Брюксел удължи с 6 месеца санкциите срещу Русия

Европейските лидери постигнаха съгласие да удължат с шест месеца икономическите санкции срещу Русия заради ролята й в конфликта в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел удължи с 6 месеца санкциите срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги ми , комуноиди,колониални роби и подобни, уверявам ви, че когато бъде премахната причината за санкции, то те ще бъдат моментално премахнати. За това все още не са узрели главите на милиционерите в Кремъл и вашите.

какви санкции само ЕС: купува газ вече почти изцяло от северен поток 1,строи северен2 говори за южен поток , Мерцедес изнесе 3-ти завод в Русия, Росатом продава атомни реактори купувани с охота от Унгария,Швеция Финрандия, Инвестициите на западни компании в Русия са ръст от 10%/ 25 млрд.евро/ само от началото на годината; САЩ удължиха договора си за покупки на ракетни двигатели и руски хеликоптери за полицията си и ФБР.Всъщност какво точно санкционират

Еми супер, руснаците казаха, че санкциите са в интерес на икономиката им.

ЕК имитира дейност. Тези санкции са за малките държави , като нас , за да изнемощяват още повече, но да са солидарни с големите

Защо ООН не наложи санкции на САЩ за това, че се месят във вътрешната политика на страните по света, създават цветни революции, майдани и др. военни конфликти!?! Защо ООН не наложи санкции на САЩ и ЕС за рекламирането / насаждането на хомосексуалността сред подрастващите по света?!? Защо ООН не наложи санкции на САЩ и ЕС за политиката им на ислямизация на Европа и нарушаването по този начин на спокоиният живот и на самият живот на европейците?!? Защо европейските народи търпят намесата на САЩ в страните си?!?!?

"Санкции" за Русия, финансиране, логистична, медийна, правна, политическа... всяческа подкрепа за ислямизацията на Европа.

Нещо не разбирам! Щом като санкциите са безрезултатен опит за натиск, защо толкова се говори за тях? Една държава смята че си е самодостатъчна - няма лошо, докато не накърни интересите или териториалната цялост на друга, още повече, когато подписът и стои върху документ, който гарантира териториалната цялост на същата, срещу компромис от страна на засегнатата (отказала се от ядрения си арсенал, което само по себе си е похвално и препоръчително за останалите притежателки на ядрено оръжие).

Айде не се прави на улав бе, соросоидно говедо. Руснаците си взеха Крим, след като говедата поискаха да правят военна база там. Дадоха 5 милиарда на кретени да лаят, полски снайперисти убиха 35 украинеца в Киев, узурпираха властта и искаха Крим. Е, Путин им го начука на три ката. Договори ли??????

Като цяло си прав, семо дето снайперите май са грузински.

Прекланям се пред Вашата осведоменост, съвременни Ахиле! Това предполага най-малко (минавам на ти) да си участвал в създаването на този план (за американска военна база), лично да си подбирал полските снайперисти и да си ги разставял по позициите им. Ако смяташ, че анексирането на Крим си струва загубата на цяла Украйна като приятелска страна, подтикнало балтийските държави да поискат гаранции от НАТО (чрез въвеждане на военни контингенти, и техника), налагането на санкции от страните определящи икономическия дневен ред, изолацията (икономическа и политическа). Сега, ако искаш, брой катовете.

Причината е проста: задават се санкции от САЩ, Европа ги следва послушно. На Русия санкциите не вредят, губи много Европа и става все по-зависима от САЩ. А САЩ все повече печели, каето заема празните пространства, оставени от Европейските държави. Най-обикновен бизнес. Въпреки, че санкциите не вредеят на Русия, САЩ продължават да ги натискат, за да завземат все повече пазари в Русия за сметка на Европа. А и да отслабят Европа колкото се може повече.

Трябваше и на Украйна за Баланс да се въведат санкций , ама еврей на еврея мръсотия не прави , ние си ги избираме опс не ние Страната на която е станала станал Подлога или агент , ние не избираме , ние просто ходим на избори!

