Единодушие в ЕС за антируските санкции

Европейските лидери са се обявили единодушно за продължаване на икономическите санкции срещу Русия. Москва нарече продължаването на санкциите абсурдно.

Обратно в новината

Коментари - Единодушие в ЕС за антируските санкции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАПАДНАЛИТЕ ИСКАТ ДА СЪСИПЯТ РУСИЯ И ДА Я РАЗГРАБЯТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!!!ПРЕТЕКСТИ ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ!!!ВСИЧКО ОНОВА,КОЕТО СЛОМИ СССР,БЕ ПРИЛОЖЕНО И СРЕЩУ РЕСИЯ,НО СЕ ОКАЗА НЕ ЕФИКТИВНО!!!ГРОС МАЙСТОРА НА ГЛОБАЛНАТА ПОЛИТИКА ПУТИН,ПОБЕДИ В ПОРЕДНАТА ПАРТИЯ СВОИТЕ ЗАПАДНАЛИ"ПАРТНЪОРИ"!!!

Санкциите са анти-Путински. Ако бяха анти-руски, щеше да им се наложи пълна търговска и политическа блокада. А руснаците си пътуват свободно.

Може са мисли че санкциите въведени срещу олигарските на путин ще отпаднат ... Светът има нов шеф Тръмп и той започна демонтаж на руската кочина- нарита ги в Сирия и им наложи санкции който плахия Обама отказваше

бе тиквич? Сигурно създадените от ЦРУ идиловци не само задържаха Алепо, ами превзеха и Дамаск? Мноо сте прости туй соросоидните протестърчета. Ама бисерите дето ръсите са още по прости. Дори и сами не им вярвате.

единодушие имали тия бездушници

Както и да го смятаме, още по условие задачата, която някои се опитват да решат с налагането на санкции, няма решение. Безспорен факт е, че русия е по-богата от целия останал свят. Втория безспорен факт е, че доларът, като световно платежно средство, още от създаването си да бъде такова, се "крепи" на богатствата на Сибир. Да не забравяме колосалната задлъжнялост но САЩ - към външните и вътрешните кредитори, към здравната и към социалната им система. САЩ е една финансова пирамида, просто силовия /полицейския/ полюс от двуполярната схема за управление на света. Та само дори за това, изтрещелите кланове в САЩ и техните платени клакьорки в ЕС всячески се мъчат да запалят бурето с барута. С една дума - събрали се чираците и ратаите и решили да санкционират чорбаджията. Обърнете внимание и на числото - ратаите и чорбаджията и си направете изводите - за баницата, за ножа и най-вече за това кой ще плати сметката.

Как е възможно да си толкова тъп ! Разбирам, че си влюбен в Русия. Сигурно си чел и Лермонтов, и Достоевки, както и аз. Руската литература (и отчасти култура) е съкровище с което почти никой народ не може да се похвали. Рубладжийското ти ибрикчийство, обаче няма никакво морално оправдание. Тебе просто те кефи един диктаторски режим, който може да стъпи на врата на по-слабите си съседи и така да наложи своето величие, което подхранва илюзиите на немислещите и разсъждаващи с главите си руснаци. Амин!

Радев определено е против. Той даже смята че Русия има права над Украйна, Беларус и т.н. Даже в България, нали са ни освободили и имат право да ни доят.

Къде играят/са били треньори някои от най-добрите ни футболисти/волейболисти напоследък? Къде Кристиян Костов се е учил да пее? Къде се играят мачовете от купата на конфедерациите, има кръг от Ф1 ? ... и т.н. Изолираната държава си има проблеми, но с тези санкцци няма да я съборят. А за нарушаването на примирието Украйна няма ли мъъънично вина? Там спазват ли се правата на човека , и т.н. храна за размисъл

Като те виждам какъв си инженер как да отида на доктор????

И как го видя какъв инженер е човекът? Написал си е мнението, не е сглобил ракета. А че ти си бесен - от какво бе? Че има други мнения? Нали затова бяхме против соца, за да не сме все под строй, а ти сега искаш същото?

