Тръмп: Защо Обама не е спрял руската хакерска атака?

Президентът на САЩ продължи да критикува Демократическата партия за предполагаемата руска намеса в президентските избори в страната миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Защо Обама не е спрял руската хакерска атака? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не забравяме, че Обама му е виновен. Между другото, какво стана с доказателствата за подслушването? Този е абсолютно неадекватен.

Обама и той рубладжия... И как да го (им)пичнат като вече не е президент? Помежду другото - проверявайте редовно под кревата и зад дивана за руски хакери...

Хубаво... на Тръмп му узрЕ зелката 1 година по-късно за какво да се заяжда.

Тръмп е един голям срам за Америка, един курвар, плейбой и шут, формен идиот е начело на най великата държава...Американския народ трябва да го импичва асап

Велика? - Печатат долари без покритие - имат брутален дефицит - държвата се управлява от банкерите и другарите от военната идустрия Тръп буквално е без грам власт А аз предпочитам него пред Килъри Клинтън и нова война до половин година. С този поне година две имаме..

Ти пък не се засягай. Колкото и да е велика не е толкова велика като РУСИЯ. Те не печатат долари, но ги ползват като вътрешно платежно средство. Живеят много добре. Нямат дългове. И там банкери, олигарси и военен комплекс изобщо не управляват. Е за това са толкова велики! Аферим!

ТРЪМП Е КЛОУН И ВИНАГИ Е БИЛ.

"-Защо Обама не е спрял руската хакерска атака?" -Защото Обама никога не е управлявал Америка, а онези, които му помогнаха да стане президент.

симо

Най-силното ДОКАЗАТЕЛСТВО----ИЗРАЗИ СИЛНА УВЕРЕНОСТ...!!!!?????!!!!Ами напълно в стила на бизона-нали го помните това животно-къде и колко му е главата.За акъл не говорим=той само червен парцал знае.

По инструкции на В.П., даже най-вероятно В.П. лично в обедната почивка е атакувал, пробил и сразил американската система. А аз така вярвах в американските системи. То ко се оказа?, че могат лесно да се пробиват. Като балон с хелий.Хем са най-великите, хем са толкова уязвими, като деца. От детската им наивност ще да е!

Верно бе! Аз даже го видях, В.П., точно когато атакуваше. Само че не беше в обедната почивка, ами по време на сутришното кафе!

Лично ВП се занимава само с важни случаи. Не с някакви дребни работи като Тръмп или Меркел.

спомняме си ,че керито ходеше доста честичко на гости в кремъл ,с едни червени и тайни куфарчета и на никой не правеше интимните му отношения с русия .замирисва яко на ревност тука !

Ееех тия руснаци, защо не назначиха номенклатурчик от БГ за президент на САЩ...само така можем да ги стигнем::)))

Доволен съм от жалките развалини на Америка. Направо се наслаждавам! "по инструкции на самия Владимир Путин" - що направо не кажат, че Путин лично ги е хаквал докато демоническия му смях е кънтял из многовековните зали на Кремъл! Още древните са казали, че боговете като искат да накажат някого просто му отнеман акъла. Съдейки по последните американски интелектуални конвулсии боговете са решили много жестоко да накажат кръвожадните янки! Амин!

докъде ще стигнат, за да разкрием ресипиента и го разкрихме - оранжевия клоун.

В Света само руски хакери ли има?

Ми той Обама нали е ляв, що за тъп въпрос е задал Тръмп? По-важният въпрос е защо Обама изтегли американската армия от Близкия Изток, и освободи терена за Путин и за терористите на ИДИЛ.

На колко ракии си...или си много проззззз

идеалист, както го определят и путлерастките служби, и не отива на сделки, а се ръководи в действията си от нормалните човешки ценности.

Тръмп: Защо Обама не е спрял предполагаемо предполагаемата руска ха-ха-хакерска атака?

ОТ ИЗБОРИТЕ НАСАМ ВСИЧКИ МЕДИИ ПРИ НАС РЕВАТ "ТРЪМП Е РУСКИ АГЕНТ" ... А В БЪЛГАРИЯ 27 ГОДИНИ "РУСИЯ Е ВИНОВНА" .... СТАРИ ЦРУ-МОСАД РАЗРАБОТКИ :))

А какво друго? Така си е от епохата на комунизЪма: 1. Правим вътрешното - външно! И? 2. Бой по каската, докато омекне. Иначе идва резонния въпрос: Кой ми сра в гащите? Тогава и Русия не помага...

