Удариха с бутилка по главата шофьор на автобус в София

25-годишен мъж нападна шофьор на автобус от градския транспорт в София, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Удариха с бутилка по главата шофьор на автобус в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свободата в слободия, опростачване на нацията с всички възможни средства, нефелни институции и оттам - чувство за безнаказаност, "елит", който освен да ни показва , че е недосегаем и над закона, друго не може... Пропускам ли нещо в "микса", чрез който се докарахме до тук?

по бързата процедура и в затвора до месец. И новини, новини, новини, и клипове, и репортажи за него. И за следващия, и по-следващия..... Има казарми, училища празни - решетки по прозорците, метални врати и затвор за цялата измет, популяризиран за назидание и предупреждение за другите.

Пркажени български свне.

белене било лоша идеа - аиде олан

Чудя се как ли щеше да изглежда държавата ако всички боклуци просто изчезнат? Конкретно говоря за: 1) Всички неграмотни и прости чалгари. 2) Всички осъждани, познати на полицията и пр. в т.ч. мутри, организирана престъпност, корумпирани бизнесмени, политици, съдии... 3) 99.99% от лицата от ромски и арабски произход 4) Сред турците повечето са свестни хора, затова само тези турци, принадлежащи към точки 1 и 2 и 5. 5) Всички дребни тарикатчета, живеещи от кражби на дребно, неплащане на данъци и т.н. Колко нормални хора според вас биха останали? И как щеше да изглежда държавата?

Коко, ако това се случи,популацията на цялата държава ще е колкото на малък град - има-няма около 5000 души...

двама-трима от пътуващите и да го опердашат както трябва ,следващия път няма и да се качи в автобуса !

Българите сме генетични страхливци, пмияри и прститутки.

Това КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН да не е някаква партия ? То каквото и да стане все от тази партия се оказва ЧЛЕНА ;)

От разни партии са ! като почнем от бкп/бсп , сдс , ндсв , гроб , паричния фронт , катунарите от евроконяк , терористите от дпс/ дост .... Все са криминално проявени отрепки. Боклуци ! Време е да ги изхвърлим !

Харресва ли ви тази простащина навсякъде и във всичките й форми? Не ви харесва ли? АМИ ЗАЩО СЕДИТЕ НА ЗАДНИЦИТЕ СИ? Ако наистина не ви харесва, ставаме всички като един и ни Цацаров, ни свети Боже ще остане! Ай сиктир и безнаказаността... Докато си седим и мрънкаме по разните форуми- така ще е! Мършава прокуратура, мършава полиция, мършави институции, мършав народ!

Орлине ти ли си?

Чета "криминално проявен" и оставам с впечатление, че според дир-налистиката това явно е нормално определение за индивид в РБ. Сигурно и бутилката е била от сокче.

София се напълни със селяндури, цигани, разбойници от цяла България след като марксиста селянин Зельо Зелев отмени софийското жителство, София е вече опасно място за живеене, искаме си хубавия град обратно, да се въведе отново софийското жителство и селяндурите да се измитат.

То пък преди това бяха едни софиянци

Пич, тази агресия не е в резултат на споменатите от теб явления. Това е морална деградация и чувство за безнаказаност, жесток проблем, чиито проявления тепърва ще наблюдаваме.

З такива пътници има хубав лаф - "бой, е...не и сръбска музика" и ако не помогне от първия път - остава само думата с е... в затвора. И изобщо какво търсят толкова много с криминални досиета на свобода?

Тук коментиращите май всичките сте ударени със стъклена бутилка по главата :)))

Като гледам, май само ти си ударен.. И то няколко пъти, не един. Тъпанар!

Нещо много лично си се засегнал, сещаш ли се :)

няма страшно Цацаратурата ще спаси бандита.

Диващината,агресията,простотията и страхът властват в нашата Родина! Няма спокойствие за обикновения човек,а властимащите са недосегаеми и пазени с нашите данъци,затова не им пука какво става.До къде ще стигне тая държава в т.н.демокрация?

ми то това е целта бе!

Кой разви болтовете на Лозан Панов? Мястото на цацата, тиквун и пеефски е при Пешо сумиста

В този автобус нямало ли е други пътници? По този начин, не се ли застрашава живота на останалите пътници?!?! Как така се изнервил и ще се саморазправя?!?!

Ми тоя с бутилката е бил един от пътниците, а втори такъв явно не е имало, иначе мачът щеше да е м/у тях. Останалите п*и в буса не влизат в сметката, да ме прощават жените.

А останалите п* ки, както казваш, ако некоя от тях беше майка ти , сестра ти или дъщеря ти!?!?!?

Ок, ами ако удареният с бутилка шофер, загуби съзнание и се натресе на новото ти БМВ!?!? И вътре жената и децата, ко праим!?!?!?

То да кажеш "Добър ден" на българаша си е вече лека обида, а забележката явно изисква смъртоносна вендета. Ах да, то и нек'ва държава требваше да има, с многолюдна и все по-добре платена полиция, ама нейсе, запуши я ...

При вас а ареста има ли бутилки? Ако не, намерете си, че да го хлопнете няколко пъти тоя отворко. Ако не можете - да ви донесем.

Нищо няма да му направят . Той знае това и за това е ударил !

Може ли такова нещо. Момчето не си е сдържало нервите и сега ще му съсипят бъдещето.

Така, е, горкичкото. А стига, че се просълзих..

кво ли ще се случи в районното?

Да беше преди 20 години щеше да се случи ама сега нищо.

Я, Боко да строи не магистрали ами повече затвори. Там ще се зароди новата работническа класа и даже ще бачкат безплатно.

Пак ли ви се дояде асфалт, комуняги?

съдията и про-кур-орката, които са го пуснали да карат автобуса по 30 нощни смени по най-дискриминираните маршрути. иначе, умствените изроди и да искат, не могат да усетят на кой свят са. за какво правосъдие изобщо, може да става дума !?

и къде е мястото на криминално проявените??????....в рейсовете ли???

В държавата на криминално проявените, къде другаде да му е мястото?

щангата ми седи до вратата ... бутилка ли ... краченцата и двете ще му натроша ...

затвор 5 години наи малко ! и в урановите мини ....работа и доза до спукване ...

условна и на хартия но с голяма цифра за пред медиите на селяните.... онзи швед къде е, как е!?

Служители от Четвърто РПУ са задържали 25-годишния нападател. Той е криминално проявен, наложена му е полицейска мярка за задържане за 2ч часа. Само да му кажа на Цацаров, че затворите би трябвало да служат за изолиране за по-дълго време, или завинаги от обществото на такива, като горепосоченият рецидивист,а не да се опитвате да ги превъзпитавате.

някой качи ли видеото ?

Нека позная - нападателят като малък е бил от артистичните деца, а сега е много кротко и добро момче, ама нещо малко се е бил изнервил.

Да не е внука ти, та така добре го познаваш ?