Вишеградската 4-ка се опълчи на Макрон

Страните от Вишеградската четворка настояха пред френския президент Еманюел Макрон да избягва неуместни и обидни изрази и да изостави стереотипите.

Обратно в новината

Коментари - Вишеградската 4-ка се опълчи на Макрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХОРАТА СИ ИЗБИРАТ ДЪРЖАВНИЦИ,МИЛЕЕЩИ ЗА НАРОДИТЕ СИ!!!

Вишеградската четворка да прави Вишекзит и да прави нов съюз с Англия.... Ахаха... ама те напуснаха, защото не щяха поляци, унгарци и словаци... ахахахаха!

България защо не е във Вишеградската четворка? А? Ъ? Щото не е в Европа и защото е Руска троянска коч-ина.

Бат Бойко защо не постави въпроса за изравняване на заплатите в ЕС или няма смелост като лидерите на Вишеградската четворка.А скоро беше казал, който го е страх от мечки да не ходи в гората.Май само в България се правим на мачовци,а като излязат политиците ни на запад само се навеждат.

Не само като излезе на Запад. Изобщо като излезе от България.

Опълчили,се с голите си задници-напред!...

Браво ! Респект ! Фак ЕС !

Само на мен ли този ми изглежда като мазен продавач от врата на врата с едипов комплекс! На такива не трябва да им се обръща гръб защото точно тогава нападат. Отделно едно ти мисли друго ти говори.

клуба на хетеро ни приема хомо

Е добре де? Защо нашите така наречени управници са винаги съгласни с всичко.

Европа си е точно супермаркет, само че ние си плащаме за всичко каквото си вземем, а орките влизат в него и получават всичко безплатно...така че макрончо гледай си менопаузата и не се прави на отворко!!!

"3.06.2017 19:57 виж ся ко...мАКРОНЧЕ 45 г. бяхме в казарма(комунистическа) и сега да ми говориш че европата не била супермаркет,значи това е друга казарма,та значи си мисля дали не сме пак на грешното място..." в новата казарма има гейи лезби войници!

си го яко брат, с таз "кукла Барби" в менопауза

Хайде честито на Француазите и те се сдобиха със своята Плевенлиева.

То е ясно че сме в капана на така наречения ЕС и каква е разликата от.преди 89 и сега никаква само че преди 89г имахме работеща икономика и народа до някъде беше на едно ниво беше евтино имаше сигурност а сега мафия разруха бандити.вилнеят крадат изнасилват убиват сега с бежанци ще ни натоварят това ли.е демокрацията някакъв си дъртоебач да казва кво ще се прави . Май ще трябвада да вземем пушките и това не е далеко според мен

може би евро съюза трябва да се раздели на 2 ,вишеградската четворка +българия в един съюз с германия и франция в друг съюз,всяка страна да избере е кой съюз иска да бъде така ще е най-честно

МакАрон кога стана калайджия, кога му почерня дир..ка, че и заплашва..?

Макрон е по-голям идиот от оланд и меркел, взети заедно!

Тия си защитават интересите на държавите, за разлика от нашия бай Ганьо, който защитава само собствените си такива.

бе пич, по стари СМЕ като нация от еУропата, и не прави аналогия с твоите поданници - МАРОКАНЦИТЕ!

Абе кои сте вие, бе? Арабите или египтяните, че сте по-стари от Европа? Щото България от 1300 години и повече винаги е била в Европа.

МАЛОУМНИИ СОРОСОИДЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ПРОЧЕТИ НЕЩО ПО ИСТОРИЯ И ТАМ ИМА ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ. НАПРИМЕР 800 Т. ОТ Н.Е. В ЕВРОПА ИМА 3 ДЪРЖАВИ ВИЗАНТИЯ, БЪЛГАРИЯ И ФРАНКСКАТА ИМПЕРИЯ. И ЗА СВЕДЕНИЕ НА ГЛУПАЦИ КАТО ТЕБ БЪЛГАРИЯ СЪЩЕСТВУВА КАТО ДЪРЖАВА 1700 Г ПРЕДИ НОВАТА ЕРА УПРАВЛЯВАНА ОТ ДИНАСТИЯТА ДУЛО . ОСТАВА ДА МЕ ПОПИТАШ КОИ СА ТИЯ ДУЛО .