Истината винаги боли за някои но много ха ха а те така не я обичат и ха сетете се на кого се молят той пък най я мрази !!

Путя?

Ха ха, много добре се сещаш за кого пиша че сте два файтона на дедовата ясла и ако не е той русофили щяхте да сте ха ха ха че и още си пазите книжките и петолъчките по гардеробите....ха ха ха !!!!

Волен грачи грозно-зловещо... Да, ама комунизмът и Съветският съюз няма да се върнат, колкото и робли да ви налива Путьо

Бе то и никой не вярваше и че ще си идат, ама...

Кой кое ще се опъне на ЦК на ЕК освен един Орбан и то за "бежанците" ? От санкциите губят най вече малките страни като нас и други.Добре, налагаме санкции по решениятаона изкукали еврозелки,, но има ли някой дупе да им престави загубите за иконамиката си, и да иска компенсации за тях кой кой ще го направи Баце ли ха ха ха всичките мишкуват, губят но мишкуват !!!

От санкциите губят лузърите. ЕС отдавна се е преориентирала към азиатските пазари и е увеличила външния обмен. Русия въобще не е толкова голям пазар колкото ви се иска.

Като губят лузърите и ти ако не си от тях а ти май си, защо врещиш ?Ха ха смешник само един кран ако врътнат и всички евродебили ще бъдат в стой Г на килима в Москва не ставай смешен !!!

Тия продължават да се стрелят по краката както те така и краварите.А бизниса не се съобразява и си строи заводи и си върти търговията с Русия.А краварите налагат санкции а не са спрели да купуват от руснаците двигатели за ракетите си , и не само това.но санкциите са за баламурниците и за малките за големите не е така !

А какви бяха Минските споразумения? Украйна да даде право на Донбас,да се определи, нали И как Русия да ги спази???????

Депутатът от "Блока на Петро Порошенко" Алексей Мушак каза в интервю, че Украйна трябва изцяло да отмени пенсиите в името на икономическия ръст. По думите на народния представител, страната трябва да "живее по чергата си", а в днешната ситуация да се плаща на пенсионерите - това било разкош.

Е не ви ли омръзна с манипулациите? Голям прас от Вашите санкции. Нищо не сте постигнали. И накрая ще станете за смях.

а пък на мен един васко ми дава 5 пъти тел. си номер в монтреал да му се обадя ... ама мен ме е страх ! просто ние които тук лаем като кутрета ни е стах ! насрани сме и сме пребоядисани комунистически копелета ! оставям ви и отивам да чистя къщата на един индиец , после ще му врътна и една свирка .

ЕВРОБЕЙСКИТЕ ЛИБЕРАСТИ ДА КОМЕНТИРАТ И ТОВА : .. В същото време под този праг на бедност са били 1 638 700 лица, или 22,9% от населението на страната, нараствайки с близо 1% спрямо 2015-а година, когато под тогавашния праг на бедност са били 22,0% от българите.

КАНАДА, ЩЕ ПРАЗНУВАТ 150 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ ... ... ХЕХЕ МИ НИЕ ТОЛКОВА СМЕ БИЛИ САМО ПОД ВИЗАНТИЙСКО РОБСТВО :))

Много тъжно ми става, като гледам къде са стигнали канадците за 150 години, и къде сме ние за 1300.

КЪДЕ СА СТИГНАЛИ ??? ... НЯМАТ ВЛАК НА ПОЛОВИНАТА ОТ ТЕРИТОРИЯТА СИ , ЗА РАЗЛИКА ОТ РАША :)))

а ма овцооо тъпа , къде са стигнали мааа ? лижете всички задници а вашите червясали от мръсотия ...

СУПЕР НОВИНА !!! Не само да се удължат, ами и да се удвоят и даже утроят !!! Ватнеците разбират само от бой и е..н.

За жалост Канада гълта вода и без санкции! Борбата в момента е кой ще надделее : Китайци или Индийци!

