Арнаудова: Има СРС-та за ”наказателните аптеки” на Марешки

При разследването за "наказателните аптеки Марешки" са били използвани Специални разузнавателни средства.

Обратно в новината

Коментари - Арнаудова: Има СРС-та за ”наказателните аптеки” на Марешки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че Марешки е Мафиот се знае отдавна. Доказателствата за това очевидно е имало от 2015 година от записаните случаи на изнудване/рекет/..! Сега Марешки е Нужен на Боковата партия ГЕРБ за да ДооГраби/Довърши България ! И ей го ...на ! Задника на Марешки е в лапите на ГЕРБ ! Марешки е със каишка на врата и ще прави каквото му се каже отсега! Боко ги знае тези работи ...самият той е с Верига на врата от 2000та година и продължава !

Така и така си приклекнал,лягай напълно като оная подлога,дето искаше да уволнява тикви,а после ги ближе по опашките

аптеките без да е фармацевт. И как пред сметната палата не декларира като имущество нищо от бензиностанции и аптеки, а само един кредит за 1млн. Коя банка му даде 1млн. без обезпечение.

да, всички са маскари, казано е още мнооого отдавна. И се осмеляват да са маскари, защото наказанията са леки. И с пари и добър адвокат можеш да избегнеш и затвор, дори да си убил преднамерено! Това е , сложни са човешките взаимоотношения, и ако амбициите и склоността към нарушения и престъпления, и липсата на възпитание в честност през първите 10 години, то "материала" после става лош. Без значение марешки ли е нинова ли е,

що не питат от Прокуратурата що е вършила Корнелия при Костов, кво е вършил съпругът ѝ като шеф на митницата в Олтоманци, или давностният срок е изтекъл. А тези които плюят Марешки дали подминават бензиностанциите му. Има ли някой, който да вярва че има един единствен честен депутат?

Прокуратурата не пита кой какви далавери върти,а кой направи записа с Мишо и в Банкя

Давам 6-8 месеца, нормален период престъпника Марешки да бъде осъден и вкаран в затвора. Те имат доказателствата, закона е ясен, ако чуя догодина името Марешли отново, значи ТОЙ не е в затвора, на свобода е, подкупил е който трябва и е още на свобода. Ако не можете като мен, да се доберете до Америка, един мост Ви дели до Румъния. Две-три години да научите езика и да уседнете в новата Ви Родина, най добрата възможна инвестиция. Вашите деца, без да знаят защо, ще са ви много благодарни.

дааа, дааа, даааа1000000+ Но не само той е такъв, ти се хвана за него, знаеш ли по морето колко депутати имат присвоени държавни имоти, заменки, корупция, ... това е една постоянна процес, бе човек, и е така и в Америка, да не мислиш 4е евреите са станали богати ей така с 4естен труд. И те като марешки са изнудвали и крали!

Ще доживеем времето, в което тук ще си останат само комунисти и цигани и да се разберат кой кого ще краде.

Така и не се разбра по кой член от НК го обвиняват! Често прокуратурата си прави съчининия по СРС и удобни свидетели, пък народа плаща за наказателните им акции!!! Ако има нарушения на конкуренцията нетрябва ли първо КЗК да се произнесе?! Много странно това съвпада с целуването на гъза на Алкперов!!!

E какви "наказателни" аптеки?Предлагал им лекарства на по ниски цени от другите складове ,е то голямо " наказание!

Преди да влязат западните вериги търговците държаха високи цени,промоциите непознати или фалшиви и дори в края на срока плодове и зеленчуци ги изхвърляха,вместо да ги намалят!Сега малко посвикнаха!Въпреки това цени на стоки в същите вериги на запад напр. Германия,Италия са по ниски от нашите!Почти еднакви на вид стоки,нямам предвид точно хранителни, в съседни магазини на запад имат различни цени и никой не поставя въпроса за дъмпинг!Тука обаче са си плюли в устата за висока печалба ,както при горивата и държат картели,уж че нямало!Много е трудно в тези вълчи времена лоялна конкуренция и тези чадъри отгоре,пак за пари отгоре са в наша вреда!

мангалска държава с мангалски бизнесмени,мангалски депутати и мангалски компетентни органи, само да ме извинят хората от ромски произход ,те са крали по-скромно и най вече от нужда.

престъпленията на марешки са ясно още от години.но,защо не му повдигнаха обвинения по-рано.може би ,защото досега е играел по свирката,а сега е решил друга песен да запее-станал е непослушен, и своенравен.

Кой го накара да купува футболен клуб?

Добро утро, та цяла България отдавна го знае.....

