Макрон: Ще затегнем границите на съюза

Френският президент Еманюел Макрон каза, че на срещата на върха в Брюксел европейските лидери са се договорили да подсилят външните граници на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Макрон: Ще затегнем границите на съюза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога,кога,кога,господин президент?Кога?

французите яко ги минаха избраха втори меркел

Много спите на обяд

Айде бе, нали бяхте някакви огромни демократи, които искаха да приемат всичко живо в Европа? Нали всеки имаше право на свободно придвижване? Смешници, ще се сетите за очевидното, но едва след като вече е късно! Сега от една страна трябва да затегнете границите, от друга да изхвърлите през тях всичката нелегална сган!

"Срещата на върха"е глътнала сериозни суми от евро данъкоплатците.За да се чуят поредните порции кухи фрази и заклинания.Макарон се очертава същата маша на Меркел,каквато беше и Оланд. За съжаление,от подобни форуми лъха на тежка безидейност,липса на всякакви прагматични визии,решения без смисъл,с дъх на нафталин.Кризата с британците е ясна.Тази с Висшеградската група,май тепърва предстои.

Е какво затягат егати смешниците. Великите морски държави с огромни военни флотилии не могат да спрат гумени лодки. Мили кретени вместо да си чешете езиците изкарайте флота от пристанищата и всяка лодка да се връща и да видим ще ги има ли. Лапат милиарди за отбрана ама всеки си влиза както иска.

Кой щял да затяга границите! Абе този войник не е ходил, виждал е войска само на снимка, деца даже няма, щял да затяга границите. На бездетните не им пука за това какво ще стане след тях. Затова все ги избират такива управниците -- без бъдеще, стискайки само жалкия си живот между зъбите.

Просто след 2 месеца са немските избори за канцлер. Сега Дзверкел ше лежи на килима с обърнати очи доде кандишете и повервате че си е сменила вижданията и ше затвори границите. Кога минат изборите и бъде избрана, тогава тя ше ви обърне хастара.... Имате 2 месеца да се усетите кой е по-умния.

Както се казва: "ВСЯКО НАЧАЛО СИ ИМА СВОЯ ЛОГИЧЕН ЗАВЪРШЕК". Това ше е и с Европейския Съюз и САЩ и всички останали.

това лицемерие

събориха берлинската стена и съветския съюз се премести в западна европа ,но в него кошмара сигурно ще е много по-ужасен ,ако демокрацията не си дойде на мястото .

Разбрахте ли, че ЕС е основан на общи ценности? Педерастията е една от основните евроантлантически ценности. Модераторът на ДИР не споделя тези ценности и трие мнения на тази тема.

Трябва да се забрани влизането в политиката на индивиди без потомство! Да ми говорят наякакви си мухльовци за бъдещето, когато самите те нямат такова е най-малкото несериозно!

И още нещо, като следното: другарки и другари, това, че вашите отци-човекопрестъпници са водили политики на завладяване на континенти и поробване на хиляди хора, а и все още евреите водят подобни политики не значи, че можете да си позволявате да ни налагате вина за собствените си прегрешения! пък и да ни карате да ви плащаме за това! търпим ви, защото сме дисциплинирани, осерковци! но и търпението ни си има граници!

кой покани тези ислямски скакалци в Европа? И защо сега затяга границите - нека си ги приема в Германия, но не и да ги връща при нас - нито сме ги канили, нито ги искаме, нито ще им дадем горещо "добре дошли"...

Затягане санкциите и руснаците ще видат сами сметката на Късака. Тогава ще спрат атентатите.

За кого говорите, колега?

Цинизъм е жалването за живота на издавилите си мигранти щом ги приемат винаги от изпратените уж да ги спрат кораби.Правилното решение е да ги спрът ,натоварят на корабите и потопят плавателните съдове с което са плавали и след това веднага да ги закарат на брега от който са тръгнали.Ако протестират се стеля предупредително и ако се наложи и ефективно.По-добре няколко застреляни отколкото хиляди удавени а да не говорим ,че са напаст незапомнена в Европа.Толкова векове Европа се е опазила от нашествието на Исляма а сега доброволно го приема.

Оказа се.че европейските чиновници са по-тъпи и от нашите

Не е до простотия а до продажност -в това се надпреварват а всички приказки за Световно правителство на което служат са си самата истина колкото и да се опитват да го крият или отричат.Не случайно вдовицата на Хелмут Кол не допуснала Меркел на погребението му.Кол се бореше за силна и мирна Европа а Меркел я предостави на варварите.

