САЩ спират вноса на бразилско говеждо месо

Администрацията на президента Доналд Тръмп обяви, че спира вноса на прясно говеждо месо от Бразилия, съобщава АФП, цитирана от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - САЩ спират вноса на бразилско говеждо месо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хора, които пишат за Бразилия никога не са били там. Бразилското говеждо отстъпва само на аржентинското, такова говеждо никога преди не бях ял, дса не говорим колко е евтино. Това, което става е търговска война. Преди време ЕС и САЩ бяха спрели износа на говеждо от Бразилия заради болестта "луда крава", макар че в Бразилия говедата се гледат на пасища, а не със смески на ясла. И сега е същото, защитават собствените производители с нечестни средства.

Браво на хората. И ура за нас. Нашите великоинтелигентни, честни бизнесмени, отново ще ни внесат евтино месце и бабите ще се редят на опашки, че то аржентиските боклуци взеха да посвършват.

Америка не е нито Русия нито България ! И няма да е така само с месото . . . Да видим кон боб яде ли !

незнам да ли си запознат ама Русия има забрана за внос на говеждо и телешко месо датиращ от 1998год. с произход САЩ , така стоят нещата и същата забрана има върху САЩ и от ЕС.Причината използване на масово ГМО- фуражи за добив наа говеждо и телешко .

тъй-тъй, санкции му е майката ... и така срещу целия свят! да живей дъмбократичният либерализам и у-са-то.

Това в България не може да се случи!

И какво ще правим сега? Тази новина ме шокира.... ама друг път.

Ще ми ходят на гости при Путин, а! Венецуела ще им се види като детска забавачка на бразилците.

Идеално- таман малко да поспре сечта по Амазонията.

Глупости, това си е 100% протекционизъм (Слава на Тръмпи!), забранен от СТО. Американските фермери (ГМО-царвечари и говедари) в Средния Запад по традиция са републиканци. Тръмпи-Дъмпи просто "изпълнява" предизборни обещания.

тъй тъй, ставаше дума за неочаквания колатерален еко -ефект

хммм, няма да пускат американци идващи от бразилия ли ще рече това???

тва че ти ги наричаш говеда не ги прави по-малко успешна държава най-силната икономика най-силната армия най-свободната държава

само да попитам.... ако в училище мога да набия всичките си съучиници, много съм популярен сред момичетата, и никой от учителите не може да ми каже нищо на въпреки.... та прави ли ме това успешен ученик ???

Спокойно, ние ще го изядем...

ами до колкото съм чувал американското и аржентинското говеждо е най-качествено така че няма проблем

Няма страшно, дайте месото насам. Пуснете го по 2,50 лв. и гледайте как ще се избие народът да купува. Пък ако ще еееей такъв надпис да се сложи "месото е отровно". У нас се гледа цената, другото е без значение.

хаха - тръмп срещу брикс. (макар и 3 месеца по-късно). тука сега кутевчетата ще си начешат езиците. ТРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СЪВО... момент, грешка - ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

Злите езици говорят, че месото вече е продадено в Китай и Русия, а Щатите пак са прецакани. Не им върви в последните години на нашите "учители по демокрация и хуманизъм".

Всъщност прецаканите както обикновено са руското и китайско население. Но човекоподобни които се наливат с лосион за вана изибщо няма да се трогнат от някакво си развалено месо. То и без това в русията друго няма.

Тия дни бразилският президент бе в Москва и декларира вярност към принципите на БРИКС. Явно бразилският истаблишмънт не е верноподанически като нашите слугински политици и си гледа интересите. САЩ, като отново прецаканото камилче, наказва със санкции и съска злобно. Така най-много да си спечели още един Дутерте, само че вместо във Филипините, в западното полукълбо.

посещение при Путя в Кремль и му се обяснява в любов,да си яде говеждото месо" Доналд Тръмп.

Боли ги маргаритката бразилците, че спрели да им купуват месото. Ми, яжте им маргаритока тогава! БРИКС нямат нужда от кравари.

Малко си смешен :)))

Радвам се, че оправих деня на някого :)))) Смей се на воля!

Тия кравари що хормони и ГМО-та са погълнали с тези техните бургери мургери и с месо натъпкано с какво ли не и как още не са започнали те самите да мъчат ми е много интересно.Ами яжте картофи бре те поне и тях обичат ма и те такива яжте соя и тя такава и те така !

На тия президента ходи при Путин,и хоп забрана за говеждото.Е те това ако не е новина здраве му кажете.

Говедата спират вноса на говеждо месо... щот си имат 320 милиона глави едър рогат добитък... ха ха.