Тоя Марешки е толкова изтънчен: вместо да им прати 2/3 биячи им се обажда най-културно по телефона...

агента от ДС докато не си махне махне снимката в цял ръст е само пушилка , комунист комуниста не съди

Някой дали има статискика колко депутатски имунитета са поискани от прокуратура през последните 25 години. Те със сигурност са десетки, а може би и стотици. ОСЪДЕНИ НЯМА! Просто разиграват някаква мимикрия на правосъдие. Отвиличат вниманието на българите от важните проблеми: Бедност, емиграция, абсурдно ниски заплати и пенсии, лошо образование и здравеопазване.

"Основните проблеми" на Българите, останали в България идват точно от дивашкия, престъпен и безнаказан псевдокапитализъм. който ни натрапват бившите другари. А имено: - Липса на всякаква конкуренция, унищожаване на малкия и средния бизнес с незаконни средства и натрапване на монополи, като се почне от енергетиката и се стигне до храните и лекарствата. Изобщо не става дума за качеството на храните. Оказва се, че примерно в САЩ и Германия енергията за бизнеса е ПО-ЕВТИНА, от колкото в България??? Тука, десетина дерибей - феодали си мислят, че са вечни и няма кой да им скрои шапката.

А производителите на илачи?Шушука се,че себестойността на един блистер аналгин е 0.7 ст, а ни го продават на......

деер

Искате пазарна регулация - ето ви я! За какво се оплаквате?

Това за заплахите с дъмпинг не е от днес. То за знае отдавна, но се тиражира сега. От тук нататък, ако Марешки не стане Бокова патерица ще яде икономически лобут, но по вероятно е като клекне и всичко да отпадне. И тези не ги мисли Боко, а Цецо Ченгето...Нищо ножо не е научено за 30 години. Едни и същи ченгеджийски похвати... Апропо , какво прави Яни Янев, дето "уволява" Боко?От РЗС...

Не че е цвете за мирисане Марешки, но какво престъпление може да е това, да кажеш на конкурента си, че ще застанеш до неговата сергия и ще продаваш същите стоки на по-ниски цени? Това си е нормален пазар. Това са си пак гнусните политически игри на Цацата.

Не Бате, не си прав. Има си антидъмпингово законодателство ж много държави включвайки БГ, защото те са изпитали негативните последици точно от този тип икономическо поведение.Е...в БГ сме имитатори, но е ОК,че го има....Поразрови се в дъмпинговите афери по света и ще видиш за какво иде реч ....

Ако монополиста си дига цената-ок, ако конкурента сваля - лошо не играеш по " правилата". Затова давайте на една цена и всички да са доволни, а клиента да го духа.

Въведете напълно мажоритарна изборна система и НС ще се напълни с Ценкочоковски и Магарешки физиономии.

друго си е Бойко нон стоп да обслужва Картела - така е по европейско!!!

Против магарета може да се гласува,но против Ухото-никога

Мутра в мутренско правителство и мутренски парламент! Разликата е само в това, че тази нова мутра все още е в етапа на силовото налагане и завземане позиции в бизнеса, докато всички останали отдавна са минали този етап и до такава степен са се окопали във властта, че те са тези които определят правилата на играта и сега се правят на защитници на законите , които самите те са създали, нормите на поведение в бизнеса и разпределянето на властовите и паричните позиции! Така е, Марешки, като не искаш доброволно, ще стане доброзорно това, което искат останалите и се ориентирай овреме кой и защо стои зад всичко това, а ако не можеш да се ориентираш поискай помощ от тези които до преди година ги съдеха, като мутри, но които някой някога бяха близки съратници някому който сега е начело на властта.

Ами правилно ги е" наказвал" ми се струва!Марешки продава най евтино,следователно и от складовете му е по евтино!Дори и да изглежда рекет,всъщност е отклоняване от монополните складове на лекарствената мафия които продават по скъпо едни и същи лекарства с неговите!Е има и примитивност в начините,но лекарската мафия ползва избарани представителки на производители които ежедневно обикалят кабинети и плащат на лекари за да изписват техни лекарства някои доста скъпи спрямо подобни и продължава да е така,че и на екскурзии уреждат на " заслужилите" лекари които най много изписват техни боклуци,та това какво е?

А сигурен ли си, че лекарствата му са оригинални ? А сигурен ли си, че горивата му са такива? И изобщо, нормално ли е куп аптеки да носят името на зам. председателя на Парламента? Това не е ли конфликт на интереси?

