Цацаров поиска имунитетите на Марешки и още двама от ”Воля”

Главният прокурор Сотир Цацаров внесе искания за снемане имунитетите на народните представители от ПП „Воля“ Веселин Марешки, Кръстина Таскова и Пламен Христов.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров поиска имунитетите на Марешки и още двама от ”Воля” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Периодът от извършването на компроментиращо действие, деяние, връзки, корупция, престъпление на дадено лице, или по-точно констатирането му от съответните органи и институции, и по-конкретно от българските служби и прокуратура до ЕВЕНТУАЛНОТО МУ РЕАЛНО РАЗСКЕДВАНЕ И ПРЕСЛЕДВАНЕ, ако изобщо се стигне до него Е ВРЕМЕТО, ПРЕЗ КОЕТО ТОВА ЛИЦЕ Е ЗАВИСИМО И КОНТРОЛИРАНО! Това е точно както с досиетата на Организираната Престъпна Група "Държавна сигурност, или с Политбюро на ЦК на БКП (подпаленият Партиен дом с изгорелите и откраднати архиви)! Забележете - в България през гидините има СТОТИЦИ ХИЛЯДИ!!!! ЗАВЕДЕНИ РАЗСЛЕДВАНИЯ СРЕЩУ ... "НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ" от прикриватурата!!! СТОТИЦИ ХИЛЯДИ!!! В малка България, където "всички сме братовчеди", "всички се познаваме", всичко се знае! Особено от прокуратурата, МВР и службите, и ОНЕЗИ, КОИТО ГИ КОНТРОЛИРАТ! И при положение, че в малка И НАЙ-БЕДНА В ЕС България имаме НАЙ-МНОГО ПОЛИЦАИ И ПРОКУРОРИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО, МВР е с бюджет над 1.2 милиарда на година и над 100 милиона за подслушване и следене, да не говорим за ДАНС, МАНС,... И ПРИ ТОВА ПОЛИЖЕНИЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ РАЗСЛЕДВАНИЯ СА ПРЕКРАТЕНИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ПОРАДИ ... ИЗТИЧАНЕ НА ДАВНИСТ НА РАЗСЛЕДВАНИЯ СРЕЩУ ... "НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ"!!! А колко са неизвестни за прокуратурата тези "неизвестни извършители" прокуратурата много ясно ни демонстрира при случая с клетвата на Марковска в Конституционния съд, когато за един ден "неизвестният през годините извършител" се оказа прекрасно и категорично ВСЕИЗВЕСТЕН! Това са характеристиките на "меката", прикритата ДИКТАТУРА, и РЕПРЕСИВНИТЕ Й СТРУКТУРИ, ОРГАНИ И ИНСТИТУЦИИ, контролирани от МАФИЯТА!

СТОТИЦИ ХИЛЯДИ - над 300,000!!! ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА С ПРИКЛЮЧЕНИ ПОРАДИ ДАВНОСТ С "НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ!!! Мисля НАД 300,000!!! Само се замислете за момент над тази цифра и какво означава и репрезентира тя, какви са последствията и посланията, които тя и това зад нея ИЗПРАЩА КЪМ ОБЩЕСТВОТО И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, без оглед на материално и социално положение.

няма за какво друго да пишите

Фармацевтичната Мафия (която е депутатско-министерка от всички управлявали до- сегашни правителства ) реши да отвърне на удара от Марешки ! Нека всеки сам да си отговори на двата въпроса ? 1-ви въпр.-- На кои Марешки пречи ? и 2-ри въпр. Защо във съседните на България държави , лекарствата са със над 60% по-евтини ? Ето защо се заяждат със негооо ! Аз лично съм много доволен от аптеките му иму желая УСПЕХИИИ !!!

Кой ти каза,че в оня СССР над Главния прокурор Вишински никой не е имал контрол? Да си чувал за Йосиф Висарионович,за Лаврентий Берия,за Политбюро на ВКПб??? Вишински им беше пионка...а се пишеш за историк.

Прав си - мантрата за независимостта и липсата на контрол на някои, да речем главни прокурори е дъвка за простолюдието - НЯМА АБСОЛЮТНА НЕЗАВИСИМОСТ на този свят в обществените отношения, и нито може, нито трябва да има. Лакардиите за пълната независимост в едно общество, ако не е диктатотско, е за да се крият и прикриват РЕАЛНИТЕ И "НЕПРИЛИЧНИ" неприемливи за това общество ЗАВИСИМОСТИ. От което следва единственият логичен извод, ЧЕ ПО-ДОБРЕ не, ами задължително ЯСНИ И ПУБЛИЧНО РЕГЛАМЕНТИРАНИ ЗАВИСИМОСТИ (следователно и контрол и ОТГОВОРНОСТИ), отколкото скрити, нелегитимни, деструктивни и често престъпни! Това е благодатно поле ЗА КОРУПЦИЯ И ПРОВАЛИ В ПО-ДЪЛЪГ ПЕРИОД!