Абе проблема с китайците го има Раша, не Канада. Потърси малко в интернет а и виж какво казва Жириновски за това

В момента във Ванкувър и Торонто, обикновена канадец не може да си позволи жилище. За сега , белият канадец е изтласкван в периферията!

Каква периферия, какви пет лева. Те дори и в периферията на Ванкувър не могат да се установят. След 12-13 години още нямаме собствена къща. И не само ние сме на това деридже.

Украинският президент Виктор Янукович и лидерите на опозицията подписаха в Киев, в присъствието на европейските посредници, споразумение за излизане на страната от политическата криза, съобщиха информационните агенции. От страна на опозицията подписа си под документа поставиха Арсений Яценюк, Олег Тягнибок и Виталий Кличко, уточнява ИТАР-ТАСС. Подписването стана в присъствието на министрите на външните работи на Германия и Полша - Франк-Валтер Щайнмайер и Радослав Шикорски и на ръководителя на отдела по европейските въпроси към френското министерство на външните работи Ерик Фурние.

Споразумението предвижда предсрочни президентски избори, създаване на коалиционно правителство и промяна на конституцията. Кореспондентка на Ройтерс, присъствала на подписването в президентството, съобщи, че Янукович не се усмихнал нито веднъж по време на продължилата няколко минути церемония, но се ръкувал с представителите на опозицията. Преди подписването бившият боксьор Виталий Кличко разменил табелките с имената пред местата за сядане, за да не бъде до Янукович. В подготовката на споразумението участваха украинският президент Виктор Янукович и външните министри на Полша и Германия. Подкрепиха го представителите на опозицията и присъстващите на Майдана - Площада на независимостта в центъра на Киев, който от два месеца е окупиран от протестиращите срещу президента Янукович. Външните министри на Германия, Франция и Полша в общо изявление приветстваха смелостта на страните, подписали споразумението. Те призоваха за незабавно спиране на насилието и конфронтацията в Украйна, предаде Ройтерс. Очаква се до 48 часа след подписването на споразумението да се приеме документ, който да постановява връщането на конституцията от 2004 г., ограничаваща правомощията на президента в полза на парламента. До 48 часа трябва да започне и сформиране на коалиция и съставяне на правителство на националното единство, посочва ИТАР-ТАСС. Съставът му трябва да е уточнен до 10 дни от момента на подписването на споразумението. Съгласно споразумението президентските избори трябва да бъдат произведени след приемането на новата конституция на Украйна, но не по-късно от декември 2014 г. Споразумението предвижда приемането на ново изборно законодателство, сформиране на нова избирателна комисия на пропорционална основа съгласно правилата на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа и Венецианската комисия.

Съгласно договорката властите няма да въвеждат извънредно положение, а Върховната рада ще приеме трети закон за освобождаване от отговорност за онези правонарушения, които попадат по обхвата на закона от 17 февруари 2014 г. Съгласно споразумението се предвижда и предаването на незаконно придобитото оръжие на органите на министерството на вътрешните работи. Това ще трябва да стане до 24 часа след влизането в сила на специален закон. След указания срок всеки, който носи незаконно придобито оръжие, ще бъде даден под съд.

УКРАЙНА ПРЕД ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, ЕС ГОТВИ САНКЦИИ 19 февруари, 2014 17:17 от Амелия Понд Живот Украинските сили за сигурност обявиха, че започват контратерористична операция в цялата страна, която е насочена срещу радикалните групи, отговорни за насилието, което доведе до смъртта на десетки хора в Киев, предаде AFP. Екстремистки и радикални групи заплашват чрез действията си живота на милиони украинци, заявиха от службата в прессъобщение. Западният регион около град Лвов е обявил независимост от Украйна, часове след като протестиращите са подпалили сградата на прокуратурата в града, пише International Business times. Град Лвов е близо до полската граница. Германският канцлер Ангела Меркел и френският държавен глава Франсоа Оланд настояха за въвеждане на санкции по отношение на виновниците за насилието в Украйна, пише в.

