”София Прайд” покани Бойко Борисов на среща

Организационният комитет на София Прайд изпрати писмо - покана за среща с министър-председателя Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - ”София Прайд” покани Бойко Борисов на среща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА СРЕЩАТА ДА ОТИДЕ С ПРАШКИ.

ако прочете форума като нищо ще отиде при прайда, там е релаксиращо и безотговорно а тук леко натоварващо

Бойко не е от нашите! Той обича кучета!:))))

Абе тва дали и то не е от ваксините? Или пък от ГМО-то?Наркотиците? Или направо са пуснали психотронното оръжие на мах...

Aз съм против хомо-прайда, или шествието на обратните

А почетен председател няма ли да го направят, заслужава човека ?

Няма ли кой да се погрижи за премиера? Вижте му шията- спрете му туршията. Вижте му осанката- спрете му луканката,че Светиня му с недовиждането ,пак ще му ходи на свиждането.....Предстои ни председателство на ЕС,а не членство в Прайда.

там е работата че е точно обратното

при мъжете на гея ще му съблекат кожата от бои, но ако една лезбиика заеме ръководно място-хвърчат:нормални жени; жени маики, нормални мъже; мачос, както филип мориц , не позволяваха да стигнеш до пенсия, а това е по лошо, забраняват на нашите деца да се раждат, за да им се раждат даутонистите

напиши си по ясно мисълта

Там му е мястото, гнусна работа

И Борисов ще става член. Нали винаги е толерантен....

Той не става за член !!!

В крайна сметка хората с различна сексуална ориентация искат допълнителни права.... а тъй като и в момента член 162 от Наказателния кодекс разглежда наказанията за престъпления от омраза, а членове от 28 до 57 изреждат гарантираните права на българските граждани, това тяхно искане показва че те се борят за позитивна дискриминация в ущърб на тези които не споделят техния светоглед.

Каратист футболист бодигард пожарникар генерал министър преседател кмет,а сега и гей вече ми идва в повече,но защо пък не?!! Представям си го в къса поличка с начервени джуки,аууууу тва ще е най голямата реклама момченцата да не стават такива :)

Защо само болните от педерастия ни занимават с тях? Да сте чули шествие на болните от шизофрения, автоимунни заболявания и т.н.

за съжаление не е болест а поведение

А бе ББ е як ама да внимава за срещи след прайдове ,че видяхте що се случи в Словения . Не може да им вярва човек що те канят на среща

Нормално е да приеме поканата. Интриганти като него са, обичат евроантлантическите ценности, хомо са и т.н или имат доста допирни точки.

Много ми е мъчно за всички млади хора, които вървят против здравето си. Защото Бог ще ги разтърси. Но явно в нас, родителите е грешката. Аз за себе си като родител търся подходящата форма на протест срещу тези пубертетски погрешни решения...

има да я търсиш, но поне си мълчи

ХАХАХА, то щото всичко ни е наред, та премиера, бил той и ПОЖАРНИКАР, това му е работа, да се занимава с простотиите на п....... и л........., ма нищо чудно това си е потенциален електорат ... Европа гледа ... хахаха!!!

какво точно се иска- равноправие или предимства?

тия извратеняци искат да резнат бате бойко май? ше го катерят...

В природата /някои могат да я нарекат и Бог/ с много малко изключения, ЛГБТИ общество не съществува. Всичко е женско и мъжко, за да се възпроизвежда. Тези, които вървят против природата и Бог не могат да бъдат членове на обществото и съответно да имат някакви права. Нарушеният хормонален баланс е заболяване, което трябва да се лекува, а не да се толерира.

Какво малцинство бе, тия вече са мнозинство, ние нормалните сме вече малцинство! Содом и Гомор завладя целия свят, ама Господ си знае работата!

Прав си, доста голямо количество са. Но не се изпълнява количеството да стане качество. На същото ниво си остават. А има и доста, които са готови да дат дупе, за да се облагодетелстват материално. Така неусетно си се превръщат в педали. :)

ами, като нямате пари и свобода- правете си прайдове и селфита!

Езекил 18 "30 Затова, доме Израилев, Аз ще ви съдя, всеки според постъпките му, казва Господ Иеова. Покайте се и обърнете се от всичките си престъпления, та да ви не погуби беззаконието. 31 Отхвърлете от себе си всичките престъпления, с които беззаконствувахте, и направете си ново сърце и нов дух; защо да умрете, доме Израилев? 32 Понеже Аз не благоволя в смъртта на оня, който умира, казва Господ Иеова; затова върнете се и живейте."

