Каракачанов: Темата за връщането на казармата не е затворена

Темата за наборната военна служба не е затворена. Тази тема се налага от само себе си, наблюдавайки събитията около България, заяви в НС Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Темата за връщането на казармата не е затворена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека плондерът Каракачанов пръв влезе в казармата.Не знам дали ще се намери колан за мазното му шкембе.И дали може да се наведе, за да си върже кубинките?

Този е въздух под налягане и по-добре той да си затвори устата, ама ще експлоадира.Не ме гледайте какво говоря ами върша-нищо.

Колко е противен този пасивен гей.Как противно грухти и пръхти като същински шопар!

господа геиове трябва да дадете нещо на тая държва.така че честита ви военна служба,не може само да искате.тамън ще станете мъже, че сега сте п*тки.на всякъде само меки китки виждам.

Това за синовете на Цецка Цачева, Корнелия Нинова, Герговци, Череповци, Ветковци, Баневци и цялата елитна паплач отнася ли се?

Армията на Бранкалеоне! Бранка, бранка, бранка, леон,леон, каракачанка! Стара италианска кинокомедия

Агент Иван отново биде изоставен от пасивния си любовник.

Блянове и мечти на Толум войвода. И бездънна яма за крадене, държавни поръчки за наши фирми на тлъсти цени, корупция. Всичко за сметка на баламския народ, който трябва да си даде синовете за пушечно месо срещу паница чорба и 20 лв на месец- толкова даваха на сина ми, служи в един от последните набори. Губи си времето там 9 месеца, а мъж стана като отиде да си изкарва хляба в чужбина. Темата е закрита още когато закриха поделенията, изволниха офицерите и прахосаха имуществото. А в случай на нужда сега да мобилизират мутрите, охранителите , начело с 'Ипон", квесторите от НС, дансьорите, боркор, катаджиите и разните бандюги от панделите. Ще бъдат страховита армия, начело с този от снимката.

... ще ни мъчиш ,колко е хубаво да си безотговорна ,напушена ,мека китка ,която не различава автомат от стик за голф ,но арабските момчета не мислят така, а и правят деца ,а еврогейовите май чакат тях с разтворени обятия !!!

Впечатлен съм ! Почти всички участници в София прайд са се се включили във форума и вият от ужас! Ах, гиди маскари недни! Само така! В спално помещение на всеки педал да се падат по трима циганина! Така ще се решат много проблеми! Едни ще намалеят от изтощение а други от болести!

Алоооооо,май нещо изтрещявате.Кой мислите че иска да защитава нещо което вече го няма.Вярвате си ,че на някой му пука за тази държава.На вас ви пука само да ограбвате това което е останало.

Каракачанов: Темата за връщането на казармата не е затворена Знам само, че от 27 г.,всеки нов военен министър отваря някаква тема, а следващият след него я затваря и отваря ново безумие, като тема.

Е поне едно нещо от обещаното изпълнете дее...

1.Темата с връщането на казармата ще бъде дъвкана до избухването на истинския и сериозен конфликт с мигрантите (мюсолуманите) на Балканите. 2.Когато той избухне смешната ни армия с 5-7 хил бойци ще бъде смляна в първия месец. Ще бъдат задействани всякакви там полицейски формирования и изпращани на "фронта". 3. Когато и те се изчерпят, ще бъде въведена всеобща мобилизация. Ще воюват 50г старци и 20-25г младежи, не помирисвали и един ден гърбав труд в живота си и изпратени на заколение. 4. Върхушката с изненада ще открие, че няма кой да умира за нея и много от подлежащите на мобилизация ще са духнали в чужбина. 5. България ще загуби войната, Европа ще и наложи унизителен мир със загуба на територии "щото биете турците\митрантите\циганите и не изповядвате демократичните ценности". Фронтекс ще си сложат сините каски и ще пазят границата на новото българско Косово\Източна Румелия 2. 6. Бандидтските набези на мигрантите ще продължат, а заради корупцията и външното управление армията и полицията няма да функционират правилно. На населението ще му се наложи да се защитава само и ще формира опълченски отряди с харизматични командири и под флага на обединяващата идея за социална справедливост, анти-ЕС, патриотизъм, традиционно-православни ценности, анти-корупция, славянофилство и т.н. 7. Един хубав ден тези отряди ще тръгнат към истинския враг - в София и върхушката ще си плати за 30-40г гяволък. На България ще и се наложи да се въздига от нивото на Сомалия.