Скоро,ще му острижат козината,май?!

Такава цензура и при социализма не е имало!!!!!!!!!

А някой знае ли колко дупедати от ГЕРБ се разследват от проКуратурата и защо ?

Ах, как искам тоз изрод грозен да влезе в затвора! Той приравни фармацевтите с търгаши. Откакто се е появил, изчезна свободната конкуренция между аптеките.

Нашенски работи - той "не симпатизирал на Марешки", но видите ли прокуратурата виновна. Това ако не е платен мейл, то става въпрос за дълбоко тъпоумие. То като му погледнеш сурата на този партиен лидер, който купуваше гласове с евтин бензин и лекарства и му видиш имотната декларация, нещата са повече от ясни. Кандидат за мажоритарен вот.Не бих се учудил, ако е и спонсор на глупостите на любимеца на народа Слави Трифонов. "Боже пази България", тъй като май няма кой.

Стига сте прескачали на Цацаров цацата. Четете статията, ако изобщо я разбирате. Изпратено му е по компетентност. Той не го е инициирал. Само Главният прокурор може да поиска имунитета на депутат - ще не ще

Според статията, която не разбираме, по "Марешки" се е работило още от 2012. За да се стигне до м.12.2014 - когато Варненската прокуратура вече има доказателства! Нима искаш да ми кажеш, че от 2014 до 2017 Варненската прокуратура е крила от Цацаров наличните доказателства?! И това - при положение, че прокуратурата в БГ има йерархична структура и ВСЕКИ един прокурор де факто е подчинен на Цацаров?! И сега, през 2017 вече, варненските прокурори уведомяват най-големия шеф и той вече иска имунитета на Марешки? Ако е така - цялата варненска прокуратура трябва да бъде уволнена и подведена под отговорност!

Сотирка-любовницата на Прасчо едвам смогва с поръчките.

То половината ни народни представители са престъпници осталите кандитат престъпници... какво да чакаме от съда..! Те всички са едни и същи - да му мислим ние!

колко струва един главен прокурор ...за да си го купим ?

Не симпатизирам на Марешки,но е очевадно,че тези обвинения са с цел да му се окаже натиск.Имам чувството,че прокуратурата си има една база с данни и когато е необходимо да се злепостави и проконтролира даден човек,се използват тези данни.Нищо,че е било примерно преди 4 или 5 години.Сещам се за кмета на Пловдив,има много такива случаи.Схемата е ясна на всеки нормално информиран българин.Някой поръчва и Цацаратурата изпълнява.Всички знаем кои са замесените лица.

Да бе, няма проблем, че преди 4 години е заплашвал и изнудвал. Никакъв! За 4 години се е къпал и се е мил много и сега вече е чист, нали ?

Цацаров, какво става с онзи заличен и възстановен адвокат Миков?Водят му поне 7-8 досъдебни производства,чакат го още 10-на преписки, а той бачка и продължава да обира парите на хората.Кво праим?

При един мажоритарен вот,кой ще остане в парламента?

Тъй като помня как неотдавна прокуратурата подкрепи публично скалъпените съобщения по телевизията на Дудука и Майчето за Костинброд в предизборния ден, което си беше престъпно нарушение на Изборния кодекс, сега няма как да вярвам на тези обвинения срещу Марешки и мисля, че са поредната политическа поръчка. Преди с Костинброд поръчката бе явно от БСП, така че най-вероятно сега да е отново така, пък и бесепарите заграбиха лъвския пай от създаденото до преврата на 10.11.1989г. от българския народ национално богатство, така че като прибавим и мангизите на Шорош, имат достатъчно за всякакви поръчки. Пък и нали за да ограбят народа и си напълнят гушите извършиха този антународен преврат другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танкиста, Станишев старши и пр. основатели на БСП. А за мангизите на Шорош: "...За издръжката на своите хора в България Сорос беше дал на Луканов 14 милиона долара, ако се не лъжа... - Луканов пусна Сорос в България, който изгради всичките си структури у нас по негово време...", из публикация от 28 Септ. 2014 в Blitz bg, озаглавена "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС". "Илияна Йотова се появи в таен списък на Сорос. КАНДИДАТЪТ ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ОТ БСП Е ВЗЕМАЛА ПАРИ ОТ БОРСОВИЯ СПЕКУЛАНТ", 15-09-2016 г., eurocom bg.