А обсъдили ли са отстраняването на не представляващия никоя страна Туск.

Вишеградската четворка има държавници които мислят за доброто на нациите си и за това държавите им дърпат напред. Ние имаме за политици тежкари които пред българските медии са много корави, а когато се наложи да защитават България са кротки като гальовни писанчета

какво означава не е супермаркет..утре примерно може да не наложат "гей бракове и прочеее свободи и ние да мълчим ли?

"се опълчи на Макрон"? Едно противопоставяне не е ОПЪЛЧВАНЕ Опълчване е като възстание. Аз мога да не съм съгласен и да го изразявам без да се ОПЪЛЧВАМ! Лелееее

някой гъз сложи минус. Не си съгласен или?

Нашите политици лизачи думичката им не се чува... бадити долни.

Макарон много насериозно се взе,хайде по яваш яваш

симо

Откъде се появи Макрон и как победи?Имаше една рисунка изобразяваща процеса---френското знаме като фон/но небоядисано напълно/,портрет на Макрон с надпис,,да живее Франция!!!!,,а от ъгъла огромна статуя на свободата боядисва цветовете на знамето с факела си...Макрон е проект на Сорос и няма нищо общо с това , което ние искаме да бъде Европа.Е Тръмп разбута обора и сега АВАТАРИТЕ на Хилъри и Сорос са на кръстопът.Дано да е за добро,но едва ли.Просто Америка унищожава всичко ако реши да напусне--за да няма конкурент,или пък врагът да бъде в изгорена земя.

Божеееее, какво каша ти е в главата, и такива объркани същества като теб имат право да гласуват и да бъдат избирани ???????????

виж ся ко...мАКРОНЧЕ 45 г. бяхме в казарма(комунистическа) и сега да ми говориш че европата не била супермаркет,значи това е друга казарма,та значи си мисля дали не сме пак на грешното място...

Хайде! Обявете война на европата и я победете! Време е! А ние ще: 1 Ще изкопаем Рова! 2 Ще вдигнем Стената! 3 Ще направим Балканската Федерация на Народите! 4 Ще хвърлим европата в Атлантика, където и е мястото! А на здраве за Победата!

опълчили срещу путлер ???

Нещо макрон ме дразни

Ами веднага ще си подаде оставката силно разстроен от Вашето отношение към него.

то и френския посланник у назе беше за упъване оня дето си пъхаше гагата на всякъде и напътстваше Боко и сие

Вишеградската четворка има свое мнение и го защитава. Борисов е доволен от потупване по гърба от Макрон и Меркел

Борисов "няма топки", това е. Не мисли като водач на държава със славно минало, няма гордост в държавата си, той и миналото й не знае. Няма визия, не мисли за следващите 20-25г., 50г. (да не говорим в детайл) както го правят големите като Путин например. Какъв е проблемът да разшерим 4-ката до 5-ца?

ЩО никой рашистки трол не казва, че в Москва 25% от населението са мюсюлмани от средна азия и чечня! И там ли ЕС е виновно! ХАХАХАХА

Герберски келеш, ако не ти идва на ум за друго стрес лечение - просто размахвай ръце! При много хора стресът действа вцепеняващо - мускулите на плещите, шията и кръста буквално се вдървяват. Появяват се болки в кръста и гърба, главоболие. Най-добре е да отидеш на масаж или в басейна, но това не винаги е възможно. Затова пък всякаква гимнастика и махове с ръцете е добро и лесно решение. Прави махове и с краката. Избий си една. Или отиди при кмета на Симитли да те успокои! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов вече го направи...Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

На фона на министър председателите на Чехия и Унгария , нашия си го представям като едно кутре ,което върти опашка и пристъпва от крак на крак само и само да заслужи потупване по главичката от Меркел, въпреки ,че често получава по един ритник с въшната страна на обувката

За него ритникът е по-сладък от потупването по тиквата. Все пак е садо-мазо!

