Оперираха успешно малкия Байрям

Малкият Байрям, който се нуждаеше от бъбречна трансплантация, беше опериран успешно в университетската детска клиника в германския град Тюбинген, съобщи. bTV.

Обратно в новината

Коментари - Оперираха успешно малкия Байрям | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dimka

Трогателен е факта, че бабата е донор! Да е живо и здраво детенцето!

Aбе хора, независимо от каква етнос е детето дано всичко мине добре и детето, нека се радва на живота!!! Kаква е тази злоба и ненавист, Bие, хора ли сте или животни?? или му пожелай оздравяване, или нищо не пиши!!! Oтврат!

НЕКА ДЕТЕНЦЕТО БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВИ.....НО....циганите правят деца и ги захвърлят. Възмутена съм, че Тиквоний нищо не прави за тях, както обеща...жалко

Какво се е случило с майката и бащата, та го гледат бабата и дядото и бабата си дава бъбрека?

Да се таксуват всички отрепки в управлението за дето става така, че докторите да емигрират и ние сега да плащаме милиони за операции, които можеха и в България да стават. Мазната им циганска политика, на големи заплати за себе си, НСО, гювечи най-разнообразни, реши, че е нужно те да захлебят, а не хората които спасяват живот! Срам!

Ама сега що мълчат хуманистите и комунистическите им другари? От един етаж нагоре по валстта са само комунистически отрепки и малко и/с.раелски мутри силоваци за цвят. За всеки има само за българските майки НИЩО! Но няма да е така.....

Милото дете, за тази крехка възраст премного е изтеглило и то от нещо, което не е предизвикало само!Дано бързо се възстанови и да почувства истинско детство, да е като всички останали свои връстници, да може да тича, играе, а не да брои дните от диализа до диализа.Поклон пред бабата и дядото, обичта и упорството им!Въпреки системата и всички умишлени административни пречки, тези хора дават шанс за нов живот на внука си!

Късмет детенце и бърза оздравяване!