Pesh0

Кои са тези които са удължили санкциите .Все пак са лидери може ли да им знаем имената ????????????

Pesh0

да съсместно подписват санкциите ... После един по един При путин да се разберат . А ние защото сме европейци духаме супата . Кои са тези Европейски лидери .... поименно ?

С тези санкции запада губи 3 пъти повече от колкото Руската страна .

нека видим първо под какво се подписаха Русия, САЩ и Англия на 5 декември 1994 : 1 да зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна 2 да се въздържат от заплахата или използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и гарантират, че техни оръжия няма да бъдат използвани срещу Украйна, освен при самозащита или по друг начин в съответствие с Хартата на Организацията на обединените нации 3 да се въздържат от икономическа принуда, за да подчинят в техен собствен интерес упражняването от Украйна на нейните права, присъщи на нейния суверенитет и по този начин да си осигурят предимства от всякакво естество 4 да търсят с незабавни действия в Съвета за сигурност на Обединените нации предоставянето на помощ на Украйна, като не разполагаща с ядрено оръжие Държава, страна по Договора за неразпространение на ядреното оръжие, ако Украйна се превърне в жертва на акт на агресия или обект на заплаха от агресия в които се използват ядрени оръжия 5 да не използват ядрено оръжие срещу Украйна, освен в случай на нападение срещу самите тях, техни територии или техни съюзници 6 да провеждат консултации в случай на възникване на ситуация, вследствие на която се поставя под въпрос изпълнението на тези задължения Никъде там не пише, че ще и вземат атомните бомби и после ще и спретнат референдум+анексия. Ако са имали някакви претенции към Крим, е било редно да ги кажат преди да подпишат, или въобще да не подписват. Коя друга настояща или бъдеща страна с ядрено оръжие ще повярва на подобни гаранции, щом практиката показва, че първо те разоръжават, лъжат те и после те нападат? Съвсем логично е тогава и Турция и Корея и Пакистан ако щете и Етиопия да почнат да развиват свои програми за ядрена бомба. И в никъв случай да не се отказват от тях. Щото откажат ли се ще им се случи РЕФЕРЕНДУМ и после АНШЛУС.

А нещо за римското споразумение? Съгласно което Западът поема ангажимент да не се разпространява в Източна Европа, както военни, така и икономически блокове и организации. Това е нарушено. "1 да зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна" - това дава ли право на същия запад да организира поредната "цветна революция" в Украйна. Или да извършва държавен преврат? Както казва Бисмарк, договорите, подписвани от западните държави с Русия, обикновено не струват и мастилото, с което са подписани. Същата гавра САЩ извърши наскоро в Сирия, спрямо Русия, след като свалиха сирийския Съ 22. Оказва се, че руснаците са ползвали редовно връзката с американците и са ги уведомявали за операциите си. А самите американци, малко са пропускали уведомленията. Както и въобще не са уведомили руснаците за инцидент в небето. или все същата лъжа и измама.

...А нещо за римското споразумение? Съгласно което Западът поема ангажимент да не се разпространява в Източна Европа, както военни, така и икономически блокове и организации.... ТОВА Е ЛЪЖА! НЕ СЪЩЕСТВУВА ТАКОВА ПИСМЕНО СЪГЛАСИЕ НА ДЪРЖАВИТЕ ОТ НАТО! Щом твърдиш тази лъца, а сега публикувай или искай от този, който ти я е подсказал той да публикува ОФИЦИАЛНИЯТ ПРОТОКОЛ, ПОД КОЙТО ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ- ЧЛЕНОВЕ НА НАТО СА ПОСТАВИЛИ ПОДПИСИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТИТЕ СИ В ЗНАК НА СЪГЛАСИЕ, А ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ДОКУМЕНТА СТОИ ПОДПИСА НА РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ! ДАВАЙ- ПУБЛИКУВАЙ ГО!:):):)

По точка 3: Оръжейното ембарго е само част от санкциите, които Европейският съюз обмисля да наложи върху режима на Украйна. Конкретните мерки ще станат ясни на днешния извънреден съвет, на който външните министри на 28-те страни-членки ще обсъдят евентуалните санкции срещу Киев. Очаква се те да гласуват проект за целеви мерки срещу отговорните за насилието и използването на прекомерна сила по време на антиправителствените демонстрации в страната. Те ще засегнат определени украински лидери, но все още не е ясно за кои политици става въпрос. Обикновено поименните санкции се изразяват в забрана за получаване на визи и замразяване на авоарите на засегнатите лицата, които са вложени в извън Украйна.