Бойко ще с изложи страшно много ако ги приеме при толкова наболели проблеми да се занимава с извратени глезотии на шепа хора където наркотиците са водещи !

при толкова проблеми в държавата и при толкова беднотия и мизеря да се занимаваме с проблемите на една групичка от хора на които никой не пречи и не преследва е в малко повече.

то тая страна се напълни с растящи на педи, кой в буквален, кой в преносен смисъл . Досега не съм видял обаче по-страдащи от българските пенсионери. Това гейове и лесбийки да ми разправят че страдали. Да - смущаващо е да видиш до тебе двама мъже или две жени да интимничат, но пък какво ми пука, стига да не са точно до мен. Ако се напълни с такива - тогава ще помисля за емиграция в страна където содомията е забранена поне официално. Че то гнусничко..

Чудесно и ша му отива по прашки.

както е "заоблил" задните калници...

Езекил 9 1 Тогава Той извика в ушите ми с висок глас и рече: Нека се приближат ония, на които е заръчано за града, всеки с изтребителното си оръжие в ръка. 2 И, ето, шест мъже идеха по пътя от горната порта, която гледа към север, всеки с разрушително оръжие в ръка, и всред тях един човек облечен в ленено, с писарска мастилница на кръста му; и като влязоха застанаха при медния олтар. 3 И славата на Израилевия Бог се издигна от херувимите, над които бе, та застана над прага на дома; и Той извика към облечения в ленено мъж, който имаше на кръста си писарска мастилница. 4 И Господ му рече: Мини през града, през Ерусалим, и тури белег върху челата на мъжете, които въздишат и плачат поради всичките мерзости, които стават всред него. 5 А на другите рече, като слушах аз: Минете подир него през града, та поразете; окото ви да не пощади, нито да покажете милост; 6 старци, юноши и девици, младенци и жени избийте съвсем; но не се приближавайте при никого от ония, върху които е белегът; и започнете от светилището Ми. Прочее, те започнаха от старейшините, които бяха пред дома.

тези пък откъде са чули за "симитлийската история"?

Добре са се нарекли малцинство. Прио една реална демокрация, Мнозинството казва какво да се случи, а малцинствата се съобразяват и изпълняват. Това е същността на понятиието. Докато в случая, една групичка хора, които и за малцинство не стават, се опитват да налагат волята си и нездравата си психика на всички останали здрави и нормални хора. На политически език, това се нарича диктатура. Искането за среща е реклама и лобиране. И защо група хора с нездрава психика и извратено мислене трябва да занимават цялата държава със своята извратеност. Да правят у дома си каквото искат. А премиера да бъде занимаван с въпроси, свързани с населението, от което 80% са под прага на бедността и имат проблем със съществуването си. И проблемите за повишената детска агресия. И да не изреждам сериозни въпроси. А не да ни занимават с извратеност на групичка. И то само защото техните организатори получават едни пари от англосаксония и те трябва да си оправдаят тия доходи. Това е абсурдно.

В резултат на неолибералната пропаганда се превръщам в хомофоб и ислямофоб ... колко ли като мен още има из Европа?

Има една приказка: Можеш да закараш коня до реката, но не можеш да го накараш да пие! Как така някой ще ме кара на сила да го харесвам, това е въпрос на лично виждане. Тия какво искат със закон да ги харесваме ли, ами само това дори ме дразни. Не им се кефя, но ако не ми се натрапват, не ми пречат и не ме интересува какво правят в личния си живот. Но да ми обясняват, че трябват законодателни промени, за да бъдат приети от обществото - е, това вече е прекалено и нахално. Остава и да ме арестуват, защото не ги харесвам. Че аз и циганите не харесвам и много бели хора не харесвам ... Що за тъпотия е това! Ще харесвам или няма да харесвам когото си пожелая, а какви са неговите сексуални мераци си е негова работа и пак повтарям, щом не ми ги натрапва, ако са различни от моите, не ми пречи. Ей това ме дразни в педалите.

По времето на Соца ни караха да харесваме разни работи например ДКМС! Сега ни карата ЛГТБ или там каквито са! Да усещаш голямата прилика? Та демокрацията е за богатите а за обикновенните е илюзия!

И после се чудите защо има носталгия по соца, ДКМС на фона на ЛГБТ си е направо супер.