ко? таз теза не се държи................ има ного нереалистични неща. 1.армиата ше издържи има-няма 2 два/ ЧАСА! СЛЕД КОЕТО ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА, ДИРЕКТНО ОТ ДОНДУКОВ 1,2 И 3 ШЕ БЪДЕ ИЗЛЪЧЕНА ВСЕОБЩА ХВАЛЕБСТВЕНА МОЛИТВА ЗА УСМЕХА НА ИСЛАМСКОТО ОРЪЖИЕ И ДЪРЖАВА, БОЙКО БОРИСОВ ШЕ БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА ВЕЛИК ВЕЗИР, ВЕРЕН ПОДАНИК НА ПАДИШАХА И ШЕ ПРИЕМЕ ИСЛАМА НА ЖИВО. Абе ей, малоумник, Турциа и мюсулманите не са ни нападнали само щото елита папка и срушка и фоармално им отваря некво врати зо по-натам. Играта такава, каквато винаги е била: правоимащи срещу правонемащи. спасявай се поединично.

Поединично никой никога не се е спасил. Но много общества са се разпаднали и изчезнали - от поединичното търсене на оправия само и единствено за себе си. Смешник.

Турция няма да воюва с нас с войска. Тя ще оказва политическа подкрепа на "подтиснатите мигранти" и ще ги снабдява с оръжие, пари, военно обучение, лечение, разузнаване, специални части и т.н. Всичко ще е "демократично и справедливо".

Да отговорят защо не ангажират цигани и затворници и не се полага повече ОПТ. Толкова работи има за опрявяне те са седнали да мислят как да направят още едно мясдто за лежане и бездействие.

Е няма да дам внука си на тоя ментор, алчник на служба , да забрави. Внука на служба , а тия отгоре да трупат кинти за наша сметка.Ех че весело ще бъде .Ама аз не съм сама , да има предвид бабите ,майките и сестрите- службата трябва да е доброволна и високо платена .

Правилно ! Купи му лак, заведи го на епилация. Така ще е по-добре за него! Само да не ти доведа някой ден зет в къщи !

Спаске аз ли ще ти пазя дъртата хралупа?

Тоя мисли ли ,че сега, когато свободно може да се приджижваме в Еврапа, всеки родител ще прати детето си да учи 12 клас някъде и то няма да се върне тук до навършване на 35г. и така ще избегне кзармата. Тоест ще се лишим от още млади хора, които иначе не биха имигрирали....

По принцип мисленето не му е силна страна....

Ще ги прати и още как, особено ако се криминилизира законодателството за отклоняване от служба.

Тази армия с какво ще се бие - с мечове и саби ли ????Та нали разпродадоха вс оръжия и техника ... военните учения ще се водят в спартански условия от преди новата ера тъй ли да разбирам ?И ако я направите 2 години службата не мислите ли че това ще е много голям стимул за по голямата част от завършилите средно да отидат да учат в чужбина ?? Пари да санират казармите кой ще ви даде ЕС или Нато?

Ето бок..ка доказва че е патриот.А бе пр..се угоено няма кой да се върже на приказките ти.До 2г.като спрат евро фондовете,като няма от къде да крадете и да давате жълти стотинки на малкото останали тук на тази територия,хора няма да има.Не знам откъде ще си внасяте,но толкова сте ни противни,че все ни е тая какво ще се случва тук.Ние нямаме Родина която да пазим.Тя е на крадците и престъпниците ,те да си я пазят.

Абе в в Руската Федерация има ли наборна служба ?

Няма лошо да имаш силна армия. Даже е задължително. Но още от древността за да имаш силна армия трябва да имаш с какво да я храниш, оборудваш, заплатиш и ... добра плячка. Доброволната армия е силната армия. Не случайно и до ден днешен се прехласваме по Римската армия. Макар и древна , организацията на римските легиони и до днес се използва. А Рим е използвал насилствено взети в армията хора само и единствено за "пушечно месо". Легионерите са били доброволно на служба. Освен това така наречената дефанзивна армия не може да е богата. Прозаично е но просто няма "плячка". И накрая. Задължителната военна служба няма да направи армията ни силна. Силна ще я направи опита. Тоест тя трябва да е действаща. Армията просто трябва да ....воюва. Иначе защо ще е армия.За спасителни акции от природни бедствия се изисква друга подготовка, други знания и умения. И организациите се наричат по друг начин. Стига с тия глупости три в едно. Или пиеш кафе или не.

Като опита в Афганистан и Ирак? Или (не дай Боже ) в Сирия и Либия? Не, благодаря!

Има една стара приказка: Който не храни своя армия - храни чужда ! Колко истина и колко актуално ! Ревахме че не можем да издържаме армия, било много скъпо, не била нужна ....А сега амер. братя лапат кюфтаци по нашите полигони - кой мислите ги плаща?????? Имаме отговорности все пак!?!? Интересно ако стане нужда да се защитава територия за колко време ще се изпарят защото не е демократично да се месят в Балкански работи?

Не мисля, че трябва да се връща, особено за деца, които са се реализирали и работят веднага, след като са завършили образованието си. Казармата затъпява.