... освен при самозащита или по друг начин в съответствие с Хартата на Организацията на обединените нации-)

Попитали Цезар с какво право превзима държавите и получили лаконичен отговор - "С правото на по-силният!" Направете си заключението.

Научи как е свършил Цезар. Направи си заключението.

"Петро Порошенко... има кратка среща и с президента Доналд Тръмп." Укрите доста жабета ручаха срещу Тръмп преди да стане президент, като се надяваха че Килъри ще спечели изборите. Малко ли милиони изля бедна Украйна в нейната фондация? Дали заради това Тръмп е отделил на Петро 2-3 минутки, или защото Украйна вече не е първо приятелче на САЩ, може само да се гадае.

Путин правилно отбеляза, че срещу Русия винаги е имало санкции. Преди им викаха Студената война, а още по-преди - Голямата игра, вечното противопоставяне между Британската империя и Русия. Но тази русофобия заслепява за безобразията които се случват в Украйна. Предупредих вече, че се задава най-неприятният вариант за гонения срещу православните християни в Украйна. При такъв вариант дори и Путин няма да може да спре крайните елементи в Русия и танковете ще тръгнат! Ето предупреждението и на нашата Църква: Писмо до Негово Превъзходителство г-н Петро Порошенко, президент на Украйна

Англичаните с пълно основание мразят руснаците... Екатерина Велика провали континеталната блокада, снабдяваше с манджа възстаналите колонии, по време на Парижките преговори отвлича английски военен кораб и го използва за да изнуди Джордж Трети да даде независимост на 13-те английски колонии в Северна Америка, пък после как да се обичат;)

Сещам се как след две години ,когато балона гръмне . Господарите на парите ще посочат с пръст педалите и елитите за главните виновници за случващото се на планетата Земя. Милост няма да има,тълпата революционно подготвена от господарите ще ги преследва навсякъде.

Не 6 месеца, 60 години изолация им трябват на чебурашките!

Сус бе моше. Що така мразите руснаците? Изгониха ви и вече не можете да крадете в Русия?

само като си спомня, как ссср ставаше все по силен и всемогъщ благодарение на рейгономиката наложена от сащ, пък сащ си е тук, а ссср умре отдавна, и никой и цветя на гроба му не носи, си викам бе тая все по силна и всемогъщо россия, на колко ли парченца ще се разпадне?

Спомените вече ще те греят :). Ако следим хронологията, САЩ фалираха още 1970г, с отмяната на златния стандарт и изцяло нарушаването на Бретън-удското споразумение. СССР проспива това и в резултат на финансовите американски измами, наречени рейгъномика, СССР фалира едва 15 години по-късно. А що се отнася днес, дългът на Русия е 10% от валутните им запаси и 15% или някъде там дефицит на БВП. Дълговете на САЩ са 20 трилиона, над 105% от БВП. Изплащане няма. Изводите са два: Русия е мнооого зле, а САЩ са много добре. И вторият: тис и един отчайващо тъп и некопетентен пропагандатор. Който се пъне да лъже по тема, от която си няма никаква представа.

удължавайте ги поне за 5 години ,или само това ви е работата -руски санкции и руски санкции...хора без работа .

А бе тъпанар, кой направи 2-те войни в Голфа без разрешение от Съвета за сигурност при ООН? Кой съсипа Либия, кой въоръжи мирните демонстранти в Сирия и ги обърна на бунтовници? И всичко това в коалиция с "демократичния" Запад. Чий го търсят западняците в Сирия - суверенна държава, член на ООН без никога да са ги канили? Кой ходи да подстрекава и да раздава бисквитки и сандвичи по митингите на Майдана? И на мен много малоумници не ми харесват, но не съм тръгнал да ги свалям или да комплотирам срещу тах!