Ти пак се оливаш в лъжи!Случката в Костинброд беше нсвременна и вярна!Кой е излъгал?Имаше ли 350 000 бюлетини надпечаг?Имаше!След като предния ден са ги разнесли редовните,на следващия блокираха остатъка!И забраниха печатане в частни печатници на бюлетини!

И къде е лъжата? Къде съм писал, че някой е излъгал и че не е имало 350 000 бюлетини в повече? Пиша за скалъпените съобщения в предизборния ден и в драстично нарушение на Изборния кодекс! И са скалъпени, защото бяха точно в предизборния ден, което не променя нищо друго освен настроенията на избирателите против ГЕРБ и в полза на БСП, каквато беше целта! Ако целта беше да се предотврати и/или разкрие престъпление, това публично оповестяване не помага с нищо. Че имало излишни напечатани бюлетини в склад в предизборния ден, а не разнесени по секциите означава, че никой не е имал намерение да ги ползва!

Ами ако е вярно? как да се разбере - гербераска манипиулация ли е или истина? В България всичко е възможно, най-вече простотията и насилието! Който е най-голям тъпнар и идиот, може да стане и мин.председател!

Цацаров е като Вишински в СССР. Няма никакъв контрол над него.

Шилo

Прокуратурата изнудва инакомислещите като им повдига недоказуеми обвинения за изнудване. Найс, а?!

Баце чрез Цацаров иска да му сложи чатала на врата и да бъде поредната патерица на ГЕРБ в парламента, това е целта на тия обвинения. Изчакаха го да видят дали ще влезе в парламента и сега - хоп, три бързи обвинения и става послушно кутренце на каишка. Това е българската прокуратура- фабрика за поръчки на Баце и на Пеевски.

Извинявай за въпроса.

всяка седмица ли ще му искат имунитета/ нали му го взеха. и кво?

Браво, Цаца! От 2014 г провинение, внасяте обвинение през 2017! През това време го оставихте да стане депутатин и сега ще го управлявате лесно с това дело! Мафия=Цацаратура!

Точно това щях да пиша;) Забележи : към м.12. 2014 _ "Исканията се основават на доказателства от разследване на Окръжна прокуратура Варна, образувано на 12.12.2014 г. за изнудване. ", т.е. вече са налице доказателства!!! Но цацаратурата изчака Марешки и сие да станат депутати през 2017, че да му дърпат каишката и обръщат нашийника с шиповете според това дали мърда или не в правилната посока;)))

от снимката трябва да е хакнат в дранголника. Няма нормален български мъж, който да е женен за рускиня, освен ако не се е наврял в пазвата и заради интереси, какъвто е неговият случай. Износ на лекарства за Русия и внос на петрол от там заобикаляйки такси и данъци и в двете посоки, фалшиви фактури и т.н. Главния прокурор къде си, защо не разследваш булдога.

Цацата пак поръчки изпълнява. Гнусна работа. И не - не съм гласувал за Марешки,нито му симпатизирам.

според вас ,той е длъжен на каква работа ,след като депутатите карат през просото и се крият зад имунитета ,за да крадат от демокрацията на бълг.народ ?!

Ко?

Обезщетение от близо 100 000 лева ще плати прокуратурата на данъчната служителка от НАП-Варна Марияна Димитрова. Тя беше арестувана и обвинена в престъпление по служба, но впоследствие досъдебното производство беше прекратено, показа проверка на Дарик. Димитрова и колегите й Бехтие Османова и Мирослав Нонев бяха задържани на 12 март 2013 г. Тогава от държавното обвинение обявиха, че при разследването срещу тях са събрани доказателства за 22 нарушения, представляващи търговия с влияние и пране на пари.

Не че ми е много симпатичен, но явно се опитва да отнеме парченце от територията заплюта от ДС Комбината - Мутрата плюс Пеевски. Моментално му намериха цаката.

Ако не слушаш ти пращат Цацаров. Марешки е съмнителен от самото начало, как го забелязаха точно сега?

разследване образувано на 12.12.2014 г. за изнудване. и след 3 години възобновено !? Кой кого Изнудва ? Прокуратурата инструмент на мафията !

Най-вероятно тогава Марешки си е платил, за да бъде спряно. Сега вече малко по-сложно, и вероятно ще трябва да шари повече пари. Иначе, точно така е процедирал с другите аптеки, натискане яко и заплахи, но мутреенето и чувството за безнаказаност са си нормални за него.

