Спасиха жена и дете, държани 20 ч. за заложници в Бургас

20-часова заложническа драма в Бургас приключи успешно, след като спецчасти щурмуваха апартамент и освободиха 3-годишно дете и 75-годишната му баба.

Обратно в новината

Коментари - Спасиха жена и дете, държани 20 ч. за заложници в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Влизам му в положение.. и мен жена ме е вбесявала до полуда ! Жалко за човечеца - заради шеврантията си отива мърцина..

Пореден пример от доброто Му управление.

Браво на полицаите! Респект!

В цялата ситуация най-неадекватна и виновна е майката, която без брак ражда дете на агресивен и безработен наркоман. Нима е очаквала нещо друго? Детето ѝ ще страда цял живот заради нейната глупост и егоизъм. Заложническата ситуация е силна емоционална травма, която тепърва ще оформя поведението му.

Айде, по-полека с обвиненията и предричанията. Никой не знае какво ще го срещне и сполети!

Имаха късмет че се изморил "терориста", така че айде не разказвайте приказки ся.

МВР-то дьржали под контрол ситуацията, и така близо денонощие ,ама от другата страна на вратата :)) Всичката ни работа е такава.

Сбъркана ни е държавата.Почти във всички случаи,децата се дават на майките,за да ги влачат по молове и запознават с поредният си любовник Да ви просветля че има бащи,които сто пъти повече могат и искат да се грижат за децата си.За случая не взимам отношение,защото не знаеме всички подробности,но човек от хубаво не слага нож на собственото си дете

С една дума дрогичка. Писнало ми е от дрогички.

Какви заложници, като полицията се е намесила в граждански спор за родителски права, а детето и жената се явяват роден син и майка. В случая не може да се говори за похищение, след като е достатъчно майка му да каже, че не се е чувствала похитена, а детето да каже, че е било при татко си? Освен това какво прави полицията, след като там я няма майката?

евро-атлантически ценности. в буркани, шишета и наливно - в кофи.

Как не са му пуснали един в десятката при толкова провокации се чудя?! Браво за професионално проведената операция!

Диви примати, на които винаги някой им е виновен, че са прости и агресивни. Сякаш си в джунгла, злобни кръвясали погледи, скотски междуличностни взаимоотношения, потресна простотия. Животът ги правел такива, ами като не им харесва животът им, защо не се борят за по-добър, както е навсякъде, ами се изяждат помежду си като зверове. Ами защото като капак на всичко са и пъзливи като зайци, ербап са само пред възрастни, жени и деца. Кьопав материал.

Насъбраха хората живели свободно хилядолетия по гори и поля, около реки и рекички в панелни складове, нахакаха им някакви изсмукани от ...за закони и после се чудим, защо превъртали и ставали престъпления!

Е, Бургас... То там нормални никога не е имало.

Тук нормалните сме с Адидас! Най-добрият град за живеене! Чичо Кмет е най-яката батка!

за сватба или за погребение, а Батка?

Да отива да се жалва на Нинова.