Цачева на проверка заради опашки в Агенцията по вписванията

Министърът на правосъдието Цецка Цачева провери Агенцията по вписванията след сигнал на граждани, съобщиха от правосъдното министерство.

Обратно в новината

Коментари - Цачева на проверка заради опашки в Агенцията по вписванията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мамата на проверка заради опашки констатира , че опашки има.

Дайба майката на мамата на нацията.

Градивна идея , надграждай , надграждай.

Аз не искам тая простакеса да е министър.

Ти не искаш , ама Боце я ще. Стари съпартийци са си.

Бокича, я турна, за Министерка, тя ръгнала на разходка в Града* Така е, когато, ги взема, от села! И стига ма трихте бе, болиме гза! бб Тодорка, от с. Долна грешница

Най-големият проблем на Агенция по вписванията, аз да кажа, е че е под шапката на най-некадърното министерство, това на правосъдието. Това е сбирщина от некадърници , които незнаят въобще с какво се занимава Агенцията. Как се администрират 140 служби в страната . Възможно ли е това да става без служители. Други ведомства в държави от ЕС с подобни функции са независими и са с 5 пъти по-голям щат, въпреки, че администрират по-малко регистри. За това ако няма визия и обективен поглед и решаване на проблемите, ще гледате , това което гледате....

Вай, вай, вай травеститът си направил разходка до някаква агенция. Вай, вай, вай какъв голям проблем е решила в движение ...

Много са ни лигави медиите ! Всичко правят така грубо и продажно , че се учудвам на българина как има търпение да ги гледа , чете и слуша ! От мен ще кажа , умре циганката която ги хвалеше , останаха медиите ! Да си вдигне задника Цецка или са и казали по- големи да го направят или има печалба от това !

Бацко каза - ремонт на кабинета.

За това ли плащаме греховно високата заплата на Цачева? Да ходи да брои хората по опашките? Няма ли някой портиер за това?

Глей какъв електрик е , луксозна работа , кво и плащаш , без пари ни излиза.

Защо са пуснали Цачева, без да чака на опашката?

Ние я отписахме , Бочко си я лично вписа без агенции.

След като Цвечка Цачева провери опашките в Агенцията по вписванията, същите нараснаха двойно.

Тия от агенцията са абсолютни изроди! Нито вдигат телефоните, нито отговарят на електронната си поща! НЕКАДЪРНИЦИ!

Алоооо, министъра на транспортаааа, на Централна гара няма тоалетна хартия в тоалетните и се налага с пръсти, а все пак сме в ЕС !

Сета че доде да те забрише. Почекай момент.

Бацето защо не ходи да размества опашки. Защото ще се образува паралелна опашка от гардове.

Аве, тая нали не влезе.. ? А сега министър на правосъдието! Браво, браво.

Тази да обясни защо е необходимо да се подават и там след като ги има в електронен вид в нси?????Или трябва да съберът още по 40 лева защото видите ли фирмаджиите се натискат да си ги подават там..Ей това да реши и опашки няма как да има защото ще се ходи само по някакво индивидуално решение на хората а не по задължение със срок.

На тая къде са и гардовете , да не вземе някой слънчасал да я бушнира.

Абе турете едно заглавие ''Днес министър Цецка проведе успешна интервенция с една опашка пред един офис на Агенцията по вписванията '' да ми напълните душата.

Аз лично съм силно озадачен как в 21ви век има хора които подават заявления на хартия и плащат през банка абе хора има електронни услуги електронно банкиране от телефона става всичко баси

Няма как да ме задължавате да подавам нещо след като имам избор..Става и от тоалетната чиния както се вижда....И защо трябва да се регистрирам в тяхната парична услуга да си давам данните от картата и там при положениое че имам банкова сметка през която банкирам електронно????

Безакълието в държавата се дължи на безакълието на премиера, а премиера го дължим на безакълието на народа. За 7 години управление премиера с двумилиметровото чело и излъчване на разгонена мъжка камила, трабваше да разбере , че освен да повтаря като папагал цитати на Танте Меркел , набити в празната му кратуна трябваше и да прекопира ( не той, а някой с акъл) работещите модели на запад , осигуряващи административното обслужване .

Вие четете ли за какво идиотско безумие иде реч? В коя нормална държава, министър на правосъдтео ще ходи да ходатайства в някаква агенция да пуснат 20 човека на климатик...Боже, опази тази държава! Ще ходи като някаква сватовница. Като чисто и просто може някой нормален човек от нормална агенция, нормално да се поинтересува и да пусне хората, а не да идва министър! Тя/той би трябва да се занимават с къде-къде по-важни неща...

Кво очакваш от гербаджии , къде им е толкова акълът , пък като и Простият ги насмете със закани за за ремонт на кабинета съвсем се побъркват.Ти кокошки гледал ли си как се насмитат?

И освен това го направили и водвща новина, да им е.......а майката проста, натегаческа...

Защо се заблуждавате че тръгнала на разходка заради хората като съвсем логично е че си прави нескопосан пиар иначе може да не и се спомене и забрави името..

След като министърката си прави ПР и се разпорежда какво да се прави на такова ниво, защо е толкова дълга веригата с държавни служители, които явно не си вършат работата и според министъра ?

Smart

Днес отидохме с дъщеря ми в 7,30ч и имаше вече около 20 човека на опашката. Аз чаках в банката. Бях втора на опашката. Когато дойдоха служителите на Токуда банк, отидоха да пият кафе и пушат, въпреки,че опашката пред банката стигаше до Шипченски проход. После компютърът заби, и така без крайната одисея на чакането. В Агенцията сравнително бързо минах щом се измъкнах от банката. Голям ужас е тази администрация.