Не виждам някъде това да пречи или да е пречило на реализацията! А който си е тъп не му е нужна казарма - тя е само оправдание! Или искате да кажете че всички набори, които са служили са затъпели ! Предполагам че имате баща, дядо, роднини от мъжки пол отбили военна служба??????? Кажете им го в очите!

темата свърши. нема матрял. откъде наборници?

Ако това стане ще се махам с цялото семейство. Не стига че храним мангалите - ами сега и ще ги пазим, че и ще мрем за тях!!!!

А тристате лева пенсия защо я затворихте ?

ВеКеРе комсомолско, и то се пъне да се хареса на пенсинираните старшини. Спокойно, Кукарачев, гласуваха вече! А, дали твоите съидейници - Сидеров и Джамбазки са служили и ден? Айде те да влезнат първо да си отслужат, па тогава врекай за децата ни! Мешка смешна...

а защо й е на ДС казармата, то и сега никой не иска да стои в тази държава дори и циганите, колко ще откраднат защо не сметне някои за кетъринг, обзавеждане , униформи, оръжия, старшини и други простотии, армията трябва да е професионална

едвали има смисъл а и е скъпо начинание но от трудови войски или някаква подобна форма на ангажираност на млади хора без работа определено има смисъл. Работа да искаш..

Трудови войски са учредени от дружбашкото правителство на Ал. Стамболийски като опит да се въстанови българската армия след ограниченията, наложени от Ньойския договор, и тогава определено е имало някакъв смисъл. В момента това е ПЪЛНА ОТЖИВЕЛИЦА В 21 ВЕК - да хванеш млади хора да строят за без пари като във феодализма (какви сгради, за кого, това не се ли прави от частни фирми, които все пак плащат по 700-800 лв. заплати, а не за по една чорбица и консерва русенско варено), и едновременно с това да ги обучава да стрелят и да се бият (строим и бдим вече не вървят и двете, трябва само едното, ако искаме да сме успешни в него).

но от слободия и стоене без работа се вижда какво правят ромите. така поне ще са ангажирани и ще хванат занаят. а наред стх и затворници и тези които трябва да полагат ОПТ

какви сгради ???!! Да чистят дерета,речни корита, нерагламентирани сметища, да проправят пътища....

ясноо.. а шкембе Войвода не ще ли и ангарията да се върне.. ей така.. като в доброто старо комунистическо време .. да работим безплатно примерно на вилата му..

Това струва пари!

По време на така нареченият преход се извърши грандиозно заграбване на огромно количество национални активи от малък брой хора близки или произхождащи от бившата държавна сигурност и партийна номенклатура...превърнали се в понастоящем в олигарси.Защо сега някой си мисли, че нашите младежи - деца на наемни работници тотално ощетени от "привитизацията", ще защитават заграбеното имуществото на разбойниците от прехода?

Чао нещастници...

Прав ти път, гей !

Наборна служба е невъзможна ,най малкото поради финансови причини ,но агента е прав ,че някаква форма на военно обучение е необходима ,може би като едномесечни сборове или полеви лагери през които да минат всички младежи по график ,а за тези без средно или основно образование не е лошо да се върнат под някаква форма трудовите войски за да поработват циганите и да учат занаят.

Казармата трябва да е пожелание. Зорлен хубост не става. Голям мастрав за нищо. Държавата е бедна не може да си го позволи

Нали все няма бе!?! С какво ще я обличате и храните тая армия? Или всеки ще си носи от вкъщи.

ще има всичкото кеч на баламатома строй се. войската ще спи в палатки,защото няма казарми, те са разграбени от цигани с каруци, а и вониците ще бъдат цигани ,защото няма млади българи.

А откъде ще дойдат парите за строежа на казарми и изобщо военна инфраструктура? Общи приказки Каракачанов, няма как да ни трогнеш вече с този евтин популизъм.

Айде стига с тая казарма. Темата е изтъркана. Безплатна служба няма; щом искаш младите българи да ти служат, трябва да им плащаш заплата. Останалото са балони, пълни с лъжи и демагогия.

Боже слез да си прибереш вересиите. Тоя "министър" няма ли да измисли друга глупост

глупоста я направила маика ти че те е родила изменник.какво си дал на държавата.

Всеки дава бе серсем! Само тея в парламента взимат и не връщат!

Браво, другарю патрЕот. ПатрЕотизЪмът се гради с гръмки лозунги и без мисъл. Кои данъци ще въведем за да издържаме новата армия? Какво ще ти помогне тя в реална ситуация, примерно ако една 80-милионна съседка реши да влезе насериозно с тежка техника, която е 20 пъти по-многобройна и двойно по-модерна?

така армията ще се напълни с цигани и те ще гепат всичкото шелезо за втолични суровини, ако е октанало нещо изобщо.