ЕДИНОДУШИЕ В ЕВРОПА ЗА САНКЦИИ СРЕЩУ Русия!!! Атака, под масата!

Друга песен ще запеят когато мюслитата започната да им режат кратуните. Изглежда малко им се виждат терористичните актове. Очевадно ги бъркат със сексуални такива!!!

Що бе кратунчо мамин прост? В Петербург бомбичка не гръмна ли? Жертви нямаше ли?

Връзката е пряка.

Дир.а са краварски слуги!!!Забърсват всичко което е против санкциите!!!Лизачи!!!!

Овчедушие и "Тати така каза ,иначе ще ни бие!"

Рано или късно, на някой ще му прегорят бушоните и тогава апокалпсиса ще бъде поразителен, но запада ще трябва да се сърди на себе си ако остане някой жив!

abasador

супер си, счупи тъпомера.... нема страшно коега, ще внесем подобен, с парен двигател от Русия! Лек ден.

Всъщност няма нужда от санкции, просто трябва да се помогне на Русия да реализира така мечтаната от нея идея за пълна самоизолация от Света!

сподели "мечтаната си идея за самоизолация от Света"? И кога се случи това?! Виж ти?! А светът хал хабер си няма ... не знае за тази новина! А кога последно си бил на доктор?! Приписването на собствени мисли на друг... си е Диагноза бе, Човек! Лекувай се!

Едно трогателно овчедушие....

...проскърцал задунайШитскиъ ввволккк, летейки Надолу в кккладенеццца...:-))))))) (, щот 7те Козленца го Смряскалиии ;-)

...и страх-нестрах - позволете да Изкажа въпроса който Ни Е на Всички-Ни на върха на езика : - каква е Вероятността ДнешенКремъл да започне Открити Военни действия ?

Отчитайки възможността да яде много бой, което означава смяна на бандата в Кремъл, то той ще си кротува.

Напълно Ви подкрепям ! И ! - ха Да видим +/- Ви ! ( БЕЗ Никакви генератори на 'наште' де ! ;-)

Как стана така, че част от северните племена станаха скандинавци, а друга част се изроди в руски и съветски милиционери?

на възпитание

Ще има санкции, докато в Москва властва тази психология на ордата/атавизъм от татаро-монголското иго/, че където сме пикали пияни е наша земя. А дали ще я и ма тази психология на ордата зависи само от руския милиционер който е овладял остатъците от империята. Той все пак ще слезе на земята , защото пагубната му външна и вътрешна политика убива Русия и това ще засегне и неговото алкашеско спокойствие и високомерие, при това скоро според мен.

Доктрината Обама, която горе-долу е доктрината Рейгън с липси, се оказа успешна. Явно кризата в Русия родена от санкции, икономически мерки и изолация боли. Явно болката е голяма, за да заръча Москва на българските си петоколонници да реват кански за санкциите. Ите го правят. Разбрали, неразбрали като чуят санкции и подсакачат като бик на червено и започват да реват/плачат/ кански, колко лош е Западът. Не Западът е лош. Ако се премахне причината за санкции ще видите ,че те веднага ще бъдат премахнати. За целта е нужно плешивия дребен кремълски милиционер да каже само следното: Крим ваш.

Абсолютно ! ...само се чудя Къде ще Се дянат тез 'наште' (било Наяве, било виртуално) когато Се докаже че СА финансирани от ДнешенКремъл + Доене на Нас-Всички Н.В.Данъкоплатецът....

Крим винаги е бил руски,но заради сложните украино -руски отношения руснаците търпяха Крим да се води за украински.Чашата преля,когато се е разбрало,че т.н.украинци /политическо понятие/искат да предадат на американците полуострова и той да стане военна база на САЩ!Има данни даже за това ,в какво са искали да превърнат Нахимовското училище в Севастопол!!

На дълбоко сте се потопили в лъжите. Къде са тези данни, другарю? До ден днешен никой от вас или подобен на вас не успя да ми каже кой член на действащата Сталинска конституция е погазил Хрущев, когато е подарил Крим на Украйна?Ако си спомняте, преди да еволюирате до американска база на Крим, единственото оправдание беше че Хрущев незаконно подарил на пияна глава Крим на Украйна, погазвайки конституцията.