Защо нашите политици възприеха толкова бързо да крадът,както правят в ЕС,но с тази разлика ,че те заплащат по достойни заплати и те са ощетени,защото издържат ,,,едни паразити,, който някой еднолично решава да насели Европа с араби.Пускаха ги безконтроно,а сега ,,уж,,затягат.Като външна граница само ние ще изплащаме новите изтребители и оня ,,шкембе пищова,,иска ,,наборна служба,,задължително ,та и това което е останало по читаво да избяга от страната..Логично,,шмеркелица,, да е извикала Бокич да ни набутат нови изтребители, намирисва ми на война..Нали сме в Нато и Ес ,а само ние вземаме мерки,ще станеме още по бедни,щом наблягаме за въоражаване

Аре бе.. тоя Макарон не се ли наприказва вече? От две седмици насам по 10 новини на ден чета какво бил казал. Тия дето приказват ги знам - никаква работа не вършат. Дайте тези дето от вършене на работа не им остава време да приказват.

Ние сме медийни герои.Само стойки и чалъми

Боже колко е сладак тоз макрончо. направо усещам моштни пожаришта в слабините си кога го водя на фотография. само не ми е ясно дъл имам шансове при него? а меркел изглежда на доина крава пред него... и лезбиика да стана, няма хи убърна внимание.

Щели да затягат границите!След качулка!

според определението за "бежанец": "В международното право бежанците са хора, които: се намират извън своята родна страна или страната, в която живеят постоянно; имат основателен страх от преследване поради своята раса, вероизповедание, " от какво се страхуват мюсюлманите и негрите в своите държави?

"Ес ще подкрепи либийските гранични сили"? Кво? Този герантофил никак не е наясно с нещата в Либия. Нека първо да изясни колко правителства има в момента в Либия в момента, после нека да потърси тези тн"либийските гранични сили".

,,Макрон призова да се прави разлика между понятията икономически мигрант и бежанец и подчерта, че е морален дълг на Европа да предоставя убежище на бежанците. ". Тоя Макарон трябва да разбере , че Европа не е кошче за отпадъци.

1)"Бих искал сега да заявя още веднъж, че решенията взети по въпроса за бежанците от германския канцлер Ангела Меркел, бяха смели решения", каза Макрон,". Смели и незаконни. Нещо като да обереш банка, но в случая обираш собствения си народ... и го предаваш за каузата на лузърите от задокеания. 2)" "за жалост в ЕС няма напредък към споделяне на бремето на бежанците"". За жалост в ЕС няма и напредък към споделяне на бремето на младите, работещите и пенсионерите. Ето аз например, имам един голям заем и г-н макрон не иска да сподели бремето ми. Държавата ми също има един огромен заем, но никоя еврейска банка не иска да сподели бремето ѝ. 3)"Меркел припомни, че ЕС се основава на общи ценности..". Основната ценност на меркел е обещаното, преди да влезе в комсомола на хонекер: "Да се боря със зъби, нокти и всички средства до пълната победа на комунизъма свещен по света! яхве ауакбар"

Аз съм спокойна. Един боклук от Бургас изгради Великата "българска стена".

Изхвърлете този боклук на 10 км в морето

решение. Границите на ЕС трябва да се затягат както от юг, така и от изток. Украинците вече са свободни граждани на Европа, но другите са опасност !

Да не може да излазеа терористите ли ? Късно се сетихте Макарончо.

Изобщо не се е сетил, това са празни приказки и лъжи.

дкми

По всички нарушители на която и да е граница трябва да се стреля на месо, без предупреждение! Ако минат през определените за целта места - ОК, но в момента в който се опита да наруши държавна граница трябва да бъде застрелян на място.

Мераклийска с Макарон ще наложат санкции на краварите!

Ангелина много се е освинила, бре!!!

И ПИЛЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ ЛЬО РАЙХА , КАМО ЛИ ДЪРЖАВА .. ... ЗАКАНИ СЕ СЕКС-РОБА МАКАРОН :))

Населението на Африка( само то) расте с 40 милиона на година в геометрична прогресия, ще достигне 4 милиарда към 2100г - и ако морската граница на ЕУ не бъде минирана и нарушителите избивани, Европа ще стане Африка номер 2, въпрос на оцеляване. Колкото по бързо Европа изтрезнее от демокрасията и педерасията която я тресат толкова по добре за нас- и е въпрос смао на време да го направи, другият въпрос е дали няма да е прекалено късно

Сега ли се сетихте бре изимикри Сега трябва тези където са в Европа да ги върнете по родните места . така ще си решите половината проблем Няма бежанци няма проблем известен Сталински метод.

А бе Европа не сме ли всички държави членки... защо тези двамата решават всичко... живеем в една пиеса наречена пародия на политика...