Забрави да издекламираш "да живее путин", както са ти завещали азиат-болшевишките ти отци и деди.

Преди 10 години е правено проучване за новородените деца във Франция и се оказало ,че 20% от тях са с мюсюлмански произход ,като този процент в някой градове е достигал почти половината ! В това число не са влизали негрите-християни от Африка ! Сами предположете ,какъв е процента сега само след 10 години...някой говорят за повече от 30% ,а след още 10 години ??

Бай Гyй-сплескан къде е? Не смята ли и той, че стандартите и заплащанията в източна и Западна Европа трябва да се уеднаквят? Защо спи нашият брадясал плешивец? Ще прояви ли поне малко характер тоя страхливец. Додея ми да го гледам.

Мда! "Гадното" ЕС! Дето никой в Европа не иска без него! ХАХАХАХА Чували сме московските мантри, кокиченца!

Явно ние се събуждаме и ставаме с к-дръв и сутрешна с-ка!

ЕС е супермаркет, собственост на 50-те големи концерни и картели, учредили ЕС. Виж ERT european round table of industrialists. Баба Ангела е тяхната служителка и тя, от тяхно име, определя асортимента и цените. Който не иска, получава санкции и глоби.

Я гледай ти,тези от Вишеградската четворка как смеят да се карат на Макрон.На френския "началник" и на германската "началничка" се отговаря само с "да,да" и "слушам,слушам".Да вземат пример от България!!! Иначе тези с чалмите,тюбетейките и бурките в парижкото метро ще станат от "ВСЕКИ ВТОРИ" на "ВСЕКИ ПЪРВИ"!!! :І)))

Роберт Фицо няма друг начин на поведение, болшинството словаци са анти имигрантски настроени и ако той и позволи да тръгне срещу тях, веднага ще му бият дузпата и ще го заменят още по-непримиримите от партията Наша Словакия. При тях няма това-онова, а ние като си мълчим и си траем, нашите си правят каквото искат.

Вишеградската 4ка подкрепи санкциите срещу рашистаня оня ден! Орбан и Соботка са хора с независимо мислене и мразят неистово плешивия сатрап от кремль!

Явно вие заспивате и ставате сутрин с Путин в мислите.Това е вредно за здравето.

Незабавно се прибери на сянка , човек ! Менталната паталогия ескалира с всеки пост :)))

Можем да си приказваме всякакви приказки,но Макрон изглежда като бобено зърно пред петли,и все някой ще го клъвне и ще го глътне на една хапка,въпреки високото му и неподплатено с нищо самочувствие.И Соботка,и Фицо,още повече Орбан и Шидло,са хора с независимо мислене,макар че доста се различават един от друг.Това ,което ги обединява е държавническото им мислене,за разлика от нашия пудел!

Браво , Вишеградци ! Единствените лидери в еврейския съюз със собствено мислене и визия за бъдещето на страните си. Така се отстоява национален суверенитет , не с мънкане и дупене! Шидло и Соботка са се изразили категорично , но дипломатично. Орбан е попилял шломо -бабоед ;)) Направо ми оправи настроението тоя пич .... Четете в другите сайтове ! Със здраве :)))

Бо Бо

Господин Макрон, не е демократично да имате стереотипи различни от тези на САЩ и техните кукли на конци!

...чешкият премиер Соботка каза, че лидерите са обсъдили необходимостта от уеднаквяване на жизнените стандарти и заплатите между Западна и Източна Европа, предаде ДПА. Иска хората, в България този въпрос изобщо не се коментира от отговорните "говеда"

не е редно учен (или който и да е), работещ в България да получава, колкото безрботни получават като помощи в някои страни от ЕС.

време е цанада и уса след крастносня си поход и агреся в близкя изток да поемат поне половината прогонени от своята политикса емигранти от този ражон

Няма място за паника и тревога.При нас това няма как да се случи,при управлението на това правителство и подобни нему.Ние ще чакаме какво ще кажат началниците ,както мило се изрази всенародния любимец на лумпените и дегенератите.Началниците ще му напишат неговото мнение , а той трябва само да го научи и вербално да го представи