Намериха мъртво семейство в автомобил край Варна

Телата на съпрузи са открити в автомобил, спрян в страни от пътя край варненското село Невша, съобщиха от прокуратурата в морския град.

Обратно в новината

Коментари - Намериха мъртво семейство в автомобил край Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ми беше да прочета коментариите под статията и - да наистина е интересно !

Измряха риби, делфини, сега е ред и на висшите бонзайници. Пийте повече течности, карайте разумно и по-нови коли, не дразнете мутрите и ще живеете още малко.

Ами ако колата е имала неизправна газова уредба.Изпуска в моторния отсек, движейки се , газта навлиза в купето, замайва ги. Спират встрани, но не могат да излязат от слабост.

Бе ти си гении!

Като ви чета коментарите,разбирам,че в България народът е много наивен!Пуснаха ви мухата за газта и вие се вкопчихте в нея!Това е една работна хипотеза и може би партенка!Може и да се установи естината,но едва ли ще я научите!

Лека им пръст , но да умрат едновременно се иска много познания по биология пък и никъде не се говори за прекаран маркуч

Защо ли изписват тази новина, като не искат да кажат нищо съществено. Какви са тези съпрузи, просто спрели край пътя и умрели от задушаване с газ!!!! Колата не е в гараж, за да се натрупа смъртоносно количество на смъртоносни емисии във въздуха!!! Може да става дума само за самоубийство или убийство!

П.Х./постхипотетично/ -- Умрелите -умрели,бог да ги прости! Ама живите за нищо не стават! От полвинчата информация -еврейска конспирация изкарват!:))) Колкото до реглажа - ЗАПОВЯДАЙ! Ще ти оформя муцката според ника!

Обяд!? Аз обядвам към 15.00! НЕуважаеми пишещи, правете разлика между обяд (хапване - действие) и обед (пладне- време). Жалко за тази професия!

А защо не споделиш и обядното си меню? Двете думи се наричат дублетни форми и употребата им е взаимозаменяема.

Боже колко смърт по тая земя българска за последните две седмици.

СРАМОТА!!!!Само ИДИОТИ и ОЛИГОФРЕНИ ли пишат тук,та нямат срам и съвест.Става въпрос за СМЪРТ.независимо от повода.....

много добре изпипано убийство.По всяка вероятност има изневера

Хипотетично: --Предполагам че вечерта преди инцидента мъжът се е нахранил обилно с боб и чесън и люти чушки и когато на другия ден без да иска изпуснал"гълъбчето" то вече било нервно паралитичен газ!:)))

Вероятно някой ги е самозадушил.

Така е в ЕС! Ако живееха в кургизтан, рашистан, киргистан или татарстан в евразииския союз на плешивия евреин може би щяха да са живи! Там коли няма! Има само камили!

Евала за констатацията - задушени с газ! Сега остава да хванат газа...

papion

В тия жеги колата не е ли била поне с един отворен прозорец, освен ако е била с климатик?

На открито човек не се задушава в автомобил. Освен ако не са вкарали маркуч в купето.

Те и болтовете на колелата не се саморазвиват,пък прокуратурата формулира версията,че даже я прие като обяснение.

Бог да ги прости хората. Резултат от бедността ни. Ниски доходи, газови уредби втора употреба сглобявани в някой гараж. Равно на нещастен случай или е търсен ефект.

Поредната измислица защото в тези жеги едва ли няакой встрани от пътя ще стои на затворени прозорци в автомобил...

Колата може да има климатик, умнико!

И за какво да хаби гориво като въздуха от вън е много по свеж, но май това е много далеч опт умната ви глава дето през летните нощо си пуска климатика и затваря прозорците...че няма мангизи за комарници..

Задушаване с газ ? Ако са били в гараж може , но на открито ??

Спестили са за газова уредба и тръгнали да се возят евтинко! Простолюдие кво да го правиш, така става като на всяка цена искат да си надскочат стандарта.

ти пък си голям благородник!

Чиста завист. Винаги съм се чудел защо простолюдието толкова завижда?!?

Дришльо, плувнал в сини говна!

Когато някой ви напише истината почвате да се пените. Типично простолюдие. Не си в състояние да ме подразниш, гледам те с пренебрежение, и малко тъга, защото все пак ти съчуствам за положението до което си се докарал. :)