"тежките икономически санкции" - кой идиот е писал това? Повече от година по всеобща оценка Русия вече не се влияе от подобни "санкции". Много по-страшни са реалните санкции, които русия е наложила на ЕС. Защото Европа вече е загубила десетки милиарди от тези измислени от САЩ санкции. Като в същото време САЩ си увеличава бизнес оборота с Русия. Да се запознаем със статиите: "Госдеп: санкции США почти не повлияли на экономику России" "Никто не хотел уходить: американский бизнес игнорирует санкции против России" Може да се види ясно европейската тъпота и самоубийствено поведение. Не е обяснимо, кой е определил група чиновници, неизбирани от никого да решават съдбата на Европа?> Що за абсурд!!! Тези чиновници нанасят огромни щети на икономиките на държавите в Европа. И е редно да се започне съдебно преследване и да бъдат съдени.

И кашата в Украйна я забърка именно Европейския съюз. Който наруши поетите ангажименти спрямо русия да не навлиза в източноевропейските , особено бившите съветски републики. Именно Европа и САЩ организираха държавния преврат в Украйна. Както сподели Виктория Нуланд, налели 5 млрд долара в Украйна за този преврат. В момента в Донбас и Луганск са разположени американски войски, във вид на "частни военни компании" и "военни съветници. Служба Безкепи Украина се ръководи изцяло от ЦРУ. Но за всичко това Русия трябва да бъде наказана със санкции!!! Това си е военна агресия в чист вид. Правилното е: ЕС и САЩ трябва да бъдат наказани със санкции ми да им се потърси отговорност за събитията в Украйна.

Браво на Руснаците, не само че издържат на,,санкциите,, ами и назначават президенти :)))

Недей ми припомня!

Вкараха си автогол с перуката.

Няма какво да се лъжем, ако не бяха ядрените оръжия на Русия, то нато вече щеше да я е нападнало. Сега надеждата е с тия санкции да свалят Путин и да дойде някой приятел на Запада, който да им предаде оръжията. Но едва ли. Ще падне голям вой ако Путин пак се кандидатира и даже ще има нови санкции, но дотогава ес няма да го има - Тръмп не може да чака и си иска парите сега!

И от какъв зор?

като се замисля, може и да си прав!! украина предаде ядреният си арсенал на россия, и ...россия нападна украина! анексира крим, и воюва в донецк! но от друга страна, западняците не са степни азиатски варвари, и най вероятно ще купят това което им трябва, а няма да го анексират! справка аляска!

Ядрените оръжия на Украйна бяха предадени с меморандум подписан и от САЩ. Правиха специална комисия да го тълкува и заключиха, че има само препоръчителен характер, не задължителен :)) Западняците могат да купят нещо само на кредит но вече и такъв не им дават. А концесиите са за китайците - да бачкат, руснаците прибират парата и се чудят за какви санкции говорят в края на Евразия.

Украйна ПРОДАДЕ ядрените си оръжия на САЩ, които се притесняваха от това че Киев ще ги използва... Русия ПРЕРАБОТИ ядрените бойни глави на разположените в Украйна ядрени бойни глави в гориво за американските ядрени централи които гориха украинскя уран до 2010 година;)

А кой ще поиска санкции срещу САЩ и коиалиция за ролята им в разпалването на конфликтите в Близкия Изток и Африка? Писна ми от демагогия! Интересно докога всевишния, ако наистина го имаше ще ги търпи!

Малко е!

Те санкциите са колкото да кажат, че ги има. Ограничили няколко човека и няколко фирми, голяма работа! А я само си представете, че Русия реши да сложи санкции! Да притвори газовото кранче САМО НАПОЛОВИНА ама през зимата. Е тогава да видим къде ще се дява Европата у студа???