Абсолютно точно ,тези хора не са ощетени с нищо ,личният им живот си е техен и никой не го интересува ,но да налагат на цялото някакви извратени норми и то със закон ,просто да внимават в картинката ,защото тук не е Холандия ,Германия и т.н. ,да не вземе да се случи случка !!!

абе... не ти харесва , претенции, ела в праида ,отпусни се , пък нищо ,че не ти харесва то не може всички да са доволни

да но не си никакъв либерал измисли си свое име или се регистрирай не копирай

Искат да го пробват , може и да му хареса !

Който пусне тия да си развяват.. слага точка на Света. Цитат от Библията Содом и Гомор другаре:" И завикаха срещу Лот с думите: Къде са мъжете, които дойдоха при тебе тази вечер? Изведи ги при нас, за да имаме сексуални отношения с тях!+ 6 Накрая Лот излезе при тях на входа, но затвори вратата зад себе си, 7 и каза: Моля ви, братя мои, не вършете зло!+ 8 Ето, аз имам две дъщери, които никога не са лягали с мъж.+ Нека ги изведа при вас, а вие правете с тях каквото поискате.+ Само на тези мъже не правете нищо,+ защото затова са дошли под моя покрив*!+ 9 А те отговориха: Махни се от пътя ни! И добавиха: Този дойде да живее тук като пришелец,+ а ни се прави на съдия.+ Сега с тебе ще постъпим полошо, отколкото с тях. И притиснаха мъжа,+ Лот, толкова силно, че щяха да счупят вратата.

ПЪРВИЯТ ЗАКОН НА ПРИРОДАТА Е - ВЪЗПРОИЗВЕДИ СЕБЕ СИ И ТОГАВА УМРИ. ТОЯ ЗАКОН СЕ СПАЗВА ДОРИ ОТ МУХИТЕ ЕДНОДНЕВКИ. И ЕДИНСТВЕНО ИЗКЛЮЧЕНИЕ ОТ ТОЗИ ВСЕОБХВАТЕН ЗАКОН ПРАВЯТ ТЕЗИ ХОРА. ЗАЩО НИ НАВИРАТ В ОЧИТЕ НЕНОРМАЛНОСТА СИ? НАЛИ АКО СТАНЕМ И НИЕ КАТО ТЯХ, СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ НЯМА ДА ИМА И СВЕТА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ. НАШАТА ТЪРПИМОСТ ПОРАЖДА ТЯХНАТА НАГЛОСТ.

Кой ти каза, че гейовете не могат да имат деца?! Знаеш ли колко гейове са принудени да се крият, да водят двойнствен живот, да се женят ,благодарение на умници като теб с разни измислени "първи природни закони"? Набийте си в главите, че гейовете са също точно толкова мъже, можещи да създадат здраво потомство, колкото и вие! А за изчезването на света - човечеството наброи вече 7 милиарда, много страни нямат нужните ресурси, поради пренаселаността Земята се замърсява, бавно унищожава и загива, е не заради гейовете. А към 2050 година ще наброява около 10 милиарда? Къде е вината на гейовете тук?!? Ама от комплексирани страхливци!

Аз искам добро за гейовете - да продължат да се крият. За тях така е по-добре,

Педераси от всички страни, обединявайте се!

гражданските ви права с нищо не са накърнени , но за политически такива ЗАБРАВЕТЕ !!!! ЕДНОПОЛОВИ БРАКОВЕ ,ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ,ТОВА ВЕЧЕ Е ИЗВРАТЕНО И СЕ ОБЯВЯВАТЕ ПРОТИВ ....ПРИРОДАТА И БОГ! СВЯТ ШИРОК , ОТКАЧАЛСКСИ ДЪРЖАВИ, ДАЛ ГОСПОД !!!

еее... тоя Бойко да не е слънце , та да огрее на всякъде от Анадола до Берлин . човека няма физическа възможност да разсмее всички , нека се обърнат към заместниците -г-н Марешки зам.пред. на народното събрание или към партъорите Сидеров и Симеонов

София Прайд покани Бойко Борисов на среща................А шарени чорапки дали са му оплели.....??????????

