МТСП ще вдига гарантирания минимален доход

Министерството на труда и социалната политика иска актуализиране на размера на гарантирания минимален доход.

Обратно в новината

Коментари - МТСП ще вдига гарантирания минимален доход | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за ден ли са?

На мен ли ми се струва или тия измекяри пак си купуват гласове??? Защо нищо не се прави за средната класа или така наречения двигател на дадена икономика.

бедна държава като България, не може да е социална държава. Затова трябва да се спрат всякакви социални плащания, вкл. детските. Всеки да се оправя както може. Ако все пак не се решат, то повече от едно евро на ден, не трябва да е този гарантиран доход.

Вие ги оплескахте с % на повишение на пенсиите.

Мисли се пак само за електората от мургавели, които се изкарват инвалиди и още повече ще изтичат средства не по предназначение. Боклуците от парламента осигуряват бъдещето на боклуците от гетата. Сега очакваме и апартаменти да им предоставят-санирани, браво!

крайно време е вече името на България да се замени с РОМЕЛИЯ, а политиците да се зоват ромски и да живеят редом с тях. А ние ще сме малцинство, найс, а?

2.09 лв. през януари, март, май, юли, август, октомври, декември 2.16 лв. през април, юни, септември и ноември и цели 2.32 лв. през февруари

Това увелиение е добре дощло за циганите, децата им и имигрантите... Това се двете основни групи, които максимално се възползват от този гарантиран минимум... С какви глупости се занимава държавата. Май иска да смени генетичният материал на българина с този на ромите... БСП сигурно биха подкрепили такава промяна... Гнус...

Глупак , може и да има мошеници но стотици хиляди българи едва оцеляват !

7000 инвалиди 1989 година 900 000 инвалиди 2017 г. "може и да има мошеници" - не само може, ами са почти милион. И то само в тази област.

гарантирания минимален доход на Боко, да речем..., питам и отговор не искам

Хора без работа- променят ГМД при положение , че всяка година променят и коефициента

Няма лошо, но: 1. Не е работа на 'дясно' правителство да се занимава с това 2. Къде бля лявото правителство на Орешарски? 3. Било е актуализирано 2009 година - точно когато Станишев сдава властта. Както и вдигането на пенсиите 2009 година, за да ги плаща някой друг!

вожда Винету ли, от джоба ли ги вади?

Корнелий

Станишев от Брюксел ги праща на Пеевски в техномаркет. Ходи и се земи . . .

Като знам колко плащаме за издръжката на имигрант тия 65 лв. са нищожни ! Срам ме е че съм българин че държавата е оставила на пълна мизерия и унищожение най - слабите в обществото !

тая скапана държава

Незабавно и несимволично увеличаване на заплатите. Работещи бедни в страна от ЕС НЕМОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА ИМА. Това е въпрос на СПРАВЕДЛИВОСТ. А когато дзълго време няма справедливост,идва тълпата и освен справедливост търси МЪСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ. Не дали, а кога. Бой се от търпеливия. Нима не го разбра "елита".Когато няма еволюция има друг път и той назрява. Обективните закони действат незавсимо от субективните фактори.

65 лв е една сметка за домакинството - ток например или вода, това е ГЕНОЦИД

... с колко .... с 2,68лв. ли ще го актуализират?

С колко го увеличиха ...с две стотинки ли?

65лв? WTF????????

Това е базата, която като се умножи по коефициент и разбираш колко пари даваш на цигани, фалшиви инвалиди, истински инвалиди и т.н.

това не беше ли електората на герб,а преди това на бкп?

Дано ти даде господ да ползваш интеграционните добавки за инвалиди по този гарантиран минимален доход!