Атина иска България в Шенген

Президентът Прокопис Павловулос потвърди подкрепата на страната си за присъединяването на България към Шенгенското пространство.

Обратно в новината

Коментари - Атина иска България в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С каква "стилна" пола-панталон,беше...

Атина яко се нагуши с европейски пари,играе сиртаки,пийва си узо,а сиромашка България да го духа в Шенген още по-бедна. На чужд гръб и сто тояги са малко.

Добре,като го гледам ,та това е Прокопий Павлов ...!

фърчилков ,де факто пишман президент !

А БЪЛГАРИТЕ ,КОИТО НЕ СМЕЯТ ДА СЕ НАРЕКАТ ТАКИВА ,ЗАЩОТО ГИ ЧАКАТ РЕПРЕСИИ ,особено в Родопите и какво ще направиш по случая ??????????? Когато Л. Рондова поиска да говори със съседите си ,те се скриха ,защото публично ако говорят български ,....тежко им !!!!!!!

говедо - кухият фатмак, България харчи огромна народна пара. Напълни президентството с дебили и заедно преработват в лайна милиони левове на ден.

А мен,защо не ме поканиха-аз поне съм известен...

Резидент,го покани Прокопито-също толква известен...

Тези гърци не само докарват с фериботи тълпи от нашественици от Близкия изток на Балканския полуостров, а оттам и на целия западащ Западноевропейски полуостров, не само дават обезкуражителен пример като 'преговарят' с нерискуващите нищо банкери, без да постигнат каквото и да е отписване на престъпно набутаните им заеми, но сега публично искат и Шенгенската напаст да ни връхлети, та да могат да идват всякакви съвременни лондончани, парижани, немци и прочее без каквато и да е проверка на границата. Да не би да са ни малко брюкселските паразити, кърлежи и пиявици от ЕС и НАТО дето са ни полазили навсякъде? Сигурно са и за унищожаването на емисията на национална валута от България, че да станем като тях с глобален антинационален комплект от кабални окови: ЕС, ЕЦБ, НАТО и Шенген. Атина като е толкова инициативни защо официално не предложи Швейцария да бъде включена да речем в НАТО, или в еврозоната, или в бързо насищащото се т.нар. Шенгенско пространство /а по-скоро вилает или халифат по критерий дадености в родилните домове и началните училища/ и тогава да видим, как ще реагират банкерите и кредиторите на гърците, на подобни инициативи и вмешателства от страна на Атина в условията им на работа и удобствата им.

Не само по-същество с предложенията, но и формално, дори само като ниво на участниците нещата не са наред. Какво е това държавно посещение в Гърция без председателя на парламента Никос Вуцис да включи в дневния ред провеждането на официална церемония в кулоарите на МВФ, президентът на Гърция Прокопис Павлопулос с цел културен обмен да положи целувка върху о фиса на Голдман Сакс, а атинския кмет да осигури аудиенция в американското посолство, където да бъдат обсъдено партньорството в енергетиката и всичко останало?

хуй за нато,хуй за дир

Хайл Радев!

Някакви вопли от към "великата страна" ли се чуват дето никой в Европа не я иска ? Гледайте си кочинката и не се занимавайте с нормалните страни !

Атина не може да оправи себе си , та тръгнали да оправят , най-бедната и най-корумпирана държава !

Българите не научиха нищо от комшиите си , гърците , а именно : ---Как се прави , протест? ---Как се прави , блокада? ---Как се прави митинг ? ---Как се ОПРАСКВА ЕС , само със 320 млрд. ---Как НЕ СЕ ВРЪЩАТ тези милиарди на ЕС . ---Как всичко зависи от НАРОДА , а не от управниците и политиците . Пример :На миналите блокади по границата ни с Гърция , Б. Борисов се обади на гръцките власти , като им каза да премахнат блокадата , тогава отговорът им бе : ---Така е решил народът ! В България е друго , ,....ТАКА СА РЕШИЛИ УПРАВНИЦИТЕ , ...А НЕ НАРОДА ПРОСТ КОЙТО ГИ ТЪРПИ .

---За България , пълноправно членство в НАТО , НЯМА ! --За България , обещаните ''зелени карти'' за САЩ , все още е мит! ---За България , пълноправно членство в ЕС , НЯМА ! ---За България , ''ШЕНГЕН'' , е много далечно бъдеще! ---За България има само , БЕЖАНЦИ, ЗАЕМИ, И ...ПОСЛУШАНИЕ / демек, СЛУГУВАНЕ/. БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕ , НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ,.... ЗАЩОТО Е ВКАРАНА , ВЪВ ВЕЧНИ ДЪЛГОВЕ ! А , искаш ли да затриеш една държава , то я вкарваш ВЪВ ВЕЧНИ ДЪЛГОВЕ , както е България . За каква ''икономика'' и просперитети се говори ?

Блестящо. Бъди здръв/а

Да на там, 1 € = 7,8 лв. И ще настане такъв живот. Радев се оказва верен на статуквото а говореше за промени в обществото, за обикновените хора, срещу олигархията и т.н. Пипнеш ли кокала ?

Гърция иска България в Шенген,ама Ма Меркел не дава.Все не сме били готови.....а уж сме първи приятели и големи отличници-послушковци.По всички линии сме отличници,ако го слушаме Вожда,ограда за страх построихме,борим я корупцията и контрабандата....ама не сме готови! Та питам го аз Баце,кога,като бели хора-европейци,ще си минаваме без граница поне с едната Гърция,на път за морето?

