Румънци паднаха с колата си в 6-метров изкоп в Арбанаси

Румънски туристи са пропаднали с автомобила си в 6-метров изкоп във великотърновското село Арбанаси, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - Румънци паднаха с колата си в 6-метров изкоп в Арбанаси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквито домакините, такива и гостите - може и обратно.

навремето такси падна в изкоп на улица в софия, пълен с вряла вода, шофиорът се свари

Не е объркал педалите а предавките. Мислел е че на предна а пък то се оказало заден или обратното Няма друго обяснение + възраст 60 +каканижеща жена до него в случая румънка и работата курдисана

Виждали сме ги румънците по европейските пътища,големи джигити все. По-зле и от нашите мангали.

шибаната статия не казва, че изкопът е бил обезопасен, което е единственото важно обстоятелство (ако не броим това, че хората са живи).

"...60-годишният мъж вероятно е объркал педалите на колата..." Просто изкопът ВЪОБЩЕ НЕ Е БИЛ ОБЕЗОПАСЕН! Типично по български! Все пак сме си в Ориента...

А дори и да не е обозначен изкопа, той нали не е на пътя, а някъде извън него? Всяка падина около пътищата ли си я видял обозначена?

Само дето май е било на територията на хотела докато са паркирали. Или си мислиш че някъде в дивото има копка ей така? Най вероятно от хотела са разкопали нещо да строят и не са се замислили да го обезопасят

Обезопасен е. На снимката се вижда повлечената зелена мрежа, с която е бил обезопасен.

ЕЕ баси! С лупата го видях и аз. Само че това аз с 3 диоптъра и 2 крещяши деца в колята, дали ще го забележа непременно? Защото е достатъчно от 30 шофьора един да не го види

До журналистите, ако има такива въобще... veliko-tarnovo bg /bg /kontakti / Що не ги питате, кой е дал разрешие за този изкоп? Кой е извършил проверка, или ще имали проверка, да ли е бил обозначен и обезопасен? Кой ще плати като ни осъдят?

Аз като гледам снимка 1, някак си разбирам що са паднали долу. Вие виждате ли някакви заграждения, бариери, знаци? Това ако се прибираш пил, мое се утрепеш като куче!

Аз съм вижда подобни случаи и обяснения от вида "Исках да завия надясно, ама завих наляво", както и един дядо, дето в двора на вилата си дал на заден ход и прегазил бабичката си. Та казваш, може и да е пил някой? В 10,40 сутринта?

Тия умници - румънци къде са го намерили тоя изкоп точно в Арбанаси, не е ли имало ни едно място на някоя китна уличка, или в двора на хотела, където са отишли?! Толкова голяма яма точно в това малко и китно село, където всичко е близо и натясно, а хотелите са си направили някакви места за гостите - в двора, или на улицата ... ?! Чудно как тоя пишман-шофьор е стигнал от Румъния чак до Арбанаси с такова чувство за ориентация и шофьорски навици ...

По-интересно е защо е нямало ограда, въже, 10 знака и оранжеви конуси? А са оставили нещата на принципа "Е, не видяхте ли, че има изкоп".

Багерите се използват като кран само в слаборазвитите и дебилски държави като БГ!А изкопът въобще не е ограден-построено е "шнурово скеле",което не се ползва като ограждение.Welcome в страната на тъпанарите!

От Велико Търново съм и винаги съм се чудил как това недоразумение Арбанаси може да продължава да се нарича "архитектурен резерват", па и хората да му се радват. Там е останала само 1 автентична къща, която е музей, а всичко останало е само фалш и кич.

Как ги пишете тези статии...не ви знам! Как ще е извадена с кран, като на снимката се вижда, че я изтеглят с багер!!!

били са пияни много важно

Румънци паднаха с колата си в 6-метров изкоп в Арбанаси Добре , че не са били в Белене, че там гьолът е по-дълбок.

Как ще обърка педалите ,като на автомобилите автоматик педалите са два и децата няма да ги объркат,но защо е нямало ограждения на изкопа-или по лесния начин -объркал педалите.

Така е, от СУВ-а трудно се виждат ниски препятствия (в огледалата). Ако изкопът е бил ограден поне с найлонова лента, парктроникът на човека вероятно е щял да сработи... и няма я белята!

На едната снимка се вижда скъсана оградна ПВЦ мрежа. Вероятно 1,5 метровите. Тя е с по-скоро формални функции, но все пак не е невидима.

А вие как очаквате да обезопасят изкопа? Те може да са сложили заграждение, но ако колата е връхлетяла с пълна газ при объркаване на газ-спирачка, тогава как ще я спре? Освен с бетонна ограда да опашат изкопа.

ти още малко и позна... хаха! В нормалните страни ограждат такива изкопи с бетонови блокове.

Да, бе човекът "объркал" педалите, докато никой не се погрижил да обозначи (обезопаси) изкопа. Типично за Страната на Чудесата - Чалгария!

Сега ще го осъдят подобаващо и ще почне да го обезапасява след това. Ако не е фалирал.

Очаквах поне журналистите да имат елементарна обща култура!!! Правите ли разлика между кран и багер???? При това сте приложили и снимки.....

Ти пък, преди години тук имаше статия за нелегални кранчета на нефтопровода, а снимката беше с кулокран...

Факт е, че колата е извадена с багер. Който е "изиграл" ролята на кран.