Искаш да кажеш че във всички други аптеки са оригинални,е така се оправдаваха скъпите аптеки,но това е само оправдание!Такава идиотщина е това с лекарствата че няма накъде! Колкото до горивата и газта да кажеш че точно неговите са некачествени,а на другите качествени е абсурдно!

А СРС-та на интимните срещи на прасчо с цацата

Засега Марешки е виновен, че продава по-евтино от нашите другари.

Марешки...ВИС,СИК,е сега ТИМ са зад него....Фармацията е легалния бизнес!За нелегалния...всички се досещаме!Добър слуга и управител на МУТРИТЕ и куфарчетата е!Евалла..машаллааа...

Магарешки пак ще се измъкне. Кво го мислите ? Мутрата си е мутра само че вече политическа . . .

Че Марешки не цвете, на всеки е ясно, но това си е поредното отчитане на дейност.

Ех, Марешки сега ще видиш отблизо каква кочина е българската политическа реалност. Сега ще те съдят до дупка, докато или не станеш КАТО ТЯХ или ще те унищожат. Вземи пример от Волен Сидеров. А пък съвсем друга тема е, че ТОЗИ НАРОД не заслужава да си разваляш спокойствието ...

Ами това е капитализъм г-жо Арнаудова, капитализъм, а не социализъм!!!

Това не значи че при капитализма всичко е измама,рекет и изнудване,каквито е упражнявал Марешки и неговите хора.

Така ли? А какво значи? Я ми разкажи за ябълката и за Рокфелер :):):). При достатъчна печалба капиталът става смел. При сигурни 10% той вече може да бъде употребен навсякъде. При 20% той се оживява. При 50% той става безумно смел. За 100% капиталът ПОГАЗВА С КРАКАТА СИ ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ ЗАКОНИ. ПРИ 300% НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НА КОЕТО ТОЙ ДА НЕ СЕ РЕШИ дори с риск да увисне на бесилката. Ако смутовете и кавгите носят печалба, той ще ги подбужда. Карл Маркс

Марешки наскоро декларира огромни задължени изразяващи се в десетки милиони. Недоумявам с какво са гарантирани пред банките тези милиони и се опасявам, че действията на прокуратурата могат да доведат един ден до това Марешки да смени дрескода с рае и да спре да обслужва кредитите си. Тогава пак ще трябва аз и вие да плащаме както за КТБ.

Добре ! Добре! Прокуратурата добре! Нищо че тия факти се знаят от 2002 година да речем --но да приемем че чрез корупция Марешки е овладял 1-2 държавни агенции и 1 министерство Да видим докрая какво ще стане --щото поне 10 супер-богаташа в Бг през последните 10 години бяха разтоварени от банковите им сметки чрез съдебната ситема и 5 и тагоре годишни-дела-дела-инстанции-инстанции----- накрая се превърнаха в свободни болни старци умиращи по вилите си --- бизнеса ипарите--отидоха по някакви правораздавателни канали

Марешки, защо ти трябваше да влизаш в политиката.

Какво мисли Корнелия Нинова по случая с Марешки? Не може да не е коментирала вече.

ще си седне на гъзът едва ,когато другаря Песнопейчев завърши фармация и си направи аптеки.

Има и други начини освен защита на Марешки за да постигнете справедливи цени. През 1980г. в ГДР другаря Хонекер увеличи цената на яйцата с 1 пфенинг/заплатите бяха 600- 1200 марки/. 1 седмица никой в ГДР не купи яйце и продукти с вложени яйца. 1 седмица телевизията даваше как се хвърлят развалени яйца и развалени майонези. След това се показа един другар на другаря Хонекер с вид на много кисела краставичка, извини се и съобщи, че се връща старата цена. животът моментално стана нормален и започнаха да се купуват яйца и продукт с вложени в тях яйца.

Матряла е лош и ограничен. И преди всичко страхлив.

Бо Бо

Господин Марешки, не е демократично да продавате най-евтините лекарства и най-евтините горива, нарушавайки интересите на политическата вихрушка в БГ!

... ако е за сметка на дължимите данъци!

От много време негови аптеки във Варна не са с най-евтините лекарства. Пенсионерите не знаят това и продължават да влизат в аптеките му.

Другарки и другари! С годините така ли не разбрахте, че когато има правила/закони, те трябва да важат за абсолютно ВСИЧКИ? Защо винаги, когато наблюдавате нарушения или отклонения от това правило си траете? А на моменти дори настоявате за Вас да се направи изключение! Не си ли давате сметка, че така всъщност поддържате статуквото на имитация, неглижиране и опорочаване? Не се ли досещате, че точно така през годините, това чудо на аптекарския бранш /нещо без фармацевтично образование/ е станало лидер? Нещо не ви ли притеснява? И накрая: Защо бързате да ходите да работите в Германия, знаейки, че там правилата се спазват, а у дома се съгласявате да цапате по килима омазвайки и прикривайки разни манипулативни практики? Що за хора сте? Да не го е създал някой друг този тип, вие сте го създали, натискайки си да му "пазарувате" по неговите правила!

