Bдoвицaтa нa Koл не ще Mepĸeл на ритуала

Bдoвицaтa нa пoĸoйния ĸaнцлep Maйĸe Pиxтep ce oпитa дa изгoни нacтoящия ĸaнцлep Aнгeлa Mepĸeл ĸaтo eдин oт opaтopитe нa пpeдcтoящoтo пoгpeбeниe.

Обратно в новината

Коментари - Bдoвицaтa нa Koл не ще Mepĸeл на ритуала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хелмут Кол издаде няколко книги през последните години. Мисля че в трета книга изобилстваше от нелицеприятни за Меркел становища и факти. И доколкото си спомням беше направен опит публикацията на тази книга да бъде спряна.

Ханелоре (Йохана) Кол родена 1933 - първа лейди на Западна Германия и Германия от 1982-1998. Активно участва в общественият живот. Ражда двама сина Валтер и Петер Кол. Само през 1983 успява да събере от дарители 25 милиона марки за детски клиники в Германия. Всичките си хонорари ги дарява на болници. 1993 заболява от грип. Лекувана с пенецилин и развива алергия към слънчева светлина придружена с остра болка. 2001 избира смъртта пред непоносимите болки на заболяването.В мемоарите си Кол пише: Без моята Хелена всичките ми постижения биха били невъзможни. Единият син работи като банкер във Франкфурт, другият се дипломира за инженер в Бостън и работи в Лондон. За съжаление заболява тежко и взема решение да сложи край на живота си. Всичко това се стоварва върху старият канцлер, който е с инсулт. Около него се мотае и само чака Рихтер родена 1965, Кол е 1931. Тя се възползва максимално от безпомощното му състояние и подписва с него. Почва да гони децата и внуците му. Целта и е да заграби максимума. Забелязана е да носи костюмите на починалата му съпруга. Меркел разкрива далаверата с черните каси и Рихтер е отрязана от харченето на събраните милиони.

" Около него се мотае и само чака Рихтер. Тя се възползва максимално от безпомощното му състояние"... Като чета писанията ти оставам с впечатление, че ти си се мотал около Кол, повече и от самата Ритер. Нещо да не ревнуваш от нея, а? Това са семейни отношения! Кой ти дава правото да се бъркаш в тях и да разказваш глупости тук като някоя махленска клюкарка?!

Не вярвам нито дума на евро-пресата, контролирана от Меркел относно Кол. Дира в това число, само антибългарски статии от дойче веле плюкуват. Двовицата е изпълнител на завещанието на Кол и има пълно право да го прави както и оттърва.

А бе ДИР БГ, какъв е този Ваш език "не ще", правилно е: не иска. Хайде по-професионално. не сте на улицата

в Тубата: Tür bleibt zu: Familienstreit um Helmut Kohl eskaliert in aller Öffentlichkeit Ясно се вижда, че на тая госпожа и трябват диво пари. Не с Орбан, ами и с Ал Багдади ще му организира среща, ако си платят. Ще пусне и всяко интервю от името на Кол в който искате вестник. Пределно ясно е, че ако Меркел я беше оставила да управлява черната каса на мъжа си сега нямаше да има циркове. Ама това не ви е ДПС

ама нашите ломотят без да знаят как е било. Грешката си е негова! И Майке не може за спре държавен акт, тя е толкова НЕВАЖНА.

Мъртвите отговарят само пред Бог,а живите -техния съдник е съвестта им.

Преди две-три години Кол беше се изказал в някакъв вестник, че политиката на Меркел за санкции срещу Русия е съдбовна грешка. И по други точки я беше яко критикувал.

е и какво от това? И вие всички вярвате? Но ломотите.

Интересноооо

E...щом го пише в 24 часа... може и да е истина! Шок...бонба...ужаст!

Май че първо го е написал Шпигел, понтересувай се в ИНтернет.

Ще ставаме свидетели на все по-интересни събития... и катаклизми. Но (болезненото) събуждането ще бъде, когато осъзнаем, че нещата не зависят от тези, които са на сцената и всеки ден ни занимават с тях: политици, ев. чиновници, и пр. палячовци!...