Тези охлабени от азиатци и африканци халки ли ще затегнат границите. Най много да ги набутат в България, която се управлява от национални предатели с още по охлабени халки, лакоми за рушвети.

Аха, значи в продължение на цели две години всички крещяха, че трябва затягане на границите, но Меркел и Оланд отказваха, че нали сме солидарни. Сега Макрон щял да затяга границите, а бабишкерата мълчи. Не че й е увряла главата, просто всички я натиснаха. Надявам се бял ден да не види тая.

Макрон много насериозно се взе нещо,той не е президент на цяла европа все пак, я по яваш яваш

да си стегнат задниците първо ,защото с толкова много араби които пуснаха опасността за задна изненада е мнооого голяма :)

papion

Нашата може да се затегне само ако през 2 м. застанат граничари, а за морските не може и да става дума за затягане. Там "бежанците си слизат добре екипирани от лодките, а островите на Гърция и Италия са препълнени. Тия какво ще правим? Ще ги връщаме, ще ги отглеждаме или...

Обратно в лодките и от където са дошли. Ако не искат - ще има много "нещастни случаи". Както се разчуе няма да идват повече!!!

А ние ще: 1 Ще изкопаем Рова! 2 Ще вдигнем Стената! 3 Ще направим Балканската Федерация на Народите! 4 Ще хвърлим европата в Атлантика, където и е мястото! А на здраве за Победата!

Колкото и да затяга границите френския президент Макрон вълкът вече е вкаран в кошарата.Ние в България имаме популярен сериал навремето казваше се... На всеки километър"Сега тоя сериал се случва на живо почти всеки ден в Париж Лондон Манчестър Берлин.Само че главните роли ги изпълняват хора със друго вероизповедание.А повечето артисти живеят в същите градове и държави.Какво би направил Макрон за Африка например?Та те векове са били ограбвани и угнетявани и са били колонизирани от Франция.Със тази си позиция Макрон само би си докарал още повече съпротива и недоумение.Между другото неотдавна французите си имаха Сарко .Така викаха на бившия си президент Никола Саркози.Той май ще се окаже песен в сравнение със сегашния.

Ще се променя ли европейският договор? Макрон каза, че се е разбрал с германския канцлер Ангела Меркел, че ако се реши, че трябва да се върви към промяна на европейския договор, този въпрос ще бъде обсъден, но само ако се прецени, че "това има смисъл". А останалите членки няма ли да ги питате?!

Дайте да напускаме ЕС и да се запишем за член в Организацията на Евразийските тъпаци, проститутки и професионални алкохолици.

Какви БЕЖАНЦИ - това са нашественици, които след 50 години са повече от т.н. "европейци". На платените брюкселски зелки и продажните Меркел-ханъм и крив Мак(а)рон - бабоебец - "чавка им е изпила мозъците". А, какви германци, френци, щведи имаше едно време, а сега са като ханъми - мюслитата ги ебат, колят, стрелят, мачкат. А те - к'во - " цветя, мечета, сополи и сълзи. А, дори в стария завет е написано - Око за око, зъб за зъб(два)"! На терориста убиец - цялата рода до 10-то коляно "под ножа". Тогава, ще се замислят какво правят.

Aз съм нов тук, назначиха ме за путинид. Казаха ми викам еврогей и сороид на всяко изказване(аз не знам какво е това) и да се активирам като видя Путин или Русия, но аз още не разбирам каква е моята работа, ако има някой стар да казва....Тони ПУТев щял да плаща.

Просто бъди пълен малоумник и ще си вадиш хляба без проблем!

Т.е нашите граници ще затягате, на България. Ама ние не искаме, искаме да мислите преди да кажете "вилкомен". Ти вкарай вълка в кошарата, пък после засилвай плета ...

Настана време ,г-н Макрон .детайлно да се проучи опита на Г.Д.Р. за охраната на Берлинската стена. Само това ще Ви предпази от мюзюлманските пълчища. Спомни си за създателите на т.н. "Проблемни квартали" - й те също вярваха в " Мултикултурното общество". Учи се от грешките.

И КАК ще го направите? Всичко това са лъжи и прах в очите. Точно вчера в Германия арестуваха 36 души за "език на омразата" в социалните мрежи.

ЕС е супермаркет, собственост на 50-те големи концерни и картели, учредили ЕС. Виж ERT european round table of industrialists. Баба Ангела е тяхната служителка, а обичащия баби, Макрон, е неин чирак. Баба Ангела, от името на ERT, определя асортимента и цените. Който не иска, получава санкции и глоби.