Водата в Хасково вече може да се ползва за пиене и готвене

Министерството на здравеопазването съобщи, че водата в Хасково вече може да се ползва от гражданите за пиене и готвене.

Обратно в новината

Коментари - Водата в Хасково вече може да се ползва за пиене и готвене | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но ви вярвам безусловно, тъй като съм специалист-професионалист. Цитат: "Получените резултати показват стойности от 0, 0262 до 0,0807 mSv/у, което е под нормативно определената параметрична стойност от 0,1mSv. " Ама разбира се, че получените резултати ще са по-ниски от нормативно определената параметрична стойност, защото са разделени на "y"! Но болшинството от простолюдието не са специалисти като мен, и затова не ви вярват! ;)

Хладилниците на запад пълни, а в България почти празни: освен кисело мляко, маргарин, сирене и нищо друго, и я виж пенсията ти е аут до 7 , а за водата в Хасково . Човек като изгуби доверие трудно се доверява, не вярвам , ама ха дано, иначе продукти ще стоят по магазините в други градове непокътнати , некупувани

Няма да се плашите. След края на 3 третата световна Само те и хлебарките ще останат живи.

Тук някои си правят шега с водата на Хасково, но не е до шега. Преди време се върнахме и водата беше ужасна, миришеше на тиня, а и в големите вериги течеше кална вода. Когато си отидем за някой ден ще проверим и ще ви уведомим най-правилно. Всичко друго е ала бала на не живеещите в този град. Много хора от други градове четат етикетите и като разберат, че хляб, продуктите са от град Хасково и не купуват, отказ от тяхна страна И това ви се вижда смешка. Тук хората не ги интересува, а и не се вълнуват от политика(останаха възрастни, а и възрастните си отидоха по селата, Хасково е селски град, има и млади, но малцина са) . Най-вече народа гледа хладилника, а не политиката. Хубав ден на всички живеещи, учещи, работещи по света!

А депутатите и властващите защо нагледно не изпиха по една бутилка налята от чешмите пред тях????Стига сте лъгали хората...

Пийте си водата урана дава енергия.

Най-лесния начин да се изпълни нормата е като тя се промени.

И аз така мисля!:))))))

Е какво толкова направихте? Да не би патриарха да е осветил градския водопровод?

Няма уран във водата.Който не вярва да провери.

за пиене става само дето като пикаем режем дъските в кенефите.

Русначе ако пиеш боярищник ще режеш чугун не дъски.

Да, ама от радиоактивната вода от Хасково, която Йончева донесе в парламента никой не пожелае да пие. Кунчев, здравният министър и компания, заедно с дупетатите от ГЕРБ да пият от тази вода в ефир и тогава всички ще се уверят, че е безопасна.

Сега наглото Ленче Йончева за какво ще дудне?

Ти Йончева я остави, ама никой не пожела да пие от водата, нали? Та кой е по-голямо леке всички да преценят сами - дали Ленче Йончева или страхливците, които лъжат за водата, от която самите те ги е страх да пият.

да дудне а да го духне !

Е НЕГОВИЯ ПРОРОК ... ОБАЧЕ МУТРЬО НЕ МОЖЕ ДА ХОДИ БОС ПО ВОДАТА КАТО ИЦЕТО :))

да има едно окумуш правителство!?За нула време очисти хасковската вода, от урана!?Хасковлии вече, няма да светят вечерта като светулки!?

Жалко, тъкмо мислех да се местя в Хасково. Пускам чешмата, слагам една марля да се прецежда водата и след малко получавам кило природен U-235. Прекарвам го през още една марля и ето ви оръжеен U-238. Фасулска работа, само дето трябва да се внимава купчинката да не стига критична маса, че тогава язък за Хасково, че и за моите младини. ;)

Давайте вилаета на Падишаха - той да му бере гайлето! Нали все в ЕСА ще бъдем ..в крайна сметка?...!

излови ураниевите атоми като снежинки и сега вече водата е чиста. Вервайте им!

Какво ще каже сега лудото ленче????

Ленчето каза това, което трябваше (застана мъжката зад хасковлии като им защити интересите), за което сме й благодарни; Въпроса е какво ще направи Дилянчо дето взе парите за нови кладенци.

Гласоподавателите да пият по една "здравословна" вода и да си траят още 4 години, за това време поне ще намалеят значително и следващите избори ще излезат по евтини на шефа Шиши и Боко.

Ураааа, поставихме световен рекорд по полуразпад на урана.....

Замениха урана с обеднен! :))))) Сега си искайте да ви намалят и цената на водата, Аскюулии!

Много сте гадни. Партийният путбул Йончева тъкмо взе да ръси из парламетна с радиоактивна, хасковска. Развалихте й цирка!

Е,сега изясни ли се на "публиката" какво значи "полит-медийна пръдня"? Събраха урана,направиха бомбата и ЗАБРАВЕТЕ! Както казваше дядо ми,лека му пръст: ТАШАЦИ НА РОЯЦИ!

Водата в Хасково вече може да се ползва за пиене и готвене Хасковлии да почерпят с по една студена вода.

То ако беше така и в Чернобил месец след аварията щяха да живеят хора :).

Шилo

Вече?!?!? Много бързо бе?!?!? Какво се промени - откриха начин да филтрират урана или докараха вода от Родопите?

НЕЕ беее! Нали отпуснаха 2 000 000 лв. на фирмата на хасковлията Делянчо за нови кладенци до тези в които е урана. Ха познай какво ще стане.