тази дето е 30 години по-млада от него... да се сетим що са се оженили когато той е бил над 70 годишен... Че и претенции има сега. Изведнъж се появи и синът му... който от над 20 години веднъж не го е посетил.

Това са Лични работи и не ти е работа да си вреш гагата в тях, доноснико.

ха ха ха... изнасянето на информация пред публиката е донос? Що не се гръмнеш бе? Голям мерак имаш да се крият кирливите ризи... толкова ли много имаш и се срамуваш от тях?

меркел е ужасно нагла и изключително проста. Остави човека на спокойствие поне, като е умрял ма! еййй... такова злобарство, невежество, безбожие и лицемерие дет' го няма второ на света.

трябваше да прикрие далаверите му както се прикриват далаверите в БСП. Нито Виденов бе осъден, нито Луканов. Последния поне си понесе последствията..

никъде не съм казвал, да покрива далавери, умнико. казах да остави умрелия на мира, докато продължава да руши европа пред очите на живите. щото ако има кой да разкрие далаверите на меркел и нейната "обединена европа", щя трябва направо да се закрива тая кочина, за която толкова реват само онез, които са на вимето.

симо

Меркел от нищо стана голямо нещо....А после почна кючек да върти по свирнята на Буш и Обама.....Как да не я намрази един ГЕРМАНЕЦ.Че и то Орбан е далеч по близък.

Меркел не е проводник на ционистки интереси. Тя е проводник на руски интереси и играе крило на Путин в завладяването на Европа от мюсюлманското нашествие с цел създаване на хаос на континента и разбиване на европейското единство. Кол е разбрал тива и е дал на съпругата си правилните инструкции. Ще бъде вече много късно когато Европа разбере истината за Меркел. Нейното уважение към Бойко лежи на същата основа.

Пълен глупак и промит мозък!

Мануеле, бива ли да се правиш на журналист, без да си усвоил българския книжовен език?

Това не е верно! Тя не е искала реч на гробъ му и това не и го признават ЩЕ ИМА РЕЧ!

СЕГА СЕ РАЗБИРА КВА ПОЛИТИКА Е ГОНИЛА И ГОНИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА ЕС , меркел ГАДИНАТА , ПРОВОДНИК НА ЦИОНИСТКИТЕ ИНТЕРЕСИ ЗЛОВРЕДНИ ЗА ЕВРОПА.

Един шут в дебелия дърт задник на фрау Меркел хич не и е излишен. Има за много да плаща.

ТЯ ТАЯ БАБА ВЧЕРА НЕ ПУСНАЛА И ЕДИНИЯ МУ СИН ОТ ПЪРВИЯ МУ БРАК И ВНУЦИТЕ В ДОМА НА КОЛ :))

Пак еврогейско лицемерие. Защо не уважавате волята на вдовицата бе педали.Какъв скандал , какви 5 лева. Скандал е тъпата ви Меркел , ама пълен скандал.

волята на вдовицата е да прибере всички бъдещи хонорари от книгите и речите му. Тя е поне 40 години по-млада от Кол. Гледа да разкара синовете му. Да ти припомням ли случая Кемпински-Зогравски и оная пиянка?

И какво искаш да ми кажеш , Кол си я избирал , законна съпруга ли му е била? Какво си объркал Колумбе , пак ли Америката с Индия? Индианците не са точно индианци , а американци.

Всички намразиха Дебелата Берта aka Ангела Меркел! Dicke Bertha: 47 тонна, 420 мм гаубица - символ на германската мегаломания

Никой не харесва и не иска предателите. Кол я направи от нищо нещо, а тя му заби ножа вгърба. Мижитурка Меркел беше изкопана от Кол от възможно най-дълбоката гедеерманска правинция, отделно е достатъчно била свързана със щази и темподобни организации.

само дето пак ще я изберъ проститегерманци а вие ще ручате жабетата

По-прости от нас няма. Избираме си ТРИ пъти Тиква за Премиер.