А аз днес си бях в офиса в 8,30 часа с кафето. Подготвих документите на фирмата сканирах ги и отидох, и си платих такса за обявяване на ГФО по ел.път - 20 лв. + 3 комисион на банката. Върнах се и ел.подписа си ги подадох за има-няма 10 минути. какво ми костваше, 36 лв. за еднократно закупуване на ел.подпис още преди 3 години и 12 лв. годишна такса за обслужване. Не мога да си представя да заплатя 40 лв. за ГФО и да чакам на опашка. Винаги ми е било интересно защо българина прави нещата по трудния начин.

Дир, колко помалко ще пишете за тази "майката на България", толкова ще бъде по-добре за България и българи, че вече не мога да чувам за тази.

Като не ти се слуша за "тази" и "тези", има опции за изключване и на компа, и на нета, и на телевизора...

Абе Цецито как не се е сетила да им раздаде шезлонги и бански костюми и да разреши да се цамбуркат в шадраванчето.

значи такава тъпота и комунистите нямаха. Сегашните чупят тъпомера от всякъде. В агенцията са само връзкари неприятно самочувствие. Повечето са бабички бе никаква компютърна грамотност. Долу в архива поисках да платя с карта и лелката ми се скара вика ми аман от тия карти толкова е сложно и не знам си какво. В регистъра Булстат мъката е още по голяма. Тоалетните къртят не се заключват няма как да свършиш нещо без риска да те видят, при получаването на удостоверения за тежести само едно гише работи на другото има служител ама не приема граждани чак когато хората много се изнервят проявява великодушие и прави досаден знак на простосмъртните да се наредят и при него. Направо е ужас. Цялата тази агенция може да се закрие и да направи изцяло електронни услугите. Електронните услуги работят без грешка и всички вписвания с електронен подпис стават за минути. Трябва да се закрие това е иначе чиновниците там ще продължават да издевателстват над гражданите...

Боже, тетка Цецка е разпоредила хората да бъдат пуснати в салона с климатика! Боже, ако не беше тетка Цецка, какво щеше да стане!

Ами администрацията на същата тая Цецка щеше да им заведе плажни , хубаво време , слънце , да се пекат хората.

Нека аз пък да кажа едно добро нещо за Агенция по вписванията. (Иначе лоши неща и аз мога да дам много). Платих си към АВ таксата за обработване на ГФО чрез e-Pay. Въпреки инструкциите ми служителката там написала моите имена като задължено лице вместо имената на фирмата ми (а аз от бързане не четох разписката). После видях проблема, обадих се в АВ и питах какво да направя. Отговориха ми да направя ново плащане с верните данни и да подам заявление за възстановяване на другата преведена сума. Така и направих и ми възстановиха сумата.

За съжаление живеем в напълно. ненормална държава. Съпрйгата ми се нуждаеше от документ потвърждаващ че в 1936 г. баща и е бил български гражданин. 1/ Подаде 3 /три/ пъти молба в "Миинистерство на праслсъдието 2/ След 6 /шест/ месеца усилие получи формуляр с изисквания : - такса за отговор - 50 лв - Трите имена,дати на раждане,местораждане - дати на смърт и место на смърт на бащата и майката на баща и. _ Същите данни за 4-те му сестри и 1 брат. МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ ПО ГОЛЯМА ГАВРА . Някои от Вас в състояние ли е да даде подобни данни за отдавна починали хора ??? Това е съвременната Б.Г .администрация

ДА ОТПАДНЕ АРХАИЗМА С ПУБЛИКУВАНУТО НА ГФО ,защото цялата информация е в НАП и НСИ ,а това е касичка за неправомерно увеличение на заплатите в Правосъдното министерство !!! 40лв +40лв+...море ..!

Това е , цял министър да премести опашката във фоайето при климатика. Тия от ГЕРБ са уникум .На тая баба Цеци не е ли работата да премахне причините за натрупване на опашки чрез закони , правилници , организация , ресурси .....Вкарала хората при климатика , ашколсун машала.

Цачева на проверка заради опашки в Агенцията по вписванията Цачева, вземи и "провери" сайта на Търговският регистър, че от няколко дена ту го има ту го няма, така или иначе си отишла на проверка.

каква реформа ще прави тази жена - та тя иска да е добре с всички??

Хората очевидно много се забавляван въпреки опашката , има ефект от присъствието на Цура Цачкина развеселила ги е.

..- от "Мама"

Защо министър требе да обикаля? Който не си изпълнява задълженията НАПУСКА.

А защо не обърне внимание загрижената г-жа Цачева, че отчитетите още за 2015 година стоят в статус обработва се. Проблемът е че в тази агенция има нещо много гнило.

Цъфнала, та вързала. Ще се сцепи КОСТУМЧЕТО!!!

Това е началото на края на съдебната реформа.

И защо се налага спиране на отпуските?!!! Нали в администрацията работят "мноооого" хора за "големи" заплати?!!! Или заплатите въобще не са големи и работещите не са чак толкова много като т държавните служители премахнем бройката на - полиция, военни, ДАНС. Иначе всеки излиза и обеснява колко много администрация има.............

Цъфнал герб , цъфнал герб и как реши въпроса да няма опашки с климатика? Гении сте ,гении.

За чугунени комундарски мозъци нема угодия! И Путин да ви се яви лично е все тая! На вас в главите ви още кънти залпа на Аврора!

Баба ти Цецка е комундар , а мозъка и въобще некоментирам по разбираеми причини и твоя също..

Какво да очакваш от завършен идиот ! Обикаляме напред назад като мухи без глави !