+1

друго си е Бойко нон стоп да обслужва Картела - така е по европейско!!!

При Марешки лекарствата са най-евтини, както и горивото. Това на другарите явно не им се харесва.

Това е защото произвежда лекарства и добива нефт - Дано влезе и в бизнес сектора с Публичните домове и Бирата!

По-тъп коментар трудно можехте да напишете, другарю.

Има ли към този момент коментар на Бойко Борисов за проблемите на Марешки с прокуратурата и какъв е той?

Който не гласува както трябва все нещо му се случва. Жълт картон вече имаш Г-н Марешки пък продължавай. Никой не се еб...а с БАЩИЦАТА

Не с Бащите ами чичото Златев.Рашките няма да търпят някой да им подбива цените.

Защо не публикувате аргументирани коментарии в защита на Марешки?!??? Явно платената Валя Ахчиева повече ви допада.

Подготвя се манежа за новия червен клоун - др. Трифоновски от Учиндол.

Мраснишки затова ли влезе в политиката Говедо Такова!!!

...хехе ....партията майка му показва какво е насъбрала в папчица с неговото агентско име ....та кътат си компроматчета за моментите в които не слушкат централата .... ех комунизъм....ех политика .... Терминал 2

настояваше гейовете в управлението да парадират вместо да се потайват ?!

свестен депутат е Марешки. Голям трън е за статуквото. И Колкото повече мърсотии му правят толкова по-популярен става. Нито платената Валя Ахчиева нито цацаратурата ще му направят нещо.Народътще го издигне още повече.

Дръжавата спа повече от десет години по този въпрос. И сега, като осъзнахте, че тези действия направиха от простака по джапанки голяма верижна клечка с името Марешки се стреснахте. Едва ли всичко това е минало само с нарушения по един закон. Помня например, че по закон имаше ограничение един собственик да има само няколко аптеки. Този как се промъкна през тази цедка? А това, че цените са за сметка на ДДС и разни други манипулации сигурно отдавна се знае, някой си трае... И забележете, дотук още не сме започнали да си говорим за обслужването по НЗОК и маневрите с документацията в тези аптеки!

Вместо да излезе и да насини някоя крадлива кратуна защото продава прескъпо, българския селяк защитава Марешки защото продавал евтино. Внесете ред в кочината си и тогава всички ще продават както трябва , бе. И заплатите дори ще ви бъдат други. Колко още поколения ще спят и ще треперят от страх?

Абдал, ами като фалират другите и остане само Магарешки - евтино ли пак ще ти продава?

Защо към мен адресирате - абдал? Не сте в състояние да осмислите прочетения текст ли?

Неописуемо нещастие е, когато подстрекаваш ей така, угодно на някого и подходящо обобщено някой да прояви насилие. И да очакваш това да коригира цените е направо смешно?! По-скоро биячът ще си коригира местожителството в някой затвор. А ти пак ще си останеш неразбрал правилата, по които действа пазарната икономика. Иначе без да съм навътре в аптечните дела, мога да ти споделя, че със сигурност заплатите на персонала ще бъдат други - по-ниски! Защото в цените е включено и това, което отива за заплати! Представяш ли си!?

Разбрах. Марешки продава евтино на българския селяк, а аз съм подстрекател към насилие. Не е чудно защо Априлското въстание не е успяло.

Сега Марешки и Сие се опитват да ги сготвят с компромат, дотоверността, на който не коментирам. Трябва да се научи да слушка задкулисието. Относно справедливостта никой не го е грижа.

ми тя и дружинката на дон д-р Рапоне действува по същия начин.

Арнаудова , а как ще обясните факта че обекти на големите вериги във Варна продават горивата от две години на цените на Марешки без да са фалирали , а в останалата част от страната продават с 30-40 стотинки отгоре !?

ами софиянци плащат заради варненци....

А защо Марешки нв продава в София на цената от Варна?????

Марешки продава на едни цени в цялата страна !

А как гласуваха Марешки и Воля за свалянето на Главчев, а? Защо мислите , че ще оставим Марешки ненаказан? Всяка жаба трябва да си знае гьола. Сега Марешки е в чужд гьол. Ще го върнем в подходящ за него.