Ще карат зимата на резервите. През това време ще се преориентират. Може и Козлодуй да утилизираме на макс. Кажи сега Вова какво ще прави без доходи от газ?

Как я мислиш тази работа? Олигарсите да се откажат от печалбата, а Газпром от пазара си? Това не е квартално магазинче, та да го затвориш за 2 седмици през август.

Газ колкото щеш, в Рашка обаче какво ще ручат?

не става, щот това им е основен експортен продукт и им крепи икономиката над водата-иначе офисният планктно от назначенци бързо ще нахрани рибите...

Русия все още е Империя на злото, а нашите русофилистици са най голямото ни зло, което трябва да се изкорени. Всички руски шпиони в мините и каменоломните, а тарторите им на сапун.

Инджев какъв е?

Биологичният ти баща.

Този туск родината му Полша не го искат,той тръгнал Русия да наказва.Мнооого наглеци в този ЕС бе, и все назначени измекяри.

Тези които подпалиха конфликта в Украйна обвиняват за това Русия и налагат санкции !!?? Лицемерието и цинизма на еврогейците няма граници !?

Кога пък гангстерите от ЛНР и ДНР (като оня с бабата минала през Рейкявик) са обявявали санкции на Рашка? Не си ли харесват новите паспорти :)))

На боярищник ли си, момче? Няма да стигнеш далеч.

Кой бил искал прекратяване на санкциите? Как е гласувал?

Руснаците ще спечелят уважение само когато сами изринат боклука който ги управлява.

Русия е единствената страна кадето хората имат морал и достоинство. ЕС ни донесе гнусна деморализациа перверзий и одвратителни девиаций! Не на еврогеиските цености. Русия е наща усвободитилка 3 пътя и едни третополови европейци не мож я завладеят. Спрете гнусната деморализациа и перверзиа! Вище какво става в Европа кадето има геюви паради и свадби и жените са 2.30 метра и сами си търсят мющерия в тъмна доба! Едно твърдо не на всички европеиски "маже" кадето убличат рокли, лакирват си рацете и си правят педекур на ноктити на краката, слагат си гнусни червило , ходат на високи тогчета и си уперирват лицето с ботокс. Голям провал резил изчанченост и одврат... Обвиняватее рускиа президент че имал низък ръст и припкал на високи тогчета и си упъвал лицето с ботокс...... а не виждате провалена европа.. с тез европеиски цености се заразиха и българските училишта, които се превърнаха в безобразни ежедневни гей паради. в класнити стаи на последнитти чинове нежни момчета с високи гласчета в пъстри рокли се гримирват най нагло пред очудените погледи на учителите, и си мерят гулемината на имплантирания селекон в гърдите фместо да си мерят други неща. на среднити чинове мусколести момичета със сътържещ бас от цигарите и алкухола, с набола брада от набълбауканите анаболи и хормони са се въргалят в пехливански мазни борби, ритат се по задничните части и пцуват като каруцари на майка, татко, баба, дядо и правителство. на първите чинове сащества с неостановен пол се щипят, охкат, пъшкат и пищят като жадни булки за моркоф. пощурели директори от герп вилнеят полуголи по коридорите на училище, с дамско белйо и жартери, в черни кожени ботуши над колената и свистящ камшик в ръка, който размахват на всички страни като празни паазарски чанти. позор одврат и долно пробие! Доло санкцийте срещу русиа!!!

Мелиха си намери майстора.

от малцинството?

бе кога поне един русский индивид ще научи свещенният ни език, и тогава да почне да пише от името на българският народ?? ми ти си смърдиш на ватенка от мантурово, костромска област ма повле.кано руска!!

Смятам, че отново Мелиха, във второто и превъплъщение, явно раздвоение на личността, шизофрения.

Приди с свою дочерью, дорогая!

На мнение и позиция, но не трябва да иска другите да му правят компания, когато се самозалъгва, особено ако пък изпълнява наложени му инструкции и указания, които не са в интерес на целокупното европейско семейство, част от което е и Русия.