Отнеха 670 000 лв., жилища и автомобили от „ало-булки“

Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) спечели две дела срещу така наречените „ало-булки“ на обща стойност 670 000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Отнеха 670 000 лв., жилища и автомобили от „ало-булки“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен това е начин да се "перат пари". Ако фирмата е законна регистрирана и плаща данъци и осигуровки, то клиента плащайки за запознанство или брак по документи, фирмата получава законни пари, и така на практика са изпирани. А лицата които да пращат пари могат и да са фиктивни. Не е трудно да се съберат точни имена и адреси от уведомителните писма за дължими сметки, които всеки получава.

Както виждам отнетите суми , имоти и коли, ами че те са станали милионери! Това е кощунство! Имат явно и свършена работа, щом са натрупали толкова.

А това ме се струва двоен стандарт, как ще докажат, че тези така наречени ало булки са обещавали брак? На този принцип трябва да осъдят и всички мъже които обещават брак на жените, че и някое друго дете им правят и после ги изоставят. А кой може да забрани на някоя жена да получава пари от телефонен любовник? Какви са тези пък мъже, без капка акъл да пращат пари на абсолютно непозната с която си говорят само по телефона. Нещо не е така както го представят.

не е така както го предтсвят, разбира се. трябва да се отиде в съда и да се послуша. не може журналиста готованин да научи всичко от разстояние. подочул че има такова дело и скалъпил статийка с два три реда! И той ст'инки спастря!

това е турска фирма със седалище в разград за проституция, т.е. за който резак иска да ебе българка или търкиня, се обажда на Ало булки и му дават момиче. Официално се води агенция за запознанства. И вземат пари на турци и чужденци за осигурен секс. Но е бил внедрени наши хора които снемат необходимите доказателства, за да спечелят в съда.

приватизирайте съдилищата,крайно време си е .

какви са тия Ало булки, бе? Нищо не разбрах. Ми пояснете, дайте информация за какво става въпрос, предистория! Най-важното е, че съдът не спи като трябва да се взема от малкия човек, пък бил то и измамник - нека, браво на съда! Ама - ало булки - звучи ужасно тъпо.

Става дума за фалшиви бракове между бг граждани и не-ЕС граждани (азиатци и африканци) които по този начин получават достъп до ЕС.

А на депутатаите и министрите кой ще отнеме имотите за хилядите неспазени обещания към народа?

Браво , Но сега по тоя същия закон да отнемат имуществото на всички видни политици за дето Лъжат народа за по хубав живот ! По нищо не се различават лъжкините за брак и прекрасен живот от политиците НИ !

Ще им ги върнат и после ще делят със съдиите и адвокатите! Хващам се на бас!

Има само ало-булки и няма нито един АЛО - Жених , И После мъжете били по умни !

Изброените, наши /Бг/ ,сънародници ли са ?

Много задълбавате! "Независимият" български съд ще върне жилищата на булките като единствени! Нищо няма да се промени! Трябва да ги вкарат в затвора!

"Т.нар. ало-булки" !?!? И кой ги е нарекъл така ? Може ли нормален човек да произнесе такава глупост ? Това само журналист може да го измисли. Та и да го пробутва като разпространен термин !? Сами си ги измислят и се излагат. Един човек или ще говори литературен език, или леко диалектен, или жаргон. Но в нито един от тези езици ги няма журналистическите клишета - "топлото", "ало-булки", "камион-убиец" и т.н. шедьоври. Много са дразнещи. Предвзети.

Не е зле, че са отнели незаконно придобито имущество поне от някого, но кога ще прочета, че и от бившия началник на Градска мобилност в София са отнели поне част от огромните имоти, няколко коли и пари кеш?! И от членовете на семейството му, което нищо не работи, но всичките са въшливи с пари, коли, вили и си живеят нашироко - разполагат хората! От далаверите с градския транспорт в столицата се облажиха такива търтеи нагли, че не ми се мисли! А фирмите си грабят от софийската община, след това си връщат във вид на рушвети на отделни екземпляри, както винаги си е било, докато в града е пълен транспортен хаос! Автобусите и трамваите са все по-рядко срещано явление по разбитите спирки, народът псува, виси с часове на всяко транспортно средство, закъснява за всичко ... Селската даскалица от Дупница, наречена кметица поради любимата си на премиера външност само инкасира кинти, апартаменти и облаги, и не ѝ пука от нищо! Тя защо не се разгледа като ало-булка и не се конфискуват незаконно придобитите ѝ имущества, както е по закон?! Ужким ...

Абе... то да вземат да проверят и самия началник на КОНПИ, няма да сбъркат... да вземат да проверят и това колко пари са влезли в бюджета в резултат на дейността на прословутата комисия и колко са харчовете на самата комисия - в пъти се разминават в полза на харчовете... но кой ли да провери, когато всичките в едно гърненце си пръцкат?;(

Отнеха 670 000 лв., жилища и автомобили от ало-булки Виж ти как се става милионер от "телефонна" любов. Жриците на любовта трева да "пасат".

Защо подвеждате хората и пишите за отнето имущество ,като решението подлежи на обжалване.Всички знаем кой ще спечели.Ненаситните от съда ще ги онивянят срещу солиден подкум пак за кой ли път.

Да ги вкарат в затвора до живот и там да им скъсат трътките!!!!

Сега не разбрах, този Рейхан Хасанов ало булка ли е, ало зет ли е, или и двете?

Зависи от търсенето ;))

момчето е студент в един университет и е оправно турче. Малко и отворено, предприемчиво, сетил се е чеможе да ги врътка и се възползва от ... но на бай Ганьо не му минават тия ...

Заглавието е подвеждащо - засега КОНПИ е спечелило дело на поредна инстанция, което подлежи на обжалване пред по-висша! Когато най-висшата каже ДА, тогава се хвалете!

Колко им е акълът на мъжете! Една циганка, гримирана с баданарката пуска снимка в интернет и те й изпращат 300 бона да се омъжи за тях ;)) Че и от футбол и коли разбирате горе-долу пак толкова, съдейки по това какви пари правят от еврофутбола от вас.

Красна куха лейке, ти си йена, така ли!

Голяма комисия, голяма защита на чужденците. Хайде да направим комисия 'ало мутрите' и да видим кого те са излъгали? Няколко хиляди индивида ще излязат само около партиите майки.

отнемат още малко тези алчни бирници После с какво ще се фукат и примамват туркилерските токмакчии?