На този мухльо резидента Радев нукой ли не ми е казал, че точно в момента България никак не бърза да се присъединява към Шенген, щото ще трябва да приеме квоти с бежанци. Това че не сме в Шенген ни вади от списъка със задължените да приемат. Вместо да се заеме да прави нещо полезно, той от гаф на гаф само се натриса....

Бежанците се разпределят на квоти в ЕС не в ШЕНГЕН или е важно да кажеш мухльо

До"Запознатия"-това свободно съчинение къде го прочете или ти го дадоха готово от правителствената прес-служба?Какъв Шенген,какви квоти са ти в слънчасалата глава!?

Колкото те ще си платят дълговете толкова ние ще влезнем в шенегеня...

Стига с тоя Радев. И ние сме станали като американците в това отношение: Прездиент е за обществени връзки, а политиката не се мени независимо кой е президент защото не се решава от него!

Един се мъчи да ни вкара в Шенген, друг да има тоалетни в КАТ . Кой от какво разбира!

Гърчолята си знаят интереса и няма да искат нещо за мръсните вулгари освен ако не е в тяхна полза и ущърб на България.

по нито един важен въпрос не е имало референдум - аман от "доброжелатели"

Ти нали за това си в България?!Защото ти харесва в ЕС.

Тук съм защото тук ме е родила мама и сега и се сърдим затова.

Президентът Радев да внимава с лобизма за Шенген!! Особено в момент, в който ЕС яко се клати (и се търсят последните дебили за доошушкване). И да не забравя, че народът викаше "осанна" за "натовския генерал", но е следен под лупа и утре може да чуе "разпни го"!! Вместо към Шенгенското пространсто, да обърне поглед към Фейсбук и да озапти малко "творчеството" на първата "дама".

Това е руската теза - ''Бягайте от ЕС, разпада се.'' Да , ама НЕ . ЕС няма алтернатива за България и е по-силен от всякога! Само руските гадове бленуват за разпад на ЕС и контрол на суверенните държави от изтока. РУСИЯ СЕ РАЗПАДА, ТОВА ГЛЕДАЙ ВНИМАТЕЛНО!

Ти май имаш само 2 мозъчни гънки - за ЕС и Русия. Че той светът е много по-голям, но твоят кръгозор явно е тесен. А щом не си осъзнал в каква криза е ЕС и то преди всичко криза на ИДЕИ, трябва да си наистина много тъп!... И Брекзита ли прави силен ЕС, нещастнико?!

Ама само Атина . Отново ШМЕНТИ -КАПЕЛИ ! България е извън всякакви норми .

Ние си искаме сал хуабвия СССР, безплатно всичко, банани на Коледа и тоблерон на нова година!

Сега обсъждаме какво неискаме , какво искаме е в друг раздел.

Има Шенген ,няма митница, няма опащка няма приходи в нечий джоб

Ща ме бриго това , аз от дома неизлазим , а живеем у работата.

Па и мен ни ме брига где радиш

Гърция няма нищо общо с Источната римска империя или както е известна в историята Византия. Макар, че такава държава никога не е имало. Гърците не са византийци защото византийци никога не е имало. Имало граждани на империята и са се наричали ромеи.

България не иска в Шенген. България няма интерес за Шенген. Защо да сме в Шенген, след като това ще ни направи ''атрактивана дестинация'' за бежанците? Радев защо не се скриеш и Деса да те търси?

Много си тъп Гошеее!

искат във Шенген,ама бат,Румен пилотчето тайно ни иска във Евразия.

България първо трябва да изравни лева с еврото, ако искаме да не ни изкупят за жълти центове.

И доходите с тези на византийците и да се научи да цоца като сиромах грък брюкселски пари.

Искаш ли да се поразходиш с американски безпилотник ?

Много ясно че ни искат в Шенген. Това значително ще улесни гърците, да ни изпращат африканци и араби.

Залупеняк си ти.

На Ципарис - предателчето, много поздрави от не-Шенгенова България. Там сте си добре с 'гостите' вече, а имате и благосклонни господари които ви банкрутираха от помощ, бъдете щасливи! Отворена граница - не благодаря. Трафикът ще е малко еднопосочен.

Ами искат за да могат много по-лесно да прехвърлят мигранти от тях при нас!

Е няма само те да взимат пари де. и ние да вземем някое ойро от мигрантите.

Голями салтанати- никакви резултати!

Че ви ем и византийските номера.

За да не е единствената фалирала държава там. Може само ако и ние заживеем на по едни траншове по 300 млд. брюкселска суха пара на корем.

Аз пък искам Ципрас да спре да пуска рязаните карабини в Европа. Гърците са толкова нагли, че даже ги возеха организирано с автобуси към Македония.

аз пък искам България отново на 3 морета,гърците кво ша кажат по въпроса

Европейският съюз е на доста повече от 3 морета. така, че давай, използвай възможността, радвай се на живота. или ти просто си агресивен и искаш да се биеш с някой?

казах България,а не еврогейсъюз,а колкото до агресивността на вас сороските палета ви е позната до болка,лаете и като ви скръцне човек бягате и скимтите и лазите под кофите с боклука