...и ТангенциалноРязкоускорително : - какво Означава това ЗА Нас-Всички, като се Има предвид ТроянскоКонието на 'наште' и Същността на 'бизнеса' у Нас ?

Драги ми , комуноиди,колониални роби и подобни, уверявам ви, че когато бъде премахната причината за санкции, то те ще бъдат моментално премахнати. За това все още не са узрели главите на милиционерите в Кремъл и вашите.

Определено ! - ама Защо Домакините/Дир.бг - се Опитвате да ги толерирате ?

Доказано глупави и неверни предположения.

Доказателствата моля!

Отваря се болшой пазар за Нейно Величество.

Русия пред сатаната.

От 23 до 25 юни в центъра на Москва се затварят няколко централни улици, за да може да се отпразнува Байряма на спокойствие.

Че Империята на злото не е в Европа по начало. Намира се в Северна Америка.

То и да иска, Русия не е Империя.

Ти пък да видиш : България е по-голяма империя от Русия .

Русия е като Тинкър Бел. Ако никой не говори за нея, ще изчезне.

Какво е това Русия? Една територия съставена от губернии на чело на които стои човече от КГБ. Тези ще се разпаднат съвсем скоро.Оставете ги на мира.

Не им обръщайте внимание на руснаците. Малкия Путю само търси медийни изяви да се прави на велик сред колхозниците които денонощно се наливат с водка.

Към Русия, ЕС сам си копае гроба. Това сборище ще се разпадне само. Броенето започна.КОЙТО КОПАЕ ГРОБ ДРУГИМУ , САМ ПАДА В НЕГО.

Великата сила Русия какво я бъркат санкциите. Не си ли е самодостатъчна? То не високи технологии, то не лека/тежка промишленост, селко стопанство.

1. Янукович дойде на власт като обеща на украинците прозападен курс на управление. 2. Путин, след като даде обещание за 3 милиарда долара помощ на Украйна, притисна Янукович да се откаже от сближаването с Европа. 3. Янукович обяви, че преговорите с ЕС се отлагат за в бъдеще. 4. Волните и свободолюбиви Украинци разбраха, че са излъгани и продадени. 5. Прогониха кремълския лакей. 6. Путин реши да даде урок на новата власт в Киев и организира отцепването на п-в Крим от Украйна, въпреки че Русия с международен договор е ГАРАНТ ЗА суверитета и ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА УКРАЙНА. 7. "Крым-наш" - при положение, че повече от 20 ГОДИНИ след като Украйна отново става независима, след разпадането на СССР, никой не поставя въпроса за отделянето на Крим. 8. Този гаров жулик Янукович се подигра с казаците и те го натириха. Пак добре, че не го съсякоха, според обичаят им. Сега квичи като наритано псе.

Янукович не отказа, а отложи подписването!До подобряване на офертата, а тя беше 600 млн. евро компенсации от ЕС за загубата на руския пазар!

Това е фейк.

Kaто гледам как дебили обичащи америка и русия се надпреварвате тука да си покажете кой е с най дълъг и лайнян език, чак става трагикомично. Франция, Германия и Русия са НАБЛЮДАТЕЛИ и Гаранти в конфликта в Украйна. Всички са подписали Споразумение, че ще направят опит да умиротворят двете враждуващи страни (Украйна и Сепаратистите). Русия, НЕ Е страна в конфликта по документи.

Официално статистическия институт на Русия обяви,че инфлацията е спаднала на.... 4.6%.Въх,колко ли е била преди това.Дори в бедна България инфлацията е около 2%.Е,доколко по-могъща ще става Русия.

Само идиот може да приказва за другите без да вижда че реалността при него е по лоша от този дето коментират...

"Животът в Русия, за нещастие, винаги е бил тежък, както пише един поет, но пък за щастие винаги е кратък."

Америка е велика страна , затова твори велики безумия. ЕС е управляван от напикаващи се кукли Барби внос от Америка.