Изрод

В България никой не вярва на прокуратура и съд ! И има защо !

ТЪКЪВ Е МАНТАЛИТЕТА И ПОДХОДА НА ВСИЧКИ НЕОБОГАТАШИ-ШАНТПАЖ, ИЗНУДВАНЕ, ЗАПЛАХИ!!!ВСИЧКИ СА ЗА ЗАТВОРА!!!НЯМА НОРМАЛНИ ХОРА СРЕД ТЯХ!!!ХУБАВИ ДЕПУТАТИ И ПРЕКРАСЕН "ЕЛИТ" СИ ИМАМЕ НИЕ!!!

А един биш министър на ВР - гробар направо пращаше патрулките да вършат тая работа.

Това е главния прокурор за когото Кокинов казва на ББ - не се усмихвай, нали ти си го избра. Мафията в момента не е в БСП, МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ.

Не се съмнявам че е било точно така. Това изглежда е нормално в БГ. Това което ме учудва е тези престъпления са описани в БГ законите и някой ги съблюдава. Браво!

Браво за кое, май всичко е било точно измислено.

т.е изнудил ги да си свалят цените на лекарствата и го съдят

Описание под снимката на Марешки: "Марешки, Таскова и Христов..." То вярно че мутрата му е с кратери като лунен пейзаж, но не е ясно къде са се скрили останалите двама на снимката.

Цацата е оръжието на Бойко и Кой. А речеш да си отвориш устата и медиите те заливат с помия и цацата ти иска имунитета. Не ви ли е ясно в каква държава се превърна Б-я?

Ъхъ, прав сте! Само не знам как да обясня, че все разследва техни хора. Ама това не е важно, стига да повторим опорната точка достатъчно на брой пъти ;))

на 12,12,2014г ?! И сега вече се иска имунитет? А до 12,12,2016 г той нямаше такъв?! Не че ми е симпатичен,но ще вземе да стане.

jingiby

Магарешки започна да се мисли за много важен. Напоследък не играе по свирката на ГЕРБ в НС, и сега ще му покажат къде зимуват раците...

НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН НА ИГРАЕ ПО СВИРКАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ!!!САМО ГЛУПЦИТЕ!!!

И тези за избрани да коват закони !!!

и сега му търсят цаката. Съд и прокуратура винаги са използвани за смачкване на неудобните на властимащите.

цацата пак се прави на активен.Айде поспри се ,или каквото си решил не е нужно ние да го знаем ,защото не ти вярваме за нищо.

Шилo

Ще го принудят да играе по свирката на #КОЙ. Подобни обвинения, за които няма абсолютно никакви доказателства могат да бъдат предявени буквално на всеки човек. Прокуратурата действа като преди '89-та.

Всички мутри вместо в затвора в парламента!! Браво народе!! За няколко стотинки по-евтин бензин се продаде!! Това е недопустимо, в нормална държава сами щяха да си подадат оставките, ама не тук "родната полиция ги пази" Пффф

Досега хората са мълчали от страхЪ! Ама като стана депутат и са набрали кураж ;))) Явно Марешки не танцува хорото, дето му свирят, та са решили да го вкарат в контрола. Освен това се разприказва за една стаичка с електронно заглушаване, за което го бяха предупредили да си трае.

Пишеш така, защото не познаваш методите на работа на цитираните в статията имена.

Ще се учудите, но ги познавам. Фирмите на Марешки натискат аптеките да ги зареждат - ниските му цени идват от обема. Проблемът им е, че ги натискат и да продават на ниски цени. Няма спор - незаконно е. Но го правят всички големи вериги за каквото и да е - от хранителни стоки до перилни препарати, авто-части, всичко.

добре го казваш, ама това не са БСП, а ГЕРБ. Това е главния прокурор за когото Кокинов казва на ББ - не се усмихвай, нали ти си го избра. Мафията в момента не е в БСП, МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ.

Четете Конституцията - интересна книжка е ;)) Главен Прокурор се избира от ВСС, а в момента на избиране на Цацаров, там са членове, избрани от БСП, ДПС и Президента Първанов.

Невинен е, отсега да си знаете ...

Цацата, както я е подкарал, всички неудобни в Парламента и РБългария ще разчистят терена.

никой богат човек не е независим

Мякащата кандидат-мутричка я засилиха яко по пъзалката... А дано...

не играе достатъчно по свирката на ГРОБ и сега - 2017 г. ги натискат със случай от 2012г. Мафията в действие!