Тел. 112 изоставен без поддръжка, гаранцията изтекла

МВР е обявило обществена поръчка за техническа поддръжка на системата за спешни повиквания "112", заяви Валентин Радев.

Обратно в новината

Коментари - Тел. 112 изоставен без поддръжка, гаранцията изтекла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще се обаждаме на арменския поп.Толкова ни вързаха ръцете, че сами ще скачаме в трапа. Пази Боже човек да прерита в тая държава, но каквото си забъркахме,това ще сърбаме- евро-атлантическа, соро помия.

Министърът изрази надежда, че системата ще работи без прекъсване Г-н Министър ако това изказване беше на Митрополита или главния мюфтия да разбера защо използват думата" надявам се" ама ако сте я използвали Вие какво правите там. Вие не сте там да се надявате

Нека позная Бойко: ДРУГИТЕ са виновни!

КРАЯТ НИ Е СКОРО!

А на арменския поп или на неволята имате ли им телефоните, белким ударят едно рамо....Ако Господ слезе да си прибере вересиите, нищо няма да остане в таз държава!!!

Как стара бе? Какви 50 милиона? Тези нова система ли ще правят? 113? 5 милки за подръжка?

Пак ние ще плащаме.Тия се учат на политика,но само с кражби не става.

Ко прайм ся!?

От две години е прекратена поддръжката на тел.112 ,от който зависи живота на пострадали хора !?!Това е престъпление извършено от правителството на ГЕРБ !И защо се допусна да се обвиняват служители на тел 112 ,на медиците ...това е престъпление и правителството трябва да поеме отговорност !

А колко много лъжеха и мажеха че хората лъжат че чакали по половин час най малко след половинчасово усилие да се свържат ..И сега тези същите лъжци дето им трябват мангизи за крадене взеха че се сетиха че от бая време това нещо не работи, хората си ги изпозаровиха и взеха че сами си казаха че ''царят е гол''...без да осъзнават че това е тяхната тиква..

И нека лапаницата да започне по-скоро, че много време изгубиха в подмятане на комата. Сега вече всичко е уточнено и могат да започнат да източват ямата.

Какво ли ни е наред въобще в България?!

jingiby

Така е и с България...

А какво е бравела бъчвата и ментора и през това време че от хойкане по света и у нас май не им е останало време за работа...Сега да се бръкнат в джобовете или от субсидията си гербавите начело с шматката и да платят за ремонта и подръжката..

Колко му е докато ходиш по света и те потупват дружески по рамото, докато ти нашепват в ушенцето, че "вие на Източните Балкани сте много напред", сам да си повярваш;))

"Великият" Бочко-Тиквата да плати от "спестяванията" си, може и Цеко-Пъпеша да го подпомогне.

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗВЪНЗЕМНИ ГЕРБЕРАСТИ.

"От две години е изтекла гаранцията на системата "112", няма поддръжка, правени са опити, не е имало достатъчно финансиране, обясни пред журналисти в парламента вътрешният министър. " Всеки у БГ знае - или по-скоро му е внушавано, че едва ли не "и за поп, и за гроб" требе да звъни на 112! А то от "две години нямало поддръжка"... и затова гражданята се шашкат, че когато звънят за поп им идва екип за гроб... и някои по-темпераментни дори понабийват довтасалия екип, заради недоразуменията! А извън черния хумор - това си е тотална безотговорност към здравето и сигурността на хората!

Абсолютно подкрепям! Просто това е поредното Доказателство, че ние хората, сме последна дупка на кавала!

ама кат решат да точат пари значи, винаги удрят към най-ценното за народа - в случая - тел. 112, който обединява и бърза помощ и пожарна и всякакви случаи...Злоупотреби винаги на гърба на простолюдието. Едно нещо не докараха до край в тая държавка.

ТОЧНО ТОВА НЕЩО ДОКАРАХА ДО КРАЯ - ДЪРЖАВАТА...!!! Дааа...!!!

Че отколко години работи тел. 112 ? И вече "системата е стара" и трябват едни...няколко...еди-колко си...милиона за нова централа...

Този софт. го прави един измислен "консорциум". Реалното изпълнение беше от "фирма" ВЕРЕО. С шеф - Михаил Захманов. Тази измислена фирма, завлече сума народ с по 3-4-5 заплати. И масово софтуерът, произведен от тази "фирма" беше БОКЛУК!

Емел Етем не я ли поддържа вече? Късе се скри тази крадла?

Гербераски комплексиран фен сте май защото от комплексарщина сте забравили кой е властваш толкова време и кой освен да манимулира и краде съществена работа не е свършил в никоя област,,

тоя телефон кога е работил нормално,ако ти е лошо те питат къде ти е лошо.ако си паднал в балкана те питат кой е балкана,преди си беше май по добре,отколкото да копираме еврокраварските щуротии

Тия милионите за нищо ги нямат.

Добре направена система няма нужда от постоянна поддръжка. Може да се наложи надграждане и нови функции, но май е направена за източване на средства.

БРЦК

Тия крадът и с гъзовете си.