от теб няма! Canadian! Село с цървули се обадило!

И портретче на Мелани щеше да стои къде по- добре?

"Чпигел", вечерно издание: Мергела, се целува с Пръча! Побързайте да си го купите!

Ако Тръмп реши да дойде до България, Бойко сигурно също ще прекръсти България на Тръмп.

А па наше село се казва байхой и нема да се преименува