Защо си спомням нощта,в която откараха стария Дикси...?

изборите свършиха.сега е време да построи тъпата ограда ,да и сложи слънчеви панели,и да си изпълни другите глупости дето ги обеща.приказките свършиха.само с работа може да им затвори устите но досега не виждам нещо направено.всъшност абсолютно нищо от обещаното дори не е започнал.подписа някакви укази и толкоз.а съдът ги отмени засега.

изключително просто, толкова са прости, че не могат да осъзнаят, че са прости, защото ако бяха по-малко прости щяха да разберат, че са прости и щяха да се обесят пред путлерасткото пасольство.

Чудесен въпрос! Айде сега мистър Сешънс да подведе под отговорност Обамата. Мирише ми на престъпно БЕЗДЕЙСТВИЕ

Шило

Хахахах, накрая ще излезе със заключение, че не е имало какво да спира. И отиде цялата политика.

прекалено много искаш от един откровен некадърник .

Шило

Щото се спира нещо реално, а не нещо, което е в нечии глави.

КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕЕЕЕЕ ????????

Наркомалника трябва да се закрие! СМРАД не ни занимавайте с тия наркомани!

Най-големият наркоманник на света на глава население.

Не е глупав Тръмп, нали? Защо Барак Хюсеинович не спря "руската намеса" срещу неговата приятелка Клинтън? Май ще се окаже, че Обама е путлераст, шпионин на Кремъл, мурзилка, чебурашка, ватник и т.н.

Бо Бо

На тези американци им трябва Българин за президент да ги оправи едно Убаво, по нашенски )))

Бойко да им метнем през океана! И да се оправят, завалиите ...

Сакън бе, тези имат ядрена бомба. Туку виж я изстрелял по София че не му оттърва някоя конкурентна мутра.

е колко му е, след Бразилия - те са следващите ..

Този каубой не може да се мери дори с малкото пръстче на Обама.

Крайно време е тоя да се кротне вече! Да си стои в Белия дом, и да се изказва само на техния им празник. За външната политика да остави Русия и Германия да действат.

You Moq are super idiot

Ми то администрацията на Обама не можа да се справи нито с китайските, нито със севернокорейските хакери, та на Агенцията за Национална сигурност им се наложи да правят безплатни летни лагери за да обучават подрастващите американски хакери та белким се справят поне с предстоящата атака на руските хакери;)

Тоя откачалник вече се изтърка... Поредния и непоследен месия, тръгнал да оправя света!

Are you normal? Are you listening only to CNN, MSMBS and so...

Номерата на селския глупак - да задава въпроси, колкото може повече. Има поговорка - дори 100 мъдреци не могат да насмогнат на въпросите на глупака.

За глупака Обама ли говориш? Вярно е, голям селчо беше.

голяма схема има , но в областта на глобалното господство един съюз между русия и сащ и стопляне на отношения би оставило горната схема в небетието проблема на схемарите и че не могат да се осетат че стаческите маразми до никъде нема да ги докарат амин:)

Много прости тези Американци от управляващите ! Как управляват такава голяма Държава нямам идея ?

Niama I da imash....Kreten

Управляват оная ми работа... Истинските решения по управлението се вземат от наистина могъщи - но и зли! - умове, които обаче никога не се разкриват пред "народните маси". Те са винаги в сянка зад кулисите и оттам дърпат конците на тия, дето ги наричаш "много прости". На тях и не им и трябва да са по-умни, защото са марионетки, изпълнители на чужда воля.

Наркомани.

"... и изрази увереност..." Тези ги е .бал луд!!!

Take stronger medication and don't worry about politics

Абе бай Дончо, ти луд ли си ве?! Какво се разправяш със откачени соросоиди?? Иди в Сърбия да научиш КАЧЕСТВЕНИ ПСУВНИ и ги почвай!!

прав си ! братята сърби псуват яко :)

маи сбърках европеец ... те и руснаците не са ни вече братя ... виж турците и англосаксонските тикви - да :)

Да. Май нямаме вече братя. Боко и компания ги затриха всички. Та как беше онази приказка: брат брата не храни, но тежко му който го няма.