Матей 5 "1 А Исус като видя множествата, възкачи се на хълма; и когато седна, учениците Му дойдоха при Него. 2 И като отвори устата Си поучаваше ги, казвайки: 3 Блажени нищите по дух, защото е тяхно небесното царство. 4 Блажени скърбящите, защото те ще се утешат. 5 Блажени кротките, защото те ще наследят земята. 6 Блажени които гладуват и жадуват за правдата, защото те ще се наситят. 7 Блажени милостивите, защото на тях ще се показва милост. 8 Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога. 9 Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада. 10 Блажени гонените заради правдата, защото е тяхно небесното царство. 11 Блажени сте, когато ви хулят и ви гонят, и говорят против вас лъжливо, всякакво зло заради Мене; 12 радвайте се и веселете се, защото голяма е наградата ви на небесата, понеже така гониха пророците, които бяха преди вас. 13 Вие сте солта на земята. Но ако солта обезсолее, с какво ще се осоли? Тя вече за нищо не струва, освен да се изхвърли вън и да се тъпче от хората. 14 Вие сте виделината на света. Град поставен на хълм не може да се укрие. 15 И когато запалят светило, не го турят под шиника, а на светилника, и то свети на всички, които са в къщи. 16 Също така нека свети вашата виделина пред човеците, за да виждат добрите ви дела, и да прославят вашия Отец, Който е на небесата. 17 Да не мислите, че съм дошъл да разруша закона или пророците; не съм дошъл да разруша но да изпълня. 18 Защото истина ви казвам: Докле премине небето и земята, ни една йота, ни една точка от закона няма да премине, докато всичко не се сбъдне."

АМА ЗА ПЕДАЛИТЕ НИЩО НЕ СЕ КАЗВА.ТЕ ОТ КОИ СА - ОТ СКЪРБЯЩИТЕ,ОТ ЧИСТИТЕ ПО СЪРЦЕ,ОТ ГОНЕНИТЕ ИЛИ СТИГНАТИТЕ? МОЖЕ БИ СА ОТ СОЛТА ,ХООО ТАМ ЛЕЗБИЙКИТЕ ДА КАЖАТ КАК Е НА ВКУС!!

Казва се на много места в Библията. Чети и ще разбереш отношението на Създателят ни към такова поведение.

Ако ще цитираме библията: Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците... С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота. - Левит (18:22). Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях - Левит (20:13). Послание към Римляните, 1: 26. Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. 27. Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. За да помогнем на своя ближен да се излекува от това тежко заболяване на душата (хомосексуализъм и пр.) ние сме длъжни с молитва да се обърнем към Спаситела да ги обърне в правия път. Ако презираме тези хора допринасяме за по-нататъшното им затъване в бездната на греха и осъждаме себе си. Затова нека погледнем с любов на тах и се молим за спасението им. Така на дело ще изпълним целия Закон любов към Бога и към ближния.

Споделям мнението ви, което е в хармония с волята на Господа.

Най-после гей-парада ще се намърда и официално в Министерския съвет. Истинско тържество на евроантлантическите ценности.

Какви прайдове ,какви пет лева ,я се разкарайте ,в българския език няма такава дума ,хайде към Холандия ...!

им казваме ПИДАЛИ, ........ДОЛНИ !!!!!!!!!!!!!!!!

Браво. Ще трябва да ги уважи, няма как.Да си споделят евроценности. А Яне ,не е ли поканен. Е, дойде и това време, и по интересно ще дойде. Народа е добър и търпи.Всичко е наред. След срещата ще има и брифинг.

Пълните ви с омраза коментари са ЯРКО И НЕОСПОРИМО доказателство за дискриминиращото ви отношение към различните. Жалките ви душици преливат от омраза и злоба. Гейовете имат право, те имат здрави топки за разлика от вас и ще се борят до дупка. До дупка за полагащите им се права!!! А вие си лайте тук и изливайте душевната си помия. Това е един безболезнен вид психотерапия, от която се нуждаете спешно. Никой не се интересува от вас, нито ви "сваля", нито желае да има нещо общо с неориентирани същества като вас. Страната ви е блато заради балканския ви манталитет и простотията. Огледайте се наоколо - превърнахте едно красиво кътче в кенеф. ... Защото само това умеете - да мразите, да злобеете и да квичите срещу по-силните и можещите. На вас ви трябва господар като кремълския деспот, който да размахва камшика върху гърбовете ви и да ви казва какво да правите. Роби като вас само тогава се чувстват добре в свои води. А на "София Прайд" пожелавам една ползотворна и успешна среща с г-н Борисов. А вие продължавайте да си лаете тук, колкото си искате. Нищо няма да постигнете. Нищо. Точка. :-)

какво да очакваме от хора които разрешиха паметник на рейгън