разяснявам на мурзилките: всеки човек минава през няколо стадия в живота си. Стадиите ги има нарисувани на старата жълта банкнота от 100лв. Като настъпи последния стадии се случва и да почне да мята пари от балкона, или да изгони синове и внуци. Тая шматка адвоката и е обяснил че от тук нататък няма да види и пфенинг и гледа да вземе колкото се може повече права от книги хонорари и речи на Кол. Вижте хубаво възрастовата разлика на снимките между тях. Просто е злоупотребила с един болен възрастен човек. Ще дойде време и с Императора ще се случат подобни неща. Не е сън та да се размине. Само че там цирка ще е на порядък по-голям

коя си мислиш, че е на снимката?

не е написано за тебе, не се притеснявай, че не си разбрал. Продължавай да боядисваш яйцата!

Стадиите ти на соросоидно влечуго явно включват развитието ти от ларва в червей. Само един отявлен нискостойностен индивид може да забие нож в гърба на създателя си.

Примерно : Корнелия защо изгони Гергов? Защо му заби нож в гърба? Не е ли това предателство? Лесно е да кажеш - тоя е предател. Малко трудно ще разбереш кво значи за обикновения германец черна каса. За нас българите е нормално допустимо и ние сме свикнали. Примерно Пеевски е касиера на ДПС. Това го приемаме . Ама немците черна каса не приемат. Тва да не ти е Путин бе ?

Fake news!

Вдовицата се опитала да изгони Меркел,и след като са и обяснили,че тя също като Клинтън,Орбан,и Макрон речи ще държат само чужди лидери и тя се е съгласила и я допуснала.Аз така разбрах от новината,че и германците нямат Меркел за собствен лидер

"Opбaн aнтиeвpoпeeцът"...... Aйде бе, това е най-големият европеец! С истински европейски ценности, а не педало-поклоннически-дупедавски тип като някои други -Бочко, Меркел и др.

Меркел иска да погребе Кол и ЕС.

много неща бе Мануеле, ама няма такива неща - правителлството и се присмива! Тя и синът му не го иска, така че не е важно каквото си написъл.

ПРАВИЛНО

Тази статиика е пълна неолиберална-Гьобелсова манипулация ! Големият Кол не прости на кравата Меркел ,която той направи човек ,не заради измисления скандал с "черните каси" ,а заради това накъде води Германия с политиката си и това е изразявал във всичките си изказвания ! Това дали Кол "едва ли иска да види точно Орбан на погребението си " го оставям на съвеста на помияра измислил подобна глупост !

да разбера защо трябва да обвиняваме хора, че са антиевропейци само за това, че не искат да правят глупостите, който вече са очевидни и с невъоръжено око (както би казал Уудхауз). Проблемите трябва да се решават не емоционално и шеметно, а разумно и да се търси решение, а не да се омаловажават и замитат очевидни грешки.

да си изберат тази Майке вместо шмъркел , сигурно ще е по добре за всички!

Най-подготвеният за премиер от чужденците има ли го в списъка на ораторите? Или шутовете не ги канят на погребения? Освен това едва ли ще има две втори и три трети на софрата!

беше казал, че когато се запознал с Ангела Меркел, тя не е могла да си служи с нож и вилица.... /прочетох го някъде из немската преса, но може и "цитатът" да е бил анекдот.../

абе то и Орбан като се е запознал с Кол, Кол не е можел да си служи с нож и вилица, ама какво от това? * не съм го чел в немската преса

че съществува и един германец който да не може да се храни? Те от съвсем малки деца го могат вече! ВСИЧКИТЕ! Те нямат лиглювци

Luna0102

Тя не е спътник в живота, на български им казват златотърсачки женени за дядо си, но тази е нещо страшно.

Мъдрият Кол неслучайно е поканил миналата година Орбан на разговор в дома си. Този факт недвусмислено показва, че Кол е оценил приживе много точно накъде е поел ЕС. И кой е естественият и реален негов лидер.

Das Begräbnis Sti se slu4i,no slu4kovo i dazhe slu4vaemo no sas slu4venos.

Майтап нали - жената не може да погребе спокойно мъжа си. Натрапват и говорители, които покойният е мразел приживе .

Luna0102

Като синовете и внуците си, а много обичал някаква грозна доста по-млада психофрау. А след като го треснал инфаркта онази забранява на всички да го посещават.

Че канцлерът да не е частна перзона ве леваци? Младата пикла иска за си запази парите му за себе си. За това е този цирк! Държавата стой прел личността.