На времето циганите ги учиха на ред и дисциплина в армията. Сега са на това положение, защото не ги страх от нищо и най-вече от държавата!

циганите ще получат професия в строителни воиски.

Държавата ще плаща за да се квалифицират циганите строейки частни проекти. Комунизмът отдавна свърши селски шаяк ако още не си разбрал това.

ако тази изцепка продължи на следващите избори вън от парламента а те ще са скоро

ха есен със песен в родната казарма.

Всички, които не са минали казармата се изреждат да плюят тук. Голям страх от тая казарма ейййй. Друго си е да пуцаш с мишката ;). Ако недай си боже стане нещо и трябва да ви мобилизират? Не ми се мисли каква картинка ще е ....

Отворко, тук не става въпрос за казармата по принцип, а за това за КАКВО ИМ Е НА ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ армия. Военното обучение е важно, но трябва да е от израелски тип, а не както тоя дюмбел недодялан си мисли.

Големи комици има тука, ей. Да, бил съм в казарма. Видях какво представлява. Поредния начен за крадене. Хрантутници с пагон, които крадяха от храната и времето ми. Далавераджии, с изкривени и болни амбиции. Не всички, но по-голямата част. За цялото време отидохме 3 пъти на стрелба с по 10 патрона. Ако стане нещо ще се изпозастреляме един друг. Трябва си платена и обучена армия, а не платени хрантутници

Абсолютно подкрепям преждеговорившия оратор. Две години от живота ми бяха зачеркнати за едното нищо. В представите на българския офицер (поне на тези, които аз видях), единствения начин за водене на бой е превземане на хълм отдолу нагоре. Това го усвоихме, но винаги съм се чудел след като превземем баира кой ще дойде да ни свали оттам, защото нищичко друго не сме учили. Бой в отбрана, градско сражение, бой в гора, взаимодействие с другите родове войски - няма такова нещо. Съществува единствено баира и ура нагоре.

Ясно кой е набивал пети година-две и нищо не е научил за това време. Знаеш ли, че по твое време в една "реална ситуация" животът на новобранци като тебе се измерва в минути? Това да се хвърлят неподготвени младежи с по един калашник в ръка в безсмислени битки е тактика на "братушките". Разликата е, че ние не можем да си позволим да хвърлим няколко милиона души срещу потенциален враг.

Как едно политическо недоразунение разбра, че несме готови за нещо което работи вече десет години. Доста тъпо мнение. А че нанаборната служба е пълна тъпотия, която е измислена единствено за да притъпява фобиите на комплексирани дрисльовци, го е доказало времето.

Държава колкото един град,където държавността липсва навсякъде ,където 2млн.са пенсионери подложени на геноцид,където деца не се раждат,където 85%от завършилите емигрират,където т.н.управляващи са просто престъпници решили да мислят за защитата си.Много им е мил живота на тези оядени паразити,напълно безполезни и неадекватни за нищо.

"Кръвния данък" е отживелица. Който има желание, да се запише доброволно.

Всички предизборни обещания и надувки на ОП претърпяха пълно фиаско щом влязоха във властта. Къде е програмата за управление на това правителство? Къде е разписанието със задачи и срокове....ама конкретно? Със всеки изминал месец,ОП и лидерите им олекват, ама откъм електорална подкрепа. Едва ли не си дават сметка...но ...изборът си е техен.

Очищата им са облещени за пари като тава за баница, а ръчитите им припкат като пеперуда по цъфнала нива, само и само да могат да се награбят.

Пушечно месо му трябва на този нещастник. Притиснаха ги американците и взеха за казарма и въоръжаване на кашиците да говорят. Бесенето ви е малко патриотарски изроди!

Как изобщо е възможно това ояло се недоразумение, този доказан доносник на ДС да е министър на отбраната??? Тъпата идея за казармата е НЕОСЪЩЕСТВИМА - държавата я няма, базата е срината, хората са прогонени, строеви офицери няма.... КАКВА КАЗАРМА БЕ ТЮФЛЕК?????

РЪЛВА Е НАЙ ВАЖНА ОПОРНА ТОЧКА, КОЯТО ИСКА ДА ПРЕКАРА ПОД НЯКАКВА ФОРМА КАРАКАЧАНОВ. МЛАДЕЖТА ТРЯБВА ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ СИГУРНОСТА НА ДЪРЖАВАТА. ТОВА Е ВЪПРОСНА МОРАЛ, НА ВЪЗПИТАНИЕ В КОЛЕКТИВИЗЪМ И НА ДИСЦИПРИНА. ЯВНО Е, ЧЕ ВЯКАКВИ ПРОМЕНИ ТРЯБВА ДА ИМА. И РЕШЕНИЕТО, КАКВИ ТОЧНО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ТЕ ЩЕ ДОЙДЕ СЛЕД ДИСКУСИИ ПО ТОЯ ВЪПРОС.